Cum se utilizează corect şi eficient mudrele

În ceea ce privește mudrele, sunt unele mudre pe care le voi pune aici, mudrele sunt eficiente, este dovedit 100% că funcționează și sunt exact ceea ce spun că sunt.

La fel ca nadile și locurile lor în degete (nervii se conectează cu anumite căi ale creierului, a corpului și, ca urmare, a sufletului etc) au fost în unele locuri corupte. În mod normal, atunci când bioelectricitatea ta este ridicată și ești deschis spiritual, vei simți mudrele.
Este multă informație în jur, iar cea mai mare parte este new-age, un curcubeu de „iubire” și iar „iubire”, care nu duce nicăieri în realizare sau putere. Ca ținerea acestui semn, sari în cada de baie de 100.000 de ori (da, instrucțiuni reale ale unor „vrăji magice”) și te vei transforma într-o broască sau în zâna măseluță, vei crede că ești o „zână bună” sau orice altceva. Astfel, nu este doar periculos, dar este și lipsit de valoare.

Există, de asemenea, multe miniciuni ce se învârt în jurul „mudrelor dificile” supreme unde trebuie să-ți luxezi degetele. Acest lucru nu este necesar și este făcut de șarlatanii religioși, în scopul de ai face pe inițiați să se concentreze pe lucruri absurde. Ca și tipul spiritual ce spune „contul meu bancar este mai mare decât al tău”, care este, de asemenea, tipic spiritualității corupte în est. Care face milioane și milioane de ceva cu zero pentru nici un efect, altceva decât imitarea rabinilor.

Unde toată lumea petrece 10 ore pentru a semna ceva pe perete, doar pentru a ajunge nicăieri spiritual. Acest lucru este rău și este ceea ce inamicul le-a făcut religiilor divine ale Orientului, toate acestea fiind SATANICE în natură. Budismul este de departe cel mai rău dintre toate. Hinduismul are încă o anumită putere, dar a fost puternic distrus și pătat.

În sensul macrocosmic a mudrelor, acestea sunt utile deoarece cu mâinile atingem lucruri. Acestea sunt extensile noastre pentru a acționa în multe feluri. Au un design ocult și acest lucru reprezintă utilizarea lor.  Este ca afirmația „viața se află în mâinile tale” și, de asemenea, pe asta se bazează chiromanția. Mâinile sunt importante nu doar ca instrumente psihice, ci și pentru că multe dintre capacitățile avansate ale oamenilor au de-a face cu mâinile noastre avansate în comparație cu alte animale. Mâinile sunt Divine. Acesta este motivul pentru care Zeii pun accentul pe ele.

Dacă o mudră te face să te simți negativ, nu o practica, deoarece poate fi greșită, cel puțin pentru tine. Cele publicate în acest articol sunt dovedite a fi corecte și sunt testate. Ai putea găsi chiar și un inch diferență, în poziție are un efect diferit sau mai pronunțat care este bine, dar în general, aceste mudre nu trebuie să fie exacte. De asemenea, mudrele nu fac o mulțime de lucruri de unele singure, dacă nu ai deja putere bioelectrică (chi), astfel încât schimbările în flux sunt simțite și experimentate. Cu alte cuvinte, ca și cu orice altceva, eficiența acestora este dependentă de puterile tale personale.

De asemenea, fă-ți propria cercetare dacă ești interesat de domeniul acesta. Fii atent și pune-ți întrebări, întreabă Zeii, deoarece există multă dezinformare și informații ascunse în jur.

Toate mudrele folosite pentru deschiderea chakrelor de pe Bucuria lui Satan pot fi folosite și pentru a le împuternici.

Acestea pot fi găsite aici:
http://bucurialuisatan.com/deschiderea-sufletului/


Pentru mai multe mudre, citiți mai jos. Toate aceste mudre funcționează și trebuie să fie simțite imediat de către cei care sunt deschiși spiritual.


Mudra rugăciunii

mudra_rugaciunii

Această mudră echilibrează curenții idei-pingalei și poate fi folosită pentru a atinge energia în Shushumna. În termeni foarte simpli, echilibrează sufletul și poate ajuta la menținerea acestui echilibru. Ea este desigur furată de către xinii care, în jocul lor spiritual prefăcut, o folosesc pentru a pretinde că sunt echilibrați și, de asemenea, pentru că ajută în „rugăciune”, deoarece calmează mintea practicanților. Această mudră este totuși moștenirea satanică ca orice altceva, așa că nu ezita să o folosești.


Mudra Ganesha

Această mudră este pentru ruperea generală a obstacolelor. O poți utiliza în meditația de desfacere și de rupere a blocajelor din suflet. Poate ajuta să nu ai un control „relaxat”, dar pe măsură ce continui cu meditația de „desfacere”, când faci afirmația lasă-ți mâinile complet libere, imaginându-ți obstacolul cum scade în intensitate, la fel ca și cu mâinile tale.

mudra_ganesha


Mudra Pran

O mudră foarte puternică pentru creșterea bioelectricității. Se poate face cu ambele mâini pentru o eficiență maximă. Făcând-o cu o singură mână va crește bioelectricitatea din nadia corespunzătoare mâinii respective (Ida – feminină – mâna stângă) și (Pingala – masculină – mâna dreaptă). Foarte utilă și puternică și pentru vindecare, deoarece aceasta este asociată cu chakra solară și cu fluxul bioelectric general.

mudra_pran2


Mudra “coarnele diavolului” sau Apana

Această mudră ajută cu „protecția”, dar nu spirituală, ci fizică, ca și cum ai avea un sentiment intuitiv mai bun și ai fi mai „conștient” de domeniul fizic într-un sens mai animalic. Dacă ești conștient nu vei da greș. Ea ajută, de asemenea și regiunile inferioare ale intestinelor și a chakrei bazei. Acesta este motivul pentru care inamicul o folosește foarte mult,  deoarece ea este protectivă din motivele menționate mai sus. Foarte puternică și în calmarea și centrarea minții. Asta e ca protecția saturniană. Are de-a face cu creșterea gradului de încredere, instruirea etc. Saturniană per total, dar în sensul pozitiv al protecției, instruirii etc. Inerent o mudră satanică, arătând „coarnele” lui Satan, bioelectricitatea ridicată până în vârful capului.

mudra_apana_coarnele_diavolulului


Mudra pumn

Doar un pumn real. Poate ajuta la ruperea lucrurilor. În sensul literal și spiritual, poate fi folosită pentru răzbunare și alte lucruri cum ar fi creșterea puterii etc. Poate fi folosită pentru a conține emoțional lucruri, fie pentru a le face să explodeze spre ceva, cum ar fi magia neagră, sau pur și simplu să le transforme.


Mudra Kubera, mudra bogăției

Aceasta este mudra bogăției. Ea poate fi folosită pentru a face vrăji pentru bani și lucrări de avere. Deși nu este necesar, poate ajută. E mai bine să fie făcută cu ambele mâini în același timp.

mudra_kubera


Mudra yoni

Bună pentru lucrările de magie feminină, oricare ar fi acestea. Poate ajuta și la echilibrarea sufletului pentru cei care sunt foarte dezechilibrați pe elementul feminin. Crește feminitatea, nașterea și orice altceva este de asemenea asociat cu acestă mudră.

mudra_yoni


Mudra Shiva Linga

Bună pentru lucrările de magie masculină,  crește și energia șerpească în cazurile în care Șarpele este păstrat la bază din cauza unui dezechilibru în elementul masculin. Bună pentru orice fel de lucrări care au de-a face cu masculinitatea și cu orice masculin.

mudra_shiva_linga


Mudra scut

Nu am putut găsi un nume pentru ea.
Are de-a face cu apărarea, protecția și în general cu binecuvântările. Mudră benefică pentru protecție.

mudra_scut


Mudra Dhyani

Dacă mintea ta este hiperactivă, această mudră o poate ajuta să se îmblânzească. De asemenea, utilizeaz-o atunci când faci transa, deoarece poate ajuta în acest demers.

mudra_dhany


Mudra Uttarabodhi

Bună pentru ridicarea energiei, dacă este acumulată în partea inferioară a corpului. De asemenea, ea este utilizată în yoga Kundalinică, unde îți ridici două degete deasupra capului (exercițiul Sat Kriya). Dacă îți este inconfortabil, utilizează un deget.

mudra_uttarabodhi


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=4885


Îți recomand să citești și:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪