Contraatacând

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ne curățăm aurele este pentru a scăpa de toate energiile negative cu care intrăm în contact zilnic. Majoritatea vin de la cei din mediul înconjurător. Pentru mulți, locul de muncă poate fi extrem de incomod, la fel ca și propria casă. Oamenii negativi sunt cei care întotdeauna se plâng și se văicăresc și care nu fac niciodată nimic pentru a încerca să-și îmbunătățească situația, cei care întotdeauna fac mișto de alții pentru a părea mai tari sau pentru a devia atenția de la propria inutilitate, cei care dau vina pe toți ceilalți pentru propriile vai și amaruri, cei care își exprima mânia și frustrarea prin abuzarea celorlalți, iar lista continuă.

Ca și sataniști, noi nu acceptăm abuzul.


Există o meditație foarte simplă pentru cei care experimentează efectele negativității altora:

1. Curăță-ți aura și chakrele în mod complet, pentru ca vrei să te descotorosești de *toată* energia negativă.

2. Extinde-ți conștiința către aură și *simte-ți* aura.

3. Relaxează-te și concentrează-te pe propria aură.

4. Vizualizează-ți aura ca un contur în jurul tău și ca o barieră protectoare. Conturul ar trebui să fie de un alb strălucitor, ca Soarele, deoarece albul deviază tot.

5. Afirmă: “Aura mea este puternică și deviază complet energia negativă venită de la ____(numele persoanei)____ în orice fel și întotdeauna o trimite înapoi acestuia/acesteia”


Această meditație ar trebui să fie efectuată cu intenție și apoi repetată de fiecare dată când vii în contact cu idiotul ce te-a ofensat. Vizualizează și simte-ți aura, cum am făcut mai sus, repetând afirmația de câteva ori, apoi observă cum negativitatea tâmpitului/tâmpitei îl/o distruge.

Niciun Satanist nu ar trebui să rabde abuzuri. Omul de rând încorporează energia negativă și suferă drept consecință, după ce negativitatea s-a sedimentat. Cei care în mod inconștient asimilează această energie pot suferi de orice, de la depresie până la boală și pot fi prinși într-un cerc vicios al energiei negative, asigurându-I idiotului o ieșire negativă. Meditația de mai sus pune un stop acestui lucru, însă ține minte că trebuie reîntărită în mod frecvent.

În plus, vizualizează energia negativă a ofensatorului și trimite-i înapoi energie de culoare gri și agață-i-o de aură acestuia.

Amintește-ți să îți cureți aura după aceea.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/contraatacand/


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪