Cum s-au infiltrat anumite mişcări demne de respect, devenind ceva asemenea sectelor pocăiţilor îndoctrinaţi şi spălaţi pe creier

Am explicat în alte articole, despre simularea experienţelor spirituale sau controlulul mental, prin intermediul unui microcip. Aşa cum au explicat, în diverse apariţii media, oameni cu influenţă şi autoritate în Armata, intelligence … toate la un nivel cenzurat.

Cum s-au infiltrat anumite mişcări demne de respect, devenind ceva asemenea sectelor pocăiţilor îndoctrinaţi şi spălaţi pe creier

M-am rugat lui Satan în mod telepatic.
PRIN ÎNDURAREA LUI SATAN A AVUT PARTE DE UN MIRACOL TOTAL; cineva a împins căruciorul înapoi în magazin și l-a înmânat managerului. Iar tipa respectivă încă mai avea bonul de casă. Și și-a învățat și lecția despre iarbă. Acesta a fost un miracol extrem. Nu-i puteam mulțumi lui Satan suficient de mult. Fără Satan, ar fi fost dezastruos.

Citat din:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6478


Acesta este ca şi MKUltra (Making Killers) şi alte programe de control mental. Pentru ca derivaţii de MKUltra sau obţinerea controlului mental să funcţioneze, trebuie o bază religioasă. Hipnotizatorul va lua rolul Demonului tău Gardian, îngerului tău păzitor sau Guru-ului tău, până în stadiul când, dacă ţi se spune să ucizi la comandă, s-o faci fără ezitare, o vei face. De la ceea ce însemna Joy of Satan la început, aceasta s-a schimbat într-un cult vasalizat şi infiltrat de Servicii Secrete din diverse părţi ale lumii, paradoxal infiltrat, întrucât s-a schimbat direct comportamentului liderilor respectivului cult. Actualul Satan sau Azazel al lui Maxine Dietrich, fondatoarea cultului Joy of Satan, este, în realitate, o echipă formată din psihologi şi para-psiholog, cât şi persoane din intelligence sau Servicii Secrete. Ea, trebuie să ceară milă şi îndurare … este ca în creştinism.

Să ucizi la comandă, ca şi în „Mesajul lui Satan despre Războiul Spiritual„:

“Până în Noua Eră, distrugerea și creația sunt în mâinile tale, așa cum sunt și în ale Mele. Nu îți fie frică să faci niciuna din aceste lucruri. Până când timpul de liniște și pace se instaurează, timp în care aceste practici vor fi înlocuite cu căi pacifiste, tu trebuie să păstrezi Pământul în echilibru. Nu îți fie frică să distrugi. Distruge cu toată ființa ta. Nu vei fii mai creat dacă vei crea, cum nu vei fi distrus dacă vei distruge. Ești mai creat acum? Exiști sau ești distrus ? Exiști, și vei exista atâta timp cât Eu exist și sunt aici: adică pentru totdeauna. Ia aminte la ceea ce îți spun. Dacă îți spun să creezi, fă-o! Și fă-o cu perfecțiune și plăcere. Dacă îți spun să distrugi, fă-o! Nu ezita! Distruge cu toată puterea și cu satisfacție; da, îți cer să te delectezi din ceea ce ai distrus.”
– Satan/Lucifer

Dictat de El personal pe 28 aprilie 2008.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Citeşte şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪