Culoarea lumânărilor folosite în ritualuri – ghid bazic

**Negru este o culoare care poate fi folosită pentru toate lucrările și, când o ai la dispoziție, ar trebui să o folosești împreună cu lumânări de alte culori, în fiecare ritual. Fiecare culoare atrage energii diferite și stimulează vibrații specifice în chakre. Lumânările de o culoare corespunzătoare tipului de ritual pe care îl faci, poate ajuta la amplificarea energiilor acestuia.

Lumânările negre sunt pentru toate aspectele magice și pentru orice ritual satanic. Lumânările negre folosite în lucrările de distrugere, incită o distrugere mai lentă a dușmanilor, spre deosebire de culoarea roșie care atrage accidente sau atacuri bruște. Negru mai este o culoare bună și pentru a aduce discordie și confuzie printre inamici. Negru poate fi folosit pentru protecție, pentru legarea forțelor negative și pentru eliminarea obstacolelor și a blocajelor. Negru mai poate fi folosit și în programarea inversă sau chiar ruperea formelor mentale. Negru absoarbe, tăinuiește, creează confuzie și haos, este folosit pentru noi începuturi și pentru dobândirea de cunoștințe despre lucruri ascunse. Negru conține toate celelalte culori, fiind astfel cea mai puternică ”culoare”. Negru influențează autocontrolul, rezistența și răbdarea. Cel mai bine e să faci vrăjile în care folosești energia neagră, atunci când Luna este în descreștere, combinat cu zilele de sâmbătă – când Saturn este puternic poziționat. Vrăjile cu negru necesită puterea chakrei bazei.

Lumânările albastre sunt bune de utilizat în vrăjile care țin de spiritualitate, meditație, chemarea Demonilor, vindecare, sinceritate, obținerea adevărului, influențarea fidelității și a loialității, aducerea păcii interioare și pentru cunoștință și înțelepciune. Albastru mai poate fi folosit și pentru stabilirea armoniei în familie, pentru sporirea puterii oculte și pentru protecție spirituală. În magia neagră, albastru poate fi folosit la incitarea depresiei, tristeții și a deznădejdii, a lipsei de simpatie, răcelii și melancoliei.

Jupiter guvernează peste albastrul regal. Lucrările în care folosești albastrul ar trebui efectuate lunea sau joia. Astfel de lucrări au nevoie de puterea chakrei coroanei și/sau de cea a gâtului.

Lumânările maro pot fi folosite în comunicarea cu spiritele naturii și pentru a te centra și ”a te pune pe picioare”. Maro este folosit în vrăjile pentru fermitate, neutralitate și simț practic. În magia neagră, maro este folosit pentru a stârni indecizie, ezitare, tristețe, dobitocie și nesiguranță. Atunci când lucrezi cu energie maro, te folosești de chakrele tălpilor. Energia ar trebui absorbită din pământ prin chakrele tălpilor.

Lumânările verzi sunt folosite în vrăjile pentru abundență, începuturi, dezvoltare, fertilitate, vindecare, succes, noroc, armonie și influențarea generozității. În lucrările pentru sănătate și vindecare, verde este un antiinflamator. Verde poate fi folosit cu maro, în comunicarea cu spiritele naturii. Verde este folosit în vrăjile de iubire, căsătorie și cele de dragoste. Verde influențează afectivitatea – spre deosebire de roșu, care este folosit pentru dragostea pasională, poftă și sex. Verde mai influențează și reînnoirea, fidelitatea, împăcarea, justiția/dreptatea, echilibrul, frumusețea, tinerețea, prietenia, atracția, armonia, câștigurile financiare, creșterea veniturilor, funcțiile publice, posesiunile, bogățiile, indulgența și plăcerea. Verde este bun pentru începuturi și pentru creștere/dezvoltare.

În lucrările de magie neagră, verdele este folosit la incitarea geloziei, a lăcomiei, suspiciunii, resentimentului, bolilor și dizarmoniei. Venus guvernează peste culoarea verde. Lucrările cu energie verde ar trebui întreținute în timp ce Luna este în creștere în combinație cu ziua de vineri, când Venus este puternic poziționat. Vrăjile în care folosești verdele, au nevoie de puterea chakrei inimii.

Lumânările gri sunt folosit în vrăjile de inducere a morții, a bolii și/sau de incitare a jalei și tristeții. Saturn ar trebui să fie plasat într-o poziție puternică și favorabilă.

Lumânările portocalii sunt folosite pentru creativitate. Portocaliu ajută în vrăjile pentru adaptabilitate, atracție sexuală, stimulare sexuală, magie sexuală, entuziasm și energie. Portocaliu ajută în atracție, schimbări bruște, stimulare energetică, dobândirea controlului, schimbarea norocului și incitarea justiției/dreptății. Soarele guvernează peste portocaliu. Lucrările în care folosești energie portocalie sunt cel mai bine de întreținut duminica, când Soarele este puternic poziționat. Vrăjile cu portocaliu necesită puterea chakrei sacrumului sau a celei solare. Pentru incitarea poftei și atracției sexuale, folosește chakra sacrumului și cea a bazei.

Lumânările roșii sunt folosite pentru energie, vitalitate, incitarea pasiunii, stârnirea furiei, a poftei pure și a gratificării trupești. Roșu este inflamator și este folosit în vrăjile pentru răzbunare, mânie, curaj, determinare și în ceea ce are de-a face cu dușmanii. Roșu poate fi folosit pentru protecție împotriva atacurilor psihice și pentru încredere de sine. Roșu incită accidente, incendii și răni. Este utilizat în vrăji pentru a invoca putere și intensitate înaintea lucrărilor de magie neagră. Roșu este fizic și revarsă energie, forță, dinamism, dragoste pasională, dorință fizică, tăria voinței și abilitate atletică (în special cea competitivă).

Când este folosit în magia neagră, roșu – în opoziție cu negru – aduce atacuri bruște, accidente, vărsare de sânge, violență și ură bruscă. Roșu mai poate fi folosit la incitarea războaielor, anarhiei și cruzimii. Marte guvernează peste roșu. Lucrările cu roșu necesită puterea chakrei bazei și ar trebui întreținute marțea, zi în care Marte este puternic poziționat.

Lumânările violete/mov sunt folosite pentru sporirea abilităților psihice, pentru înțelepciune, divinație, îndepărtarea blestemelor, vindecare, succes în afaceri și pentru influențarea oamenilor aflați la putere.

În magia neagră, violetul poate fi folosit la incitarea tiraniei, abuzul de putere și pentru a aduce tristețe și trădare în alții. Jupiter guvernează peste mov. Lucrările cu mov ar trebui efectuate joia. Vrăjile pentru putere psihică au nevoie de energia chakrei a șasea și a celui de-al treilea ochi și ar trebui întreținute lunea, zi în care Luna este puternic poziționată; de preferință, Luna ar trebui să fie plină.

Lumânările galbene sunt folosite pentru trecerea examenelor, creșterea inteligenței și a intelectului. Energia galbenă guvernează peste partea logică și conștientă a creierului, peste computere, comunicare, audio, video, TV, electronice, cărți,  literatură și voință. Galben este folosit pentru îmbunătățirea minții, concentrare, putere mentală, abilitate de învățare, discurs, scriere, publicare. Galben guvernează peste tot ceea ce ține de mass-media, bârfă, defăimare, interviuri, frați, surori, vecini, zvonuri, furt, toate domeniile învățării și comunicării. În spiritualitate, galben poate fi folosit pentru proiecția astrală (împreună cu albastru și mov). Galben mai este folosit și pentru depășirea dependențelor și ruperea moravurilor. Galben este bun pentru prietenii.

În magia neagră, galben este folosit pentru a incita infidelitate, lașitate, decădere, boală, moarte, nebunie și inconsistență în alții.

Mercur guvernează peste culoarea galben. Lucrările în care folosești galben au nevoie de puterea chakrei solare și de cea a gâtului. Aceste două chakre lucrează în pereche. Cel mai bine este să folosești energia galbenă miercurea sau duminica. Pentru tot ceea ce ține de intelect și comunicare, lucrările ar trebui întreținute miercurea. Pentru lucrările care implică forța voinței, acestea ar trebui făcute duminica.

Lumânările albe sunt pentru curățare, puritate și inocență. Luna ar trebui să fie puternică.

În lucrările de magie neagră, albul poate fi folosit la incitarea corupției și a impotenței și pentru distruge apetitul sexual. Albul mai poate fi folosit pentru a crea slăbiciuni, nevroze și frică. Luna guvernează peste alb. Vrăjile cu alb ar trebui efectuate în ziua de luni și au nevoie de energia celui de-al treilea ochi.

Într-un ritual pot fi folosite mai multe culori. Înainte de ritual, lumânările ar trebui unse cu uleiuri parfumate corespunzătoare. Uleiul ar trebui aplicat cu ambele mâini, prin frecare. Lumânările reprezintă elementul foc într-un ritual și mai sunt folosite și pentru concentrare și focalizare. Acestea atrag Demoni și spirite.

Asigură-te că faci o probă calității lumânărilor înainte de ritual, în același fel în care procedezi și cu tămâia. Mirosurile neplăcute precum și tămâia proastă pot ruina un ritual.


Sursa: Bucuria lui Satan


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 3 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
  1. Eu stiu ca flacara conteaza si nu culoarea cerii din care este facuta lumanarea. Cum sa fie flacara de culoare neagra? Poate ca ne imaginam mai usor asa, altfel, nu vad cum.

  2. Am lucrat foarte mult in ultimul timp cu lumanari. Cred ca negru poate fi folosit pentru orice, inclusiv pentru divinatie ori programare mentala. De ex, privesc in flacara si derulez un scenariu pentru ziua respectiva, pana cand simt ca „Asa va fi”, adica epuizez emotiile si am certitudine.
    Negru alaturi de oricare dintre celelalte(de obicei 2 negre si una de alta culoare, intoarce norocul victimei. Ex. galben cu negru, il jefuieste de protectie. Albastru(argintiu)+negru afecteaza situatia materiala. Verde si portocaliu+ negru ii ia sanatatea. De alb nu stiam. Totul e cum mentalizam. De ex, pt dragoste, folosit o lumanare rosie si una neagra, putem intoarce suferinta din dragoste a noastra, asupra celeilalte persoane, dar poate cauza si moarte, in cazul in care lucram pt asta. Negru poate prelua energia negativa.

  3. Lumanarile se aprind de la stanga la dreapta, si de aseaza cea receptiva la stanga si cealalta la dreapta.(Ex, rosu la dreapta, negru la stanga). Se sting invers. Daca se lucreaza cu magie neagra, intai se lucreaza cu rosie, apoi cu negru9ex, pt 2 lumarari). Cand folosim lumanare neagra pt distrugere, putem spune:”Cu puterea intunericului deschid portile iadului si invoc toti demonii si sa inconjoare pe X, sa aduca asupra lui etc etc…” Intuitia ne poate ghida ce demoni sa numim. Daca nu dorim moartea sau raul, ne cerem scuze de la demoni.
    La final se spune:”Asa va fi!” in timp ce se inhaleaza din fum. Emotia trebuie sa se epuizeze in ritual si e bine, asadar, sa lucram cand suntem afectati. De ex, ne consumam toata ura privind in flacara rosie, avand in minte ce dorim pt dusman, apoi, privim in flacara neagra si inlocuim golul ramas in nou in urma lucrarii cu rosul, cu negru, apoi creem un scenariu de distrugere pt victima si invocam demonii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.