Crucea întoarsă: este acesta un simbol Satanic sau unul creștin?

Crucea Intoarsa

Mulţi cred că noi (sataniştii) îl slăvim pe fictivul „Isus” sau că dăm un răspuns creștinismului atunci când folosim crucea întoarsă, în realitate acest simbol este unul antic ce a precedat creştinismul.

Crucea întoarsă nu este un răspuns la creștinism!

Crucea întorsă este un simbol ANTIC și nu este în nici caz un răspuns „religia” creștină – crucea întoarsă are cu totul altă semnificați.

Acest simbol a precedat creștinismul și rădăcinile lui evreiești cu mii de ani. Probabil știți că religia creștină (și islamul) este o „religie” relativ nouă, are câteva mii de ani ca vechime. Scriu „religie” pentru că în realitate acest program din cauza căruia mulți și-au pierdut mințile și au plătit pentru asta trilioane de dolari nu are nimic spiritual în el – mai multe despre acest subiect găsești în secţiunea „Creştinismul Expus„.

Adevărata semnificație a acestui simbol antic este modul corect de aliniere a chakrelor. A-tot-importanta chakră solară (666) (Gralul lui Lucifer) se aliniază cu vârful în jos, conferindu-i sufletului putere .

Alinierea_Chakrelor

Crucea întoarsă a fost un simbol în Satanism pentru mult timp şi pentru un motiv foarte bine întemeiat. A treia chakră, de asemenea cunoscută ca chakra ‘solară’ sau chakra ‘Soarelui’; este a-tot-importanta chakră ‘666’, întrucât 666 este numărul Cabalistic al Pătratului Soarelui; aceasta mai este reprezentată şi de zvastica, care este un simbol antic al Soarelui. În această chakră, şi nu în cea a inimii, sălăşuieşte puterea sufletului. Învăţăturile new age şi ale altor mişcări asemănătoare sunt concentrate pe chakra inimii, astfel încât adepţii sunt depravați de putere. Chakra inimii este neutră, în principal conectând chakrele superioare (magnetice) cu cele inferioare (electrice).

Cei ce sunt familiarizați cu Satanismul sau au studiat știu că creștinismul a copiat și și-a atribuit multe simboluri antice (și nu numai simboluri).

*Cand spun simboluri antice spun simboluri Satanice. Satanismul NU este un răspuns la creștinism, Satanismul a precedat creștinismul și este o religie antică. Pentru a te convinge de aceste lucruri, te invit să citeşti articolele de pe acest site, în special cele din secţiunea „Satanismul, Sataniştii, Satan„, „Spiritualitate, magie/vrăjitorie, meditaţii, astrologie, Univers, Zei” şi „Creştinismul Expus„.


Citeşte şi articolul în care scriu de ce ne împuternicim şi de ce practicăm meditaţia de împuternicire.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪