Cum poţi lupta pentru tine, omenire şi pentru Satan sigur şi eficient

*Cei ce nu sunt dedicaţi şi doresc să ajute, în special în cazul expunerii Noii Ordini Mondiale evreieşti, ştiu că există mulţi, ar face bine să se educe pe ei în primul rând, apoi să înceapă să lucreze pentru a-i trezi şi informa şi pe alţii, pentru a evita răspândirea confuziei. Poţi răspândi doar link-uri.

**Cei ce nu sunt dedicaţi lui Satan nu trebuie să facă ritualuri ce inversează blestemele din Tora, blesteme ce sunt aruncate frecvent de evrei împotriva gentililor. Cei ce sunt pe dinafară (nededicaţi) nu beneficiază de asistenţa şi suportul lui Satan şi a Zeilor Duatului.


Pentru cei dedicaţi, cel mai important lucru este să facem ritualurile de inversare a blestemelor din Tora zilnic şi frecvent. Acest lucru inversează toate plăgile şi blestemele aruncate de evrei împotriva ne-evreilor şi le întoarce împotriva lor. Din experienţa mea, ritualurile de inversare din Tora ajută fiecare ne-evreu dar în special pe tine, cel ce îl faci. Nu doar că ajuţi omenirea ca întreg, dar te ajuţi pe tine.

Ritualurile de inversare din Tora (RIV-urile) sunt o metodă de a te elibera de sub blestemele evreilor ce sunt aruncate asupra tuturor ne-evreilor, fără excepţie. Le recomand tuturor acelora ce fac ritualurile de inversare din Tora, să întreţină invocarea lui Satan.

*Conştientizează* cuvintele ce le rosteşti în momentul când faci invocarea lui Satan. În momentul în care rosteşti invocarea lui Satan, doreşte-ţi (prin intenţie) să fii liber de toate erorile şi amăgirile din trecut şi doreşte-ţi suportul Zeilor Antici şi a lui Satan. Aceste lucruri sunt valabile şi în cazul RIV-urilor. Succesul lucrării constă în *conştientizarea* cuvintelor şi în puterea *intenţiei*.

Click pe linkul de mai jos pentru programul de RIV-uri (Ritualurile de Inversare din Tora):

http://www.bucurialuisatan.com/forum/viewforum.php?id=55


Cea mai sigură şi efectivă metodă de a lucra pentru trezirea oamenilor şi pentru a face oamenii să conştientizeze situaţia în care se află, este aceea de a lucra în mediul online. Renunţă la vizionarea unui film produs de Hollywoodul evreiesc şi dedică-ţi două ore din zi pentru a studia şi a-i informa şi pe alţii. Fă ceva care ajută omenirea, te ajută pe tine, pune beţe-n roate Noii Ordini Mondiale evreieşti şi te relaxează – pe mine mă relaxează şi mă lasă cu un sentiment extrem de plăcut acest lucru.

Evreii câştigă şi au câştigat doar datorită ne-evreilor care fac toată treaba pentru ei şi a lipsei de cunoştinţe a ne-evreilor. Evreii au înrobit omenirea prin programele lor de tot felul. În momentul în care Gentilii (ne-evreii) încep să conştientizeze, evreii au pierdut toată puterea.

În trecut, îmi vedeam articole de pe site pe Facebook, în grupuri, răspândite de oameni ce nu aveau nici o legătură cu Satanismul Spiritual. Acele postări strângeau fiecare zeci de like-uri şi distribuiri. Acest lucru arată că deja evreii nu mai pot controla evenimentele aşa cum doresc.

Evreii se tem nespus de mult de o lume în care ne-evreii nu mai pot fi ţinuţi în *orbire* şi necunoştinţă şi o lume în care ne-evreii sunt conştienţi şi ştiu adevărul. Pe acest pământ, evreii sunt inamicii numărul 1 al justiţie, dreptăţii şi a adevărului.

Dacă simţi nevoia că doreşti să te implici şi să ajuţi, însă la rândul tău nu conştientizezi perfect situaţia sau eşti la început, o poţi face, însă doar îndrumă oamenii spre siteurile pe care s-au scris despre aceste lucruri, pentru a nu răspândi confuzie. În momentul în care începi să meditezi şi să studiezi doar adevăr, ne-alterat cu minciuni evreieşti, atunci cunoaşterea, puterea sufletului tău şi raţiunea vor înlocui fricile nefondate, umilinţa şi implorarea milei în faţa unor evrei de top şi a unei entităţi evreieşti (iehova/allah şi alte nume ale ei) – citeşte-mi şi articolul în care scriu despre cum ne înrobesc evreii şi cum ne întorc evreii unul împotriva altuia, aruncând toată vina pe ne-evrei.

Îți recomand să citești și, după ce citești acest articol, articolul despre „situația actuală din România, protestele și cum aruncă evreii și marionetele lor vina pe dușmanii lor pentru ce fac chiar ei.”

Poţi răspândi adevărul în grupuri pe Facebook şi pe orice alt website popular ce are funcţia de comentarii şi îţi permite să adaugi un text.

Lasă un text dintr-un articol şi la final lasă linkul către articolul complet.

Durează puţin şi este extrem de simplu.


Câteva websiteuri în limba română ce le poţi răspândi:

www.crestinismulexpus.blogspot.com

www.seruah.com

www.adevaruldespreislam.blogspot.com


Diferența dintre cele două tabere:

Ce gândea Adolf Hitler despre creștini:

14 octombrie 1941, la amiază:

”Cel mai bun lucru este să lași creștinismul să moară de o moarte naturală … Când înțelegerea universului va fi larg răspândită … doctrinele creștine vor fi condamnate.”

Ce gândesc evreii, chiar creatorii creștinismului:

„Sacrificiul creștinilor este unul necesar!” / „Sacrifică ne-evreii/creștinii prin toate mijloacele posibile”

Talmudul Evreiesc


Sfaturi utile, pentru a îţi păstra intimitatea pe internet:

*Foloseşte un proxy sau VPN pentru a îţi schima adresa IP atunci când lucrezi online.

**Nu îţi folosi identitatea reală! Nu fă aceste lucruri prin intermediul conturilor reale.

Evreii deţin mediile de comunicaţii, Google, Facebook şi alte mari companii sunt deţinute de ei. Ei investesc extrem de mult în echipe ce monitorizează şi încearcă să elimine încercările ne-evreilor de a scăpa de sub controlul lor total. Nu uita că evreii deţin sistemul bancar şi posedă sume imense de bani. Din experienţa mea, evreii folosesc tactici mafiote şi au folosit întotdeauna – deci, dacă eşti o ameninţare, pot trece la alte metode ilegale, cum ar fi interceptarea traficului tau de internet. Sunt în joc sume imense de bani, pentru fiecare 1000 de oameni ce au început să afle adevărul ei pierd o parte a efectului propagandei mincinoase evreieşti (care a infiltrat orice domeniu si industrie) în valoare de milioane de dolari, sau MILIARDE dacă numărul oamenilor care încep să conştientizeze este mai mare – chiar dacă doar 5 oameni din 1000 care au citit s-au dedicat, important este că ne-evreii conştientizează şi încep să conştientizeze.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆