Cum s-a putut ca lucrurile să scape atât de mult de sub control

„În văzduh” se poartă un război în care sunt implicate mai multe lumi; acest război se extinde în diferite părți ale galaxiei. Extratereștrii cenușii au făcut un târg cu Vaticanul: bogății în schimbul sufletelor umane. Asta e una la mână. Apoi, totul are de-a face cu puterea ocultă dar și cu rasa. Pe lângă faptul că gentilii au fost uciși în masă, cunoștința ocultă a fost și ea îndepărtată cu forța. Acest lucru a fost dus la bun sfârșit prin creștinism și islam. Cunoștința spirituală și puterea ocultă au fost îndepărtate în mod sistematic și în locul lor au fost predicate gunoaie lipsite de orice însemnătate. Acest lucru este sinonim cu privarea unui batalion de unul dintre simțurile sale: să spunem că rămâne fără unul dintre cele cinci simțuri (cum ar fi văzul sau auzul) în timp ce inamicul le posedă pe toate. În mod evident că inamicul care le posedă pe toate cinci va avea din start un avantaj, iar armata lipsită de unul sau mai multe simțuri va pierde negreșit.

Noi am fost privați de cel de-al șaselea simț, dar și de cunoștința și informațiile despre acesta. În locul său – după cum am precizat și mai sus – au fost împrăștiate tot felul de minciuni și informații lipsite de sens. Inchiziția a mers până acolo încât a măcelărit chiar și nepoții și alți descendenți ai așa-zișilor „eretici.” Acest lucru se datorează faptului că „puterea vrăjitorească” este ereditară. Acesta a reprezentat o victorie imensă pentru inamic, fără a se diferenția de comunism, în cadrul căruia criminalii aflați la putere au șters de pe fața pământului memoria generațiilor precedente care reprezentau o amenințare la adresa regimului. Apoi, cunoștința ocultă este ținută în mâinile câtorva „aleși,” în special evrei de rang înalt (evreii sunt în control total al Vaticanului, dar și a islamului în punctele cheie).

Toate aceste lucruri au fost realizate cu ajutorul inamicilor cenușii urâtori de omenire și al superiorilor acestora, reptilienii, fiind puse în aplicare de evreii, care sunt direct conectați la aceste creaturi. Dacă cercetați puțin, veți descoperi o sumedenie de picturi din acea perioadă în care apar un număr neobișnuit de mare de OZN-uri. Și în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a existat un nivel foarte ridicat de activitate OZN, când părțile oponente s-au confruntat direct și anume: partea lui Satan (Național Socialismul) contra partea inamică (comunismul). Mulți dintre voi ați auzit de incidentul de la Roswell din 1947, când inamicii cenușii au devenit foarte încrezători după evenimentele din al Doilea Război Mondial în care au fost implicați. (Pentru cei care nu știți, în 1947 la Roswell s-a prăbușit o navă cu extratereștrii cenușii, după săptămâni întregi în care aceștia au manifestat un comportament provocator în jurul instalațiilor militare americane. Nava acestora, împreună cu câțiva cenușii, a fost capturată de armata americană.)

Mai demult am postat un video de pe YouTube, însă a fost șters (spuneți-mi ceva nou …) Mai jos este un alt link care funcționează:
https://www.youtube.com/watch?v=4uDL9qM … F4&index=2

Dacă nu poți găsi sau dacă este șters din nou, caută „Ancient Aliens S02E05” sau „Aliens and the Third Reich.” Sper însă ca linkul de mai sus să meargă fără probleme. Bineînțeles că și în acest documentar e prezentă familiara defăimare la adresa naziștilor, însă documentarul în sine este foarte revelator. Partea noastră (Satan, Imperiul lui Orion) a lucrat cu naziștii. Cealaltă parte (inamicii cenușii) au lucrat cu cei ce au luptat pentru comunism. Hitler contra Stalin. În cel de-al Doilea Război Mondial, lucrurile au atins un climax cum nu s-a mai atins niciodată în istorie.

Dacă privești de-a lungul istoriei, timp de secole, cenușii – partea comunismului/creștinismului – întotdeauna au urât omenirea, motiv pentru care au ucis în masă și au înrobit cu brutalitate Gentilii. Islamul nu se diferențiază cu nimic. Există mincinoși și înșelători nerușinați care încearcă să folosească, să manipuleze și să promoveze slogane de „dragoste,” „egalitate,” „fraternitate” și „condiții de trai mai bune,” pentru a prinde în capcană un număr cât mai mare de victime. Aceasta de asemenea vine la pachet cu programele lor de „dragoste” și „pace” care în spatele ușilor închise recurg la nesfârșite ucideri în masă, tortură și război pentru a distruge viața și spiritul uman … toate acestea pentru a-și materializa agenda de înrobire a întregii lumi.

Citat din talmudul evreiesc: Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Când vine Mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.”

Aceste lucruri se petrec de foarte mult timp, într-un dans de du-te-vino care încă nu s-a terminat. Pe lângă asta, fiecare parte își are oamenii care lucrează pentru ea. Știu că mulți dintre oamenii lui Satan s-au născut cu anumite semne pe corp. Inamicul a știut de acest lucru de mult timp și a numit aceste semne de naștere „marca vrăjitorilor,” și aceia care erau identificați cu aceste semne, erau omorâți imediat.

Majoritatea liderilor noștri au fost contactați de Satan timpuriu în viață, înainte de prima revoluție a planetei Saturn în astrograma lor, care de regulă are loc în jurul vârstei de 29-30 de ani. Satan și-a avut propriile sale suflete care au fost cu el pe parcursul a mai multe vieți, suflete elită care au atins cele mai puternice poziții în lume, cum e cazul lui Adolf Hitler – reîncarnarea lui Ramses II – o figură istorică foarte notabilă și un faraon. Unii dintre ceilalți lideri din al Treilea Reich au fost de asemenea reîncarnarea unor faraoni importanți. Importanța și statutul pe care îl dobândești într-o viață anterioară, de regulă se materializează mult mai ușor în viețile viitoare – suflete elită.

Programele creștinismului și islamului, programe a mizeriei, implică mult mai multe lucruri decât ceea ce ne este spus despre istoria umană și despre acest pământ. Trebuie să cercetezi, să studiezi și să înveți să gândești înafara a ceea ce îți este spus. Știu că sunt oameni care tratează aceste lucruri cu ușurință sau pur și simplu le ignoră, însă acestea sunt nespus de serioase. Trebuie să ajungem la cât mai mulți oameni cu putință și să lucrăm pentru a distruge programele inamicului prin expunerea creștinismului și al fratelui său geamăn, comunismul. Întregul nostru viitor e în joc.

Mai vreau să adaug că, în ciuda campaniei inamice de a distruge toată cunoștința spirituală gentilă, unele au continuat să supraviețuiască. În Rusia și în Caucaz, se cunoaște despre un spirit antic protector și binevoitor care a fost foarte respectat; numele acestuia este „SHAYTAN.” Se vorbește despre acest lucru în capitolul „Almastry” din cartea „The New Soviet Psychic Discoveries: A First-Hand Report on the Startling Breakthroughs in Russian Parapsychology Paperback”– September 1, 1979 scrisă de Henry Gris and William qqq

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Sursa:
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=3775


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪