Cum se creează psihici sau oameni cu abilități peste cele medii, prin intermediul tehnologiei avansate și torturii psihice și cum bruiezi o comunicare telepatică nedorită

*Toți avem aceste abilități în noi, ca de exemplu, glanda pineală (atașez la sfârșitul articolului imagine cu glanda pineală și localizarea ei), o parte a corpului nostru, o poartă spre astral și spre abilitățile paranormale, însă aceste abilități nu sunt încă antrenate și activate.

Pentru început, oricine trebuie să înțeleagă că se creează acești super-human (super-oameni), spioni invizibili sau oameni cu abilități extrasenzoriale și psihice peste cele medii, pentru a se pune apoi unul împotriva altuia, pentru distracția celor de pe margine ori pentru a fi folosiți mai târziu. Toate acestea prin mijloace artificiale, ne-naturale, lipsite de etică și scrupule.

Ca luptele dintre doi cocoși dintr-o cușcă, doi cocoși ce se vor lupta până sare sânge și nu se vor opri după asta, vor continua până la moarte, ca și o dobitoacă fără creier. Toate acestea pentru că ei ne numesc animale și dobitoace fără creier și noi acceptăm, crezând că este spre binele nostru, calea cea bună și iubire. Ei, cocoșii din această fermă, sunt creați (finanțati, antrenați) pentru ca apoi să fie sacrificați și folosiți. Conform Talmudului Evreiesc, ei nu sunt cu nimic mai mult decât animale spurcate (necurate), făcute să servească Cohen zi și noapte.

Voi atașa mai jos un fișier MP3, acesta se rulează prin tehnologie avansată, atunci când vrei să creezi un spion invizibil sau să folosești un om împotriva altui om. Spre exemplu, vei tortura groaznic un om, apoi îi vei arăta o poză cu inamicul tău, după toate acestea îi vei spune să-și imagineze o culoare roșie (aduc mai jos, în articol, explicația pentru culoarea roșie), ce pleacă dinspre el spre toți cei ce au trimis energiile nedorite. În partea cealaltă, le spun și celorlalți la fel. Toate pentru a împlini Tora (a-și avansa agenda) și pentru a pune oameni valoroși și potențial periculoși pentru cei în putere să se distrugă între ei sau auto-distrugă.

Am atașat acest fișier MP3 pentru cu totul alt scop, nu pentru a-l rula cineva prin tehnologie avansată și pentru a tortura oameni.

Îți poți testa sau antrena abilitățile psihice cu acest fișier MP3 ce-l voi atașa mai jos, ascultă-l la căști de fiecare dată când ești nervos sau nervoasă și nu te concentra niciodată pe oamenii de rând, pentru că vei da și în tine sau natura ta, ci concentrează-te pe cei ce trag toate sforile, altfel vei face exact ceea ce doresc. Nu trebuie să le cunoști fața, în momentul când cineva se gândește la tine s-a stabilit o conexiune, mai important este să te gândești la sufletul sau scânteia de eter/chintesență a celui ce îți face acest lucru, nu la ce îți pune el în față. Mintea umană are capacitatea de a influența eterul, el este ca WiFi sau undele radio, este acolo dar nu îl vezi. Și spiritul tău face parte din eter și este eter/chintesență.

Când te concentrezi trebuie să ai încredere că a reușit, neîncrederea sau ironizarea este cheia eșecului iar încrederea și faptul că simți cu toată puterea ta că așa s-a întâmplat este cheia succesului. Imaginează-ți ca acea culoare roșie puternică chiar a ajuns la ei, este acolo deja și simte acest lucru.

Faptul de a obține, dezvolta sau a te naște cu asemenea abilități psihice peste cele medii este o responsabilitate imensă. Le poți distruge viața celor dragi cu un simplu impuls, iar „oameni” fără scrupule, există din acest motiv, pentru a te folosi împotriva celor dragi și a oricui altceva, fără scrupule, pentru a-și împlini agenda.


Fișierul MP3 cu întoarcerea blestemelor și energiilor nedorite și haotice cu culoarea roșie:

Poți lipi, pe acest fișier MP3, fundaluri binaural-isocronice ce reproduc în creier stări specifice undelor cerebrale Beta, Alpha sau Tetha, pentru o mai mare efectivitate. Ca de exemplu poți lipi un fundal ce reproduce în creier undele cerebrale Beta-alertă-maximă (anxietate, nervozitate, suferință, stres), acesta ar amplifica exercițiul cu energia roșie.


Mai multe despre culoarea roșie:


Roşu:

Energie, pasiune, mânie, inflamare, poftă sexuală, putere, protejează împotriva atacurilor psihice. Marte guvernează roşul – răzbunare, mânie, poftă sexuală pură şi satisfacţie fizică, curaj, determinare; se ocupă cu inamicii. Roşul este folosit pentru incitarea accidentelor, incendiilor şi rănilor. Roşul poate fi folosit pentru încrederea în sine, atletism, putere, crearea energiilor magice pentru magie neagră. (Bun pentru propria împuternicire înaintea lucrărilor cu magia neagră), aduce intensitate. Incită pofta sexuală, energie, putere, energie sexuală, dinamism, dragoste pasională, dorinţa fizică, curaj, puterea dorinţei, atletism (în special competitiv) şi vitalitate. Folosit în magie neagră, aşa cum roşu este opus negrului, aduce atacuri neaşteptate, accidente, vărsare de sânge, violenţă şi ură. Roşul poate fi folosit pentru incitarea războaielor, anarhiei şi cruzimii. Marte guvernează asupra roşului. Roşul aparţine elementului foc. Roşul şi negru guvernează Chakra Bazei.

*Cei ce vor să împlinească Tora au nevoie de acest fel de energie haotică, din acest motiv te torturează, te învață, apoi te pun să le faci toată treaba, mai exact te vampirizează, îți pot arăta o poză cu un inamic de al lor sau îți pot da o sugestie, ca și „te gândești la soția ta, persoana A,B,C”. Îți pot spune chiar ei să te gândești la acest exercițiu cu culoarea roșie pe care l-am atașat mai sus și acest lucru se întâmplă frecvent.


Sfaturi utile pentru a bruia o comunicare telepatică fără tehnologie avansată:


Poți bruia o comunicare telepatică tot prin intermediul culorii roșii, acest lucru nu doar că va bruia comunicarea, dar va crea și daune dispozitivului sau omului. În momentul când ești deschis psihic poți observa, când închizi ochii, o mică lumină albastră în dreptul celui de al treilea ochi (pe frunte), dacă n-o observi, te poți concentra pe glanda pineală, ca în imaginea de mai jos. De asemenea, îți poți imaginea, în momentul unei comunicări telepatice, cum dispare lumina albastra, din dreptul frunții și cum se trage o cortină deasupra ei, aceasta este altă metodă de a bloca comunicarea telepatică. Dacă devine insistent, folosește culoarea roșie.


Glanda pineală și localizarea ei:


localizarea_puterii_oculte_in_creier


O imagine reprezentativă cu cel de Al Treilea Ochi:Foarte important este să ai în vedere că ei pot deschide Al Treilea Ochi a doua persoane, prin intermediul tehnologiei avansate. Și le pot pune să comunice telepatic sau să se distrugă unul pe altul. Din acest motiv, trebuie cumva, ca unul dintre subiecți să preia controlul și să-l facă și pe celălalt să conștientizeze, apoi să își imagineze cum culoarea roșie se duce și aduce dezastru și ruină celor ce i-au pus pe cei doi subiecți să se ciocnească sau să interacționeze (nu celui ce îi este pus în fața), altfel, v-ați auto-distruge și face rău pentru distracția celor de pe margine ce condensează toată energia.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪