De ce împing inamicii dietele vegane

Veganismul nu este ceva cu totul nou, defapt este relaţionat creştinismului şi este folosit sub denumirea de „mişcarea igienică”, fiind bazată în mod deschis pe doctrina creştină fundamentalistă a Grădinii Edenului unde se mâncau doar plante. Acesta este locul de unde provin adventiştii de Ziua a Şaptea. Mişcarea creştină a împins diferite diete vegane timp de sute de ani. Programele inamice CMD din est, precum jainismul, împing în acelaşi fel. Budismul care este în origine jainism, acţionează în acelaşi mod declarând că oricine ucide un animal sau cel puţin dispune de acest sacrificiu, va merge în iadul budist. Hinduismul este jainism sub acoperire. Şi doctrinele Jain sunt formate în majoritate din „Predica de pe Munte”. Fă-ţi o imagine. Este cunoscut faptul că dietele vegetariene şi vegane nu făceau parte din tradiţia primordială. Vegetarianismul din India are o vechime de doar 1600 de ani de când este împins forţat spre populaţie. Unele secte antice încă nu sunt vegetariene şi nici nu au fost vreodată.

Observaţi în acest link de la o sursă vegană care este pro vegetarianismului, cum introduce încă o anomalie de dietă vegană situată la mijlocul graniţelor. Suplimentele de vitamina B12 nu vor putea înlocui pe termen lung sursa principală din care putem lua această vitamină. Este doar un supliment, te simţi bine atunci când trăieşti pe suplimente de vitamine? Nu.

Pericolele deficienţei de vitamina B12:
https://www.youtube.com/watch?v=QpfNcYenz9c

Observaţi că menţionează de degenerarea măduvei spinării, de problemele neuronale şi de cele ale sistemului nervos. Şi acestea nu sunt singurele probleme grave care apar în urma deficienţei. Toate acestea doar din cauza lipsei vitaminei B12, fără să mai amintim şi de restul deficienţelor din dieta vegetariană.

De la citirea cărţii, Keith, a fost o vegetariană timp de aproape două decenii şi cu tot cu suplimentele de vitamina B12, încă suferă de grave afecţiuni degenerative; a declarat că inelele de la coloana, literalmente, „i-au ieşit pe dinafară”. La fel ca alte vegane, şi-a pierdut fertilitatea. De asemenea, a mai menţionat faptul că doctorii chinezi tradiţionali la care a fost, i-au spus că dieta ei vegetariană nu este viabilă şi este cauza tuturor problemelor ei de sănătate. Aveau dreptate. Veganismul aproape a ucis-o.

Adevărul despre cum veganismul distruge sănătatea, de la un vechi şi fost vegan

Lierre Keith – Mitul vegetarian:
https://www.youtube.com/watch?v=WemanmrAYvg

Cu toate că eu nu sunt de acord cu această dietă, cei mai sănătoşi oameni de pe pământ, Okinawanii, au o dietă alcătuită 70% din cartofi dulci, orez iar restul produse animale. Oamenii de peste tot mănâncă alimente de origine animală şi pe lângă asta de origine vegetală. Dar okinawanii nu sunt vegani sau vegetarieni. După cum spunea şi Keith, carnea este esenţială pentru dieta umană.

Din textele vedice antice:

În Samhita Caraka care a fost declarat a fi cel mai vechi text Ayurvedic, se afirmă următoarele:

„Sharirabrinhane Nanyat Khadyam Mamsadwishishyate”, care se traduce:”Nici un alt aliment nu este mai bun decât carnea pentru dezvoltarea şi hrănirea trupului'”. Un alt text Ayurvedic, Bhava Prakash, afirmă „Sadyohatasya Mamsam Syadbyadhidhatiyathaamritam”, care se traduce „carnea animalelor proaspăt ucise este precum Amirt(cel mai inalt fluid dătător de viaţă pentru atingerea Divinului)”. Noi avem Bagabhatt (Astanga Samgraha) care să ateste că nimic nu poate egala carnea în ceea ce priveşte susţinirea sănătăţii şi
substanţelor corpului. Textul vedic Satapatha Brahamana afirmă că „Paramam Annadyam Yan Mamsam”, însemnând „Carnea este cel mai bun aliment.” Carnea este trecută în categoria sattvic ca „Substanţa vieţii.”

„Consumul de carne îmbunătăţeşte puterea minţii şi energia interioară; iar consumul de peşte restaurează generativ puterea”.

The Yoga of Power

După cum ştim, practica pentru spiritualizarea puterii şarpelui este legată direct de măduva spinării, de sistemul nervos şi de corpul fizic. Ce fel de capacitate de a rezista la bioenergia generată de aceste practici vei avea dacă ai o dietă în care lipsesc substanţele foarte importante necesare vitalităţii şi funcţionării sănătoase a sistemelor din corp?

Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=2828


Îți recomand și următoarele articole:

Ce fac sataniștii?

De ce practicăm Meditaţia de Împuternicire

Definiţia Satanismului Spiritual

Cum te poţi proteja de radiaţii nocive, EMF şi arme psihotronice

Experienţa mea cu entităţile angelice


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆