Continuare despre hipnoza, controlul mental și arta neagră a psihologiei

Ca o continuare a următoarelor articole, despre hipnoză și controlul mental, pe care te invit să le citești după ce ai citit acest articol sau înainte.


*Citește până la sfârșit acest articol.


În continuarea expunerii *imperiului invizibil*, a Templului lui Solomon. Care este doar un concept pentru Noua Ordine Mondiala evreiască, o Noua Ordine Mondială în care omenirea este aruncată într-o era haotică și întunecată, de roboți microcipați, controlați dintr-un super-computer centralizat în Israel.

Majoritatea oamenilor, adică mulțimea, cel mai probabil, nu vor avea parte de aceste lucruri neplăcute sau nu le vor sesiza. Cel puțin până își dau seama.

Aceste lucruri se practică, în special, pe lideri de partide politice, scriitori celebri, artiști, lideri ale sectelor religioase, președinți, parlamentari, ambasadori, ziariști, patroni, chiar și șefi din Poliție, polițiști, oameni inteligenți (peste medie) ce pot fi folosiți, un administrator de site web ce îi incurcă sau chiar și a unui om din mulțime ce a început să îi încurce.

Este incredibil cum Iezuiții și masoneria influențează, în zilele noastre, mai toate creațiile artistice (ca muzica) sau cărțile scrise, de la sine înțeles că sunt influențate și politicieni (deci legile dintr-o țară) sau Poliția și alte instituții guvernamentale cât și oameni ce fac parte din acestea.

Cândva, voi publica pe acest blog, o schiță, ce se poate confecționa home-made cu câteva sute de lei, a unui dispozitiv psihotronic – psionic, care te poate face să leșini la propriu dacă stai în raza lui de acțiune și, pe lângă senzația de leșin și somnolență îți poate crea halucinații auditive, prin intermediul căruia poți programa neuronal și hipnotiza o masă de oameni restrânsă, ce stau în raza lui de acțiune (20-30m).

Cum se folosesc slăbiciunile împotriva cuiva, pentru a îl constrânge să facă ce dorește.

Fiecare om are o slăbiciune. Cel puțin, așa se crede și afirmă de cei mai mulți. Personal, cred că doar oamenii din trepte inferioare au aceste slăbiciuni la anumite lucruri și nu-și pot controla acțiunile și instinctele, astfel când aud de bani, femei sau orice altceva nu se mai pot controla și acceptă orice.

Cum se realizează aceste lucruri, la nivel mental?

Totul este o iluzie și nimic nu este real. Ți se caută slăbiciunea. Ai o slăbiciune la sex? Ai una la femei frumoase? Ai una la bărbați frumoși? Ai o slăbiciune la bani? Ai o slăbiciune la un membru al familiei, la soția ta, copilul tău? Se poate folosi împotriva ta, prin hipnoză și tehnologie avansată, totul la nivel mental, nici nu vei realiza. Frica și santajul psihic sunt principalele unelte folosite. Din moment ce rațiunea își face apariția, aceste temeri nefondate vor dispărea.

Oamenii spirituali, sunt unii, atât de spirituali, aceea nu este spiritualitate, încât uită total de viața reală și consideră că toată realitatea este cea din mintea lor, viața lor este cea din mintea lor, împreuna cu prietenii lor imaginari, o fantezie și o lume virtuală.

Se realizează în felul următor:

*s-a descoperit că ai o slăbiciune la bani și sex.
*la nivel de subconștient, prin tehnologie avansată și hipnoză, se transmite: „îți dau 10.000 de euro, draga mea, te iubesc, apoi mergem la hotel și ne-o tragem tare, tare!”
*cel hipnotizat nu ar trebui să înțeleagă asta conștient, sugestiile, ar trebui doar să aibă senzația că cineva îi va da mulți bani, va face sex cu el și va simți o senzația de compasiune și bucurie. Ca și cum „sunt al tău sau a ta! fă-mi ce vrei, sunt omul tău! am semnat cu tine!”
*asta nu se va întâmpla niciodată în realitate, totul este la nivel mental.

Acum s-a câștigat încrederea. Ceea ce îi sugerezi de acum sclavului tău mental, el ar trebui să îndeplinească, dacă nu și-a dat seama și într-adevăr are o slăbiciune la bani sau sex, putând fi constrâns prin asta. Sunt mai multe metode de a lega sau constrânge pe cineva, aceasta este una dintre ele.

Poți să n-ai ce mânca, iar iluziile, realizate prin hipnoză, la nivel astral / al minții, să arate că ai primit tone de aur, bijuterii și valută, cât și cadouri spirituale de la Zei, ca un inel astral, o coroană astrală, te-au încoronat ca prințul Iadului sau Raiului, după religia ta, și tot felul de alte iluzii, ca „tu, domnești și cucerești acest pământ, îți dau ție bani în astral și 10 miliarde de sclavi, pe care să-i stăpânești”. Toate sunt iluzii și minciuni. Te-ai vândut, fără să primești nimic în schimb, doar iluzii și degradare, și-au bătut joc de tine și te-au teleportat într-o fantezie și iluzie creată de ei, în timp ce numărau banii primiți tot pe spatele tău sau chiar de la tine direct. Te-ai vândut unor mincinoși experți în artele minciunii și în ale manipulării, ce te vor folosi și pe tine într-un final, pentru că așa le este firea.

Psihologii monitorizează și află slăbiciuni. Există o artă neagră a psihologiei. Se fac niște teste, îți monitorizează slăbiciunile, te pot contacta pe privat, pentru corespondență virtuală de lungă durată, să discute sub anonimat și de la distanță cu tine, pentru a face un raport – schemă despre tine. Aici funcționează și psihologia cognitivă și psihologia inversă, își vor face testele pe tine fără limite și respect, pe lângă analizarea ta.

Îi poți spune unui om că, „pe mine mă urmărește cineva, cineva mă monitorizează, cred că au și psihologi! cred că Poliția plătește oameni s-o facă, e mafie mare, mare!„. Tu vei prelua aceste lucruri și le vei răspândi, vei deveni paranoicul ticălos și toată vina va fi aruncată pe tine, unele evenimente se pot aranja, ca tu să înțelegi că cineva te urmărește, îți vrea răul și/sau nu ești bine-primit în această țară. Așa se câștigă încrederea și asta este manipularea. Când chiar ei sunt acei psihologi și „mafioți”, o mână de manipulatori ce-și bat joc de mințile oamenilor și îi teleportează într-un spital de nebuni, transformându-i în paranoici sau îi fac să facă tot felul de lucruri: bombe, prostituție, auto-denigrare. Gândește-te că îi tot repeți unui om că, pe el vrea să-l omoare cineva, indirect, Poliția de exemplu, ca în cazul de mai sus. de mai sus. Dovendindu-i apoi acest lucru. Asta va face omul să-l facă să facă o crimă împotriva unui urmăritor presupus polițist (cel mai probabil un om la întâmplare, pentru că boala se creează și dezvoltă iar omul nu va mai face diferența între realitate și ficțiune) și să denigreze continuu Poliția din cauza unei frici nefondate. Această este paranoia este creată artificial, prin tehnologie avansată și o mână de psihologi manipulatori. O mână de oameni experți în artele manipulării. Era o vorbă, apără-te de prieteni cel mai mult, apoi de dușmani. Așa se infiltrează. Ei țipă și se agită ca niște paranoici ticăloși, dându-ți sfaturi „bune” (ca „mă gândeam să plec din țară, ăștia mă urmăresc, nu se mai poate!”, tot psihologie cognitivă) și acuzându-i pe alții pentru ceva ce fac chiar ei. Doar citind aceste lucruri, pun pariu că apare o ușoară confuzie și un om normal ar lua-o razna. Ei nu sunt ca toți, clar sunt psihopați. E foarte ușor să te joci cu mintea cuiva (pentru ei), din moment ce asta e meseria ta. Și e destul de bine plătită.

Mai multe despre „paranoia artificială” și „paranoia naturală”.

„Paranoia naturală” se datorează fie consumului îndelungat de droguri, alcool (deci este ceva chimic la mijloc), unde ai avut o experiență psihică intensă, în urma căruia ai rămas cu sechele pe viață și cu tendințe paranoice. Sau fie unor evenimente ce te-au făcut să devi paranoic, spre exemplu, un tip abuziv de comportament din partea părinților, care te certau să pedepseau pentru orice, astfel ai rămas cu acea frică, că „deschide cineva ușa si mă pedepsește, vai, dacă află tata!”. Același lucru este și cu paranoia artificială. Este creată artificial, ți se lasă același tip de sechele, doar că tortura și senzația că te urmărește cineva, că-ți vrea cineva răul, sunt toate generate artificial, prin tortură psihică și psihologie cognitivă, pentru a se întipări puternic, în mintea cuiva, acestă idee.

Cum se realizează, prin tehnologie avansată, un anume scop, gândurile vor veni de nicăieri, ca și cum sunt ale tale:

Oamenii nu pot auzi sugestiile, pentru că totul este la nivel de subconștient, în stare de hipnoză specifică undelor cerebrale tip Alpha (somnolență), atunci când mintea umană accepta cel mai ușor sugestiile și trec cel mai ușor de filtrul rațiunii. Înclin să cred că ei lucrează doar cu tehnologie avansată, neavând psihici, care să sugestioneze oameni, ar fi risipă de energie și de timp. Sugestiile se pot schimba, este doar un exemplu, mai puțin fictiv.

Sugestie 1 (psihologie cognitivă, doar prin tehnologie avansată, pot veni ca flashuri):

„te gândești la un eveniment neplăcut din viața ta, o întâmplare cu Poliția, cu o companie de telefonie mobilă, cu alți oameni, ceva unde ai fost neîndreptățit” – dacă nu există, se pot crea, însă aceste lucruri se aplică pentru oamenii cu inteligență peste medie sau cei cei ce au putere și influență, la majoritatea oamenilor încă rămâne pachetul standard (o msă de oameni), doar tehnologie avansată.

Sugestie 2 (acesta este și vampirism energetic, pentru că gândurile umane sunt energie, folosești oamenii pentru un scop al tău):

„te enervezi, plângi, suferă, te enervezi, blesteamă România, blesteamă Poliția, te enervezi, fă război civil, România, colonie veșnic spurcată, arsă din temelii și atacată din toate părțile și din toate direcțiile.”

Sugestie 3:

„distruge țara sau dă vina pe un partid sau o instituție pentru toate acestea, instituție pe care vei lucra să o distrugi, prin propagandă și blesteme continuu. acum, tot ceea ce ți-am spus în starea de hipnoză, va ieși la suprafață și vei face ce ți-am spus în starea de hipnoză.” – aici se poate șterge și memoria temporar, prin afirmații („uiți și vei uita tot ce ți-am spus”) și introducere rapidă din starea specifică undelor cerebrale tip Alpha (somnolență) într-o stare specifică undelor cerebrale tip Beta (alertă, trezire). Ca atunci când te trezești din visare.

Aceasta este ramura neagră a psihologiei, mai bine spus singurul scop pentru care a fost inventată psihologia actuală. Mercenari ai minții. Sunt mai multe tabere. Mitul cu „medicul de suflete” este ceea ce există la suprafață și este de fațadă. Adevărata psihologie și cea în care se investește și se studiază cel mai mult este arta neagră a psihologiei. Poți vindeca, deși eu nu cred așa ceva (vor iluziona și minți cu nerușinare, cum să vindece pe alții daca ei nu sunt vindecați?) sau poți distruge. Psihologia este manipulare, minciună și iluzie.

Singura modalitate de a vindeca depresia, paranoia, boli psihice, anxietatea, chiar de a vindeca deficiențe chimice produse în urma consumului excesiv de alcool și droguri, este meditația de împuternicire și dezvoltarea puterilor minții și ale sufletului, peste cele medii. Iluzia psihologilor este o minciună pentru care plătești. Se pot contra atacuri psihotronice, în care practic îți vibrează organele și sistemul digestiv, doar prin puterea minții, chiar și în condiții în care mintea și creierul tău sunt zăpăcite. Meditația de împuternicire îți crește auto-controlul, inteligența, înțelepciunea, cunoașterea de sine și are multe alte beneficii. Corpul este al tău. Așa cum poți deschide ochii, cum poți mișca un deget cum dorești, așa îți poți controla și organele și părți ale corpului. Comenzile pleacă din creier. Cei mai mulți nu-și pot imagina cum se poate întâmpla așa ceva, pentru că cei ce citesc, peste 90% dintre ei nu sunt în stare să controleze măcar un animal, prin intermediul telepatiei (intenție și imagini), nu mai spun de menținerea unei comunicări telepatice cu o altă persoană.

Ei au venit cu tehnologie în schimbul puterilor minții, cu care ne naștem și le putem dezvolta. Tehnologie controlată de un super-computer centralizat în Israel. Telefonie fără fir, în locul telepatiei naturale iar oamenii care doresc să-și dezvolte astfel de abilități, să fie înspăimântați, ironizați și descurajați, ținuți departe de aceste lucruri, înlăturați sau denigrați.

Minciună, iluzie, manipulare, pentru că sunt experți ai manipulării, înșelătoriei și folosirea oamenilor în mod vicios. Oricine vorbește cu un psiholog *negru*, să aibă în vedere să aibă mereu garda ridicată, chiar dacă lucrează pentru tine, pentru că te va minți și pe tine într-un final și te va folosi. Ei invață cum să manipuleze oamenii și sunt experți în a se juca cu mințile oamenilor, în a-i convinge, etc.

Dacă acum câteva mii de ani, practicile antice spirituale, ca meditația de împuternicire a sufletului și a minții, nu erau înlăturate, din ce în ce mai mult, de când a intrat iudaismul și creștinismul în scenă, atunci astăzi nu era nevoie de psihologi. Pentru că oamenii nu aveau cum să aibă o boală a sufletului (care se reflectă și în psihic). Ce era cândva normalitate și benefic, acum a ajuns ceva anormal și considerat diabolic și monstruos.

Cum s-a ajuns ca, textele unor evrei să fie numite religii naționale și să fie și cele pe care le împuternicim și slăvim și când mâncăm? Prin infiltrare, cum au infiltrat orice alt domeniu și o fac în continuare. Iar oamenii au devenit niște hibrizi, au preluat din caracteristicile evreilor.

„Cu cât stai mai mult cu cineva, cu atât îi preiei din caracteristici.”

Psihologia actuală este una pur materială, pur partea stângă a creierului și pur evreiască.


Articol scris de  administratorul www.seruah.com.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪