Cum te poți proteja de câmpul electromagnetic (EMF) și de radiații nocive

În primul rând, orice om trebuie să cunoască că radiațiile emise de rețeaua GSM, WiFi, laptop-uri, PC-uri (și așa mai departe) ne afectează pe toți.

Îți recomand să citești și următoarele articole:

Războiul psihotronic al minții (cu invitat domnul Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înfIințarea S.R.I.)

Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear

Programarea sau reprogramarea subconștientului cu înregistrări audio

Arme psihotronice și electromagnetice: arme de control de la distanță a sistemului nervos uman

Controlul minţii, implantarea şi citirea gândurilor – mintea şi tehnologia avansată

Unele farmacii vând și protecție pentru radiațiile emise de telefoane și laptopuri sub forma unor stickere ce conțin Shungit (o piatră). La fel, au apărut foarte multe companii ce vând scuturi și aparate pentru protecție electromagnetică.

Din cauza radiațiilor emise de telefoane mobile și laptopuri, organismul tău poate ajunge să dezvolte tot felul de boli sau chiar dereglări psihice. Nu este obligatoriu, dar este posibil.

Se cunoaște că acestea se pot direcționa și spre o anumită persoană, nu vreau să intru in detalii, acest articol îl scriu pentru cei ce se confruntă cu aceste probleme, deci nu doresc să conving pe nimeni de nimic, nimeni până nu se lovește de probleme nu are cum înțelege.

Dacă încă nu aveți informații despre acest subiect le puteți obține printr-o simplă căutare pe Google. Informații și explicații există suficiente pe internet sau în cărți. Acest articol se adresează celor ce deja sunt afectați de aceste radiații, deci îl scriu presupunând că, cunosc cât de nocive sunt.

Cum te poți proteja de radiații?

Înainte de a enumera aici cum te poți proteja de radiații, nu uitați să țineți cont de un lucru foarte important: mulți profită și vând la un preț exagerat aceste lucruri, spre exemplu 300gr de Shungit pot ajunge la 200 lei într-un magazin iar în altul acestea să coste doar 55 lei. Puteți cumpăra de pe internet tot ceea ce voi enumera mai jos cu maxim 450 lei, trebuie doar să căutați bine cele mai atractive oferte.

  • NU ține smartphoneul (telefonul mobil) în apropierea ta, telefonul mobil este o puternică sursă de radiații. Încearcă să nu dormi cu telefonul mobil lângă tine. Personal mi-am construit din carton, schotch și folie de aluminiu o cutie în care bag telefoanele înainte de culcare, astfel ele rămân fără semnal și sunt izolate.
  • Cumpăra-ți un pandantiv din Shungit pe care să îl porți permanent. Shungitul este un scut electromagnetic foarte bun – în Rusia (spre exemplu) toate bazele militare sunt dotate cu scuturi electromagnetice din Shungit.
  • Purifică apa pe care o bei cu Shungit și (opțional) argint. Pentru purificarea apei cu Shungit, lasă 100gr de Shungit în 1L apă minim 3 ore și cel mult 3 zile (păstrează raportul 1:10). Shungitul vindecă foarte multe boli și le previne iar argintul acționează ca un antibiotic natural.
  • Achiziționeaza-ți cremă cu extract de Shungit, aceasta este foarte bună pentru protecție, acționând și ca un calmant. Unge-te cu ea, în special, în locul inimii, sistemului digestiv și pe față. Crema o poți realiza și acasă. Îți trebuie doar apă cu concentrație ridicată de Shungit (păstrează raportul 1:10, de exemplu pentru 250ml apă vei pune 25gr de Shungit) ceară de albine și câteva lingurițe din altă crema pe care le vei fierbe într-un vas și le vei amestecă bine, după ce s-a răcit compoziția lasă crema în frigider până o poți utiliza. De preferat folosește apă în care a stat Shungitul cel puțin 48 de ore.
  • Achiziționează-ți un Cactus/Aloe Vera/Ferigă și ține-l (ține-le) în camera ta. Cactușii reduc radiațiile emise de rețele WiFi, telefoane mobile, laptopuri și așa mai departe. Este demonstrat că Feriga, Aloe Vera sau Cactușii reduc radiațiile.
  • Achiziționează-ți o lampă cu sare roz de Himalaya (sau mai multe). Sarea roz de Himalaya poate reduce smogul electromagnetic din jur.
  • Cumpăra-ți un sticker pentru reducerea radiațiilor (sau mai multe) din farmacie (sau caută pe internet „sticker pentru protectie radiatii telefon „). Acestea le poți atașa de laptop, telefon, tabletă și așa mai departe. Acum câteva zile am văzut pe eMag.ro la vânzare astfel de stickere cu doar 15 lei bucata (un preț foarte mic față de cele din farmacii, în farmacii pot ajunge și la 60 lei prețurile pentru un sticker).
  • În cazul în care simți stări de nervozitate, furie, frustrare sau anxietate lângă o sursă de radiații îți recomand să folosești și afirmații pentru programarea sau reprogramarea subconștientului (click pe text pentru articol).
  • Achiziționează-ți o brățară din Turmalină neagră pe care să o porți mereu la mâna ta (Turmalina neagră este, la fel ca Shungitul, un scut electromagnetic foarte bun).
  • Achiziționează-ti un umidificator de aer, în apa pe care o bagi în rezervor pune sare de Himalaya roz (30-60gr per L) și chipsuri de Shungit pentru purificarea apei (păstrează raportul 1:10, spre exemplu pentru 2L de apă vei pune 200gr de Shungit) și câteva pietricele de Turmalină Neagră brută. Cu această metodă (eu am inventat această metoda) vei realiza un scut electromagnetic natural (din vapori).

Sper ca aceste informații să le fie de folos celor ce caută o soluție. Voi edita acest articol în timp, asta după ce testez/probez. Tot ceea ce am enumerat mai sus folosesc și eu în prezent.


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.