De ce ne Împuternicim?

*Ne împuternicim sufletul, mintea și ne amplificăm puterile prin meditații și yoga.

Atunci când ai un suflet și o minte puternică, gândurile/dorințele tale, spre exemplu, se vor materializa mai repede.

Tăria bioelectricității reprezintă fundamentul succesului oricărei lucrări magice. Vrăjile vechi cu ingrediente ciudate, au puțin sau chiar deloc de-a face cu succesul lucrărilor magice; succesul depinde de tăria minții și a aurei (câmp bioelectric al) magului, care, prin focalizare și direcționare corespunzătoare, va influența atât mediul tău înconjurător, cât și a altora.

– citat de pe Bucuria lui Satan

Puțini oameni sunt conștienți de puterile minții și ale sufletului, acestea fiind 100% reale. Ca o paranteză, oamenii din spatele creștinismului și uneltelor asemănătoare încearcă din răsputeri să ascundă, să corupă și să îndepărteze cunoștințele despre adevărata spiritualitate, puterile minții și ale sufletului, ș.a.m.d.

Ei doresc ca aceste cunoștințe să fie păstrate și folosite de câțiva „aleși”. Este evident că dacă oamenii devin cunștienți de aceste lucruri, ei vor pierde tot ce au construit în mii de ani și controlul asupra turmelor de oi (sau „vite”, cum ne numesc ei).

Să revenim, împuternicindu-ne asistăm la schimbări considerabile în viața noastră, în sensul bun. Gradul de conștientizare, puterile vrăjitorești (bioelectricitatea), vitalitatea – cresc toate, amplificându-se. Devenim mult mai înțelepți, deschiși spiritual, stima de sine crește, lucrurile devin mult mai clare.

Meditând, sănătatea și stările noastre sunt influențate într-un mod pozitiv, de exemplu chakrele care sunt cele mai puternice centre energetice ale sufletului sunt într-o măsură destul de mare responsabile de sănătatea, emoțiile, stările noastre, sănătatea mintală. Dacă o parte a corpului sau un organ este nesănătos va afectă tăria chakrei și invers. Mai multe despre chakre găsești aici.

Pe lângă aceste beneficii ale împuternicirii, medităm și facem yoga pentru ridicarea Șarpelui Kundalini, cadoul lui Satan pentru omenire.

Scopul cel mai înalt în Satanism este completarea Magnum Opus – atingerea perfecțiunii, imortalitatea fizică și spirituală.

ȘARPELE DE FOC este simbolul Kundaliniului. Acesta este inactiv, încolăcit la baza coloanei vertebrale, imediat sub chakra Muladhara. Obiectivul este acela de a urca Șarpele (centrala sufletului) de la baza coloanei, prin toate cele șapte chakre, până când acesta iese prin chakra coroanei situată în vârful capului. Pentru a face acest lucru în siguranță, toate cele șapte chakre trebuie să fie deschise și deblocate în totalitate.

Pentru a putea manipula o cantitate ridicată de bioelectricitate, corpul trebuie să îți fie puternic și toate cele șapte chakre trebuie să fie complet deschise.

Kundalini este forța vitală și este de o natură foarte sexuală. Acesta este și motivul pentru care biserica creștină, împreună cu celelalte religii inamice, au interzis masturbarea și toate formele de sex (cu excepția strictă a sexului pentru procreare). Sexul este puterea creațională; îl folosești pentru a crea o altă ființă umană și pentru a avansa spiritual. Dacă ești antrenat și un adept, poți folosi această forță în multe alte obiective.

– citat de pe Bucuria lui Satan

Pe scurt, acestea sunt motivele pentru care ne împuternicim. Mai multe despre Șarpele Kundalini găsești aici.


Îți recomand și următoarele articole:

De ce suprimă și denigrează creștinismul sexualitatea și femeile?

Ce fac Sataniștii?


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 65 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. Te rog sa imi spui cum arata rosariul tau? Am gasit mai multe modele. In afara de 108 bile, mai are si bile in pus care despart seturile? Vad ca e diferenta intre modele la nr de bile din set. Cel de pe Bucuria lui Satan cu, e conceput?

  1. Uite un exemplu:

   despre Rozariul Satanic și cum trebuie să fie: http://bucurialuisatan.com/rozariul-satanic/

   pui 108 bile mici și câte bile mari vrei

   poți face un rozariu și conform nevoilor tale…rozariul e pt. a ține numărătoarea mai mult, poți folosi cărți de joc sau orice ai la îndemână la început.

 2. L-am vazut pe acela si am numarat bilele si nu ieseau 108. Cele mari si primele 5 nu se pun la socoteala. L-am comparat si cu alte rozarii satanice(ca eu am o minte fixixta) si am ajuns la concluzia ca unii pun in calcul, altii nu bilele mari. Am luat asadar 2 rozarii de 54 bile fain aranjate si tre sa caut pentaclu, Am o cruce inversata la un medalion, dar nu ma indur. Ste pe mana mea tocmai bine pe mana stanga. AM lucrat toata ziua cu el, ca am descarcat si Cronos pt ore planetare si am si lumanari de toate culorile. Satan si Asmodeus(enns-urile) in timp ce faceam priveam in flacara si mentalizam ce doresc).

  1. Cu 40 de lei îți cumpărai bile mari/mici (pietre semiprețioase de onix sau alt cristal) și nilon să le înșiri pentru 2 rozarii. (costa 0,20 bani biluțele mici și 0,30-0,40 biluțele mari). Cred că ieșeai mai ieftin decât dacă cumpărai alea 2.

   Găsești aici pentagrame de la 5 RON de fier și multe alte obiecte faine chiar și de argint super ieftine.

   http://www.bestial.ro/?word=pentagrama&search=++&section=search

  2. Unde se gasesc bile din pietre semipretioase? Poate sa fi luat pietre de pe la tarabe? Nu prea am cunostinte despre pietre. Poate de aici in colo sa folosesc pt a lucra cu energiile unei anume planete.
   Pai, faine si ieftine pentagramele. Fiind in Timisoara, va trebu saa platesc si transport, ca sunt din Buc. La Univ. am vazut niste prostii scumpe la o taraba.

 3. Nu prea stiu cum e cu runele. Am vazut ca un magician e youtube folosea pt invocarea lui Sorath 2 rune(le rostea). Eu am crezut ca sunt pt ghicit si nu prea imi place asta(carti tarot etc). Dupa mine, poate sa imi vorbeasca si copacul sau pisica, nu tre sa fac tarot. Apropo de asta, o tia shaman s-a suparat ca i-am spus precum ca in magazin eu stiu dc alimentele sunt vechi, dupa ce le privesc fix. Cica, „trag cu urechea”, cu indiscretia specifica felinelor.

 4. Merci mult. Am crezut ca runele sunt niste pietroaie pt ghicit. Ascult acum ce mi-ai trimis audio. Apropo de ce zice despre vibrarea runelor, ca unii le pronunta in engleza, gresit. La enns-uri pt demonii din Goetia, am vazut tot asaa . Eu, initial, le pronuntam asacu, scrie(ca nu stiu in ce limba sunt), apoi am vazut ca americanii le pronunta in engleza. Cred ca e gresit, nu?
  La rune cred ca e ca la laya yoga cand le emiti, vibrezi, ca poti intra si in stare de meditatie cu sunetele, apoi se deruleaza singur sunetul, fara sa il mai rostesti(dupa practica intensa, bieinteles). La inceput, cred ca folosesc rozariu.
  Cred ca imi va place mult sa lucrez cu rune.

 5. Cum asociezi runele cu pietrele pretioase sau semi? Ca doar nu cu rozariu?

 6. Hail de la „Hail Satan” este runa Hagl? Dc da, cu ce scop este folosita si cum anume asociezi runa Hail cu altele. Poti dau un exemplu de ce rezultat se poate obtine prin asocierea acestei rune cu o alta?(indiferent care0

 7. Un site unde găsești pietre semiprețioase ieftine este http://accesoriibijuterii.com/6-pietre-semipretioase , nu știu dacă toate pietrele sunt autentice/naturale, eu am luat niște lapis lazuli de acolo mai de mult și păreau foarte naturale (am rupt o gheruță de lapis lazuli și nu părea că este sticlă sau altceva).

  Când asociezi runele cu pietrele cred că este suficient vizualizarea, vibrarea runei și să ai în mână piatra repsectivă.

  Este greșit să le pronunți în engleză. Runele sunt original germanice și scandinave. Găsești mai multe despre pronunție în acel document PDF sau pe BlS.

  Folosești de exemplu runa Hagl cu Thurisaz pentru a distruge pe cineva, a crea cuiva confuzie, a-i aduce distrugere, pierderi violente. durere. Vezi în lista de pe BlS descierea fiecărei rune.

  Hagl este o rună a distrugerii, dezastrului, violenței, durerii, pierderilor violente. Thurisaz este o rună ce o poți folosi pt. a aduce confuzie, distrugere, pt. a dezarma pe cineva și pt. a-l controla.

 8. Pai, cred ca sunt naturale pietrele, deoarece le aduc de prin tarile asiatice si sunt ieftine. Cica, daca sunt reci cand le tii in palma, sunt naturale. Deocamdata sunt foarte bune si rozariile astea cumparate. Sunt bilute negre din lemn fin, usoare, si au spatii intre ele din zale de metal. Merita 20 lei, ca am scapat si de munca. Daca erau pietre, erau si grele. Asa, tin tot timpul cu mine rozariu si, cand simt emotii puternice, il impregnez. invocandu-l pe Satan.

  Am vazut cu utilizarea runelor ce scrie, doar ca ma gandeam ca Hagl poate si utilizat pt distrugere in asociere cu oricare dintre rune.
  Inteleg ca se pronunta HAAL sau HAGALAZ?
  Apoi, pe rand(ex, un rozariu o runa, altul alta?. Am vazut magicianul acela pe youtube ca rostea cand o runa(intr-o directie), cand cealalta. Le alterna

  1. Uite aici cum se pronunță runa aceea https://www.youtube.com/watch?v=XyXbtbpuhCk – tot pe același canal de YouTube (Bucuria lui Satan) găsești și pronunția corectă pentru celelalte rune și unele mantre/cuvinte de putere.

  2. Uite aici pronuntia corecta la rune, ex. Gebo. Compara cu cea de la Bicuria lui Satan(made in Ro, probabil). https://www.youtube.com/watch?v=wZW5jZtXcq0 (Vibrata de HP Maxine, nu de Admin sau Cleo de la Bucuria lui Satan :))

  3. Cu Gebo am lucrat eu combinat cu thurisaz si hagl si de aceea am sesizat. Credeam ca pot pune inregistrarea in loc sa pronunt eu. Apoi l-am vazut pe Koetting cum emite mantre si rune si mi-am dat seama ca nu ar fi corect. De ex, inspira starea(ori coloare etc) si, expirand, vibreaza runa/ mantra.
   Am creat niste forme mentale dupa ce am lucrat cu patratul cabalistic al lui Saturn. Ma inspira foarte bine pentru magie neagra, parca ar veni de la sine. Le rechem in orele lui Saturn si cer informatii, le mai incarc si le retrimit. Folosesc si runele, dar cu elementele merge cel mai bine, apoi cer ajutorul lui Satan. Starea mea emotionala este foarte potrivita pentru astfel de lucrari.

   Sa vezi ce chestie mi s-a intamplat astazi: Eram la granita dintre starea normala si vis si m-am trezit intr-un soare de foc si o voce imi spunea: „Cum crezi ca eu as putea sa te distrug, eu cel care te-am creat? Tu iti distrugi creatiile pe care le iubesti?”(Atunci eu m-am gandit la chestiile mele de magie neagra pe care le distrug), dar vocea din soarele de foc a continuat: „Ca in cazul unui copil. Creatura se desparte de creator si devine propriu stapan, dar intre creatura si creator exista o legatura puternica si creatorul/parintele este foarte fericit daca copilul il iubeste si ii arata recunostinta.”

  4. Și mie mi-e destul de nașpa să vibrez, mai de mult mă gândeam și eu să pun înregistrarea la căști și doar să mimez cum vibrez.

   Interesantă experiență în transă, mi s-a întâmplat și mie ceva asemănător acum câteva luni când mă gândeam încă la minciunile din biblie (că Satan e cel rău, tatăl minciunii și de astea). După am înțeles multe lucruri, am înțeles că inamicii dau vina pe Satan pentru ce fac chiar ei, ei pozând în niște mielușei.

   Tot ce se află în spatele formei mentale „iehova” (și celorlalți zei falși), de la cel mai mic la cel mai mare este cu adevărat tatăl minciunii, malefic, inamicul oamenilor, cel ce vrea să te distrugă și ce mai spun ei despre Satan.

 9. Oare pot sa aplic programul direct pentru avansati, avand in vedere ca stiu cum se practica yoga si am ceva practica? Ce rost are sa o iau de la nivelul de incepator, daca eu stiu de ex sa practic respiratiile respective? Am chakrele pregatite, e doar o chestie de reorientare. Nu?

  1. Nu știu ce să spun, dacă te consideri la un nivel avansat începi un program pentru avansați.

   Aș fi ipocrit să îți vorbesc despre un program avansat de meditații când eu sunt la un nivel începător-intermediar.

   Aruncă și o privire peste lista cu meditații de pe Bucuria lui Satan ( http://bucurialuisatan.com/meditatii-satanice/ ), dacă ești familiar cu majoritatea meditațiilor pentru începători și intermediari cred că e OK să începi direct un program pentru avansați. Oricum chiar și cei avansați fac meditații pentru începători/intermediari frecvent.

  2. Nu ma consider la un nivel avansat, ci consider ca pot sa aplic cu usurinta meditatiile pentru avansati. Totusi, nm as sari peste cele pentru incepatori. Dar, nu prea am rabdare sa merg precum melcul, asa ca o sa le abordez in acelasi timp pe toate sau, ce simt ca ma atrage mai mult.
   Nu cred ca esti incepator, doar ca tu ti-ai impus sa parcurgi sistematic si foarte bine totul si insisti foarte mult pe cate o chestie.
   Am gasit astazi ceva interesant, care cred ca ajuta la rotirea chakrelor, chiar daca e la avansati:
   http://bucurialuisatan.com/mantre-cuvinte-de-putere/

   Am descarcat programul de meditatii. Sunt atat de multe informatii importante pe site, incat doar audio sa le pot parcurge pe toate.

  3. Nu cred ca Satan vrea ca noi sa fim modesti, asa cum nu vrea ca noua sa ne fie teama de ceva. (Aceasta apropo de ceea ce spui tu despre tine.)Poate ca altii sunt mult mai jos si cred sau au un orgoliu foarte mare si nu recunosc, iar cineva cu o atitudine sincera ajunge sa fie dezavantajat. Cred ca este o mare pacaleala sa credem ca doar muncind din greu vom ajunge sus. Depinde de modul in care noi iubim, dorim si credem ca este cu putinta.
   Mie dc imi zice cineva ca sunt jos, eu consider ca e prost ala care imi zice sau e invidios pe mine. Eu nu cred nici in ruptul capului ce imi zic oamenii.(Dar cred, in schimb, ce imi zic demonii, aceasta pt ca e ca o certitudine. Stii dincolo de cuvinte.) Ba, se intampla sa cred ceva cu mintea mea si sa actionez gresit. Dar daca intreb demonii care a fost realitatea, am alta viziune asupra lucrurilor.)

 10. Nu mă deranjează,e OK. Am intrat mai rar în ultimul timp (ultimele 2-3 zile) aici. Da, cred că voi face în curând o rubrică unde pot discuta vizitatorii, momentan nu sunt foarte mulți și nu are rost.

 11. Ai trecut de curand la satanism? Inainte te interesa doar esoterismul sau erai si inainte satanist. dar nu recunosteai? Tu mi-ai dat mie sfaturi ca sa imi recunosc credinta in fata lunii. Tu tot asa procedezi?

  1. De fapt, te-am intrebat aceasta deoarece imi amintesti de cineva foarte mult. Cand ma gandesc la tine, te asociez cu acea persoana. Si, nu stiu daca este o intamplare sau nu, chiar mi-a vizitat de curand pagina. Locuieste in Bucuresti, a terminat si psihologia, a fost preocupat si de esoterism, reiki etc. Niciodata nu a fost crestin, dar ceea ce m-a mirat era ca el, care gandea tocmai ca un satanist, striga pe masoni ca sunt satanisti.
   Pai, mi-ar place sa nu fii el. As putea, normal, sa il intreb pe Satan(*:) happy
   Eu nu stiu inca din ce grup voi face parte, dar nu imi plac grupurile. Dupa mine, adevarul se poate simti in propria persoana, daca, aplicand, obtin rezultate.
   Daca tu administrezi site-urile, inseamna ca ti-am spus despre pactul meu cu demonii. De fapt, trebuia sa semneze si demonii, ceea ce doar unul a facut-o.

  2. Nu am idee despre cine vorbești, nu sunt acea persoană, nu cred că cunosc acea persoană și în plus eu nu strig că sunt Sataniști masonii, din contră, francmasoneria modernă nu prea mai are nici o treabă cu Satanismul (care este o religie antică și religia originală), a ajuns să își aibe bazele în iudaism. Majoritatea lojilor lucrează cu entități angelice, un Satanist nu ar face asta niciodată…….cât despre lojile masonice Sataniste sunt și ele câteva dar au practici diferite de ale noastre. Masoneria a fost infiltrată și coruptă și cred că asta îți poate confirma orice adevărat mason dacă e sincer. Poate mai sunt în întreaga lume si loji necorupte dar dacă sunt numărul lor e mic..numeri pe degete.

   Apropo, ce siteuri să administrez? Nu știu nimic despre nici un pact al tău cu un Demon. Știu că m-ai întrebat acum câteva zile sau o săptămână (printr-un comentariu lăsat la un articol, nu-mi mai amintesc care) dacă trebuie să semneze și Demonul și ți-am răspuns că da, ambele părți trebuie să fie de acord cu înțelegerea.

   Singurul site ce îl administrez este https://www.seruah.com.

 12. Pai, eu m-am lasat de yoga atunci cand au bagat ingerii si tu imi spui ca imi plac mie? Nu-mi plac. Am citit undeva chestia asta.
  Cica… mi-ai spus tu sa fac parte dintr-un grup! Auzi, la el! M-ar interesa ce practica masonii satanisti si cred ca nu imi spui ca sa nu aplic. Te inseli in privinta mea. Sunt asa multe informatii incat nu pot sa imi fac un program ce sa aplic.
  Poate am gresit intrebarea… Nu ma interesa identitatea ta, ci cum arati, daca esti dragut etc

 13. (cpntinuare}
  Te inseli si ca m-as numi satanist. Nu tre sa te numesti sau sa recunosti ca esti satanist, ca sa fii satanist. Ce treaba am eu sa ma stie cineva ori sa imi tatuez pe frunte asta?

  Am lucrat cu entitatuile descrise in „Magical evocation”, doar atat cat sa ma conving ca este cu putinta.
  Da, merci pentru rugaciune. Eu am tradus-o si deja mi-am insusit-o. In plus, imi place si in engleza.
  Daca tu crezi ca ai vorbit prea mult cu mine, nu ai decat sa faci min un ritual de distrugere si sa nu mai vin. Vd ca nu vrei sa mai citesti ce scriu. Oricum, nu exista intamplare, asa ca … asta e!
  Sincer, imi placi mai mult cand te enervezi. Ma plictiseam. 🙂 (Nu imi plac ingerii.)

 14. Eu sunt o persoana care spun exact ceea ce simt. Dc as fi in locul tau as spune dc doresc ca cineva sa nu mai apara pe site-ul meu si, nicidecum, nu al lasa nemoderate/necitite mesajele astfel incat aceasta sa dispara singura.

  1. Nu m-am enervat. Ai întrebat „tu cine ești”, nu „tu cum arăți” sau „ce înfățisare ai”, acum na, o poți întoarce cum vrei, în fine, fie cum spui tu, chiar dacă te refereai la aspectul meu fizic tot n-are nici o legătura înfățișarea mea cu subiectul acestui website, nu crezi?

   M-a deranjat că ai spus acea tâmpenie, să evoci/invoci îngeri la început, apoi Demoni. Cine a spus asta cel mai probabil crede că îngerii au însușiri pozitive și Demonii însușiri negative, ceea ce este fals.

   De ce m-aș lua după cine a spus asta? Îngerii sunt inamici ai oamenilor și alții sunt neutrii, în orice caz nu își doresc ca noi să avansăm, de ce aș lucra cu inamicul? Îți pot da și unele sfaturi bune, dar totul pentru a-ți căștiga încrederea, într-un final îți vor conduce viața spre ruină. Ei nu își doresc ca oamenii să avanseze.

   Văd că am uitat să aprob un comentariu, l-am aprobat acum, am multe pingbackuri și mai omit unele comentarii.

  2. Poate ar trebui sa faci o rubrica cu raspunsuri recente, un fel de portal. Nu stiu dc merge pe blog.
   Nu m-am gandit la ingeri/demoni. Banuiesc ca am vazut la vreun magician recomandarea sau pe vreun forum. Nu stiu ce vor ingerii. Dc ar fi dupa mine, sa fiu eu stapanul universului, as distruge planeta aceasta. Cine sa mai evolueze? Poate sa involueze.
   Ma interesa „cine esti”, deoarece am intalnit pe net multe persoane. Vad ca te deranjeaza. Poti fi si Mikidutza dpv meu de vedere! Si poti lasa mesajele nemoderate nu doar 24-48 ore, ci cate o saptamana, ori, mai adaugi o zi in plus, ca in cazul dependentilor, pana ce ma las.

 15. Apropo, ce faci cu pentagramele colorate? Le pui pe chakre?

  1. Adică? Logo-ul e doar un logo, iar pentagramele colorate le-am făcut pt. că nu existau versiuni în mai multe colori, căutam să fac un logo pt. site, nu am găsit pe Google imaginile de care aveam nevoie și am făcut eu.

   Nu îți las mesajele nemoderate intenționat, nu stau 24/24 pe site, de obicei când intru în panoul de administrare o fac pt. a mai posta articole și atunci verific și comentariile.

   Da, merge să fac o rubrică unde pot discuta vizitatorii pt. că e WordPress și îl poți transforma în orice ,(acum nu e cazul pt. că nu sunt foarte mulți) însă discuțiile să fie în raport cu subiectul siteului.

   Întrebări gen tu cine ești sau cum arăți nu își au rostul, mai ales aici.

   E decizia ta dacă vizitezi sau nu siteul, nu te opresc eu și nici nu îți spun să nu o faci.

 16. Din moment ce ti-am vizitat site-ul, am considerat ca am ceva de invatat. Asta atunci cand erai mai liber. Dar, dc nu ai timp si nici nu mai pot afla cine stie ce, ce rost ar avea?
  Referitor la „cine esti” sau „cum arati”, ma indoiesc ca si-ar avea rostul pe Net(fie aici sau in alta parte). Ca am glumit cu tine si te-am intrebat aceasta, apoi ai devenit foarte tasnos, asta inseamna ca ai motivele tale bine intemeiate. Normal va e decizia mea.
  Te-am intrebat de pentagrame, pt ca nu am gasit nimic deosebit ca sunt colorste.

 17. Merci ca aprobi mai repede comentariile! Imi cer scue ca am vrut sa ne cunoastem!
  Imi pare rau ca nu mai vorbesti cu mine. Inteleg ca doar cei de la Bucuria lui Satan sunt importanti.

 18. Referitor la vibratul runei sau a unei mantre, am vazut in cursul lui Koetting despre calatoria in afara corpului ca de fiecare data inspira(fie starea, culoarea pentru o chackra sau lumina violet, de exemplu, de la lumanare) apoi, in timp ce expira, vibreaza runa/mantra lungindu-l mult pe tot expirul si se concentreaza pe directionarea energiei sau realizarea scopului. Am vazut ca in cazul unei mantre mai lungi, o imparte si in doua, daca nu reuseste pe un singur expir si tot pe expir o emite.

  Referitor la ce vazusem despre ingeri si ti-am spus, era ca se considera ca ingerii sunt mai usor de controlat la inceput. Magicienii, precum Brandon, fac asta. Cei care creaza cercul de protectie si se considera ei Dumnezeu.

  Rotirea chackrelor cred ca are legatura cu tattvele dominate. Citeam mai demult ca poate fi determinat sensul si cu pendulul. Eu nu am primit la yoga initierea in tattve, desi imi doream mult. Era prin tragere la sort. E si un program, dar tot mi a reusit sa imi dau seama cu e treaba. Cred ca are legatura cu orele planetare si ma gandeam sa verific.

  1. Nu mai poți controla un Demon cu un cerc de protecție sau lucruri de astea și când evoci un înger crezi că entitatea va asculta ce îi spui tu doar pentru că ai folosit un cerc de protecție? Dacă evoci îngeri și lucrezi cu ei tu sfârșești rău sau tu faci ce vor ei, indiferent că folosești metode pentru a-i „controla” (cică) sau nu.

   „Avertizăm pe toţi: folosirea metodelor spirituale abuzive din vechile grimoare, nu este numai nebunesc ci, în mod inevitabil, va atrage după sine dezastrul personal. Întotdeauna Demonii trebuiesc apropiaţi cu o sinceritate şi un respect extrem. Zilele în care se foloseau numele “dumezeului” inamic, a cercurilor, a ameninţărilor şi a altor metode distructive şi abuzive, au trecut. Nu spune că nu ai fost avertizat …”

 19. „Franz Bardon”, voiam sa spun…

  1. Nu fac eu astfel, am vazut scris. De cand am inceput cu demonii, am aplicat din start o singura metoda: Am invocat cele 4 directii, cu demonii corespunzatori. Prin aceasta am chemat ajutor/protectie. Pe Satan l-am chemat mai presus de ceilalti, ca fiind Supremul. Vechile grimoare sunt doar informative, pentru descriere. Cand am lucrat cu alte entitati, cf lui Bardon, am creat cerc magic(pt entitati planetare, acum cativa ani), dar orientarea mea a fost intotdeauna cf chaos magic, adica, lasat cercul deschis, spre infinit. Eu inteleg prin cerc de protectie, protectie oferita de catre demoni contra altor spirite nedorite. Tocmai demonii ofera protectia, ajutorul. Ma ajuta foarte mult sa lucrez cu directiile si elementele.
   Drept sa spun, nu prea stiu ierarhiile angelice si ce fac. Eu consider demonii ca fiin zei/spirite superioare.
   Cercurile, dupa mine, sunt pentru mintea noastra, ca doar nu e de crezut ca poti inchidde demonii in cercuri ori povestile tampite despre demoni, ex. Asmodeus, ca ar fi fost tinut sechestrat de Solomon si pus la treaba… Asa si cu Lucifer si Lucifunge, ca ar apare ca femeie(zeita Venus) sau este „Distrugatorul luminii” si nu „Aducatorul de intuneric”(pt Focalor).

 20. Tu stii cumva care sunt simbolurile satanice facute cu degetele? Am gasit doar cateva aici http://www.diane.ro/2012/07/semnele-mainilor-limbajul-degetelor.html dar am vazut pe Koetting, ca in timp ve vorbeste, face mereu gesturi: De exemplu, la un moment dat, cu mana stanga: tine degetul mic si aratator indreptate in sus(litera „i”), iar inelarul il lipeste de mijlocul degetului mare, mijlociul fiind indreptat in jos, in palma. In acelasi timp, mana dreapta are degetuul arator in sus, iar celelalte stranse in palma, cu degetul mare deasupra. Nu le face intamplato, ci este foarte atent la gestica.

  1. Nu știu cum este cu limbajul degetelor…dar știu că ajută la deschiderea celui de al treilea ochi unele poziționări ale degetelor sau când lucrezi pe unele chakre.

   Uite un exemplu pt. deschiderea celui de al treilea ochi:

 21. Mai ai si altele?
  Poate ca apasa anumiti centri energetici situati pe anumite meridiane energetice, de aceea ajuta la activarea celui de al treilea ochi.

  1. Am gasit ceva despre mudrele satanice. Chiar cea pe care am vazut-o acum la Koetting. Cica fiecare deget are legatura cu un anumit element sau zeitate. Eu stiam ca ordinea este invers decat in articol, adica, inelarul este eterul si degetul mare pamantul.
   http://www.truthperfected.com/2012/12/what-do-satanic-hand-signs-mean.html

   http://www.humanhand.com/articles/hornedhand.html

  2. Da, uite:

   Pentru chakra plexului solar

   Pentru chakra inimii

   Pentru chakra gâtului

 22. Ai si un link, please?

 23. Buna,

  Mi-ai sous tu ca ai luat din Obor, parca, niste cristale? Mi-ar trebui un cristal mare, pe care sa imi sprijin palma… Apropo de vampirizare, am inteles ca ar trebui realizata in cadrul unui ritual de protectie.

  1. Hei! Nu, nu am spus așa ceva, ți-am recomandat un site de unde poți cumpăra, parcă tu ai spus ceva de Obor. Pe acel site de care ți-am spus găsești cristale de dimensiuni mici, biluțe de exemplu, era vorba de un rozariu din câte-mi amintesc. Nu știu despre vampirizare și nici nu practic, însă ai grijă de la cine iei energie, ce faci dacă persoana se prinde și îți trimite energie gri programată să-ți facă rău? Sau mai sunt oameni ce au energie distructivă, neplăcută. Mna, nu că aș încuraja așa ceva, dar dacă tot ai de gând s-o faci măcar ai grijă (îți spun asta pentru că am schimbat câteva replici pe mail, n-as încuraja așa ceva … dar dacă tot ai de gând s-o faci măcar ai grjiă) … în plus nu-i chiar etic să seci oameni nevinovați de energie, este ca și cum le-ai suge sângele. În general oamenii dacă se simt slăbiți sau nu se simt bine în preajma cuiva vor evita acea persoană. Mulți oameni știu deja de vampirii energetici (bine, nu mă refer la analfabetul manelist de rând pupător de moaște). Cred că da, trebuie să faci un anumit ritual de protecție, adică văd o conexiune între asta și faptul că cineva îți poate trimite energie gri. Oricum nu mai bine îți iei energie de la soare,lună,stele chiar și din plante sau flori? De ce să le provoci altora un disconfort când există atâtea surse naturale de energie…?

   Găsești aici cristale mari http://www.kristale.ro/ , dar sunt cam scumpe (vezi că-i o pagină cu produse la preț redus)

   Uite un cuarț ieftin la preț redus http://www.kristale.ro/index.php?p=detalii_produse&id=5011&denprod=pret%20redus%20-%20cuart%20-%20varf%20natural%20mare%20%28imperfect%29 și daca vrei să arate într-un anumit fel (de exemplu unul mai lat) vezi că ai căsuța acolo cu „alte detalii” sau ceva de genul când plasezi comanda, specifici acolo și dacă au cred că-ți vor trimite.

 24. Imi trebuie un bulgare mare(de sare sau cristal), pentru a purifica energiile luate de la altii. Sa vezi ce chestie! Ma pregateam sa fac o vraja cu o papusa de plastelina, ca sa ucid pe cineva, asa cum am vazut in cursul lui E.A.(Black Magic) si am pregatit si coca in 2 culori(ca nu aveam plastelina) si, cand sa incep, s-a stricat codul de acces si nu am mai putut intra sa vizionez cursul. Atat m-am mai enervat! Ma gandeam sa fac un ritual de sacrificiu cand vampirizez. Ai idee cum se realizeaza un ritual de sacrificiu? Sunt diversi care ma enerveaza teribil si simt ca au fost dati pe mana mea, sa exersez. Sunt in anturajul meu persoane care chinuie pe altii de ani de zile. Am vazut la E.A. ca ii distruge in intregime, invocand si anumiti demoni, astfel incat sa nu mai aiba acces la reincarnare. Le distruge si sufletul.

  Sa iti mai spun ce am patit. Intr-o noapte ma aflam intre vis si realitate, intr-o bezna completa. Si am simtit o prezenta terifianta. Voiam sa ma trezesc si nu reuseam, voiam sa ma misc si eram paralizat. Ti s-a intamplat vreodata? Sa simti prezenta raului suprem?

  1. Cum adică „ritual de sacrificiu”?

   Am avut parte de paralizie în vis, coșmaruri, frică fără nici un motiv real … chiar și aproape în fiecare noapte, dar au dispărut de la sine, mai experimentez un vis de ăla așa, din când în când. Cred că jumate din treabă este să conștientizezi situația, cum scrie și în citatul de mai jos și din ce am experimentat. Cred că oamenii ce îi chinuie pe alții și doar distrug trebuie torturați în infinit, pe mine sincer … moartea acestora nu m-ar satisface. Da, bine, cred că-i un moft și e destul de greu de realizat, dar nu m-ar satisface să dispară pur și simplu.

   Uite un citat de pe BLS:

   ” Cel mai adesea vei experimenta acest fel de atac atunci când eşti la început; te vei trezi în timpul nopţii, corpul îţi va fi *paralizat* (nu te poţi mişca, nu poţi vorbi) şi vei avea un sentiment puternic de frică – în orice caz, această frică nu vine de la vreun lucru sau problemă din viaţa ta, ci va apărea de absolut nicăieri şi fără nici un motiv logic. De asemenea, poţi auzi şi sunete ciudate şi poţi vedea lucruri stranii.

   Aceasta este o formă de atac psihic specifică inamicilor cenușii. Vor folosi acest tip de atac de câte ori au ocazia, deoarece scopul lor este de a te îndepărta de Satan, de a te face să abandonezi meditaţia de împuternicire şi avansarea spirituală. Este o tactică simplă a inamicului. Trebuie să treci peste asta. Când eşti nou venit, cheamă-L pe Tatăl Satan sau pe Demonul Gardian pentru a te ajuta în timpul unui astfel de atac.

   Practic, cea mai bună metodă de a manevra un astfel de atac este ca pur şi simplu să devii conştient de ceea ce se petrece. Prima dată când am avut parte de un astfel de atac, a fost în noaptea în care m-am dedicat Tatălui Satan; nu am avut deloc habar de ceea ce se petrecea şi pentru că nu ştiam ce era, nu l-am putut opri/combate. În fine, după ce am înţeles ce se petrecea şi care era sursa acestor atacuri, mi-a fost din ce în ce mai uşor să mă apăr şi să ripostez.

   Conştientizarea a ceea ce se petrece reprezintă jumătate din luptă.

   Odată ce începi să meditezi, să avansezi şi să îţi măreşti gradul de conştientizare, vei simţi dinainte când va urma să aibă loc un astfel de atac, iar acest lucru îţi va oferi timp să te pregăteşti. Cea mai bună pregătire este să îţi cureţi aura şi să îţi consolidezi aura de protecţie.

   Este nespus de important să îţi construieşti aura de protecţie în mod constant; din momentul în care te-ai dedicat, ar trebui să faci acest lucru în fiecare zi – pot fi evitate o mulţime de neplăceri prin simpla construire a unei aure de protecţie puternice. ”

   Mai multe despre tactici in lupta si atacurile inamice: http://bucurialuisatan.com/tactici-in-lupta-si-atacurile-inamice/

 25. Cum contactezi demonul gardian? Eu nu am mai auzit de asa ceva. Iti e dat de la nastere?
  Referitor la starea din vis, eu am interpretat ca a fost o prezenta de care nu trebuia sa ma tem. Era teribila, puternica. Eu, seara, inainte de culcare invoc demonii directiilor si cer protectie, astfel incat doar entitatile potrivite sa aiba acces spre mine. Seara urmatoare am cerut ca prezenta sa fie placuta. Pacat ca nu am luat aminte ce am vazut, dar retin ca, din partea estica(de unde am si altarul) era o persoana precum cea care apare la Bucuria lui Satan in poza, ca fiind Satan. Stiu ca era foarte vesel. Imi zambea.

 26. Am citit acolo si am gasit ceva asemanator si pe un site din afara. Credeam ca avem un demon gardian de la nastere. Nu stiu pe unde am gasit ca primul care apare, ne contacteaza ar trebui sa fie ales. Eu am sesiza ca pot sa contactez in functie de aractia pe care o simt pentru un anume demon, Satan ramane, insa, permanent. Fiind la inceput, insa, inca nu sunt convins de adevarul informatiilor. De Asmodeus m-am convins ca a avut dreptate, deoarece am putut proba adevarul, deja. De la ceilalti am rimit rasunsuri ca certitudini la nivel mental, Eu cu rune sau pendule nu cred ca voi lucra, deoarece mi se par metode copilaresti.
  Ai preparat vreodata sare neagra pentru vraji? Se gaseste, oare, de cumparat la noi?
  Inca nu am gasit cristalul acela necesar pentru vampirizare, Mi-ar trebui o piramida din cristal de stanca cu de peste 10 cm, dintr-o bucata. Pentru filtrare(sa nu se ia energii cenusii, cum spuneai tu, tre sa iti imaginezi un filtru cand le iei.

 27. Ai dreptate. Cand se nasc copiii(ex. crestinii), ii dedica deja lui Hristos. Probabil ca aceasta face sa aiba un inger pazitor. Se poate, insa, ca unii sa aiba si demoni protectori, inca de la nastere.(care sunt pregatiti din vietile anterioare, in familii de satanisti ….). Contactul cu spiritele este ceva foarte subtil, trebuie sa intri in stari de constiinta modificata. Aceasta a inceput sa nu ma mai satisfaca, Imi doresc o realitate fizica, aparitii materializate. Fiind atat de subtile aparitiile demonilor, spiritelor, te poti apoi indoi de ele. De fapt, magicienii spun ca nimic nu este intamplator si sa nu neindoim de imaginatie, ca aceasta aduce informatii de la nivel colectiv.
  Sper ca nu te referi la mine ca as fi impotriva lui Satan?!! Voiam doar sa spun ca de multe ori Satan a facut pe intermediarul intre mine si o alta persoana. Nu stiu daca s-a mai intamplat cuiva asa sau este doar un mod particular de a comunica. De ex, sa spuna”X, doreste sa stie …” Iar eu sa ii spun:”…” Apoi Satan revine cu raspunsul…E ca o comunicare telepatica. In general, Satan este impotriva incalcarii vointei celelalte persoane si poate spune:”X nu doreste ca tu sa cunosti aceste aspecte…” In timp ce alti demoni, precum Asmodeus, procedeaza altfel. Asmodeus imi spune ce este bine pentru mine, dar daca protejeaza persoana devine partinic.

  1. Nu, nu am spus asta, n-o lua personal, spuneam despre oameni în general! Sunt de acord cu ce spun magicienii despre informatii de la nivel colectiv si am experimentat. Chiar aseara am fost indrumat de un spirit sau un Demon (inca nu mi-am dat seama exact ce este, nu sunt foarte avansat) sa iau legatura cu Abigor/Eligos pentru a ma ajuta. Ma tot gandeam ca vreau sa se faca dreptate, ca vreau sa se termine razboiul asta si mi s-a spus sa iau legatura cu Abigor, cand m-am uitat la descrierea lui Abigor de pe Bucuria lui Satan, aceasta era conform nevoilor mele. Insa trebuie sa avem grija, pentru ca daca nu suntem atenti atunci cand punem intrebari putem confunda raspunsul cu un gand de al nostru sau putem sa nu primim nici un raspuns, informatia este foarte subtila pentru incepatori, uneori insesizabila, alteori se amesteca cu gandurile noastre.

  2. Eu cred ca, daca a corespuns nevoilor tale descrierea, era demonul. Eu nu cred ce zic unii. spre ex, ca vor sa contactelze un spirit si vine altul care vorbeste in numele lui. Nu cred ca sunt oamenii atat de importanti sa faca ei aceasta. Apoi, nu stiu cum este cu confuzia gandurilor, deoarece eu stiu ca mintea trebuie sa fie vida de orice gand si raspunsul sa vina la noi, ca o certitudine, la nivel telepatic. Este greu de confundat, deoarece nu este o voce, cu toate ca intelegem in limba noastra, cred ca se produce o recodificare. Noi intelegem la nivelul nostru. Asta stiu si de la cursurile de yoga, precum ca trebuie sa actionam ca un copil care se joaca, cu detasare, sa fimrelaxati si adevarul sa se oglindeasca in noi. De aceea, dimineata este propice.
   Si E.A. incepe orice comunicare cu relaxare si meditatia luminii ori concentrarea pe respiratie. Si el vorbeste despre starea de copil. Cred ca este pe undeva vreo sursa comuna de unde s-au inspirat si E,A, si cei de la yoga, care au scris cursurile.
   Nu cred ca trebuie sa fii avansat in ale satanismului. Poate ai deja calitati, ca si la yoga, unii obtineau rezultate din primii ani, altii nici in 10, desi munceau, poate mai multi. Eu te vad foarte pur, sincer, dar nu imi place na nu esti mai arogant, cu incredere in tine. Sa fii ca si cum deja la nivelul respectiv, la care tinzi. „Dumnezeu”.

 28. De fapt, cred ca si cei avansati au astfel de probleme. Spunea E.A. pe undeva ca o magiciana(satanista) avea rezultate in magia neagra, dar spiritele nu se materializasera niciodata pentru ea. A rezolvat prblema in cadrul unor consultatii cu E.A.
  Oricum, comunicarea cu spiritele este ceva real si pentru yoghini si pentru crestini, dar numai satanistii sunt considerati nebuni sau drogati, deoarece comunica cu demonii, in timp ce ceilalti comunica cu Isus, Iahve sau sfintii ori cu … Ka;i, Tara sau alte entitati.

 29. Mai corect pt mine ar fi sa spun ca nu ma indoiesc de existenta spiritelor, doar ca ma indoiesc ca ar fi real ce imi spun. De exemplu, ce iti spuneam cu „intermediarul”, cu siguranta ca persoana nu era constienta ca este interogata de un spirit, asa cum eu eram, deoarece nu „le avea” cu astfel de lucruri. Alta data, am primit o informatie despre cineva pe care Satan l-a numit „fiul meu”. Cum sa probez eu realitatea a ceea ce mi-a spus si faptul ca persoana imi transmite ceva anume? Mi se pare incredibil. Si pentru ca informatiile sunt greu de crezut si probat, ma intreb daca nu a fost o farsa? Ca doar nu o sa cred despre cineva ceva fara sa verific?

 30. Tu ai avut experiente cu inccubus/succubus? Pe mine nu ma prea satisfac relatiile omenesti. Mi se par banale. Pana acum nu am luat-o in serios, dar saptamana trecuta am invocat-o pe Lilith(impreuna cu Asmodeus). A folosit sigiliile separat, intr-un ritua scurt. Peste noapte m-a trezit ceva foarte intens, care venea din afara. Dorinta cuiva proiectata asupra mea si am vazut pentagrama inversata(printre altele). Nu prea stiu cum trebuie sa ai astfel de experiente si daca efectiv faci sex cu un demon etc, asa ca nu am stiut ce sa fac si am asteptat. Nu a mai revenit, insa. Asmodeus mi-a „spus” va sa folosesc simbolurile arate de spirit. Am mentalizat pe ele, dar in afara de stare emotionala intensa, nu a fost nimic. Acum am gasit pe youtube ceva, unde foloseste o pentagrama (vez pe la min 7) https://www.youtube.com/watch?v=pwdOJJXwe8c&list=PLyjUeTq245E9DR9r4uo53P7EgC4m4S9ns in care plaseaza sigiliul lui Lilith. Eu, insa, am vazut pentagrama inversata. Ce parere ai? Se foloseste si entagrama normala? Cred ca demonii s-ar supara. In videoclim tipul spune ca, dupa prima aparitie, trebuie sa te rogi iar lui Lilith, Si ca poate dura mai multe zile pana apare demonul asteptat, iar aceasta este ceva real si nu doar emotii. In plus, cica nu tre sa te masturbezi, deparece energia se acumuleaza [t aparitia demonului.

  Iar vreau sa iti mai spun ce am mai patin si sa spui ce parere ai?? Asta noapte am avut un vis foarte real, (Am si achizitionat o vraja vooddo f puternica, care esi nu a sosit, am inteles ca lucreaza cca 2 saptamani pt ea, cu spiritul morti;or, un magigian f. puternic, pt dominatie). In vis cineva din familie, raposat, mi-a aprins o lumina in cale. Apoi, exact in fata mea, a venit de sus, un spirit/razboinic, un gen asiatic-african. Era atat de puternic si de de temut, incat nimic nu putea sa ii stea in cale. Era pus pe ucis si purta o sabie, decis sa omoare in calea luitotul. Mai eram cu cineva si credeam ca vom trece neobservati. Dar spiritul s-a indreptat spre mine si m-a salutat ca si cum ii eram cunoscut si ca nu voia sa ma ignore. Am constientizat, insa, ca acel criminal, daca s-ar intoarce impotriva mea, nu ar avea mustrari sa imi taie capul. Nu imi era teama, dar am preferat sa ii plec din cale. Era real, mai mult decat vis.
  Acum, meditand, mi se pare ca este un alter ego al meu, ca, daca m-as intoarce impotriva unei persoae pe care acum o iubesc, as ucide-o fara remuscari(intr-n ritual magic, bineinteles.) La dusmanii mei le-am vagat atata „rahat” in aura si am experimentat pe ei toate ritualurile de distrugere invatate, in ultimile 2 saptamani. Intr-o invocare a lui Lucifer, mi-a spus ieri, ca sa ii las in pace, ca se simt „nu prea bine”, macar pana la finele saptamanii. ….

 31. Imi vine sa mor de ras, ma ma plimab prin casa cu un turban pe cap(ca eram putin racit) si dintr-o data l-am vazut/simtit pe E.A. care se amuza teribil si imi „spunea” ceva de genul:”Sa mor eu daca nu esti nebun. Tu ai fi in stare sa ucizi pe toata lumea.” … Acum vreo cateva seri l-am vazut pe E.A, intr-un vis superconstient. A aparut si a creat in jurul meu un cerc de culoare neagra si mi-a imputernicit palmele, in special. Mi-a spus:”Esti demn de mine.” Aceasta dupa ce o perioada a fost destul de suparat. Nu prea am inteles ce am facut. Mi-a spus sa scot din casa un obiect si sa il arunc, dar am omis. A disparut exact prin zona obiectului respectiv, atunci, spunandu-mi:”Se pare ca in ce ma priveste, nu ai folosit prea bine elementele(pamant, apa etc)”. Am scos insa obiectul din casa si am simtit o debarasare foarte mare de energie negativa. Nu am inteles prea bine chestia… Ca doar nu avea duhuri rele…

 32. Poti sa mai stergi ceva din ultimile doua mesaje, te rog? De fapt, ma interesau doar experientele tale cu demonii sexuali.

 33. Am gasit acum la E.A. precum ca, daca vrei sa permiti accesul unui demon printr-o anumita zona a corpului, o faci cu ajutorul pentagramei inversate, care devine o poarta de intrare.

  1. Hmm, nu știam. O să mă uit să văd ce-i cu EA.

 34. E.A. are in „Works of darkness”, in capitolul despre Ascent aceasta explicatie, El zice ca trebuie sa te lasi posedat de un demon, pe care il alegi ca indrumator, o perioada. Poti folosi ca poarta de intrare pentagrama inversata desenata intr-o anumita zona a corpului sau mentalizata.

  Acum cred ca demonul care m-a contactat a fost Asmodeus, deoarece, aparea si trandafirul ca simbol. In plus, am gasit informatii precum ca isi poate face aparitia efectiv sub forma unui razboinic, purtand sabie, iar visul meu din acea noapte cam asa „suna”.
  Totusi, nu imi este clar ce relatie poate exista intre un demon atat de important si un om. O relatie ca de la invatator la discipol, sexuala sau altfel?

  Referitor la demonii sexuali, mie nu mi-ar place o relatie in care eu ma tot masturbez chemand demonul ori doar simulari sexuale. Ca, nu stiu dc este normal, dar de la o vreme sunt foarte obsedat si zice lumea ca am innebunit. Doar sex am in cap si mi-as dori foarte mult un demon. Cred ca sunt posedat.

 35. E foarte ciudat cum participa pisicuta mea cand este vorba despre ritualuri. Am facut acum un ritual cu 9 demoni pentru distrugere si ma imgrijoram ca pisica nu va sta cuminte. Dar chiar cand sa incep, s-a culcat si s-a trezit imediat cum am strans ultimul sigiliu. Nu e intamplator, ca si cand am nevoie de sange pt demoni, vine si ma zgaraie(de obicei nu face asa ceva niciodata).

 36. Hei..imi poti spune te rog unde pot gasi chakrele si cum le pot activa in satanismul spiritual? Mersi <3

  1. Informaţii referitor la chakre găseşti aici http://bucurialuisatan.com/?s=CHAKRE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.