Curățarea aurei

Este necesar să ne curățăm aura zilnic, astfel ne protejam împotriva atacurilor psihice sau bolilor. In plus, atunci când ai o aură radiantă și curată, oamenii din jurul tău tind să fie mai amabili și mai favorizanți cu tine – deci îi putem face pe ceilalți să acționeze așa cum vrem noi. O aură curată și radiantă de energie este de un real ajutor în multe situații.

Aura trebuie curățată zilnic, chiar și de 2-3 ori pe zi, pentru igienă spirituală. Multe situații neplăcute, stări neplăcute sau boli pot fi prevenite astfel. Nu uita că ceea ce este în tine se reflectă și în aură.

*Pentru o mai bună curățare a aurei îți recomand s-o cureți sub apă curgătoare – duș.

Tehnică pentru curățarea aurei:

  1. Vizualizează-ti corpul înconjurat în totalitate de o lumină strălucitoare. Concentrează-te şi menţine această vizualizare timp de câteva minute.
  2. Vizualizează lumina mai strălucitoare, mai vibrantă şi mai intensă, iluminând fiecare chakră, precum un Soare în miniatură.

Sursa:

http://bucurialuisatan.com/cum-sa-iti-cureti-aura/


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪