Cum se vibrează corect runa ÜRUZ

Cum se vibrează corect runa ÜRUZ

ÜRUZ, AUROCHS
Anglo-Saxon: UR
Germanic: Uraz (Uruz)
Gotic: Urus
Scandinav: Úr
Anglo-Saxon: Ur
Islandez: Úr
Norvegian: Ur

Aurochs este o specie de bivol sălbatic care trăia în pădurile europene. Prin anii 1600 a fost vânat până la extincţie. Această rună este sămânţa cosmică, începuturi şi origini. Este de natură masculină şi conferă tărie, rezistenţă şi atletism. Este o rună a curajului şi îndrăznelii, a libertăţii şi rebeliunii. Ur reprezintă cornul sau falusul erect, învierea, viaţa de după moarte. Ceea ce vine, este şi trece.
Magie Albă: este folosită pentru a ameninţa şi distruge.

https://www.youtube.com/watch?v=W3dGZ4J5h5U


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪