Construirea dispozitivelor radionice, eterice sau de control mental

Eu nu-mi pot continua sau dezvolta cercetările din cauza contextului și piedicilor puse, așa că le prezint în public, ca alții să poată. Alege şi tu, la rândul tău, să publici ceea ce consideri, altfel, alţii (ca şi Serviciile Secrete) oricum vor afla şi vor nota într-o arhivă şi poate dezvolta, în viitor, ceea ce au aflat. Cu cei în putere din România niciodată nu vei putea face nimic sau construi nimic. Mă refer la nivelul superior al Poliţiei, intelligence, Armată, para-pshihologi sau oricine altcineva are interesul a menţine lumea în necunosţinţă, dobitocie, pentru a-i putea exploata şi mai mult. Te vor zăpăci, încurca, îndobitoci, exploata şi arunca.

*Acest text nu este ceva rău și nu instigă la terorism sau crimă. Este în interesul cercetării, educației și îmbunătățirii vieții. Aceste dispozitive pot rula radionic împotriva unei persoane, instituție, neam, ca și „PSD, ciuma roșie”, pentru a face o zonă să se simtă în siguranță, pentru prosperitatea proprie, depinde ce emiți. Oamenii ce se află în raza de acțiune, creierul lor, va percepe ceea ce emiți la un nivel subliminal, este ca un tethering sau legătură ce foloseşte minţile oamenilor pentru manifestarea unui scop. Reține că gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice și energie și ele se manifestă, poţi compara mintea umană cu un radio emităţor şi receptor. Tot ceea ce omul a manifestat şi materializat, a fost cândva ideea cuiva.


Gândește-te la un aparat pe bază de ultrasunete ce înlătură rozătoarele sau gândacii din casă.

Ca acesta afişat când dai click pe legătura / link-ul de mai jos:

https://www.emag.ro/set-2-aparate-cu-ultrasunete-impotriva-rozatoarelor-si-insectelor-2rdx/pd/DXPW1VBBM/?X-Search-Id=620100d664f13f6f4479&X-Product-Id=45393680&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Acum, devin-o conștient că există astfel de aparate și pentru oameni. Fiecare dispozitiv electronic, creează un câmp electromagnetic în jurul lui și acest câmp, controlat de către un nivel superior ție, este programat cum vrea nivelul superior ție. Îl programezi tu sau te programează ei? Vei trăi ca o gaină care nu știe ce face, în coteț, până vei muri neștiind cum, ca aceia ce cresc găinile să mănânce din tine?

**Această invenție, mă refer la dispozitivul radionic despre care scriu, este cu mult depășită de intelligenceul modern și Secret Service. Teoretic ei pot rula prin toată infrastructura.

Îți vei folosi creierul pentru a manifesta ceva sau vei folosi un dispozitiv radionic / eteric, cu 70 led-uri infraroșu și 3 leduri ultraviolet?

Aceste mașinării se pot și cumpăra, sunt scumpe, mii de lei, multe fiind extrem de slabe. Reține că gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice și energie și ele se manifestă. Uită-te la imaginea de mai jos, ce prezintă cu dispozitiv ce ar trebui să detecteze camere sa microfoane ce folosesc infraroșu, numele este „Ghost Finder”, în traducere din engleză în română „Găsitorul de fantomă”. Înțelegi? Acesta este și viața după moarte, o frecvență WiFi sau infraroșu, există dar nu o vezi.

Îți poți crea propria fantomă sau formă mentală, artificial.

Am scris, în trecut (ca la hipnoză, îți amintești când erai copil), despre „construirea aparatelor radionice„, însă, nu am explicat bine.

Îți voi explica, în textul de mai jos, cum să-ți construiești propriul dispozitiv radionic, într-un mod rapid si simplu.


Ai nevoie de:


Sistemul deja construit, o instalaţie pentru crăciun doar pe bază de baterii, dacă iei una ce se alimentează direct la reţeaua electrică sau priză, va arde ledurile infraroşu, ai nevoie de un sistem pe baterii, pentru a evita arderea sau defectarea rapidă a ledurilor ce emit, datorită unui acumulator prea puternic:

https://www.emag.ro/instalatie-de-craciun-cu-baterii-tip-sir-2-5-m-20-led-uri-stea-multicolor-1001037/pd/DK4KLVBBM/?X-Search-Id=1714f5415c4efbcc7d47&X-Product-Id=36738707&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view


LED-uri emiţătoare de infraroșu:

https://www.adelaida.ro/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=0&q=LED+infrarosu&x=0&y=0&dispatch=products.search


LED-uri ultraviolet:

https://www.adelaida.ro/led-5mm-ultraviolet-osv5yl57e1a-uv.html


3 x baterii:

(bateriile ieftine, la preț de 1 leu, se schimbă la aproximativ 24 ore)


Cablu Jack 3.5:

https://www.adelaida.ro/cablu-jack-3.5mm-stereo-jack-jack-2.5m-cable-404a-2.5.html


Un telefon cu un card de memorie, la care conectezi mufa jack, ca o boxă sau cască, prin intermediul lui emiți radionic. Ca acelea simple, puse la vânzare pe eMag.ro, la 59 lei, ce suportă card de memorie.


*Toate acestea nu depășesc suma de 400 lei.


Întotdeauna să iei mai multe din fiecare, dacă se strică una rămân altele, mă refer la leduri și mufe jack.


***Reține, când asamblezi dispozitivul, firul ce semnifică plusul se conectează la plus și minus la minus, este valabil și pentru mufa Jack 3.5. LED-urile au un „picior” mai scurt și unul mai mare, acela mai mare este plus și acela mai mic este minus. Dacă le conectezi greșit se pot arde rapid și nu vor rula. Ataşez mai jos o imagine.

****LED-ul infraroșu nu este perceput de ochiul uman, mă refer la lumina emisă. El apare doar pe camere. Ca să te asiguri că aparatul radionic funcționează, după ce ai asamblat dispozitivul, fă o poză cu telefonul mobil la o distanță de 5-10 cm de LED, el ar trebui să apară ca în imaginea atașată mai jos (să se vadă lumina, chiar dacă cu ochiul uman nu este percepută).

Foto pe întuneric (ledul IR luminează mult mai puternic, calitatea imaginii afectează claritatea):


Asamblarea:


Atașez în imagini.

*Pentru carcasa cu baterii, taie firul ce duce spre leduri, lăsând 5-6 cm de fir (2 fire, minusul şi plusul) ce porneşte din carcasă spre leduri. De acele fire vei lega ledurile.


Vocile sintetice le creezi, după asamblarea dispozitivului, prin intermediul programului Speech2Go, apoi le editezi în programul Audacity cum dorești. Ca de exemplu, poți seta pe 10Hz vocea pe centru, pe right sau partea dreaptă o voce de femeie și pe left sau partea stângă o voce de bărbat, creezi fișierul, îl descarci sau tragi pe cardul de memorie, introduci cardul în telefon și conectezi dispozitivul radionic, mufa Jack, în telefon, boxă portabilă sau MP4. Acum pornești dispozitivul (există un buton, ON/OFF, pe carcasa de baterii comandată/cumparată), când este pornit, LED-urile infraroșu sunt vizibile (lumina) pe camera oricărui telefon. Acum doar îi schimbi bateriile la 24 ore, poți cumpăra baterii la 1 leu.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪