Cum se creează terorismul și asasinatele moderne: echipele de monitorizare formate din psihologi și para-psihologi și cum sunt transformați oamenii in teroriști de către cei ce trebuiau să lupte împotriva terorismului

*Un articol pe care trebuie să-l citești până la sfârșit și să-l răspândești.

„Vindecătorii de suflete” sunt, în realitate, „cei ce distrug suflete, vise, speranțe, manipulează și nu au pic de umanitate, toate pentru o sumă modică sau pentru un <nepotism>”.

Am avut ocazia neplăcută de a comunica prin email cu DRAGANOFF CELLA-SOND, membru al Asociației Române de Psihologie Transperonală. Ea este una dintre psihologii din echipa ce s-au ocupat de asasinarea modernă a lui Oliver Constantin Stan (un om ce a vrut să dezamorseze, la Universitatea din Iași, o bombă falsă ce nu se putea detona), persoană microcipată, introdusă în odioasele programe de control mental, în prezent persoană încarcerată la securitate maximă într-un spital de psihiatrie. DRAGANOFF CELLA-SOND este una dintre aceia ce lucrează cu psihologia cognitivă și încearcă schimbarea comportamentului (argumentez și detaliez mai jos), spre exemplu, printr-un email, o iluzorie relație >de prietenie virtuală<, până în stadiul în care își îndeplinește scopul (le sugerează, folosindu-se de tacticile de control mental și manipulare, învățate la facultate … sau facultăți, într-un mod subtil): crearea terorismului, inducerea schizofreniei paranoide, denigrarea unei persoane, eliminarea unei persoane nedorite, cu sau fără un motiv real. Pentru a înțelege mai exact despre ce scriu, voi și explica. Cella Draganoff m-a contactat pe privat cu mult timp în urmă, recomandându-se satanistă. Acest lucru a fost fals. Am cercetat în legătură cu Cella Draganoff, pe Facebookul Cellei Draganoff am observat că există poze și postări ce fac referire la magie îngerească și urări creștine / cabalistice, însă nimic despre satanism. Cella Draganoff este unul dintre acei psihologi ce se ocupă cu asasinarea modernă a persoanelor nedorite. Un administrator al unui website sau blog ce deranjează, o persoană ce răspândește informații nedorite de către cei în putere, o persoană ce a refuzat avansul sexual al unei femei sau unui bărbat influent și bogat … cei ca și Cella există din acest motiv.

Acum, doamna Cella își poate căuta avocat, pentru că am publicat părți dintr-o discuție reală, considerându-se denigrată, într-o stare de schizofrenie paranoidă, așa cum le face și induce subiecților ei.

Pe websiteul arpt.ro (Asociația Română de Psihologie Transpersonală) o puteță găsi și pe DRAGANOFF CELLA-SOND.

Cella a tot subliniat, în corespondența virtuală, ideea că urăște oamenii în general, că nu este ca ei, că este urmărită de Poliție și o „gazează în casă”, cât și faptul că adoră homosexualii. Aceasta este psihologie cognitivă. Toate acestea mi-au fost transmise de către Cella, pentru a mi se induce un comportament de anti-social, schizo-paranoic, homosexual, ce urăște femeile și Poliția. Așa se modelează comportamentul cuiva, psihologul „de teren” este necesar. A eșuat. Bineînțeles, ea făcând parte din Asociația Română de Psihologie Transpersonală, nu avea cum să aibă un comportament de schizofrenică paranoică, mințea la fel cum a mințit că este satanistă și-și făcea experimentele fără pic de umanitate pe oameni nevinovați, printre care viitorul tău copil dacă derananjează o persoană influentă și bogată, poate și pentru că i se pare.

Articole ca și „experimentele odioase ale CIA pe cobai umani și MKUltra” te pot lămuri mai pe larg. Mi-a repetat de multe ori, prin intermediul corespondenței virtuale, mai pe ocolit, mai direct, că ea le șterge memoria subiecților, prinzându-i într-un cerc magic și triunghi (magie cabalistică / angelică), cât și faptul că a participat la asasinarea modernă a lui Oliver Constantin Stan. S-a abținut să afirme direct acest lucru, avea o încredere prostească în sine, că eu sunt animal și că, cu un singur click, voi uita tot și nu gândesc prea mult. Era și este, probabil, extrem de arogantă.

Echipele de psihologi creează antisemitismul. Îl amintesc pe cel din spatele blogului DeVeghePatriei, torturat psihic continuu, privat de somn, spălat pe creier așa cum dorește echipa psihologi și para-psihologi din spatele lui, până își face dușmani peste tot, jignind Poliția, SRI și orice altceva (denigrare chiar prin acțunile lui), apoi scriind (pus să scrie) pe blogul lui „blogul meu este de propagandă anti-legionară și antisemită, trăiască legiunea și căpitanul, îmi doresc să mor odată și îmi doresc să mor ca martir în pușcărie, în propria urină și în propriile fecale” (exact asta își dorește echipa ce se ocupă de el, doar că DeVeghePatriei este prea acaparat să mai poată conștientiza sau accepta sfaturi de la altcineva, l-au torturat și dresat extrem de puternic … nu mai poate fi scos de acolo), în contextul în care pentru asemenea afirmații publice poți primi până la 10 ani de închisoare. Sunt acei oameni ce creează terorismul, pentru a avea motive să-și avanseze agenda. Ca de exemplu „prea mult terorism, microcipuri obligatorii”. Sunt cei ce îi pun pe oameni să strige, citez, „moarte evreilor”. Pentru a avea apoi motive suficiente. Evreii de rând vor cădea la mijloc, mulțimea întărâtată de echipele de psihologi și para-psihologi nu va ataca evreii din vârful piramidei ci tot evreii de rând, fără Cohen. Atunci când numești inferior un evreu fără gena Cohen, nu este rasism?

„Oamenii” își vor șterge memoria, să nu cumva să-i doară sau să simtă ceva și poate îți vor lua și copilul, pentru o sumă mică, de câteva sute de lei oferite unui medic sau asistent, pentru implantarea unui microcip, pentru simplul fapt că a refuzat avansul sexual al unei persoane influente și bogate. Oamenii cu potențial sunt înlăturați și denigrați, oameni cu potențial ce sunt o amenințare pentru controlul populațional absolut. Aceștia sunt numiți persoane inziderabile.

Majoritatea crimelor și „terorismul” ce se triplează de la an la an sunt toate regizate în studiourile psihologilor, organizațiilor, asociaților secrete și a CIA (cât și derivații), vin cu argumente, amintesc cazul unei femei din SUA ce, auzind „voci de îngeri” (sintetice, modulate), și-a ucis copiii sau un caz din România, unde o femeie din Brașov și-a ucis bebelușul, spunând că auzea >voci de îngeri< (click aici pentru a citi întreg articolul, pe mediafax.ro). Acestea sunt asasinatele moderne. Cazuri sunt multe, îl mai amintesc și pe Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ce s-a sinucis, era ținut în ultimele zile din viața continuu în ultrasunete, infrasunete și voci modulate. Voiau să nu vorbească. Psihologii din sistem nu prea vorbesc, ori de frică ori pentru că sunt complici (în contextul în care cumnatul nepotului prietenului lor cel mai bun ar cunoaște pe cineva dintre colegii lui care s-ar ocupa cu astfel de lucruri și mai bine își ține gura, nu dă în public aceste informații; cine cunoaște aceste lucruri și alege să tacă este vinovat și părtaș la aceste crime).


Mai amintesc câteva cazuri expuse în articolul „războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear„:


„Un alt exemplu de atac cu arme de inducere mentală cu voci cu microunde este cel al unui chinez stabilit în 1994 în SUA, care şi-a ucis soţia la îndemnul unor voci care, în viziunea lui mentală, veneau de la „un înger” care încerca să-l ajute (caz publicat în revista “The Wold Journal”), deşi totul era creat artificial de către cei care doreau să-i distrugă familia, prestigiul şi credibilitatea.”

„Sunt cunoscute cazuri de atac la persoana cu astfel de arme, cum ar fi cel al taiwanezului J. Wang, care în 1980, urmărind că soţiei să-i fie înlăturată influența în firma transnaţională pe care o conducea şi pentru a-i anihila obiceiul de a divulga secrete ale afacerilor unor terţe persoane (voit sau involutar), cu sprijinul securităţii taiwaneze a fost iradiata cu microunde purtătoare modulate cu voci mintale şi de inducere de hemoragii cerebrale, astfel că i-au indus un comportament paranoic de persoană nebună. Dar în urma “tratamentului” administrat, J. Wang însuşi a decedat din cauza hemoragiilor cerebrale, iar soţia sa, refăcută mintal după mult timp în spital, a emigrat în Statele Unite, unde a fost în continuare urmărită şi iradiată de taiwanezi pentru a fi eliminată definitiv din afaceri de către clanurile concurente.”

Acestea fiind scrise, vă invit cu tărie să citiți articolele din rubrica „psihotronica și controlul minții”, să vă educați în această privință, cât și următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪