Cum materializăm și manifestăm ceea ce gândim, cum se explică magia și vrăjitoria și cum o putem îmbina cu tehnologie

Gândurile sunt, din punct de vedere științific, impulsuri electromagnetice și energie. Cu cât încrederea în sine, în forțele proprii și încrederea că așa se întâmplă este mai puternică, cu atât acestea (gândurile) înclină să se materializeze și manifeste. Cu cât tăria gândului, deci impulsului electromagnetic, este mai puternică, cu atât șansele de reușită, manifestare și materializare sunt mai mari. Amintește-ți că tot ceea ce a fost inventat de om a fost cândva ideea cuiva. Așa se explică așa numita *magie* sau *vrăjitorie*. Cei în putere cunosc aceste lucruri și încearcă frecvent, continuu și puternic să țină oamenii de rând cât mai orbiți spiritual, cât mai departe de aceste lucruri, dezbinându-ne și cucerindu-ne, în timp ce ei se folosesc din plin de vrăjitorie și tehnologie avansată. În zilele noastre avem tehnologie, ca un puternic factor ajutător pentru oameni, oamenii se bazează foarte mult pe tehnologie, care a devenit necesară și nelipsită. Trebuie să gândim liber și să ne adaptăm, să nu fim asemenea unui om închis la minte, care refuză să folosească curent electric, pentru că el a fost învățat să trăiască, în comunism, la lumina unei lumânări.

Atașez mai jos o serie de afirmații (realizate din voci sintetice), vă puteți realiza singuri, acasa, astfel de afirmații, în cazul de față sunt pentru atragerea prosperității și a banilor.


Afirmații pentru atragerea banilor și prosperității (click pe textul cu roșu de mai jos pentru a asculta sau descărca, pentru a descărca pe telefoane cu touchscreen, ține apăsat pe fișierul / playerul audio și apasă pe „Salvează fișierul audio”):

https://www.seruah.com/biblioteca/audio/Afirmatii pentru atragerea banilor.mp3


Poți atașa (prin lipire, poți face asta în programul de editat fișiere audio „Audacity”) pe fundalul lor, pentru o efectivitate maximă, alte voci sintetice, subliminale sau mai greu de perceput, care să afirme „așa se întâmplă, a funcționat, chiar funcționează”.

Astfel de afirmații se pot rula și psihotronic-radionic, citește-mi și articolul despre construirea aparatelor / dispozitivelor radionice – psihotronice. Îți recomand, de asemenea, să-mi citești mai toate articolele de pe site, ele se completează între ele.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪