Dacia Hiperboreană

Dacia Hiperboreană, de Vasile Lovinescu.

Textul de mai jos este preluat de pe forumul Bucuria lui Satan:

Recent am citit cartea Dacia Hiperboreană de Lovinescu și m-a uimit nespus de mult. Pot număra pe degete cărțile care au reușit să mă uimească într-o asemenea măsură. Din acest motiv o recomand tuturor celor interesați nu doar de istoria României, ci și de semnificațiile satanice ale: istoriei României; a întemeierii Transilvaniei, Moldovei și Țării Românești; a datinilor și a folclorului românesc, dar și a basmelor. Toate dintr-o perspectivă satanică/hermetică/ocultă. Am mai spus asta și în grupul de pe Twitter și o spun și aici: cred că orice satanist spiritual ar trebui să citească și să studieze această carte pentru că e mai prețioasă decât o mină de aur. O să vedeți, dacă o citiți din perspectivă satanică.

Aici e în versiunea PDF:

https://www.seruah.com/pdf/dacia-hiperboreana-vasile-lovinescu.pdf

Iar aici e în versiune tipărită:

http://www.cartifrumoase.ro/carte/dacia-hiperboreana–i33746

(asta e librăria de unde am cumpărat-o eu, dar sunt convins că poate fi găsită și prin alte librării)

P.S. Ianus, care apare în colindele românești sub forma de „Ion” sau „Ion-Sânt-Ion” e un titlu pentru Satan.


Înaltul preot Don Danko/Mageson a scris:

Imaginea Baphometului își are originea în orientul antic, într-o imagine simbolică a lui Satan, în care acesta e înfățișat sub forma lui Agni cu două capete, a cărui vehicul este țapul și berbecul și a cărui număr este 9. Imaginea baphometului pe care templierii o foloseau în mod tradițional, a fost aceea a unui om cu două capete, similară cu imaginea lui Ianus (Janus). Baphomet înseamnă „botezat în înțelepciune” pentru că înțelepciunea este un alt nume pentru Sofia/Shakti – puterea Șarpelui Kundalini. În lumea păgână, după botez, participanților li se dădea o lumânare aprinsă și li se spunea „iluminați.” Satan a mai fost numit și Oannes (vezi asemănarea dintre Oannes și Ianus), motiv pentru care era cunoscut drept „Zeul botezător.” Acesta este înfățișat ținând ceaunul sau gralul cu elixirul vieții. Gnoza e dată de OANA – care e o altă variantă pentru Oannes (vezi și: Oana – Ioana – Ion). În varianta originală a botezului, persoana ieșea din ceaun/gral, renăscută într-un Zeu.

Cele 360 de grade dintr-un cerc, sunt egale cu 9. Simbolul antic pentru imortalitate a fost șarpele de aur care se mușcă singur de coadă, formând astfel un cerc perfect. A fost numit „Ananta/Anahat,” ceea ce înseamnă „eternitate.” Acesta este motivul pentru care versiunea templierilor pentru templul soarelui era un cerc împărțit în 12 părți; Magnum Opus.

Un alt obiect care a fost descoperit și care a aparținut templierilor, a fost un cap de argint al Fecioarei (Sofia), cu un cod ce conținea litera M și o frază care înseamnă „viață perfecționată.” Acest simbol M, este simbolul sufletului renăscut și a fost descoperit în Egipt și în alte locuri. Templierii au sculptat în piatră efigii cu ei înșiși în coline din diverse locuri din Europa. Aceste efigii erau întotdeauna orientate cu fața spre est, spre răsăritul soarelui, pentru că soarele e în mod tradițional înfățișat răsărind printre cele două vârfuri ale simbolului M.


Mai jos e o imagine cu Ianus/Janus/Oannes/Ion-Sânt-Ion/Satan
janus1

Click aici pentru a descărca sau citi online, în format PDF, cartea „Dacia Hiperboreană, de Vasile Lovinescu” în limba română.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Numele după care Demonii (Zeii) au fost cunoscuți în Dacia

De ce încă folosim numele Satan?


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪