Creștinismul, evreii, discriminarea și o contradicție biblică ipocrită

În afișul din poza de mai jos se observa cum creștinii ne spun că „isus” și biserica lor primește criminali, violatori, pedofili, perverși, și așa mai departe … însă pe femeile la menstruație sau ce au născut în ultimele 2 luni, nu.

De ce? Pentru că „Sunt spurcate!”.

Asta-i o nebunie totală și un moft evreiesc!

femeile sunt spurcate

Citind Biblia realizez că „dumnezeul” iudeo/creștin este plin de ipocrizie, homofobie, discriminare, ură pentru omenire, promovând doar mentalitatea de turmă, de sclav, descurajând, interzicând gândirea liberă, etica, evoluția tehnologică, evoluția într-un mod pozitiv a oamenilor, întrebările (în contextul în care te îndoiești de el, „cei ce se îndoiesc de mine sunt pedepsiți, blestemați, alături de copiii lor”) și orice alt lucru benefic pentru noi, ca oameni.

Acum, pentru că am spus că-i inexistent, probabil vă întrebați cine-i acest „dumnezeu” iudeo-creștin „iahve”, nu … ?

Iahve” este în principiu o formă mentală și o etichetă colectivă pentru câțiva aleși de top și inamici ai omenirii, inamici ce doresc să ne transforme în sclavi. În spatele acestei forme mentale susținute de energia psihică a miliarde de oameni NU se află o singură persoană, o singură entitate, ci mai multe entități. Acest „iahve” nu există ca unul singur [chiar dacă in Biblie, din alte motive, se pune accent pe numărul „1”, număr ce este asociat cu „iahve”, amintiți-vă ca biblia este o puternică unealtă subliminală și o carte de vrăjitorie evreiască, punându-se un accent deosebit pe numerologie]. Iehova este o formă mentală și în același timp o etichetă colectivă pentru cei ce vor să înrobească omenirea și s-o țină departe de orice cunoaștere reală despre spiritualitate, despre puterile minții și ale sufletului.

Amintiți-vă inchiziția, (o campanie de ucidere în masă, mutilare şi torturare a vieţii umane), ce a avut ca scop principal înlăturarea cunoștințelor spirituale din rândul oamenilor, multe dintre acestea se găsesc acum bine păzite în raioane întregi la Vatican. În timpul inchiziției, oricine deținea astfel de cunoștințe și își dezvolta puterile minții și ale sufletului era torturat și ars pe rug, de multe ori s-a întâmplat asta și cu copiii lor, pentru că puterile minții și ale sufletului dobândite de părinte se transmit și către copil, prin ADN. Bineînțeles că au venit cu scuze penibile pentru toate astea, „copilul a făcut sex cu Diavolul”, „copilul este un Diavol”, etc. Vă imaginați un copil de 3-4 ani făcând sex cu un „Diavol”, nu?

Evreul joacă întotdeauna pe ambele fronturi, făcând ne-evreul să lupte unul împotriva celuilalt, un exemplu este terorismul, ei l-au creat pentru a-și putea avansa agenda, aici mă refer la legi de tip Big Brother (până la forțarea marșului spre microcipuri) și altele ce promiteau salvarea, acestea n-au rezolvat problema terorismului, din contră, acestea se folosesc pe oameni NEVINOVAȚI și pentru crearea terorismului – în special împotriva celor ce sunt o ameninţare pentru controlul evreiesc.

(vezi și „Citate din Talmudul Evreiesc”)

Mai citez un text din Biblie, pentru a sublinia ce gânduri „pașnice” are „isus”.

Matei, capitolul 10:

34. Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
35. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
36. Şi duşmanii omului (vor fi) chiar cei din casa lui.
37. Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.
38. Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine.
39. Cine ţine la sufletul lui îl va pierde, iar cine-şi pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi.

Chestia asta-i foarte sinucigașă și nocivă, ți se spune că „dacă cumva îți iubești sufletul sau te atașezi de el îl pierzi”.

Biblia are un impact enorm asupra subconștientului, fiind o unealtă subliminală extrem de puternică, cei slabi ce cred în aceste texte participă la magia evreiască din acea carte. Biblia pune mare accent pe „tot ce trebuie să faci este să crezi”, „daca te îndoiești, dumnezeu te pedepsește”, se pune mare accent pe aceste lucruri pentru un motiv bine întemeiat – acea Biblie te va cuceri cu un concept fals al sălvarii şi iubirii, mulţi fiind prea orbi să realizeze crimele din ea şi scârboşenile (din cauza magiei evreieşti ce în ultimul timp a devenit extrem de puternică), la scurt timp vei constata că acel concept fals al păcii şi iubirii se va transforma în frică şi şantaj la nivelul minţii tale, mintea ta va deveni o simplă piesă pe tabla de şah a evreilor. O minte înrobită ce trebuie să îndeplinească o oarecare profeţie Biblică sau a Coranului (cărţi infuzate cu magie evreiască). Citește articolul în care scriu despre „experiența mea cu entitățile angelice„.

Scriam în alt articol că „isus” si Biblia este ca un cal troian. Crezi că cei ce „doar cred” își vor salva sufletul? NU! Îl degradează. Își auto-distrug sufletul și mintea. Sunt lipsiți de orice apărare psihică/spirituală și singura lor salvare este „isus” și iar „isus”, acest „isus” nu-ți va salva nici un suflet, tu ți-l salvezi, împuternicindu-l.


Acum vreau să subliniez două contradicții din Biblie, ce se leagă oarecum de discriminarea de care am vorbit mai sus.

Porunca VI „Să nu ucizi!”

Exod 22:18 „pe vrăjitoare să n-o lași să trăiască


(Matei 19:12) Fiindcă sînt fameni, cari s’au născut aşa din pîntecele maicii lor; sînt fameni, cari au fost făcuţi fameni de oameni; şi sînt fameni, cari singuri s’au făcut fameni pentru Împărăţia cerurilor. Cine poate să primească lucrul acesta, să-l primească.

însă

(Deuteronom 23:1) Cel scopit sau famenul să nu intre în adunarea Domnului.


Îţi recomand să citeşti şi:

Ce fac sataniştii?

Definiţia Satanismului Spiritual

Cum și de ce suprimă creștinismul sexualitatea


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪