Curățarea aurei

Este necesar să ne curățăm aura zilnic, astfel ne protejam împotriva atacurilor psihice sau bolilor. In plus, atunci când ai o aură radiantă și curată, oamenii din jurul tău tind să fie mai amabili și mai favorizanți cu tine – deci îi putem face pe ceilalți să acționeze așa cum vrem noi. O aură curată și radiantă de energie este de un real ajutor în multe situații.

Aura trebuie curățată zilnic, chiar și de 2-3 ori pe zi, pentru igienă spirituală. Multe situații neplăcute, stări neplăcute sau boli pot fi prevenite astfel. Nu uita că ceea ce este în tine se reflectă și în aură.

*Pentru o mai bună curățare a aurei îți recomand s-o cureți sub apă curgătoare – duș.

Tehnică pentru curățarea aurei:

  1. Vizualizează-ti corpul înconjurat în totalitate de o lumină strălucitoare. Concentrează-te şi menţine această vizualizare timp de câteva minute.
  2. Vizualizează lumina mai strălucitoare, mai vibrantă şi mai intensă, iluminând fiecare chakră, precum un Soare în miniatură.

Sursa:

http://bucurialuisatan.com/cum-sa-iti-cureti-aura/


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆