De ce încă folosim numele Satan?

Sat-An provine din sanscrită, care este limba orginală şi limba Zeilor.

În sanscrită, SAT înseamna Adevăr. În antichitate, „„Adevăr” era un alt termen pentru iluminarea şi transformarea sufletului. Atunci când puterea Kundalini se ridică, aceasta aduce o persoană la SAT prin iluminarea pe care o produce în conştient, lucru pe care anticii îk descriau prin termenul de „Adevăr„. Acesta este motivul pentru care în textele egiptene, puterea sufletului reprezenta abilitatea acestuia de a atinge nivele diferite ale Adevărului – niveluri de împuternicire.

ANA este prefixul lui „”Ananta Shesha„, care este Şarpele Primordial, înfăţişat precum un şarpe auriu care e intors si se muşcă de coadă, formând astfel un cerc: semnul Magnumului Opus. Acest Şarpe Auriu este numit „„Eternitate” (Ananta) şi face trimitere la titlul de „„Lord al Timpului”. Timpul, în acest sens, este relaţionat perfecţiunii sufletului.

SATAN este tradus sub titlul de: „Viaţă [in contextul perfecţiunii] Eternă”

Sanat este o bine cunoscută anagramă pentru Satan.

În Rig Veda, care este cel mai vechi text, titlul religiei noastre este specificat drept Sanat-ana Dharma.

Dharma se leagă şi ea de aceasta. Este cunoascut faptul că Daoismul sau Taoismul chinezesc semnifică acelaşi lucru ca Dharma. De asemenea, Taoismul vorbeşte despre elementul eter, Crucea Tao. „”Tau” se traduce şi ca „prajina/toiag”. Şi mai avem Taus Melek, ca titlu pentru Satan. Cel ce are Şarpele şi paunul: simbolurile Magnumului Opus.

În lumea antica, Ananta Shesha este descrisă drept cobra cu şaăte capete. În  Sumeria, ENKI era simbolic descris în acelaşi mod, situându-se deasupra oceanului cosmic.

SANATANA DHARMA ţine de Zeul nostru Creator. Este relaţionată Vieţii Eterne şi Perfecţiunii

– după Înaltul Preot Don Mageson


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Ce fac sataniştii?

Lămuriri despre Satanismul Spiritual și Satan

Învierea Îngerilor Căzuţi – Satan (ENKI) este Adevăratul Tată Creator!

ENKI este SATAN – Satan este un Zeu Antic!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪