Crearea antisemitismului și Nazismului apoi venirea cu rezolvarea, crearea terorismului și a bombelor apoi venirea cu rezolvarea, ei apărând ca eroi

Se dorește crearea antisemitismului, pentru a putea acuza și beneficia apoi de holocaust și Nazism. Se dorește crearea terorismului și aceasta este finanțată, pentru a putea acuza apoi de terorism și a obliga implantarea microcipurilor, pentru „securitate națională”.


Citiți următoarele mele articole pentru a înțelege cum funcționează hipnoza:Practic asta vor, ei creează cauza, oamenii se ucid între ei pentru ei, pentru că ei creează două tabere și tot ei apar cu rezolvarea, avansându-și agenda. Știm deja cine și nu sunt doar ei, există oameni de ai noștri ce îi ajută cu bună cunoștință de cauza, cum am explicat în celelalte articole. Ei sunt „în sufletul lor ca ei” și nu se feresc să afirme.

Așa cum au făcut cu ambasada Poloniei, țară în care s-a dat recent o lege conform căreia oricine acuză polonezii de holocaust, riscă ani grei de închisoare. Au desenat pe ambasada Israeului din Varșovia zvastici, apoi au acuzat Polonia la nivel internațional de țară antisemită și criminală și binînțeles că opinia internațională va părea „mișcată emoțional” de „nenorociții de polonezi”.

Ei creează terorismul, războaie civile, ei creează haos, din cauza lor nu dormi tu noaptea și din cauza lor nici măcar nu-mi poți citi articolele, să-ți iei o măsură minimă de protecție sau chiar dacă le citești, le ignori. Toți oamenii trebuie să conștientizeze și reacționeze extrem de puternic. În felul acesta ei vor pierde controlul, abia mai fac față unei mâini de oameni. Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă oamenii ce pot vedea dincolo de minciunile lor ar deveni de ordinul milioanelor sau miliardelor. Acum, că ți-ai imaginat, crezi cu putere că acest lucru se va întâmpla și se întâmplă, pentru că omenirea începe să conștientizeze. Nu fi „fără milă”, așa cum își doresc. Programe asemănătoare MKUltra, ce torturează și abuzează psihic subiectul (în zilele noastre prin tehnologie avansată) există din acest motiv, pentru a crea un spion invizibil torturat psihic continuu, ce va fi fără milă și va executa ordinele, fiind agresiv cu cei din jur, astfel se garantează faptul că spionul invizibil nu va putea fi controlat de altcineva, din exterior. Trebuie reacționat cu rațiune și umanitate. Trebuie să înțelegem toți că cei ce fac aceste lucruri, nu sunt oameni, nu au nimic de a face cu omenirea, sunt suflete străine și nu au nimic de a face cu natura umana, care este minunată, ei alterând, coruptând, distrugând relațiile inter-umane și tot ce este uman și natural pe această planetă. Și se hrănesc din chinul oamenilor, dezechilibrul lor și din ura lor. Conștientizând toate acestea, sufletul lor va arde într-un cazan cu smoală și-și fiecare celulă din ADN-ul lor îi va durea. Pentru că adevărul, justiția reală, nu cea creată artificial de ei, cât și dorința de libertate, umanitate și prosperitate, este cel mai mare inamic al lor.

În România, ei sunt cei ce aruncă toată vina pe „gunoaiele nespălate și drogate, cu cocaina în nas din SRI” și îi pun pe oameni s-o arunce (vina), la fel, cât și pe „animalele nespălate și spurcate din Polița Română”. Ei sunt cei din spatele acelor spioni invizibili, ce sunt torturați psihic continuu, într-o stare specifică undelor cerebrale high-Beta (anxietate,suferință,tortură,logică) și constrânși să faca ceea ce dorește *stăpânul*. Invit un neuro-psiholog din cadrul SRI să confirme. Și în același fel joacă și pe partea SRI-ului și Poliției. Hrănindu-se din ambele părți, condensând toată energia pentru a-și îndeplini scopurile și distrugând natura umană, creând haos și războaie. Sunt principalii creatori și beneficiari ai tuturor războaielor din ultimii 6000 de ani, cei ce dezbină și cuceresc.

Alegi să simți iubire și doar iubire nejustificată sau doar ură și suferință? Împlinești tot agenda lor. Însă dacă ai alege echilibrul și ai gândi liber, le vei încurca toată agenda. Echilibrul uman este, de asemenea, unul dintre cei mai mari dușmani ai lor. Iubești dușmanul tău și te apleci, apoi îngenunchezi și îi săruți mâna sau alegi să îl ucizi, punându-i o bombă? Stăpân rău, fără milă ce umilește, fără scrupule sau sclav docil? Alegi același lucru. Au deformat realitatea și natura umană, astfel au deformat și distrus, au rupt în două părți, sufletul uman.


Vă recomad să citiți și:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆