Cultura globală și promovarea sexului interrasial

Cultura globală și promovarea sexului interrasial:

Tactici evreiești pentru distrugerea Gentililor

Ideea unei culturi globale sau a unei „singure culturi mondiale” a devenit din ce în ce mai populară în ultimele decenii, promovată în orice mod posibil prin intermediul mass-mediei și a sistemelor de învățământ etc. Ce anume înseamnă asta? Practic, la ce o cultură globală se referă este la aruncarea tuturor identităților culturale personale și individuale, a patrimoniului și a individualității culturale/diversității în schimbul unei culturi mondiale în care toată lumea, indiferent din ce parte a lumii este, urmează același model. Toți purtând același stil de îmbrăcăminte, vorbind aceeași limbă, comportându-se la fel și achiziționând aceeași mentalitate de bază, toți fiind expuși la aceeași mass-medie și propagandă și așa mai departe.

Nu există nici un loc pentru diversitate în cultura globală, pe care cei de sus (evreii) încearcă atât de greu să o inaugureze. Nu va fi nici un lucru ca bogăția culturală sau mândria în patrimoniul unic propriu.

Heinrich Himmler a făcut o dată următoarea declarație: „O națiune trăiește fericită în prezent și în viitor, atâta timp cât este conștientă de trecutul ei și de măreția strămoșilor ei.” Este atât de adevărat. Rememorările culturilor noastre unice și a rădăcinilor noastre este vitală pentru supraviețuirea propriului nostru grup de oameni, indiferent din ce rasă Gentilă sau cultură facem parte.

Ceea ce ne face puternici este mândria noastră, punctele noastre forte și voința noastră de a supraviețui și în cele din urmă de a continua să evoluăm. Cultura globală încearcă să ducă toate acestea departe de noi, sfâșierea astfel a tuturor realizărilor și a muncii pentru care strămoșii noștri s-au străduit, pentru a ne amesteca într-o singură mizerie atenuată și diluată, în scopul de a ne face mai ușor de controlat și de manipulat. Acesta este unicul scop al culturii mondiale, iar acest lucru este adevăratul sens al „noii ordine mondiale”.

Într-adevăr asta nu are nimic de-a face cu Satan și Satanismul.

Vă rog să citiți următorul articol  – Noua Ordine Mondială.

Programele evreiești ale creștinismului și islamului întotdeauna au lucrat și întotdeauna vor lucra în vederea creării acestei culturi globale. Întreaga lume va fi pasată într-una singură, toți identificați ca unul în ideea evreiască/creștină/musulmană a „alesului”. Declarații de genul „toți suntem unul”, „ascultă de unul”, „suntem cu toții același dedesubt”, „o lume, un popor” și așa mai departe în mod obișnuit rostite de credincioșii acestor așa-numite religii și ramurilor lor ca mișcarea new age sunt toate exemple a acestei mentalități globale dăunătoare.

Acest lucru va servi pentru a slăbi foarte mult poporul Gentil ca un întreg, ținând departe de noi punctele noastre forte individuale și mândria care ne face unici și puternici. În esență, ne vom pierde pe noi și vom deveni ceea ce ne-au dictat, dacă vom permite ca acest lucru să se întâmple.
Un popor care are puțină individualitate și nimic a lui este extrem de ușor de controlat și de păzit. Dacă noi toți vom rămâne cu propria noastră moștenire și învățăturile culturale și vom sta pe propriul nostru teren, asta va fi o sarcină extrem de dificilă pentru ei să aibă orice fel de control asupra noastră. Desigur, asta va trebui să implice Gentili care să se trezească și să vadă minciunile creștinismului și islamului pentru ceea ce sunt cu adevărat, programe vicioase de înrobire.

Un alt lucru care merge mână în mână cu această cultură globală este promovarea relațiilor sexuale interrasiale. Din nou, scopul pe care acest lucru îl servește este de a slăbi și în cele din urmă de a eradica complet identitatea culturală Gentilă individuală și de a ne zdrobi într-un singur stat care să fie ușor de controlat și de manipulat.

Mass-media promovează în mod constant relațiile sexuale între rase, de fapt mergând dincolo doar pentru a eticheta asta ca fiind „ok” și efectiv încurajează Gentilii să se amestece rasial.

Cei care stau împotriva acesteia (pe bună dreptate) sunt etichetați ca „rasiști” și respinși de societate. Nu este absolut nimic rasist legat de dorința de ați păstra rasa pură și în cea mai puternică formă posibilă și esență. Este de fapt datoria ta față de rasa ta pentru a asigura acest lucru și, prin urmare, pentru a-și continua supraviețuirea.

Cu cât este mai promovat mixul rasial, cu atât mai slabe și mai diluate vor deveni rasele Gentile, din nou, forțându-le în această cultură la nivel mondial, cu crearea unei „singure rase”. Asta ar fi o stare extrem de tristă a lucrurilor.

Satan și adevăratul Satanism Spiritual susțin separarea raselor și avansarea individuală a fiecăreia. Din nou, acest lucru nu este deloc rasist. Cu toate acestea, oamenii au fost programați  și condiționați de cei de sus (evreii) prin intermediul mass-mediei și a sistemelor de învățământ pentru a vedea acest lucru ca fiind oarecum „rasist”. Le-ar plăcea să-i vadă pe toți Gentilii cum gândesc în acest fel, iar pe noi cum le ducem programul bolnav de distrugere la bun sfărșit pentru ei.

Fiecare rasă ar trebui să poată să conducă și să avanseze singură, pentru a se îmbunătăți. Apreciază-ți și promovează-ți individualitatea culturală, nu ajuta la distrugerea ei prin achiziționarea tacticilor evreiești ale culturii globale și a sexului interrasial. Nu este „rasism”; este menținerea propriei tale rase.


Articol preluat de pe forumul Bucuria lui Satan

( http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=4734 )


Citeşte şi „Noua Ordine Mondială şi bisericile creştine„.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪