Creștinismul, evreii, discriminarea și o contradicție biblică ipocrită

În afișul din poza de mai jos se observa cum creștinii ne spun că „isus” și biserica lor primește criminali, violatori, pedofili, perverși, și așa mai departe … însă pe femeile la menstruație sau ce au născut în ultimele 2 luni, nu.

De ce? Pentru că „Sunt spurcate!”.

Asta-i o nebunie totală și un moft evreiesc!

femeile sunt spurcate

Citind Biblia realizez că „dumnezeul” iudeo/creștin este plin de ipocrizie, homofobie, discriminare, ură pentru omenire, promovând doar mentalitatea de turmă, de sclav, descurajând, interzicând gândirea liberă, etica, evoluția tehnologică, evoluția într-un mod pozitiv a oamenilor, întrebările (în contextul în care te îndoiești de el, „cei ce se îndoiesc de mine sunt pedepsiți, blestemați, alături de copiii lor”) și orice alt lucru benefic pentru noi, ca oameni.

Acum, pentru că am spus că-i inexistent, probabil vă întrebați cine-i acest „dumnezeu” iudeo-creștin „iahve”, nu … ?

Iahve” este în principiu o formă mentală și o etichetă colectivă pentru câțiva aleși de top și inamici ai omenirii, inamici ce doresc să ne transforme în sclavi. În spatele acestei forme mentale susținute de energia psihică a miliarde de oameni NU se află o singură persoană, o singură entitate, ci mai multe entități, „iahve” nu există ca unul singur [chiar dacă in Biblie, din alte motive, se pune accent pe numărul „1”, număr ce este asociat cu „iahve”, amintiți-vă ca biblia este o puternică unealtă subliminală și o carte de vrăjitorie evreiască, punându-se un accent deosebit pe numerologie]. Iehova, formă mentală și în același timp o etichetă colectivă pentru cei ce vor să înrobească omenirea și s-o țină departe de orice cunoaștere reală despre spiritualitate, despre puterile minții și ale sufletului.

Amintiți-vă inchiziția, (o campanie de ucidere în masă, mutilare şi torturare a vieţii umane), ce a avut ca scop principal înlăturarea cunoștințelor spirituale din rândul oamenilor, multe dintre acestea se găsesc acum bine păzite în raioane întregi la Vatican. În timpul inchiziției, oricine deținea astfel de cunoștințe și își dezvolta puterile minții și ale sufletului era torturat și ars pe rug, de multe ori s-a întâmplat asta și cu copiii lor, pentru că puterile minții și ale sufletului dobândite de părinte se transmit și către copil, prin ADN. Bineînțeles că au venit cu scuze penibile pentru toate astea, „copilul a făcut sex cu Diavolul”, „copilul este un Diavol”, etc. Vă imaginați un copil de 3-4 ani făcând sex cu un „Diavol”, nu?

Evreul joacă întotdeauna pe ambele fronturi, făcând ne-evreul să lupte unul împotriva celuilalt, un exemplu este terorismul, ei l-au creat pentru a-și putea avansa agenda, aici mă refer la legi de tip Big Brother (până la forțarea marșului spre microcipuri) și altele ce promiteau salvarea, acestea n-au rezolvat problema terorismului, din contră, acestea se folosesc pe oameni NEVINOVAȚI.

(vezi și „Citate din Talmudul Evreiesc”)

Mai citez un text din Biblie, pentru a sublinia ce gânduri „pașnice” are „isus”.

Matei, capitolul 10:

34. Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
35. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
36. Şi duşmanii omului (vor fi) chiar cei din casa lui.
37. Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.
38. Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine.
39. Cine ţine la sufletul lui îl va pierde, iar cine-şi pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi.

Chestia asta-i foarte sinucigașă și nocivă, ți se spune că „dacă cumva îți iubești sufletul sau te atașezi de el îl pierzi”.

Biblia are un impact enorm asupra subconștientului, cei slabi ce cred în aceste texte participă la magia evreiască din acea carte. Biblia pune mare accent pe „tot ce trebuie să faci este să crezi”, „daca te îndoiești, dumnezeu te pedepsește”, se pune mare accent pe aceste lucruri pentru un motiv bine întemeiat, scriam în alt articol că „isus” si Biblia este ca un cal troian. Crezi că cei ce „doar cred” își vor salva sufletul? NU! Îl degradează. Își auto-distrug sufletul și mintea. Sunt lipsiți de orice apărare psihică/spirituală și singura lor salvare este „isus” și iar „isus”, acest „isus” nu-ți va salva nici un suflet, tu ți-l salvezi, împuternicindu-l.


Acum vreau să subliniez două contradicții din Biblie, ce se leagă oarecum de discriminarea de care am vorbit mai sus.

Porunca VI „Să nu ucizi!”

Exod 22:18 „pe vrăjitoare să n-o lași să trăiască


(Matei 19:12) Fiindcă sînt fameni, cari s’au născut aşa din pîntecele maicii lor; sînt fameni, cari au fost făcuţi fameni de oameni; şi sînt fameni, cari singuri s’au făcut fameni pentru Împărăţia cerurilor. Cine poate să primească lucrul acesta, să-l primească.

însă

(Deuteronom 23:1) Cel scopit sau famenul să nu intre în adunarea Domnului.


Vă recomand și amintesc acest articol unde scriam despre cum și de ce suprimă creștinismul sexualitatea și de ce denigrează creștinismul femeile.


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 2 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
    1. Eh, thank you Shinigami 🙂

      Hail Satan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.