Cum materializăm și manifestăm ceea ce gândim, cum se explică magia și vrăjitoria și cum o putem îmbina cu tehnologie

Gândurile sunt, din punct de vedere științific, impulsuri electromagnetice și energie. Cu cât încrederea în sine, în forțele proprii și încrederea că așa se întâmplă este mai puternică, cu atât acestea (gândurile) înclină să se materializeze și manifeste. Cu cât tăria gândului, deci impulsului electromagnetic, este mai puternică, cu atât șansele de reușită, manifestare și materializare sunt mai mari. Amintește-ți că tot ceea ce a fost inventat de om a fost cândva ideea cuiva. Așa se explică așa numita *magie* sau *vrăjitorie*. Cei în putere cunosc aceste lucruri și încearcă frecvent, continuu și puternic să țină oamenii de rând cât mai orbiți spiritual, cât mai departe de aceste lucruri, dezbinându-ne și cucerindu-ne, în timp ce ei se folosesc din plin de vrăjitorie și tehnologie avansată. În zilele noastre avem tehnologie, ca un puternic factor ajutător pentru oameni, oamenii se bazează foarte mult pe tehnologie, care a devenit necesară și nelipsită. Trebuie să gândim liber și să ne adaptăm, să nu fim asemenea unui om închis la minte, care refuză să folosească curent electric, pentru că el a fost învățat să trăiască, în comunism, la lumina unei lumânări.

Atașez mai jos o serie de afirmații (realizate din voci sintetice), vă puteți realiza singuri, acasa, astfel de afirmații, în cazul de față sunt pentru atragerea prosperității și a banilor.


Afirmații pentru atragerea banilor și prosperității (click pe textul cu roșu de mai jos pentru a asculta sau descărca, pentru a descărca pe telefoane cu touchscreen, ține apăsat pe fișierul / playerul audio și apasă pe „Salvează fișierul audio”):

https://www.seruah.com/biblioteca/audio/Afirmatii pentru atragerea banilor.mp3


Poți atașa (prin lipire, poți face asta în programul de editat fișiere audio „Audacity”) pe fundalul lor, pentru o efectivitate maximă, alte voci sintetice, subliminale sau mai greu de perceput, care să afirme „așa se întâmplă, a funcționat, chiar funcționează”.

Astfel de afirmații se pot rula și psihotronic-radionic, citește-mi și articolul despre construirea aparatelor / dispozitivelor radionice – psihotronice. Îți recomand, de asemenea, să-mi citești mai toate articolele de pe site, ele se completează între ele.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪