Controlul creștin al minții

O tehnică pe care creștinii au folosit-o timp de secole, este aceea a controlului minții. Aceia care participă la serviciile sau împărtășaniile creștine, se pun singuri în mâinile lor pentru a fi programați. În mod natural te plictisești și mintea începe să îți umble hai-hui, visezi cu ochii deschiși sau chiar ațipești. Aceasta este starea în care ești cel mai predispus la a fi programat, în mod subconștient. Asta este chiar mai grav în cazul copiilor și chiar a bebelușilor, deoarece mintea lor este foarte deschisă și susceptibilă. În timpurile coloniale, serviciile religioase durau întreaga zi. Aprodul bisericii purta după el un baston lung din fier și cu o bilă în vârf, pentru ai plesni în cap pe aceia care ațipeau. Mersul la biserică era obligatoriu, iar aceia care nu respectau această regulă, erau amendați sau umiliți în mod public. Toate acestea fac parte dintr-o conspirație. Serviciile creștine sunt menite a fi plictisitoare, pentru a induce o stare pasivă și receptivă a minții, prin care credincioșii pot fi programați fără a-și da măcar seama. Aceia care controlează programul creștin cunosc prea multe lucruri despre mintea umană și despre modurile prin care populația poate fi programată. Aceștia nu sunt decât o adunătură a celor mai periculoși criminali. Toate aceste lucruri sunt făcute în mod deliberat, pentru a crea un stat al sclaviei – care este scopul final al creștinismului. Creștinii care se poartă mereu acele zâmbete artificiale și bolnăvicioase, ca și cum s-ar afla în transă, sunt aceia care se supun în mod continuu acestei îndoctrinări. Cu cât participă mai des la serviciile creștine, cu atât mai mult acestea îi transformă în niște roboți condiționați. Acesta este unul dintre motivele pentru care mulți dintre aceia care sunt în proces de evadare din creștinism, întâmpină dificultăți și experimentează confuzie și uneori frică. Oamenii nu realizează că ei practic sunt hipnotizați.

Studierea adevărului, în cele din urmă, va rezulta în deprogramarea minții. Frica, îndoielile și confuzia, vor face loc rațiunii.

Citeşte şi artocolul în care scriu despre programarea sau reprogramarea subconştientului cu ajutorul înregistrărilor audio.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/controlul-crestin-al-mintii/


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪