Cum cei bogaţi şi influenţi îţi controlează soarta

Aşa cum am scris în trecut pe weblog, oamenii sunt microcipaţi: orfanii sunt microcipaţi obligatoriu, persoanele urmărite de Poliţie sau trecute pe lista de eventuale surse de interes, persoanele cu dizabilităţi, oamenii de afaceri, militari şi mulţi alţi oameni microcipaţi în secret. Poliţia, intelligenceul sau Armata apar ca salvatori, în timp ce câştigă glorie şi vin să-i „salveze” pe oameni, după ce au creat cauza şi au venit cu rezolvarea. Sunt persoane care refuză să asculte comenzi, persoane pe care cei în putere doresc să le elimine: aresteze, izoleze, persoane care sunt considerate „inziderabile”, persoane cu inteligenţă peste medie ce le poţi exploata, folosi, pentru a spăla bani sau pentru orice alt motiv apoi arunca, femei frumoase pe care le poţi folosi. Microciparea a început din anii ’80, conştientizează ce se întâmplă în ziua de astăzi. N-o să vezi prea curând, în mass-media din România că se scrie liber despre acest fapt real şi expus în afara României şi recunoscut parţial sau expus cenzurat în România.

Activist Post descria cazul unui danez care a dat în judecată spitalul Alexandra din Copenhaga pentru că i s-a implantat un cip RFID în timpul operaţiei la plămâni pe care a trebuit să o suporte în 1988. Dl. Mogens, persoana cipată, a spus că după ce a fost externat auzea voci şi nu mai putea duce o viaţă normală. În 1997, cu ocazia unui examen radiologic la torace, s-a descoperit prezenţa în plămânul stâng a unui mic obiect de metal – cipul – pe care a reuşit să îl îndepărteze în 2011 printr-o operaţie la spitalul Mount Elisabeth.


Citeşte despre:În alte ţări s-a dat legislaţia microcipării obligatorii, în România oamenii sunt microcipaţi în secret. 90% dintre asasinatele, crimele, violurile şi orice altceva sunt comandate şi regizate. Este greu să comiţi un asasinat neînscenat de un nivel superior, ţinundu-se cont de infrastructura disponiibilă, majoritatea sunt regizate înainte. Astfel, românii cu sufletele lor nenoricite şi blestemate au început să-şi ucidă oamenii, din plăcere, pentru a spăla mai mulţi bani sau alte motive. Acei oameni bogaţi mănâncă pe suferinţa, crimele şi nenorocirile aruncate asupra oamenilor de rând şi apar ca salvatori.


Ca de exemplu:


Familiile lor blestemate şi nenorocite îţi elimină familia din sistem, casa ta devine o grădina zoologică pentru intelligence, Poliţie şi echipe de psihologi, para-psihologi şi para-neurologi. Teoretic îţi scriu viitorul cum doresc şi ceea ce îţi place şi displace, creează cauza apoi vin cu rezolvarea şi după toate acestea vin şi-ţi revendică pământurile – care erau ale tale şi părinţilor tăi, soţiei tale, soţului tău pe care i-ai ucis apoi te-ai sinucis sau care te-au ucis şi s-au sinucis. Ca la hipnoza pe Skype:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪