Cum să ne păstrăm sănătoși în aceste vremuri toxice

Foarte mulți oameni consumă apă otravită cu pesticide și alte substanțe nocive, apa de la robinet este extrem de nocivă corpului uman. Apa de la robinet, conține peste 13.000 de elemente potential toxice. Apa plată, de asemenea, peste 50% din ea, este apă de la robinet îmbuteliată sau apă fiartă. Apa fiartă diminuează calitatea apei extrem de mult. Soluția nu este apa plată, poate doar cea Premium, de calitate superioară, care este mai scumpă.

Corpul uman este format, în proporție de 50-55% din apă, la vârstnici, 60-65% la adulți și 80% la nou-născuți. Chiar și mâncarea conține extrem de multă apă, cașcavalul conține 38% apă, puiul fript conține 60% apă, ciupercile conțin 90% apă, roșiile conțin 94% apă, bananele conțin 74% apă, ouăle fierte conțin 75% apă, etc.

Cu cât apa pe care o consumăm este mai de calitate, cu atât întregul nostru organism este mai sănătos, funcționează mai corect și bolile sunt prevenite, posibilitatea ca acestea să apară și să se dezvolte fiind extrem de mică, cu până la 50%, față de cei ce consumă apă de proastă calitate. De la sine înțeles acest lucru, din moment ce corpul uman, este format, în proporție de peste 50%, din apă. Cu cât apa este mai otrăvită și mai de proastă calitate, cu atât devine și corpul omului, ce o consumă, mai bolnăvicios, mai slab.

Vedem la știri, miliardari și oameni bogați, care trăiesc între 80 și peste 100 de ani, și ne întrebăm, „oare cum este posibil?”. Ei cunosc aceste lucruri. Ei se protejează, în moduri naturale, nu se protejează ca majoritatea oamenilor, înlocuind otrava cu altă otravă. Ca și cu industria farmaceutică chimică, înlocuim plantele cu substanțe artificiale, care remediază o problemă dar creează altele 2 în loc.

De ce ai prefera să cumperi apă plată sau să fierbi apa, apa fiartă scăzând extrem de mult calitatea apei?

Soluția mea este purificarea ei, purificare cu pietre de Turmalină Neagră și Shungit. Există filtre de apă, din Turmalină și filtre de apă cu Shungit, însă nu sunt atât de eficiente ca metoda prezentată de mine în acest articol.

Efectul Turmalinei Negre asupra apei:

Aduce pH-ul apei, la valori alcaline > 7, reduce apa în clusteri hexagonali (astfel, se absoarbe mai ușor la nivel celular), având proprietăți germicide și dezodorante. Radiațiile infraroșii, emise de Turmalina Neagră, purifică apa și stimulează ionizarea cât și alcalinizarea apei.

Efectul Shungitului asupra apei:

Shungitul purifică și îmbogățește apa. Shungitul purifică apa de toate substanțele organice, inclusiv produsele pe baza de petrol și pesticide, nitriții si nitrații, excesul de cupru, mangan, fier, îndeparteaza metalele grele, elimina bacteriile și microorganismele, iar prin efectul sau antioxidant, înlătură și radicalii liberi. De asemenea, Shungitul limpezește apa tulbure, elimină gusturile particulare și mirosurile neplăcute. Shungitul îmbogățeste apa cu săruri de calciu, magneziu, cu multe alte minerale utile, echilibrând astfel concentația de microelemente din organismul uman.

După luni bune, de când consum doar apă purificată și imbogățită cu Shungit și Turmalină, rezultatele sunt uimitoare. Când am băut o cană cu apă de la robinet, am simțit că beau clor și otravă, mi-a venit instant să vărs, asta după ce am consumat zilnic și frecvent apă purificată și îmbogățită cu Shungit și Turmalină Neagră. Diferența dintre apa îmbogățită și purificată cu Shungit și Turmalină și apa de la robinet este imensă.

Cu doar 70 lei, vă puteți asigura apă purificată și imbogățită pentru 6 luni. Cu mult mai ieftin și mai sănătos, decât dacă ai bea doar apă plată de calitate superioară.

Și pe lângă bani și sănătate, mai este și faptul că nu ai umple cu bani buzunarele unor mari companii evreiești.

„Otrăvim apa, apoi, le vindem apă la sticlă”.

Se pun 200gr de chipsuri de Shungit și 3 pietre brute de (mărime de câțiva cm) Turmalină Neagră într-o sticlă cu 2l de apă. Se lasă minim 12 ore și cel mult 3 zile, neagitându-se sticla, apoi se poate consuma. Se pătrează întotdeauna raportul 1:10. Pentru 1L de apă, vei pune 100gr Shungit. Se pot face 2 sticle, pentru a nu rămâne niciodată fără apă purificată, calitativă și îmbogățită

Pietrele de Shungit trebuie schimbate la 6 luni. Turmalina Neagră nu expiră și nu își pierde din proprietăți. Pe eMag, există la preț de sub 28 lei, chipsuri de shungit (300gr.). Turmalina Neagră brută, o puteți cumpără de pe internet, de pe siteuri ca și Universul Cristalelor, prețul pentru o piatră brută de câțiva cm diametru începând de la 3 lei. Această soluție pentru purificarea și îmbogățirea apei este ne-costisitoare, îți poți asigura apă cu Shungit și Turmalină Neagră, pentru 6 luni, cu mai puțin de 50 de lei. Puteți căuta mai multe pe Google, despre „apă purificată cu Shungit” și „apă purificată cu Turmalină Neagră”.


Recomand, de asemenea, tuturor, ca suplimente alimentare nelipsite zilnic, următoarele sau o parte din ele:


*Capsule multivitamine și minerale (pentru stimularea imunității și buna funcționare a organismului)

*Capsule Ciupercă Tibetană (este un bun protector împotriva dezvoltării celulei canceroase și a radiațiilor nocive, are și puternic rol hepato-protector, printre altele)

*Capsule lecitină și Gingko Biloba (bun pentru memorie și concentrare)

*Griffonia Extract (contribuie la bună funcționare a sistemului nervos)


Îți recomand să citești și articolul referitor la „tratamente RIFE pentru cele mai întâlnite probleme de sănătate și tipuri de boli (inclusiv cancer)


– Articol scris de „Seruah”.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪