Cuceririle islamice – cel mai sângeros capitol din istoria omenirii

Este timpul ca Gentilii (ne-evreii) noștri să știe exact care este gradul de brutalitate al islamului. Articolul este lung, dar vă rog să vă faceți timp pentru a-l citi, și folosiți-l pentru a-i educa pe cei care încă mai cred că islamul este inofensiv sau este o „religie a păcii”.

Este vital să luptăm împotriva acestui program bolnav!!!

Islamul este probabil cel mai bolnav și răsucit dintre toate programele avraamice ale inamicului și cel care a acumulat cele mai multe vărsări de sânge.

A condus un război și a crescut ca un cancer în celulele umanității încă de la începuturile lui. Violența, tortura și brutalitatea vin adesea în minte atunci când te gândești la islam și la scârboşenia de coran, iar acest lucru este confirmat de însăși istoria.
22:19-22: „Luptă și ucide păgânii, închide-i și pândește-le orice tactică”
“pentru ei (necredincioșii) li se vor tăia veșminte din foc, şi apă clocotită li se va turna în cap, şi le va topi ceea ce au în burțile lor, precum și pielea. Și vor fi pedepsiți cu tije de fier.”

Ca program evreiesc, islamul a manifestat întotdeauna o ură morbidă pentru omenirea PĂGÂNĂ. Amintiți-vă că toți Gentilii sunt păgâni prin natura lor. Mizeria avraamică a dușmanului este străină sufletelor noastre. Versetul de mai sus, citat din “cartea păcii” a islamului, prezintă în detaliu această ură intensă asupra Gentililor. Nu numai că face apel la uciderea poporului nostru Păgân, ci și la TORTURAREA brutală și uciderea acestuia.

Ei bine, islamul și-a păstrat veridicitatea de-a lungul secolelor, susținând acest verset şi altele cu o ferocitate bolnavă care vine atât de natural din partea acelui trib de bandiți delincvenți și paraziți – evreii.
Departe de a fi „religia păcii”, islamul s-a răspândit prin mijloace care presupuneau forța fizică și costrângerea. Au existat, în principiu, două opțiuni pentru tine atunci când islamul ți-a infestat zona:

1. Să te converteşti și să-ți predai terenul şi proprietățile personale noilor maeștri de sclavi și apoi să trăieşti pentru tot restul vieții tale ca prizonier în propria ta țară, plătind în fiecare zi şi venerând „dumnezeul” lor străin allah. Viața ta ar fi fost destul de proastă din acel moment și nu puteai face nimic în privința asta. Dacă decideai să te răzgândeşti, asta te-ar fi dus rapid la alegerea numărului 2.

2. Să fii torturat brutal în public și sacrificat împreună cu familia și ceilalți dragi ție.

Pe lângă asta, islamul a elaborat, de asemenea, un alt mijloc de forțare a convertirii: a lucrat în aşa fel încât să facă viața imposibilă și insuportabilă pentru orice ne-musulman care locuia într-o zonă în care islamul și-a răspândit tentaculele ticăloase.
Ne-musulmanilor li s-a interzis să dețină un pământ al lor, să dețină în mod legal proprietăți, să se implice în agricultură pentru a se hrăni pe ei și familile lor, li s-au eliminat toate drepturile și au fost nevoiți să plătească taxe exorbitante stăpânilor islamici de război, numiți Jizya. Ei puteau fi, în esență, doar sclavi ce trăiesc închiși în țările pe care le-au construit odinioară, deținute și făcute pentru a înflori.

Acest lucru a rupt în cele din urmă spatele multor Gentili care se luptau foarte mult zi de zi pentru a-și hrăni și îmbrăca familile, iar în cele din urmă aceştia au cedat și s-au convertit la islam. (După cum știm, banii și impozitele au fost de mult timp un mijloc pentru evrei ca să-i controleze pe Gentili!) Viața a fost literalmente un coșmar viu sub controlul islamului, așa cum încă este și astăzi. Coșmarul trebuie să se încheie.

Mulți care s-au opus islamului și au refuzat să se convertească au învățat curând gradul de „iubire a lui allah”. Haideți să aruncăm o privire asupra unor exemple referitoare la modul în care „religia păcii” a trecut la fapte.

Cruciadele islamice
(aka Genocidul Orientului Păgân)

Există o zonă de munte numită Hindu Kush în locul în care este acum Afganistan, al cărui nume poate fi tradus ca „Muntele Morții”. Numele a fost dat din cauza cantității de masacre și decese care au avut loc acolo în timpul genocidului islamic din secolul al XI-lea. Aici, Hindu s-a referit la locuitorii din regiunea văii Indus. Aceşti oameni erau păgâni. Locuitorii originali din regiune au fost masacrați cu sutele de mii, literalmente secerați de tiranii musulmani însetați de sânge.

Cei care nu au fost sacrificați din nici un motiv au fost luați în țările cucerite de monștrii musulmani și păstrați ca sclavi. Mii de oameni au murit de deshidratare, de foame și de hipotermie, făcând călătoria teribilă prin zona montană odată ce au fost prizonieri și înrobiți. Sclavii păgâni au fost duși prin gheață și zăpadă în mod periculos, cu îmbrăcăminte minimă și, adesea, cu foarte puțină hrană și apă sau chiar deloc. Acesta era măcelul secundar, deoarece era foarte puțin probabil ca cineva să supraviețuiască acestei călătorii în astfel de condiții. Dacă se întâmpla să supraviețuieşti, erai întâmpinat pe cealaltă parte de noua ta viață ca sclav a cel mai rău tip, tratat mai josnic decât un câine.

Hindu Kush este doar un exemplu. Martorii din vremurile genocidului islamic au afirmat că verdele dealurilor și apa râurilor au devenit purpurii din cauza sângelui victimelor păgâne ucise.

În 633, nenorociții de musulmani au invadat orașul antic Ullais situat de-a lungul râului Eufrat (Irakul de azi). Ei au fost conduși de un evreu schizofrenic însetat de sânge, cu numele Khalid Ibn Walid, care i-a instruit să ucidă în mod nemilos bărbați, femei și copii. Mii de oameni au fost capturați și decapitați, iar sângele a curs într-un canal din apropiere și era atât de abundent încât a făcut apa să devină roșie. Din acel moment, a fost poreclit „canalul sângeriu” sau „râul sângeriu”. Deci, din Muntele Morții ne-am îndreptat spre Canalul Sângeriu. Nu-i aşa că islamul este minunat? Istoricitatea sa se citește literalmente ca pe un roman de groază.

Mai era un alt comandant musulman evreu numit Umar Ibn Al Khattab, care avea o ură atât de adâncă pentru poporul arian, cunoscut sub numele de Airyanem Vaejah, încât i s-au consemnat spusele pentru faptul că dorea să existe un munte de foc între el și ei, astfel încât să nu trebuiască niciodată să se întâlnească.

El și-a dedicat întreaga viață măcelăririi și distrugerii acestor oameni. După ce a măcelărit unul dintre triburile lor, a luat o FETIȚĂ DE 3 ANI ca sclavă sexuală. Islamul a scuzat și a glorificat întotdeauna pedofilia. Însuși Mahomed a spus că și-a luat de soție o fetiță de 6 ani, violând-o mai apoi la vârsta de 9 ani:
https://www.seruah.com/pedofilie-si-viol-frecventate-si-acceptate-in-islamism.html

Această ură profundă și frică față de arieni este foarte tipică pentru sufletul evreiesc, iar islamul, după cum știm, este în esență evreiesc.

Umar Ibn Al Khattab, după sacrificarea a mii de oameni Aireyanem/arieni, a vândut femeile ca sclave sexuale în capitala islamică din Medina. Asta arată gradul de ură sadică și bolnavă pe care o au asupra păgânilor arieni.

În ziua de azi, poporul Yazidi din Irak sunt descendenții îndepărtați ai acestor Airyanem Vaejah, ilustrați prin faptul că mulți dintre acești bărbați și femei încă prezintă caracteristicile fizice ariene cum ar fi părul blond și ochii albaștri:

Ura lui Umar Ibns față de poporul nostru arian, sau ar trebui să spun ura evreiască față de poporului nostru încă trăiește și astăzi, așa cum putem vedea în genocidul islamic al poporului Yazidi, care are loc în zilele noastre.


http://www.dailymail.co.uk/news/article-3002547/IS-likely-committing-genocide-against-Yazidi-minority-Iraq-UN.html


Observă cum folosesc violul și impregnarea ca mijloc de distrugere. Ei încearcă să elimine complet genele ariene din omenire. Aceștia au folosit aceleași tactici în timpul cuceririlor islamice. Multe dintre femeile din ținuturile cucerite care nu au fost sacrificate au fost luate ca sclave sexuale, lăsându-le gravide și cu genele distruse. Evreii folosesc adesea această tactică pentru a se infiltra, așa cum am vorbit în detaliu în predica mea despre adevăratele origini ale islamului. De aceea ei încurajează și împing mixul rasial asupra Gentililor. Acesta e genocidul sistematic!

Cucerirea musulmană a Indiei a fost deosebit de brutală și sălbatică. India, împreună cu Sri Lanka, sunt locuri foarte antice și puternice din punct de vedere spiritual ale omenirii gentile ariene.

Preoția antică a Indiei a fost una ariană care a condus sub îndrumarea directă a Zeilor noștri. Înaltul Preot Mageson a scris despre asta în profunzime în multe dintre predicile sale, inclusiv cel despre adevăratul Atlantis:
http://josministries.prophpbb.com/topic85.html

Din acest motiv, islamul a atacat India cu o asemenea ferocitate brutală. Istoricii au numit cuceririle Indinei ca fiind cele mai sângeroase capitole din istoria omenirii.

Pe lângă faptul că milioane de oameni au fost torturați și sacrificați din secolul al VI-lea până în secolul al XII-lea, mii de temple păgâne antice, locuri sacre și biblioteci ce conțineau cunoștințe spirituale antice au fost jefuite, arse și distruse total. Orice lucru care nu a fost distrus, a fost luat și păstrat ca trofeu de război de către invadatorii barbari și folosit pentru scopurile lor.

În anul 997, un „sultan” islamic numit Mahmud, care a preluat controlul asupra unui oraș din Afganistan, a condus o răscoală violentă prin India, sacrificând locuitorii din sate și furându-le averile.

El a început cu Bhimnagar, sacrificând literalmente fiecare locatar al satului care avea peste 50.000 de locuitori. El a golit casele și templele de toate obiectele de valoare înainte de a le arde. De asemenea, el a luat cu asalt Mathura, sacrificând toți locuitorii și furând toate obiectele de valoare. Înainte de a pleca, a intrat în templul cel mai sacru al lui Mathura, a ordonat trupelor sale să ia notițe cu privire la arhitectură, astfel încât să poată duplica unul exact la fel pentru „dumnezeul” său evreiesc, ordonând apoi să fie înmuiat în naptha și să-i dea foc. Observați aroganța totală – fură designul arhitectural al Templului Sacru și apoi îl distruge.

La Somnath, el a ucis 50.000 de locuitori și a jefuit încă o dată casele și templele pentru obiecte de valoare, după care le-a ars în întregime. Au fost multe alte sate pe care le-a sesizat și le-a distrus complet, și când nu a sacrificat un locuitor, l-a păstrat pentru a-l vinde pe post de sclav. Lăcomia lui pentru bani și posesiunile materiale era atât de profundă, încânt nici un cent din averea lui nu a venit prin mijloace oneste. El a devenit unul dintre cei mai bogați conducători din istorie din cauza sumelor uriașe pe care le-a luat cu forța din satele din India și a banilor obținuți din vânzarea păgânilor capturați ca sclavi. La rândul său, el a devenit, de asemenea, unul dintre cei mai prolifici comercianți de sclavi din Arabia de atunci. S-a constatat că, înainte de a-și conduce trupa de barbari într-un sat pentru a începe un masacru, a îngenuncheat și s-a rugat la dumnezeul său străin „allah”. Acest ucigaș schizofrenic şi cleptoman a fost mai târziu canonizat ca „sfânt” în islam și este încă venerat ca fiind unul dintre cei mai iubiți conducători. Vă dați seama. Cu cât sunteți mai bolnavi și mai răi, cu atât veți avea statutul mai înalt în islam.

Mulți dintre urmașii săi i-au urmat exemplul strălucitor, adunându-și bogăția în nici un alt mod decât prin jefuirea satelor și prin sacrificarea locuitorilor păgâni nevinovați.

Orașul antic Delhi a fost luat cu asalt de un trib de musulmani din Afganistan numit Ghuri, în 1186. I-au ucis pe cei mai buni dintre locuitori pentru a le distruge mijloacele de trai, iar restul au fost păstrați ca sclavi. Ei au distrus templele antice, au distrus statuile Zeilor și au ars literatura, înainte de a secera Palatele și de a se stabili în ele. De aici, ei şi-au distribuit între ei bogăția furată și au impus domnia islamică prin durerea torturii și a morții. Aici, aproximativ 50.000 de păgâni au fost supuşi la vieți de sclavie în țara pe care o numeau odinioară acasă. S-a consemnat faptul că încă 100.000 de persoane au fost ucise.

Unul dintre „sultanii” din Delhi, Bulban, a avut un timp în care a preferat ca păgânii și alții care au refuzat să se convertească la islam, să fie călcați în picioare de către elefanți, să le fie pielea îndepărtată și să fie umpluți cu paie pentru a fi  atârnați de porțile palatului. Astfel a dat un exemplu celor care se gândeau să se ridice împotriva islamului.

Sultanul Muhammad bin Tughlak a fost atât de brutal și s-a bucurat atât de mult de sacrificarea păgânilor încât a fost cunoscut pentru grămada de cadavre pe care o avea în afara curții sale în fiecare zi. A fost atât de rău încât muncitorii săi s-au plâns pentru epuizarea pe care le-o lăsa transportarea tuturor cadavrelor în fiecare zi. El a ucis de asemenea un băiețel care a îndrăznit să se răzvrătească împotriva lui și a domniei sale islamice și a forțat-o pe mama şi familia lui să se hrănească din carnea acestuia. Odată, un om orb a refuzat una din ordinele sale, iar pentru asta sultanul l-a prins de un cal, fiind târât mai apoi, din Delhi până la Daulatabad, astfel încât la finalul călătoriei calul s-a întors numai cu un picior de la acel om.

E inutil să spun că acest porc oribil este acum considerat un erou în islam. Pentru orice persoană normală, acesta ar fi fost considerat un sălbatic abominabil de cel mai rău fel, dar în islam este considerat un sfânt.

Bengal a fost ulterior asediat sub conducerea lui Firoz Shah. El a oferit o mare recompensă monetară oricărei persoane care ar fi ucis un păgân. Era şi mai bine dacă ar fi fost făcut într-un mod brutal. 180.000 de păgâni au fost uciși ca premii de sălbaticii musulmani.

Sultanul Ahmed Khah, succesorul său, a declarat petreceri timp de 3 zile de fiecare dată când numărul de păgâni sacrificați într-o singură zi, în orice sat din India, depășea 20.000. Acesta a fost un stimulent pentru a încuraja trupele sale de sălbatici să-i ucidă pe păgâni fără discriminare. Lumea islamică a sărbătorit în mod literal fiecare picătură de sânge vărsată a păgânilor noștri.

Acesta e doar vârful icebergului. Câteva exemple de vărsări de sânge care au avut loc în India în timpul răscoalei islamului. Peste 500.000 de păgâni au fost sacrificați brutal în casele lor. Femeile au fost fie violate înainte de a fi ucise, fie luate ca sclave sexuale. Copiii au fost fie ucişi, fie vânduți ca sclavi. India a fost literalmente pictată în roșu cu sângele poporului nostru, iar cunoștința sacră primită ca dar de la Zeii noștri a fost profanată și arsă. Toate în numele „dumnezeului” evreiesc allah.

Cuceririle Egiptului și Spaniei erau la fel de brutale și sângeroase. Cuceririle musulmane din Egipt au condus la distrugerea finală și totală a egiptenilor antici și a culturii păgâne sacre. Starea bolnavă în care se află astăzi Egiptul, plin de sărăcie, distrugere și boală, este un rezultat direct al cuceririlor islamice. După cum a scris deja Înaltul Preot Mageson, Egiptul a fost vizat de inamic din interior și s-a dezvoltat ca un cancer care se afla în procesul de a-l devora. Acest cancer era reprezentat de evrei și de creația lor – creștinismul Alexandrin. Programul evreiesc al islamului a fost cel care a pecetluit pentru totdeauna soarta Egiptului Antic.

Oricine care cunoaşte cele de mai sus și consideră că islamul este o religie a păcii este pur și simplu fie instabil din punct de vedere mental, fie un sociopat absolut. Sau amândouă. Islamul este probabil cel mai bun exemplu al activităților interioare bolnave și răsucite ale minților evreilor. O obsesie morbidă cu tortură, sânge și moarte, pedofilie, viol și furt. Pe acestea e construit islamul. Un râu de sânge și lacrimi curge sub fundația sa și este sângele și lacrimile păgânilor noștri!

Înalta Preoteasă Maxine Dietrich, precum și Înaltul Preot Hooded Cobra au scris despre magia parazitară a evreilor și despre modul în care folosesc sânge pentru a-și hrăni ritualurile. Același lucru este valabil și pentru frică. Frica este o energie extrem de puternică. Cuceririle islamice au fost literalmente un ritual gigantic de sacrificii de sânge, dedicat formei mentale evreieşti allah.

Nu poate fi subliniat suficient importanța luptei împotriva acestui program spurcat și munca de a-l expune înaintea ochilor Gentililor pentru ceea ce este cu adevărat! O mașinărie mortală.

Mult mai multe vor fi adăugate la acest articol de-a lungul timpului. După cum am spus, acesta este doar vârful icebergului în ceea ce privește vărsarea de sânge provocată de islam.

Vă rog să-i informați pe oamenii noștri cu privire la asta!

Trebuie să stăm și să luptăm împotriva acestuia în memoria strămoșilor noștri păgâni care au fost atât de brutali sacrificați deoarece au refuzat să se convertească la murdăria islamului, dar şi pentru viitorul lumii noastre și pentru Adevărul Zeului nostru Satan!

– Înalta Preoteasă Zildar Raasi


Îți recomand să citeși și celelalte articole din rubrica „Islamul Expus„.


Articol preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪