Cuvinte spirituale de cod și coruperea cunoștinței spirituale antice (reale)

Adevărata spiritualitate este o DEZORDINE imensă. Creștinismul împreună cu celelalte programe relaționate acestuia, au făcut treabă bună în coruperea cunoștinței spirituale și înlocuirea acesteia cu minciuni. Mare parte din cele disponibile tuturor și la tot pasul, sunt cam ¼ adevăr și restul minciuni nerușinate. Mulți din așa-zișii ”guru” sau ”maeștri” au eliminat în mod intenționat concepte cheie din lecțiile lor și/sau mânați de ignoranță au adăugat informații eronate. Persecuția a fost unul dintre motivele pentru care anumite concepte spirituale importante au fost ascunse în legende, epici și alte povestiri cu Zei (care în realitate sunt ALEGORII și nu întâmplări reale), în încredințarea că Zeii îi vor conduce pe ai lor spre adevăratul mesaj din toate acestea. Cu toate că Zeii sunt ființe extraterestre reale, fiecare dintre aceștia poartă un concept spiritual important în numele, sigiliile și poveștile vieților lor aici pe pământ.

Mai jos este o listă alfabetică cu cuvinte spirituale de cod, care sunt bine de știut atunci când studiezi de unul singur din surse străine ministerului BLS. Cel mai adesea, odată ce cunoști înțelesul acestora, multe scrieri și texte prind culoare.

Abandonare = acesta este un cuvânt care a fost corupt în mod hidos. Întreaga semnificație a acestui cuvânt este relaxarea totală pe care fiecare dintre noi trebuie să ne-o inducem în meditații, pentru a ne accesa partea feminină a creierului și a sufletului. De asemenea, acest lucru este foarte important după întreținerea unei lucrări magice: să pui deoparte întreaga lucrare și să nu insiști și să nu te stresezi cu privire la rezultat; întrucât îngrijorarea înfrânează energia.

Cer = chakra coroanei (creștinii au furat acest cuvânt din Daoism și l-au corupt, ca și cu ”Iadul”)

Detașarea = acest lucru vine odată cu meditația. Din nefericire, și acest cuvânt a fost corupt în cele mai multe texte cu și despre meditații. Ce se întâmplă atunci când meditezi în mod consistent? Nu mai ești afectat de mediul în care trăiești, așa cum se întâmplă cu cei care nu meditează. Spre exemplu, în situații de urgență, meditatorul este capabil să rămână ”detașat” și cu sânge rece. Nu ești scos din fire/supărat.

Iad = chakra bazei (creștinii au furat acest cuvânt din Daoism și l-au corupt, ca și cu ”cerul”). Chakra bazei este locul în care este încolăcit Șarpele Kundalini și devine foarte fierbinte atunci când este activat.

Închinare = meditație, focalizare totală pe un obiect, mantra, sigiliu, etc., pentru materializarea anumitor lucruri și dorințe. Acest lucru NU are NIMIC de a face cu lingușirea de sclav, în fața unei ”divinități”.

Poartă/porți = chakră/e

Purificare = curățarea aurei înaintea unui ritual sau a unei lucrări magice. Acest lucru ajută la dobândirea unui flux liber de energie, care este indispensabil succesului ritualului sau a lucrării. Aura este curățată de orice energie care ar putea intra în conflict cu lucrarea, punându-i bețe în roate.

Rugăciune = fie comunicare telepatică cu Zeii, fie vibrarea mantrelor/cuvintelor de putere, pentru materializarea anumitor lucruri.

Zeu/i = zeii sunt un cuvânt de cod pentru chakre. De asemenea, ”zeu” mai este un cuvânt de cod și pentru ”sine”.


Informații preluate de pe siteul

www.bucurialuisatan.com


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪