Creștinii sunt ignoranți?!

În primul rând, să înțelegem ce este ignoranța.

Conform DEX:

IGNORÁNT, -Ă, ignoranți, -te, adj., s. m. și f. (Om) incult, fără cunoștințe elementare; neștiutor. 

IGNORÁNȚĂ s. f. 1. Lipsă de cunoștințe (elementare), de învățătură; incultură. 2. (Înv.) Faptul de a ignora, de a nu ști ceva.

Sursa: DEX ’09 (2009)

Să dau două exemple, pentru a înțelege mai bine:

Un om ignorant este acela care spune că nu există reîncarnare, dar el nu a citit nimic despre reîncarnare, pur și simplu el, fără să citească o pagină despre reîncarnare afirmă cu tărie că nu există și gata.

Un exemplu mai banal, un om ignorant este acela ce spune că pisicile au 16 picioare și 7 ochi dar el nu a citit în viața lui absolut nimic despre pisici (chiar dacă informații sunt la tot pasul) și nici nu a văzut o pisică.

Ignoranța este asociată cu prostia.

Se aude până în fundul bisericilor creștine?

Acum să vă spun o intâmplare.

Cu câteva luni în urmă, aproape un an, am vorbit cu un om (pocăit, creștin) ce îmi tot spunea într-o veselie de dumnezeul iudeo-creștin (da, acel surdo-mut atot-impotent – stai, greșesc, dacă nu există nu are cum să fie surdo-mut și atot-impotent) și religia lui. Îmi tot vorbea el așa frumos și continuu și eu îl ascultam, mai puneam câte o întrebare, nefiind în stare să-mi raspundă venea cu un citat din biblie, ceva gen „Ce tot pui atâtea întrebări? Nu vezi că așa zice domnul? Pe aceia care se îndoiesc domnul îi pedepsește!”.

Na, în fine, m-am gândit că dacă tot l-am ascultat mai bine de o ora și ceva (eram mai mult constrând s-o fac), să-i spun și eu câte ceva despre Satanism. Când am început să-i vorbesc despre Satanism mi-a spus să mă opresc, pentru că pe el nu-l interesează astfel de lucruri ce „nu vin de la domnul”. L-am întrebat dacă a citit ceva despre Satanism sau Sataniști, mi-a spus că nu, așa că m-am gândit să-l întreb dacă nu vrea să știe mai multe despre Satanismul ăsta sau Sataniștii ăștia pe care îi tot urăsc ei fără un motiv real, măcar să știe de ce urăsc lucrurile astea. Mi-a spus că nu e nevoie să citească sau să-i spun nimic, el știe că Sataniștii sunt răi, sunt oameni demonizați, sacrifică oameni și gata.

Înțelegi acum de ce sunt creștinii ignoranți? Dacă nu ai înțeles, uită-te la definiția ignoranței și la cele două exemple date de mine mai sus. Ignoranța creștină se îmbină perfect cu ipocrizia.

Ignoranța este întâlnită și în rândul ateilor, ceea ce ei nu știu este că ocultul/supranaturalul se poate explica în întregime din punct de vedere științific. E mai simplu pentru ei să spună „nu există” fără să studieze sau fără să experimenteze.

Eu, ca Satanist am studiat creștinismul, biblia și alte cărți ale lor și încă mai studiez aceste lucruri, ba chiar studiindu-le realizez mai mult cât de nociv este acest program evreiesc (creștinismul).

De ce este nociv? Pentru început studiază siteul Creștinismul Expus și Bucuria lui Satan, apoi studiază biblia și cărțile asemănătoare și fă conexiuni.

Vreau să vă spun că am dat pe Facebook și de creștini ce NEAGĂ inchiziția. Incredibil, nu? Pentru un creștin nu e! Acești oameni duc ignoranța la cel mai înalt nivel. Am postat pe Facebook într-un grup de creștini link către un articol unde era scris despre inchiziție (sau o parte dintre oribilele și inumanele crime comise de creștini și crestinism), s-au găsit 2 „deștepți” să-mi spună că sunt invenții în ciuda dovezilor solide, martorilor și așa mai departe – spre deosebire de alte…”genociduri” aici există dovezi, martori, numeroase scrieri istorice, chiar și biserica recunoaște oribilele crime comise în timpul inchiziției.

Suprinzător și pentru mine, am observat câțiva creștini ce nu sunt chiar atât de ignoranți, în limita permisă de creștinism și de atot-impotentul lor zeu. Mulți dintre ei când vor depăși „granița” creștinismului și vor începe să gândească liber vor renunța la acesta mai devreme sau mai târziu. Se pune mare accent în biblie pe „doar crede”, „crede”, „nu te îndoi”, „tot ce trebuie să faci este să crezi și ești salvat”. Aceasta-i cheia succesului acelei cărți de vrăjitorie evreiască! Biblia se aseamănă cu „calul Troian”, tot ce trebuie să faci este s-o accepți, „să-l primești pe isus”, să crezi – în ciuda lucrurilor oribile din acea carte și în ciuda tuturor crimelor și altor lucruri oribile comise de creștinism, astfel îți asiguri damnarea. Unora le este și frică să mai studieze altceva, să nu se îndoiască cumva de iubitul lor atot-impotent zeu, să nu piardă cumva „salvarea lui isus”.

SATAN NU A UCIS NICIODATĂ PE NIMENI; SATAN NU A MINȚIT PE NIMENI!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪