Criminali, hoți și mincinoși! Creștinismul nu are nimic propriu!

Biblia iudeo-creștină cu siguranță nu este pe atât de veche pe cât se crede a fi și tot așa stau lucrurile și cu acest program pe care ei îl numesc „religie”.

Adevărul poate fi văzut în catedralele gotice. Inițial, acestea au fost PĂGÂNE. Indiferent de ceea ce susțin anumite cărți de istorie mai cunoscute [multe dintre acestea susțin minciuna evreiască a creștinismului], se pare că creștinismul ajuns să se răspândească odată cu Inchiziția, în special în Europa.

Inchiziția se aseamănă aproape în fiecare aspect cu comunismul, pentru că atunci când preia controlul asupra unei națiuni, se trece la ucideri în masă, la tortură și chiar la privarea de drepturile elementare ale oamenilor.

„Creștinismul și comunismul se aseamănă foarte mult din punct de vedere spiritual și ideologic. Este un concept bine cunoscut, fiind adoptat de diferiți gânditori, de la Thomas More până la Lev Tolstoi. Puțini oameni știu că primul stat socialist a fost instaurat în Paraguay și că a fost bazat pe ideile catolicilor iezuiți, chiar înainte ca Marx să-și creeze doctrinele.”

Societatea lui Isus” – ordinul religios iezuit – în biserica catolică a fost echivalent cu KGB în Uniunea Sovietică.”

Citatele de mai sus au fost luate din „Pravda” [Principalul ziar al partidului comunist și ziarul lider al fostei Uniuni Sovietice].

Evreii și cohortele lor creștine au distrus documentele și textele antice și le-au înlocuit cu istorie fictivă, în conformitate cu agenda lor. Încearcă să spună că au păstrat anumite elemente păgâne pentru ca oamenilor să le fie mai ușoară trecerea la creștinism, însă pun sub semnul întrebării acest fapt, după cum ar face orice persoană inteligentă de altfel, întrucât TOT ceea ce se găsește în creștinism a fost FURAT DIN RELIGIILE PĂGÂNE CARE L-AU PRECEDAT. Martorii lui iehova cunosc toate elementele din religia păgână, dar cu toate astea, ei sunt siliți să creadă în nazarinean.

Nazarineanul a fost furat și corupt de asemenea, dintr-un număr de peste 18 Zei păgâni care reprezentau un concept.

ASEMENEA EVREILOR, RELIGIA CREȘTINĂ NU DEȚINE NIMIC PROPRIU!!

Vezi Piața Vaticanului – obeliscul egiptean în mijlocul roții anului satanic:

VATICAN
Aici este o altă imagine cu niște scări din Vatican – observă designul runic Galdr al balustradei; cu toate acestea, druizii și ceilalți preoți păgâni au fost uciși în masă de către Inchiziție; pedeapsa pentru utilizarea runelor sau chiar pentru deținerea cunoștințelor despre rune, era moartea.

Vatican_Stairs
Observă toate statuile cu zeitățile egiptene din Muzeul Vaticanului. Dacă te interesează să faci cercetările necesare, vei găsi că aproape tot ceea ce are Vaticanul, a fost FURAT. Egiptul este condamnat în biblia iudeo-creștină și, totuși, dacă citești tot ceea ce găsești pe site și faci cercetări suplimentare, îți va sări în ochi cât de mult a furat religia iudeo-creștină și cum a corupt Egiptul. Acești Zei sunt blasfemiați în grimoarele evreiești, cunoscute drept „Goetia”.

ANUBIS

Anubis

ZEII EGIPTENI ÎN „HALA STATUILOR”

Vatican_Egyptian_Gods

SEKHME

Goddess_Sekhmet

Mai multe imagini cu statuile Zeilor păgâni aflate la Vatican:

Apollo

Apollo2

Apollo [Multe dintre imaginile lui Apollo, precum cea de mai jos, i-au fost atribuite nazarineanului]

Multe din imaginile care au fost atribuite nazarineanului conțin o figură masculină cu un nimb, fie cu raze, după cum se poate vedea în fotografia de mai sus, fie cu patru cadrane care descriu chakrele tâmplelor și chakra coronală.

Oamenii au fost îndoctrinați să creadă că acestea aparțin nazarineanului, pe când în realitate, toate acestea sunt modelul unui bărbat cu șarpele Kundalini ridicat.

Acesta este un concept!

Acest concept a fost furat din Zeii păgâni și este un concept al lui Satan (ENKI) – ridicarea Șarpelui Kundalini mai poartă numele de „ridicarea Diavolului,” și acesta este reprezentat prin nimburile care apar în atât de multe picturi antice.

După ce toată lumea înțelege sensul real al tuturor acestor simboluri, cortina este dată jos și evreii nu vor mai putea ieși din rahat. Acesta este motivul principal pentru care biblia iudeo/creștină amenință pe oricine studiază ocultul sau practică ocultismul, cu „arderea în iadul de foc”.

Picturile din catacombe, care datează din secolele III-IV e.n., au aceeași imagine cu acest bărbat. Unele imagini sunt ale lui Marduk, unele ale lui Apollo și a altor Zei păgâni. Cartea „The Unknow Catacomb” este interesantă și dezvăluie multe despre arta păgână descoperită în catacombe.

Aici se găsesc așa-numitele „terenuri funerare creștine” sau  „catacombe”.

Aici este o altă pictură a unui bărbat obișnuit despre care toată lumea este învățată să creadă că este „sf. Paul”.

Catacombe1
Cu siguranță, numele respectivului om nu apare pe pictură sau în apropierea ei. Pur și simplu această pictură i-a fost atribuită lui „Petru” – care în realitate nici măcar nu a existat! Nu a fost un personaj istoric!

Oamenii sunt oi, mulți cred orice le este îndrugat, fără să pună întrebări și întotdeauna le este repetat să „creadă” și să „aibă credință”.

În ceea ce privește imaginile cu mielul, mielul reprezintă berbecul și când Soarele este în Berbec, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a începe marea lucrare alchimică Magnum Opus și nu are nimic de-a face cu creștinismul.


Privește acest evreu nenorocit și mitra care o poartă, mitra aceea este replica pălăriei egiptene pentru Faraoni:

PAPA-un-hot-criminal

SĂ-I FIE RUȘINE!!


 „Omul Verde” păgân, se poate vedea în toate catedralele din întreaga Europa:

GreenMan6

GreenManCologne1

GreenManWells


Această statuie aflată la catedrala din Strasbourg pare să fie un Genii Asirian:

AssyrianGenie


Ar fi mult mai multe lucruri de spus. Multe texte istorice denumesc „trei religii mari” și anume iudaismul, creștinismul și islamul. Dacă ele sunt atât de mărețe și originale, de ce acestea nu dețin NIMIC propriu??? Islamul nici măcar nu permite ca figurile umane să fie pictate. Acest lucru este în conformitate cu agenda comunistă de îndepărtate a istoriei și a cunoștinței din rândul populației, astfel încât să poată folosii oameni ca sclavi de unică folosință.

Asta a fost atunci, asta e acum!

Citește și

http://bucurialuisatan.com/trecutul-nostru-este-distrus/

ISTORIA ESTE DISTRUSĂ ȘI RESCRISĂ CU MINCIUNI!!


Sursa:

www.crestinismulexpus.blogspot.com


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪