De ce încă folosim numele Satan?

Sat-An provine din sanscrită, care este limba orginală şi limba Zeilor.

În sanscrită, SAT înseamna Adevăr. În antichitate, „„Adevăr” era un alt termen pentru iluminarea şi transformarea sufletului. Atunci când puterea Kundalini se ridică, aceasta aduce o persoană la SAT prin iluminarea pe care o produce în conştient, lucru pe care anticii îk descriau prin termenul de „Adevăr„. Acesta este motivul pentru care în textele egiptene, puterea sufletului reprezenta abilitatea acestuia de a atinge nivele diferite ale Adevărului – niveluri de împuternicire.

ANA este prefixul lui „”Ananta Shesha„, care este Şarpele Primordial, înfăţişat precum un şarpe auriu care e intors si se muşcă de coadă, formând astfel un cerc: semnul Magnumului Opus. Acest Şarpe Auriu este numit „„Eternitate” (Ananta) şi face trimitere la titlul de „„Lord al Timpului”. Timpul, în acest sens, este relaţionat perfecţiunii sufletului.

SATAN este tradus sub titlul de: „Viaţă [in contextul perfecţiunii] Eternă”

Sanat este o bine cunoscută anagramă pentru Satan.

În Rig Veda, care este cel mai vechi text, titlul religiei noastre este specificat drept Sanat-ana Dharma.

Dharma se leagă şi ea de aceasta. Este cunoascut faptul că Daoismul sau Taoismul chinezesc semnifică acelaşi lucru ca Dharma. De asemenea, Taoismul vorbeşte despre elementul eter, Crucea Tao. „”Tau” se traduce şi ca „prajina/toiag”. Şi mai avem Taus Melek, ca titlu pentru Satan. Cel ce are Şarpele şi paunul: simbolurile Magnumului Opus.

În lumea antica, Ananta Shesha este descrisă drept cobra cu şaăte capete. În  Sumeria, ENKI era simbolic descris în acelaşi mod, situându-se deasupra oceanului cosmic.

SANATANA DHARMA ţine de Zeul nostru Creator. Este relaţionată Vieţii Eterne şi Perfecţiunii

– după Înaltul Preot Don Mageson


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Ce fac sataniştii?

Lămuriri despre Satanismul Spiritual și Satan

Învierea Îngerilor Căzuţi – Satan (ENKI) este Adevăratul Tată Creator!

ENKI este SATAN – Satan este un Zeu Antic!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.