Crucea întoarsă: este acesta un simbol Satanic sau unul creștin?

Crucea Intoarsa

Mulţi cred că noi (sataniştii) îl slăvim pe fictivul „Isus” sau că dăm un răspuns creștinismului atunci când folosim crucea întoarsă, în realitate acest simbol este unul antic ce a precedat creştinismul.

Crucea întoarsă nu este un răspuns la creștinism!

Crucea întorsă este un simbol ANTIC și nu este în nici caz un răspuns „religia” creștină – crucea întoarsă are cu totul altă semnificați.

Acest simbol a precedat creștinismul și rădăcinile lui evreiești cu mii de ani. Probabil știți că religia creștină (și islamul) este o „religie” relativ nouă, are câteva mii de ani ca vechime. Scriu „religie” pentru că în realitate acest program din cauza căruia mulți și-au pierdut mințile și au plătit pentru asta trilioane de dolari nu are nimic spiritual în el – mai multe despre acest subiect găsești în secţiunea „Creştinismul Expus„.

Adevărata semnificație a acestui simbol antic este modul corect de aliniere a chakrelor. A-tot-importanta chakră solară (666) (Gralul lui Lucifer) se aliniază cu vârful în jos, conferindu-i sufletului putere .

Alinierea_Chakrelor

Crucea întoarsă a fost un simbol în Satanism pentru mult timp şi pentru un motiv foarte bine întemeiat. A treia chakră, de asemenea cunoscută ca chakra ‘solară’ sau chakra ‘Soarelui’; este a-tot-importanta chakră ‘666’, întrucât 666 este numărul Cabalistic al Pătratului Soarelui; aceasta mai este reprezentată şi de zvastica, care este un simbol antic al Soarelui. În această chakră, şi nu în cea a inimii, sălăşuieşte puterea sufletului. Învăţăturile new age şi ale altor mişcări asemănătoare sunt concentrate pe chakra inimii, astfel încât adepţii sunt depravați de putere. Chakra inimii este neutră, în principal conectând chakrele superioare (magnetice) cu cele inferioare (electrice).

Cei ce sunt familiarizați cu Satanismul sau au studiat știu că creștinismul a copiat și și-a atribuit multe simboluri antice (și nu numai simboluri).

*Cand spun simboluri antice spun simboluri Satanice. Satanismul NU este un răspuns la creștinism, Satanismul a precedat creștinismul și este o religie antică. Pentru a te convinge de aceste lucruri, te invit să citeşti articolele de pe acest site, în special cele din secţiunea „Satanismul, Sataniştii, Satan„, „Spiritualitate, magie/vrăjitorie, meditaţii, astrologie, Univers, Zei” şi „Creştinismul Expus„.


Citeşte şi articolul în care scriu de ce ne împuternicim şi de ce practicăm meditaţia de împuternicire.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪