Cuvintele ce definesc un ateu: ignoranță, aroganță, prostie, bătaie de joc, ironie

Hai să vă spun despre atei …

Înainte să continui vreau să spun că poate-s și excepții, eu vorbesc de peste 80% dintre atei (mă refer dintre cei pe care i-am „văzut” eu), deci despre majoritatea ateilor … și nu, nu mă deranjează că nu cred în existența unui/unor zeu/zei, voi scrie mai jos ceea ce mă deranjează.

Din publicitatea pe care ei (ateii) și-o fac, am înțeles că-s oameni maturi, deschiși la minte, inteligenți, culți, civilizați, interesați de știință, cinstiți, chiar din acest motiv am intrat în câteva grupuri de atei, de pe Facebook. Vă spun sincer, nu mă așteptam să văd ceea ce (din păcate) am văzut, în aproape două luni de când sunt în grupuri de atei pe Facebook, am văzut în acești oameni doar frustrare, ignoranță, aroganța extremă asociată cu bătaie de joc și ironizare a tot, își iau chiar propriul neam și propriii strămoși în răs și în bătaie de joc (voi atașa mai jos un printscreen). Unii dintre ei sunt psihopați (buni de legat, pentru că-s un pericol social), alții se gândesc doar la sex (dacă-i numesc „obsedați” sunt prea blând cu ei) și la înșelăciuni (voi atașa mai jos un prinscreen), foarte mulți nu sunt în stare să-ți dea un răspuns și încep să te jignească. Pe mine acești oameni mă fac să nu mă simt în siguranță ca cetățean al României. Cum să mă simt în siguranță când știu că-s oameni în libertate ce afirmă că m-ar arde pe rug sau ucide dacă cred într-un Dumnezeu sau dacă am vreo religie? Cum să mă simt în siguranță când știu că-s oameni ce m-ar ucide pentru preferințele mele [sexuale,muzicale și de orice fel] sau pentru cum gândesc? Cum să mă simt în siguranță când acești oameni afirmă în public astfel de lucruri? Sunt de-a dreptul bolnavi! Voi atașa o captură de ecran la sfârșitul articolului, să înțelegeți de ce-i numesc bolnavi (psihic).

Îi întrebam de ce răd de strămoșii noștri daci și de ce îi ironizează, de ce râd de toți cei ce-s mândrii că-s daci, de ce-i ironizează … iar ei mă jignesc, apoi îmi spun că m-ar ucide sau că merit să fiu ucis, toate acestea fiind însoțite de aroganță, jigniri.

Da, am un motiv bine întemeiat să fiu mândru că-s dac, dacii au fost curajosi, au fost eroi, au luptat pentru libertate, ceea ce specimene ca voi n-ar face niciodată! Ironizând și batjocorind dacii este ca și cum ai râde de mă-ta sau de fii-tu.

Unul m-a și întrebat „Ce treabă au dacii cu românii?” … ignoranța-i boală grea, dacă ar durea, oamenii ca cel ce m-a întrebat asta erau (toți) pe morfină.

Nu prea m-am băgat în discuții cu ei, m-am limitat la a urmării, însă de puținele ori când m-am băgat am „sfârșit” jignit și amenințat.

Ei spun că singurul lor Dumnezeu este știința, OK, nimic rău, dar sunt ignoranți și din acest punct de vedere, i-am observat foarte dezinformați, unii-s chiar mai dezinformați decât un anume popor analfabet din Africa – referitor la știință, tehnologie.

Am observat că mulți puneau întrebări (chiar și despre știință), 90% dintre ei (atei) nu erau în stare să răspundă, deci tot ce primeau (cei ce puneau întrebări) era bătaie de joc, aroganță. ironie, jigniri.

În condițiile în care ignoranța și aroganța sunt asociate cu prostia de cei mai mulți, da, ateii sunt proști! Dacă-s extrem de ignoranți și extrem de aroganți (ceea ce am observat printre ei) atunci da, sunt extrem de proști.

Printr-un comentariu am observat că unul spunea „viața înseamnă să bei, să fumezi, să faci sex, să înșeli” … când am văzut asta m-am gândit că, pentru sănătatea mea mintală, este mai bine să nu mai citesc ce se discută în astfel de grupuri, dar am zis hai, să vedem dacă toți gândesc așa … nu m-am înșelat, mulți gândesc așa.

VITA UPGRADATĂ = ATEUL DE AZI

Acum să vă arat două prinscreenuri de pe grupuri de atei, îmi pare rău că nu am făcut mai multe, nu mă gândeam că voi scrie vreodată despre asta, însă după ce am văzut (astăzi) o postare în care ironizau, rădeau și își băteau joc în ultimul hal de strămosii noștri daci, m-am hotărât să vă arăt ce se află în spatele acelei măști de ateu inteligent, civilizat, cult, corect și asa mai departe, anume: aroganță, frustrare, bătaie de joc, ignoranță, nebunie extremă, comportament și gândire degradată. Oamenii aceștia n-au auzit de etică. Cred că-i prea mult pentru ei, cum să am pretenția să fie etici când ei nu-s în stare nici să poarte o discuție civilizată? Te jignesc și își etalează, de câte ori au ocazia, ignoranța, aroganța, frustrarea.

Printscreen din „Grupul Ateilor Români de Pretutindeni

ateii sunt psihopati, ateii sunt hoti, ateii sunt nebuni

Printscreen de pe o pagină de atei, creată pentru a ironiza dacii – își bat joc de poporul dac și de cei mândrii că-s daci în cele mai umilitoare moduri.

ateii sunt ignoranti si aroganti

Cele două printscreenuri arată că oamenii aceștia sunt lipsiți de judecată, chiar regret că nu am făcut mai multe, puteam înșira 100 de printuri cel puțin … însă pentru sănătatea mea psihică mai bine evit astfel de oameni, de asta am părăsit și m-am dezabonat de la toate grupurile și paginile de atei.

PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪