Cum te poți proteja de EMF, radiații nocive sau arme psihotronice

Scriu acest articol pentru a enumera câteva sfaturi ce te pot proteja de radiaţiile nocive. Recomand tuturor să citească până la capăt acest articol și să-l salveze.

În primul rând, orice om trebuie să cunoască că radiațiile emise de rețeaua GSM, WiFi, laptop-uri, PC-uri (și așa mai departe) ne afectează pe toți – mai mult sau mai puţin.

Trebuie să ai în vedere că, în momentul în care aura ta devine puternică şi începi să meditezi, aceste radiaţii nocive nu te vor mai afecta. Aura nu se menţine la un nivel constant, sunt unele momente în care aura devine mai puternică, altele în care aura este slăbită.


Meditaţia de Împuternicire – de ce ne împutenricim?


Dacă ai o stare extrem de proastă (din cauza mai multor factori), eşti slăbit din punct de vedere psihic şi fizic sau nu ai dormit suficient, aura ta poate slăbi – chiar dacă meditezi frecvent.

În unele ţări s-au format grupuri de oameni extrem de sensibili în jurul unor surse de radiaţii puternice şi există legi speciale pentru aceşti oameni, ce obligă angajatorul să adapteze locul de muncă pentru ca angajatul să nu fie expus acestor radiaţii.

Din cauza radiațiilor emise de telefoane mobile, laptopuri şi aşa mai departe, organismul tău poate ajunge să dezvolte tot felul de boli sau dereglări psihice. Nu este obligatoriu, dar este posibil.

Recent am citit un articol, în care era scris, despre cum mai mulţi oameni dintr-un bloc din Bucureşti au murit din cauza cancerului, infarctului şi atacurilor cerebrale. Acest lucru s-a datorat antenelor GSM ce erau plasate pe blocul respectiv.


În timp s-au dezvoltat şi arme folosite de ONG-uri, anti-tero şi Servicii Secrete împotriva populaţiei. Serviciile Secrete şi ONG-urile nu vor ezita și nu ezită să le folosească în cazul în care cel vizat este o ameninţare pentru ele sau pentru cei aflaţi în putere.

Oamenii trebuie să înţealagă că în ziua de astăzi se practică o forma de război mental ce constă în combinarea magiei cu tehnologie. Magia este combinată cu tehnologie avansată (de către cei în putere), pentru o mai mare efectivitate. Şantajul şi frica sunt principalele unelte folosite. Citește-mi și articolul în care scriu despre „experiența mea cu entitățile angelice„.


Vezi predica despre gândirea liberă.


Cum te poți proteja de radiații?

Înainte de a enumera aici cum te poți proteja de radiații, nu uitați să țineți cont de un lucru foarte important: mulți profită și vând la un preț exagerat aceste lucruri. Nu daţi o avere pe acestea, pentru că ele sunt ieftine

  • Nu ține permanent smartphoneul (telefonul mobil) în apropierea ta, telefonul mobil este o puternică sursă de radiații. Încearcă să nu dormi cu telefonul mobil lângă tine – mai ales cu datele mobile activate (internet) sau conectat la o reţea WiFi. Dacă simţi arsuri, dureri, stări de anxietate sau nervozitate în preajma smartphoneului tău (sau când te trezeşti), îţi poţi construi o cutie din carton şi aluminiu (poţi achiziţiona bandă izolatoare cu aluminiu, pe care o aplici pe fiecare parte din cutie) în care să laşi telefoanele mobile şi tabletele peste noapte. Asigură-te că cutia este complet izolată şi se închide cât mai bine. Semnalul WiFi/GSM trebuie blocat complet – acest lucru îl poţi testa în următorul fel: lasă telefonul deschis în cutia de aluminiu, sună-te de pe alt telefon, daca telefonul ce se află în cutia de aluminiu apare ca fiind în afara ariei de acoperire (închis), înseamnă că totul este în regulă.

  • Meditează zilnic, astfel aura ta devine mai puternică şi Chi-ul (nivelul bioelectricităţii) corpului tău va creşte considerabil.

  • Cumpăra-ți unul sau mai multe pandantive din Shungit pe care să le porţi permanent. Shungitul este un scut electromagnetic foarte bun – în Rusia (spre exemplu) toate bazele militare sunt dotate cu scuturi electromagnetice din Shungit.

  • Purifică apa pe care o bei cu Shungit. Pentru purificarea apei cu Shungit, lasă pietrele din Shungit în apă minim 3 ore și cel mult 3 zile, de preferat 24 de ore (păstrează raportul 1:10, pentru 1L de apă vei folosi 100gr de Shungit). Poți comanda chipsuri de Shungit de pe internet.

  • Redu cât de mult poţi sursele de radiaţii din apropierea ta sau îndepărtează-le cât de mult posibil (nu dormi cu televizorul aprins, nu ține în camera ta multe electrocasnice pornite).


  • Cumpăra-ți un sticker pentru reducerea radiațiilor (sau mai multe) din farmacie (sau caută pe internet „sticker pentru protectie radiatii telefon „). Acestea le poți atașa de laptop, PC, cuptorul cu microunde, frigider, telefon, tabletă și așa mai departe. Pe eMag.ro am văzut stickere (anti-radiaţii nocive) începând de la 15 RON. În farmacii, de obicei, preţul este de 2 ori mai mare.


  • Următoarele produse naturiste sunt extrem de bune în prevenirea cancerului, protecția împotriva radiațiilor și în prevenirea/tratarea multor boli: Ciuperca Tibetană capsule, Chlorella, Spirulină, Zeolit, Ceai Verde și Cărbune Activ.

Ciuperca Tibetană

Acțiuni:

Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei, colesterolului și trigliceridelor din sânge; contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanți chimici și diversele tipuri de radiații; susține buna funcționare a articulațiilor și sănătatea sistemului osos; susține buna funcționare a ficatului și a rinichilor.

Are rol benefic în:

*Boala canceroasă
*Hepatita virală, alcoolică
*Adjuvant în ciroză
*Infecții respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumonie, TBC
*Astm bronșic
*Iradiere terapeutică sau accidentală
*Chimioterapie
*Adjuvant în chisturi renale
*Litiaza renală
*Boala coronariană (ischemie cardiacă), ateroscleroză
*Intoxicații medicamentoase
*Îmbătrânirea prematură
*Tulburări de potență


Zeolitul

Este un mineral natural care, datorită structurii sale micro-poroase, are capacitatea de a reține metalele grele din organism (plumb, cupru, fier, cadmiu, cesiu, mercur etc). Efectele sale nu se opresc însa aici, el având un efect benefic și asupra prostatei (în special în adenom), asupra rinichilor (reține multe toxine, usurând activitatea renală), în cazurile de tumori benigne și, mai rar, maligne.

Acțiuni:

*susține procesele de chelare a metalelor grele și radioactive din organism
*contribuie la menținerea în limite normale a cantităților de uree, bilirubină și creatinină din sânge
*susține buna funcționare a sistemului imunitar; susține meținerea unei flore intestinale normale și a unui pH normal al tubului digestiv
*susține procesele de fagocitare normală a celulelor care au suferit mutații și a fragmentelor acestora

Are rol benefic în:

*boala canceroasă (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros și al rectului, la prostată, la plămâni etc.)
*leucemie
*deficiențe imunitare
*infertilitate la bărbați
*hepatita la alcoolici
*hepatita virală B și C
*tiroidită auto-imună, noduli tiroidieni, hipertiroidie
*gripă
*insuficiență cardiacă, infarct
*artrită și poliartrită reumatoidă
*distrofie musculară
*arsuri solare, iradiere
*radioterapie in cancer
*sechele ale intoxicației cu cupru, mercur, arseniu


Chlorella

Acțiuni:

*elimină metalele grele și radioactive din organism: chlorella este un excelent chelator de mercur și cadmiu.
*îmbunătățește imunitatea
*combate efectele adverse ale chimio- și radio-terapiei – mai exact, chlorella împiedică sau ameliorează deficiențele imunitate care apar în cursul acestor proceduri, previne afectarea unghiilor și a părului, ajută la menținerea tonusului psihic și fizic. Iar toate acestea fără a afecta câtuși de puțin eficiența acestor terapii.
*are acțiune antitumorală – aceasta apare indirect, prin activarea puternică a celulelor sistemului imunitar și a anticorpilor care sunt specializați în lupta cu diferitele tipuri de formațiuni tumorale, benigne sau maligne.

Are rol benefic în:

*intoxicații cu metale grele și radioactive
*efort fizic și intelectual – crește rezistența, ajută la adaptare
*boala canceroasă, inclusiv cea tratată prin chimio- sau radio-terapie
*afecțiuni geriatrice (articulare, cardiace, neurologice)
*hepatită virală A, B și C
*sensibilitate la răceli (viroze gripale)
*colesterol și trigliceride mărite


Spirulina

Are rol benefic în:

*tulburări de creștere la copii, combătând carența de vitamine
*protejarea organismului de acțiunea unor cancerigeni chimici cum ar fi fumul de țigară sau multe dintre E-urile din alimentație
*cancer, leucemie, tumori benigne
*poliartrită reumatoidă
*tulburări de vedere

Spirulina hrănește și fortifică organismul, ajută la menținerea stării de bine, prin susținerea funcționării normale a tuturor sistemelor sale.


Ceaiul Verde

Are rol benefic în:

*activitatea creierului – crește capacitatea de concentrare, îmbunătățește memoria, crește rezistența la efortul intelectual

*expunerea la radiații – antioxidanții din ceaiul verde previn mutațiile celulare (inclusiv maligne) produse de radiațiile X, ultraviolete (UVB), de radiațiile gamma, dar și de radiațiile electromagnetice de mai joasă frecvență

*activitatea fizică – ajută organismul să depună eforturi de lungă durată

*cancerul – studiile științifice demonstrează capacitatea polifenolilor de a inhiba formarea și de a favoriza remisia cancerului la sân, prostată, colon, rectal

*diabetul de tip II – acest extract împiedică procesele degenerative care afectează vasele de sânge, sistemul nervos

*Alzheimer, Parkinson – previne instalarea acestor afecțiuni


Cărbunele Activ (cunoscut ca „leac miraculos”)

Acțiuni:

*contribuie la menținerea unui pH normal la nivelul stomacului
*contribuie la funcționarea normală a intestinelor și la procesele normale de excreție a toxinelor și a deșeurilor din organism

Are rol benefic în:

*Intoxicații cu alcool (sau cu medicamente/chimicale)

*Balonare, sindromul colonului iritabil
*Diaree, toxiinfecții alimentare, colită, colită ulcerativă

Cele mai mici prețuri pe care le-am văzut pentru acest produse au fost pe siteul dvrpharm.ro, de unde mi-am și comandat, cu doar 200 lei: trei tuburi de Zeolit (180 capsule), 2 tuburi cu Ciupercă Tibetană (180 capsule), un tub cu Spirulină (60 capsule), un tub cu Chlorella (60 capsule), un tub cu Ceai Verde (60 capsule) și un tub cu Cărbune Activ (60 capsule).


  • Achiziționează-ți un medalion şi o brățară din Turmalină neagră pe care să le porți permanent (Turmalina Neagră este un scut electromagnetic foarte bun).


  • Achiziționeaza-ți cremă cu extract de Shungit, aceasta este foarte bună pentru protecție, acționând și ca un calmant. Te poți unge cu ea oridecâte ori simţi înţepături sau dureri în preajma unor surse puternice de radiaţii, în special în locul inimii, sistemului digestiv și pe față. Dacă ai cunoştinţe unde se află centri nervoşi poţi aplica crema în locurile respective. Crema o poți realiza și acasă. Îți trebuie doar apă cu concentrație ridicată de Shungit (păstrează raportul 1:10, de exemplu pentru 250ml apă vei pune 25gr de Shungit pe care o vei lăsa 4-5 zile) şi ceară de albine. Fierbe apa purificată cu Shungit intr-un vas, alături de ceara de albine, amestecănd până se omogenizează. După ce s-a răcit compoziția, lasă crema în frigider până o poți utiliza.

  • Achiziționează-ți un Cactus/Aloe Vera/Ferigă și ține-l (ține-le) în camera ta. Cactușii reduc radiațiile emise de rețele WiFi, telefoane mobile, laptopuri și așa mai departe. Aceste plante absorb radiaţiile nocive.

Îți recomand să citești și următoarele articole:

Experienţa mea cu entităţile angelice

Implantarea CIPurilor şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut

Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear

Arme psihotronice și electromagnetice: arme de control de la distanță a sistemului nervos uman

Războiul psihotronic al minții (cu invitat domnul Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înfIințarea S.R.I.)

Controlul minţii, implantarea şi citirea gândurilor – mintea şi tehnologia avansată


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪