Crearea antisemitismului și Nazismului apoi venirea cu rezolvarea, crearea terorismului și a bombelor apoi venirea cu rezolvarea, ei apărând ca eroi

Se dorește crearea antisemitismului, pentru a putea acuza și beneficia apoi de holocaust și Nazism. Se dorește crearea terorismului și aceasta este finanțată, pentru a putea acuza apoi de terorism și a obliga implantarea microcipurilor, pentru „securitate națională”.


Citiți următoarele mele articole pentru a înțelege cum funcționează hipnoza:Practic asta vor, ei creează cauza, oamenii se ucid între ei pentru ei, pentru că ei creează două tabere și tot ei apar cu rezolvarea, avansându-și agenda. Știm deja cine și nu sunt doar ei, există oameni de ai noștri ce îi ajută cu bună cunoștință de cauza, cum am explicat în celelalte articole. Ei sunt „în sufletul lor ca ei” și nu se feresc să afirme.

Așa cum au făcut cu ambasada Poloniei, țară în care s-a dat recent o lege conform căreia oricine acuză polonezii de holocaust, riscă ani grei de închisoare. Au desenat pe ambasada Israeului din Varșovia zvastici, apoi au acuzat Polonia la nivel internațional de țară antisemită și criminală și binînțeles că opinia internațională va părea „mișcată emoțional” de „nenorociții de polonezi”.

Ei creează terorismul, războaie civile, ei creează haos, din cauza lor nu dormi tu noaptea și din cauza lor nici măcar nu-mi poți citi articolele, să-ți iei o măsură minimă de protecție sau chiar dacă le citești, le ignori. Toți oamenii trebuie să conștientizeze și reacționeze extrem de puternic. În felul acesta ei vor pierde controlul, abia mai fac față unei mâini de oameni. Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă oamenii ce pot vedea dincolo de minciunile lor ar deveni de ordinul milioanelor sau miliardelor. Acum, că ți-ai imaginat, crezi cu putere că acest lucru se va întâmpla și se întâmplă, pentru că omenirea începe să conștientizeze. Nu fi „fără milă”, așa cum își doresc. Programe asemănătoare MKUltra, ce torturează și abuzează psihic subiectul (în zilele noastre prin tehnologie avansată) există din acest motiv, pentru a crea un spion invizibil torturat psihic continuu, ce va fi fără milă și va executa ordinele, fiind agresiv cu cei din jur, astfel se garantează faptul că spionul invizibil nu va putea fi controlat de altcineva, din exterior. Trebuie reacționat cu rațiune și umanitate. Trebuie să înțelegem toți că cei ce fac aceste lucruri, nu sunt oameni, nu au nimic de a face cu omenirea, sunt suflete străine și nu au nimic de a face cu natura umana, care este minunată, ei alterând, coruptând, distrugând relațiile inter-umane și tot ce este uman și natural pe această planetă. Și se hrănesc din chinul oamenilor, dezechilibrul lor și din ura lor. Conștientizând toate acestea, sufletul lor va arde într-un cazan cu smoală și-și fiecare celulă din ADN-ul lor îi va durea. Pentru că adevărul, justiția reală, nu cea creată artificial de ei, cât și dorința de libertate, umanitate și prosperitate, este cel mai mare inamic al lor.

În România, ei sunt cei ce aruncă toată vina pe „gunoaiele nespălate și drogate, cu cocaina în nas din SRI” și îi pun pe oameni s-o arunce (vina), la fel, cât și pe „animalele nespălate și spurcate din Polița Română”. Ei sunt cei din spatele acelor spioni invizibili, ce sunt torturați psihic continuu, într-o stare specifică undelor cerebrale high-Beta (anxietate,suferință,tortură,logică) și constrânși să faca ceea ce dorește *stăpânul*. Invit un neuro-psiholog din cadrul SRI să confirme. Și în același fel joacă și pe partea SRI-ului și Poliției. Hrănindu-se din ambele părți, condensând toată energia pentru a-și îndeplini scopurile și distrugând natura umană, creând haos și războaie. Sunt principalii creatori și beneficiari ai tuturor războaielor din ultimii 6000 de ani, cei ce dezbină și cuceresc.

Alegi să simți iubire și doar iubire nejustificată sau doar ură și suferință? Împlinești tot agenda lor. Însă dacă ai alege echilibrul și ai gândi liber, le vei încurca toată agenda. Echilibrul uman este, de asemenea, unul dintre cei mai mari dușmani ai lor. Iubești dușmanul tău și te apleci, apoi îngenunchezi și îi săruți mâna sau alegi să îl ucizi, punându-i o bombă? Stăpân rău, fără milă ce umilește, fără scrupule sau sclav docil? Alegi același lucru. Au deformat realitatea și natura umană, astfel au deformat și distrus, au rupt în două părți, sufletul uman.


Vă recomad să citiți și:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪