De ce suprimă și denigrează creștinismul sexualitatea și femeile?

*Când spun sex/sexualitate nu mă refer la unele scene de-a dreptul bolnave sau scârboase din unele filme pentru adulţi, sexualitatea și sexul sunt pervertite de industria pornografică. Sexualitatea este ceva frumos.

E trist că încă mai sunt oameni ce cred că aceste programe evreiești, creștinismul și islamul, nu denigrează femeile și nu încearcă suprimarea sexualității prin toate mijloacele posibile.

Mai jos sunt două imagini ce le-am văzut recent pe Facebook și dovedesc acest lucru.

crestinismul denigreaza femeile-crestinismul suprima sexualitatea Sarutul in post

Prima imagine:

Din prisma tinerilor ortodoxi, epilarea este un păcat!

Femeia ar trebui să fie îmbrăcată până în gât, neparfumată, nevopsită și neepilată, ALTFEL ESTE O PĂCĂTOASĂ.

Epilarea trupurilor, consecință a indecenței.

A doua imagine:

– Maică, este îngăduit tinerilor să se sărute în post? Ne poate afecta în mod negativ relația? Cum ne sfătuiți?

– Îmi pare rău copiii mei să vă întristez, dar sărutul despre care vorbiți nu e bun nici în afara postului, d-apoi în post.

Nu vă sărutați, nu vă epilați, nu vă sărutați, nu vă parfumați, nu vă vopsiți altfel ardeți în cazane cu smoală, torturați pentru eternitate!
Frica de moarte și „chinul etern de după moarte” îi fac pe creștini să se condamne singuri la moarte spirituală și să trăiască ca niște sclavi tot restul vieții.

(vezi și „Creștinismul, evreii, discriminarea și o contradicție biblică ipocrită„)

Am mai găsit pe un site un text interesant, o să atașez două imagini mai jos (printscreen), observați cum acești psihopați numesc femeia (citez) „o ființă demnă de dispreț”, „un agent al Diavolului”, „o unealtă a Lui”, „poarta către rău”, „o spurcată”, clasând femeia ca fiind inferioară bărbatului și denigrand-o. Mai mult, acești imbecili îi incurajează pe bărbați să agreseze fizic femeile oricând au ocazia. De ce? Pentru că este o ființă spurcată, o ființă a Diavolului! „Ea trebuie să traiască toata viața în umilință!” Observați cât de bolnavi sunt?? Ei sunt doar niște ipocriți obsedați și frustrați că nu-și pot exprima sexualitatea (pentru că este un „păcat”), considerând femeia o ispită, unealta Diavolului, spurcată și ce mai debitează mințile lor îndoctrinate, bolnave și ipocrite. Acești ipocriți luptă împotriva propriei lor naturi – și plătesc scump pentru asta, dereglări mintale, obsesii și multe alte probleme. Despre cum afectează suprimarea sexualității sănătatea mintală ne este explicat în citatul de mai jos de la sfârșitul articolului.

Cred că una dintre scuzele lor invocate atunci când denigrază în felul acesta femeia este pentru că Eva (femeia) conform bibliei a adus „păcatul” în lume prin mâncarea acelui măr – care apropo, reprezintă chiar conform bibliei înțelepciunea, cunoașterea, etc.

femeia agentul diavolului 2 femeia agentul diavolului

Biserica creștină (și celelalte programe evreiești) interzic masturbarea și toate formele de sex (cu excepția sexului pentru procreare).

De ce?

Energia sexuală este forța vitală. pe lângă asta ea facilitează urcarea Kundalini. Șarpele Kundalini ridicat complet este o amenințare directă la adresa celor „câtorva aleși” ce conduc omenirea. Kundalini ridicat înseamnă iluminare, înțelepciune, libertate. Suprimarea sexualității (care este ceva plăcut și frumos – sexualitatea nu suprimarea, logic) creează dezechilibru psihic, spiritual și fizic, întrucât suprimarea sexualității afectează chakrele, prin urmare și emoțiile și de aici pornesc obsesii, dereglări mintale și alte probleme.

În altă ordine de idei, ei nu doresc ca omenirea să dețină cunoștințe reale despre adevărata spiritualitate, puterile minții și ale sufletului, de aceea interzic orice lucruri benefice pentru oameni pe plan spiritual și mintal, lucruri care fiind suprimate ne afectează (în mod negativ) și ne seacă de orice putere spirituală – sclavul perfect cum spuneam, un sclav fără apărare.

Denigrarea femeii încearcă (în mod subliminal de această dată) suprimarea energiei Kundalini (care aparține părții feminine) și nu numai. În plus partea masculină și cea feminină trebuie să funcționeze în echilibru și armonie, nu poți spune că femeia este inferioară bărbatului și nici invers. Este adevărat ca femeile sunt bune în anumite aspecte, bărbații în altele, însă toate acestea trebuie sa lucreze în armonie.

În citatul de pe siteul Creștinismul Expus pe care l-am postat mai jos este explicat de ce atacă creștinismul sexualitatea și de ce denigrează femeile:

Creştinismul nu are nimic spiritual în el. Creştinismul, în adevăr, este o unealtă pentru îndepărtarea tuturor cunoștințelor spirituale şi a spiritualităţii în sine. Acest lucru a fost realizat în mod efectiv prin atacul direct asupra celei de-a doua chakre, chakra sexuală; prin asta, Șarpele Kundalini ajunge să fie sigilat la baza coloanei vertebrale. Pentru ca energia kundalinică să poată urca fără complicaţii, toate chakrele trebuie să fie  curate şi deschise. Complexele psihologie se manifestă în chakre – care sunt părți cheie ale sufletului – creând blocaje care, la rândul lor, împiedică ascensiunea şi circularea energiei spirituale atât în cele 7 chakre principale, cât şi în cele 144.000 noduri ale sufletului.

Creştinismul, islamismul şi celelalte programe asociate acestora, atacă sexualitatea în mod vehement şi în orice fel posibil, indiferent că este vorba de heterosexualitate, homosexualitate, etc. Ceea ce ei urmăresc, este inculcarea inhibițiilor sexuale, a sentimentului de vină şi a ruşinii, sucind sexul – care este ceva frumos şi care te împuternicește din punct de vedere spiritual – în ceva urât. Puţini – și asta dacă există vreunul – dintre creştini sau musulmani sunt conştienţi de ceea ce spiritualitatea este cu adevărat. Toate aceste programe josnice au înlocuit conceptele spirituale cu caractere, locuri şi arhetipuri evreieşti, gen isus nazarineanul. Isus a fost folosit ca diversiune, buimăcindu-i şi împiedicându-i pe credincioși să acceseze adevărata spiritualitate şi să lucreze la împuternicirea sufletelor lor. Adevărul fie cunoscut: noi suntem cei care ne salvăm propriile suflete. ”Isus” este un caracter fictiv şi evreiesc, care nu este nimic mai mult decât un impostor al unul CONCEPT.

Kundalini eliberează sufletul şi, de asemenea, deschide psihicul. În plus, biserica creştină a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ne împiedeca să comunicăm cu fiinţe precum Satan şi Demonii Săi şi, în mod intenţionat, ne-a izolat pe toţi de orice cunoștință şi putere. Acest lucru ne-a ţinut în întuneric, izolându-ne de Adevăratul nostru Dumnezeu Creator.

Suprimarea sexuală creează un dezechilibru în chakra bazală şi cea sexuală, care se răsfrânge la nivel emoţional (chakra); acesta continuă cu chakra următoare, iar de aici avem un alt dezechilibru care creează un sentiment de frică şi vină, precum şi alte tulburări emoţionale şi psihologice. Datorită izolării, nu există nicio alternativă, iar omenirea degenerează spiritual de la o generaţie la alta. Fiecare generaţie a fost îndoctrinată şi condiţionată să se raporteze sexualităţii în felul iudeo-creştino-musulman.

Sunt puţini aceea care sunt în mod complet liberi de această influenţă.

Acum, când menţionez ”biserică” mă refer la cei de sus şi nu la preotul pedofil de rând, ori la pastori. Preoţimea catolică este un prim exemplu al nivelului îndoctrinării, ignoranţei şi a prostiei, toate împreună cu supunerea orbească.

Molestarea şi violarea copiilor sunt ilustrații de top a ceea ce survine atunci când cineva, în mod conştient, îşi suprimă apetitul sexual – care nu este nimic altceva decât energia vitală în sine. Datorită suprimării acestei cunoștințe, umanitatea operează la doar 5 – 10 % din potenţialul ei. Centrele energetice (chakrele) rămân astfel închise şi latente, izolând omenirea de alte dimensiuni, blocându-i potenţialul spiritual, mental, emoţional şi fizic, cu scopul de a ţine puterea în mâinile câtorva ”aleşi”.

Denigrarea şi excluderea femeilor în religiile de dreapta (RHP), este de asemenea cu un scop bine definit. Precum spunea odată Thoth, toate lucrurile au o pereche, pentru balans şi armonie. Doi este forţa creatoare. Energia feminină din noi toţi, aparţine subconştientului şi a psihicului. Aspectul feminin ne conectează la dimensiunile superioare ale minţii, în balans cu partea logică şi masculină a creierului. În mod ideal, amândouă ar trebui să opereze împreună, în armonie. Energia kundalinică aparţine părţii feminine a sufletului. Prin atacarea şi denigrarea femeilor, această energie este şi mai mult suprimată, de această dată în mod subliminal.

Distrugerea acestei energii feminine reprezintă un fundament al agendei inamice. Odată ce aceasta energie feminină este complet subjugată, intuiţia şi stăriile superioare ale conştiinţei sunt oprite, urmând a fi dominate de conştiinţa inferioară. Chakrele inferioare (care se găsesc sub chakra Inimii – chakră care reprezintă punctul de conexiune dintre chakrele superioare şi cele inferioare) sunt deconectate de cele superioare, dând naştere unui dezechilibru major. Biserica, împreună cu cohortele sale, sunt conştiente de dezechilibrul care apare odată cu izolarea acestei energii feminine. Toate chakrele lucrează împreună. Ceea ce survine, este pierderea completă a simţului cunoscut ca ”cel de-al şaselea simţ”. Omenirea este oarbă din punct de vedere spiritual şi prin asta a devenit în mod deplin, o victimă. Acesta este scopul bisericii creştine: de a crea nişte Gentili (ne-evrei) ignoranți; niște sclavi care nu pun întrebări, care sunt incapabili de a ridica armele spirituale pentru a se apăra, aflându-se prin urmare la degetul mic al maeștrilor evrei (statul comunist). De exemplu, când un adept evreu aruncă un blestem, acea victima dintre Gentili (ne-evrei), care a fost îndoctrinată în prealabil cu minciunile creştinismului, este fără ajutor, cedându-i. Victima nici măcar nu poate vedea blestemul venind şi nici măcar nu ştie. În acest fel, evreii devin ”dumnezeu.”

Sexualitatea înseamnă viață, eliberare și evoluție spirituală!


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 20 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. Ce parere au satanistii despre continenta sexuala?

  1. Eu nu sunt de acord cu continența sexuală, de ce să ne abținem? Cred că tu ești conștient chiar mai bine decât mine că abstinența nu este foarte sănătoasă.

   [[Când oamenii se abțin să-si exprime emoțiile,sexualitatea sau o fac limitat de cele mai multe ori se creează sau se înrăutățesc obsesiile,nevrozele,etc – chiar dacă de multe ori scopul este tocmai opusul. Nu înțelege acum că spun că dacă simți să-i dai cuiva în cap trebuie să-i dai. Dar când ne abținem de exemplu să ne manifestăm furia,bucuria,sexualitatea rezultatul pe termen lung este cel de mai sus. Din nou, nu spun să-i dăm cuiva în cap dacă suntem furioși.]]

   Orgasmul sexual este forța vitală, folosirea orgasmului sexual într-o lucrare magică crește șansele de reușită.

   Uite un citat de pe Bucuria lui Satan mai explicit:

   „În momentul orgasmului, intri automat într-o scurtă stare de transă. Puternica energie orgasmică poate fi direcţionată. Acest lucru se face prin vizualizarea acesteia sub forma unei lumini intens strălucitoare, precum Soarele şi poate fi direcţionată în forme-mentale, dorinţe, talismane şi asa mai departe.

   Femeile şi bărbaţii sunt diferiţi în ceea ce priveşte energia sexuală. Femeile tind să crească în putere în acord cu fazele ciclului menstrual. Lucrările psihice, proiecţia astral, precum şi celelalte practici care ţin de o senzitivitate înaltă, sunt foarte propice după un orgasm puternic. Orgasmul este de asemenea o modalitate excelentă de a-ţi induce relaxare, înainte de meditaţie.

   Fluidele sexuale, atât semenul cât şi secreţiile vaginale şi sângele menstrual, conţin puterea forţei vitale.

   La momentul orgasmului, este important să îţi direcţionezi întreaga concentrare şi dorinţă spre ţelul tău, dorindu-l cu toată fiinţa ta. Vizualizează energia orgasmică sub forma unei raze, bile sau vortex de energie, care penetrează obiectul/persoana pe care vrei să îl/o influenţezi, iluminând-o într-o aură strălucitoare, programându-l/o. Aceasta este baza magiei sexuale simplă.

   Magia sexuală poate fi efectuată singur, cu un partener sau un Demon, ori în grup. Atunci când mai multe persoane lucrează împreună pentru acelaşi lucru, este foarte important – precum este în toate practicile magiei – ca toţi să fie uniţi într-un fel de efort organizat. Amestecarea energiei orgasmice cu un Demon/iţă, rezultă într-o magie extrem de puternică.

   Voi scrie mai multe articole, cu mult mai multe informaţii referitoare la magia sexuală avansată, atât pentru cei care vor să lucreze singuri, cât şi pentru cei care vor să lucreze cu un partener sau în grup, despre sincronizarea lucrărilor cu fazele Lunii, cu stelele, etc.”

  2. Multumesc. Nu am gasit pe nici un atat de explicit despre folosirea orgasmului sexual. Sunt de acord cu folosirea in scop magic astfel.
   Vreau sa mai adaug, referitor la continenta(abtinerea de la ejaculare la barbati, la femei ejacularea si orgasmul cica ar fi 2 lucruri diferite), ca am intalnit la yoga persoane avansate care realizasera continenta sexuala. Ei transfigurau in partener zeitatea(Kali, Tara sau alta) in momentul actului sexual sau se concentrau asupra scopului. Energiile se sublimau, intr-un proces alchimic, fara pierdere. Dupa actul sexual realizau multe asanas(exemplu Bandas, precum Uddhiana, cca 50 ori postura stand in cap, chiar si o ora). Astfel, energiile se sublimau spre Ajna si Sahasrara). Dar, pentru aceasta, munceau la inceput chiar si 1-2 ani. Barbatii nu ejaculau si femeile nu aveau ciclu menstrual decat la vointa. Astfel, la finele vietii, inca mai pot procrea.
   Pe de alta parte, magicienii (am citit ca si A. Crowley)se abtineau mai mult inainte de un ritual, ca sa aiba un orgasm mai puternic. Astfel, pierdeau mai multa energie. Sunt de acord si cu unii si cu ceilalti, atata timp cat ei se simt bine.
   Eu ma refeream la omul obisnuit. Stiu mai multi indivizi care practica masturbarea fara partener, dar sunt insatisfacuti in permanenta. Cu partenerul nu mai simt aceeasi placere. In plus, daca pierdem atat de multa energie, intr-un act sexual cu un partener/a ne trezim ca nu il mai satisfacem. Peste jumatate de ora/o ora nu mai putem si, poate, celalalt, doreste 3 partide cu 12 ore total.
   Referitor la mine, cineva in plan subtil mi-a transmis cam tot asa cum spui tu, ca atunci cand iubim, acest orgasm il putem directiona spre celalalt, ca o dovada de iubire. Demonii mi-au trasmis si ei ceva. De exemplu, actul sexual poate fi folosit pentru a lua energie de la celalalt, ca vampirizare, de exemplu. Ca oamenii obisnuiti folosesc in scop inconstient, de exemplu, sexul oral si am umplut cu mizerie sexualitatea, care ar trebui sa fie un ritual magic. In cazul sexului cu un demon, am avut experearienta ca exact in momentul culminant energia sa mi se sublimeze brusc. (Doar cu demonii cred ca sunt cu putinta la mine astfel de experiente). Referitor la folaosirea actului sexual pt vampirizare, as prefera metode mai pe gustul meu. Eu chiar iubesc demonii(spiritele, zeii), oamenii mai putin.
   Inainte sa practic yoga, nici nu stiam ce este aia. O entitate s-a atasat de mine in plan fizic. (Nu vreau sa explic aici ce metoda a folosit, deoarece, din lipsa de corp fizic, trebuie sa faca intr-un fel sa aiba o identitate). Noaptea imi aparea in vis si imi arata cum sa fac concentrari pe discul solar.
   Acesta a fost doar inceputul.

 2. Mi se pare mai interesanta descrierea evolutiei religiilor monotestiste in Michael Palmer „Jung si Freud despre religii”.(e si pe Scribd) Daca citesti si esti sincer cu tine insuti, vei vedea ca au dreptate. Nu cred ca s-a gandit cineva cand a conceput crestinismul la distrugerea feminitatii si alte chestii(si in ce scop). Eu m-am saturat sa inghit teorii de la altii! De ce sa nu fiu propriul meu invatator, ca toti avem sclipirea dumnezeirii in noi?

  1. De ce să învătâm alfabetul dacă oricum știm să producem sunete? Apoi după ce am învățat alfabetul de ce să învățăm gramatica și ortografia? Și de la cine învățăm? De la profesori, pentru că ei au aceste cunoștințe și sunt mai bătrâni decât noi – profesorii pentru noi, oamenii sunt Demonii – sau Zei/Semi-Zei (nu toți Demonii sunt Zei, sunt și oameni ce au ajuns Semi-Zei). Ne naștem cu aceste cunoștințe (mă refer din punct de vedere conștient, știu că sufletul nostru are inmagazinate și cunoștințe din viețile anterioare)? NU.

   Creștinismul are ca scop înlăturarea oricărei cunoștințe despre ocult/spiritualitate (adevărata) și transformarea adepților într-o turmă de oi, o turmă de oi lipsită de apărare, de cunoșințe reale. Mai exact sclavul perfect al păstorilor. Au un motiv întemeiat din punctul lor de vedere pentru a face asta.

   Datorită creștinismului,islamismului,iudaismului mulți cred greșit că un Zeu este acela căruia trebuie să i te închini și milogești toată ziua. NU! Zeii sunt învățatorii nostri și ai nevoie de respect atunci când abordezi un Zeu, nu trebuie să plângi în genunchi toată ziua și să te umilești.

   Bineînțeles că atunci când spun Zei nu mă refer la Allah sau Iahve (care-i cam același lucru) – în spatele lor fiind aceeași adunătură de aleși, împreună cu inamicii omenirii ce doresc s-o transforme într-o turma de sclavi lipsiți de putere, cunoștințe și să le folosească sufletele pe post de supliment de energie.

  2. Imi place foarte mult ce mi-ai scris aici.
   Cat de mult crezi ca iubesc eu aceste spirite de mi-as dori sa stau in prezenta lor nonstop? Cnd le invoc, de aceea o fac, pentru ca viata nu mai are nici un farmec cand nu mai avem persoane pe care sa le iubim in jurul nostru. Eu, daca cer ceva, rog sa imi arate cum e bine, imi supun vointa individuala unei vointe superioare mie. Ei stiu mai mult decat mine ce este bine. Mintea si simturile ne inseala, dar, daca avem ghidaj superior, stim ce trebuie. Aceasta nu inseamna ca stim automat, ci avem nevoie de prezenta demonului.
   Una e sa vrei sa fii satanist si alta e sa devii dintr-o data, sa te nasti. Eu am cautat dupa magie, m-am rugat Creatorului Universului(nu celui crestim) sa ma ajute sa am cunostinte. Am ajuns astfel la cineva si am fost de acord cu martea magica(chaos, hermetism, shamanism), de satanism neintentionand sa ma apuc. Dintr-o data, pe neasteptate, am simtit prezenta minunata, care ma insotea, imi oferea daruri, ma iubea nespus. Era Satan. L-am intrebat pe cel pe care il consideram Spiritul meu calauzitor de mai multi ani si mi-a spus ce sa fac si cine sunt demonii. Daca am primit incuviintare de la cel care nu ma mintise niciodata pana acum, am mers mai departe.
   Fiecare dntre noi putem evolua si deveni zei, semizei. Sunt multi noi pe care nu ii cunoastem, cunoastem spiritele vechi9asa mi-au spus mie).

   Si unii dintre crestini au primit revelatia ca este o inversiune de locuri, dar ei nu inteleg cum vine aceasta. Cei pe care ei il numesc Satan, cred ca s-a asezat pe scaunul de domnie, pe scaunul adevaratului Dumnezeu.

   Referitor la chipul lui Satan, sunt de parere ca se poate sa fi luat un chip in aparitia la mai multe persoane, astfel ca sa existe o uniune intre persoanele respective, intre cele care au acelasi nivel evolutiv sau aceeasi orientare.

   Eu, cand citesc ceva, practic, sa ma conving de adevar. Alteori, adevarul se afla reflectat in persoana mea, pentru ca deja l-am experimentat ori nu am crezut ca este adevarate ceea ce mie mi s-a intamplat si mi se clarifica anumite lucruri. De obicei, omul critica ceea ce nu intelege.

   In scrierile filocalice, sfintii faceau diverse tehnici meditative si nu avea legatura cu ceea ce spun astazi crestinii sa se faca. Crestinismul este cel mai mare rau adus adevaratului adevar.(Ma gandesc la ce au facut spaniolii cu vechii vrajitori din America de Sud si altele.)

  3. În tările mai înapoiate se practică astfel de lucruri și astăzi. Inchiziția nu s-a sfârșit nici astăzi, doar că în unele țări și-a schimbat înfățișarea. În altele încă îi ard de vii sau îi decapitează pe vrăjitori. De exemplu Islamul, care are o strânsă legătură cu creștinismul, ei ucid pe oricine nu se convertește la religia lor. Practic ce făceau în trecut creștinii cu cei ce nu se închinau falsului dumnezeu evreiesc fac și musulmanii astăzi.

   Uite de exemplu de acum doi ani cum niște suspecți de vrăjitorie au fost bătuți, arși și uciși în Africa: http://www.liveleak.com/view?i=cfd_1367882372

  4. Celui care mi-a raspuns prima data cand „am invocat”(nu in sensul in care invocam demonii) pe Dumnezeu, Creatorul Universului. S-a intamplat acum mai mult timp. Eu il consider Dumnezeu, deoarece niciodata nu m-a inselat. E Indrumatorul, Invatatorul meu.

  5. Probabil. Eu am renuntat la TV si nu ma mai intereseaza decat drepturile mele. Fiecare individ este dator pt el insusi, in primul rand. Sa evolueze pana la finele vietii.

   Da, si mie mi-au blocat posibilitatea de a mai posta mesaje si de a vedea profilul userilor pe Bucuria lui Satan, asta tot pe baza de presupuneri, ca as intentiona, probabil, sa fac invitatii userilor. Nu mi-au permis decat sa vad site-ul tau(pe care il stiam dinainte). Oricum, pentru ce vreau sa aflu si sa invat, chiar nu-mi folosesc discutiile in contradictoriu si glumele tampite. 🙂

  6. Ce vrei să spui cu „ai invocat”? Adică acest creator a intrat în trupul tău? Asta preuspune invocarea, presupun ca cunoşti diferenţa dintre evocare şi invocare.

   Sau ai făcut doar o chemare psihică către Dumnezeu, Creatorul Universului sau oricum vrei să-i spui şi o entitate te-a îndrumat şi/sau sfătuit?

 3. Referitor la sexualitate, am sesizat ca satanistii sunt persoane normale, care fac sex cu finalizare, in schimb, vorbesc despre dezinhibitie si placere sexuala. Apoi, dezamagiti ca nu au obtinut placerea la care aspira, cer un demon pentru sex. Magia tantrica recomanda sexul cu continenta(adica, nefinalizarea actului sexual). De asemeni, in „Chaos Magic”, am vazut ca, in momentul punctului culminant, persoana trebuie sa mentalizeze scopul dorit. Acolo am inteles ca se trasmuta energia sexuala, se produce ca o alchimizare, dar vad ca nu e chiar asa. Masturbarile cu ejaculare, spre exemplu, sunt folosite in scop magic la satanisti.(Am vazut si pe alte forumuri, din afara).

  1. M-am rugat Creatorului Universului. El ne raspunde in diverse moduri si stim exact ca nu ne-am inselat cand o face.
   O metoda pe care o predau cei de la yoga si pe care eu o stiam dinainte, din instinct. Cred ca e de inspiratie shamanica.
   Intr-o stare de perfecta relaxare, emitem in cele 6 directii(S, V, N, E, sus, jos), pace, dragoste, armonie, fericire, sanatate, prosperitate. In fiecare directie pe rand, sentimente, nu doar vorbe. Apoi, considerand ca suntem CENTRUL, mentalizam „Eu sunt in Dumnezeu Tatal si Dumnezeu Tatal e in mine, sunt una cu Constiinta Suprema”. Trebuie sa simtim aceasta afirmatie mentala in propria persoana. Apoi, in starea respectiva, emitem intrebarea sau cererea noastra. Intr-o stare de asteptare, ca un copil care se joaca, asteptam ca adevarul sa vina spre noi, ca o oglindire. Nu trebuie sa ne imaginam sau sa creem mental nimic. Apoi, intr-o stare de certitudine, raspunsurile vin si le vom recunoaste fara sa ne indoim, dincolo de cuvinte, telepatic. E bine sa fim interiorizati cand practicam, sa avem ochii inchisi. Notam pe hartie raspunsurile si timp de 1 zi uitam de aceasta. Dupa aceea, revedem ce am scris si ideile nii se vor clarifica si mai mult.
   Unii aveau probleme, nu primeau raspunsuri,

   Eu mu mai e necesar sa fac un astfel de ritual. trebuie doar sa am starea de relaxare profunda. Oricum, de cativa ani obisnuiesc sa invoc entitatile benefice ale directiilor in permanenta.

   Am folosi cuvantul invocare fara sa ma gandesc la demoni sau satanism. Am chemat, rugat.
   Da, cunosc diferenta. Prefer invocarea in locul evocarii. Cred ca e ceva legat si de capacitatea noastra. Pot sa imi imaginez si mentalizez si fara obiecte.

   Dc te deranjez, nu mai scriu.

   Undeva te intrebam despre pactul cu demonii si dc semneaza si ei. Dc tu ai facut pact,

 4. (continuare)
  Creatorul Universului este Unul Singur. Eu il numesc simplu”Tatal”. Il iubesc pentru ca fara el nu reuseam sa supravietuiesc. Daca as afla ca e Seful Iadului, crezi ca m-as dezice de el pentru unul care e surd si mut pentru mine?

  1. Nu știu ce să spun despre acest Creator al UNIVERSULUI, Satan este Creatorul oamenilor (Gentili/Arieni), eu (și mulți alți Sataniști) nu cred că există o ființă, o entitate omnipotentă, omniprezentă – dacă asta înseamnă Creatorul Universului, o entitate omnipotenta și omniprezentă, nu prea cred în existența ei însă dacă într-adevar este cum spui tu nu am o mentalitate închisă deci voi încercă să ma conving de existența acestei entități.

   Cine sau ce este acest Creator al Universului? Îmi doresc pace, dragoste, armonie în lume, normal că îmi doresc pentru că nu sunt un psihopat…dar sunt conștient că acestea nu vin fără să distrug. Vezi tu pace, dragoste sau armonie în lume? NU, NICIDECUM. Trebuie să distrugem ce este spurcat și putrezit.

  2. Poate că distrugere nu este cuvântul potrivit (este un cuvânt puțin cam dur)…să eliminăm ce este spurcat și putrezit, să îi eliminam pe cei ce trag omenirea în jos și doresc distrugerea sau înrobirea ei [de la putere]…în fine, asta nu are legătura cu ce ai spus. Chiar sunt interesat despre acest Creator.

  3. Referitor la ce spui, cu distrugerea, chiar imi provoaca teama. De cand am mai citit si la cei din ordinul „Nine Angles”, ca si ei vor sa ii distruga pe ceilalti satanisti, deoarece ei sunt cei adevarati. Ziceam eu pe „Bucuria lui Satan” ca „fiecare parere trebuie respectata”, dar mu e chiar asa. De ex, dc eu vreau sa stau pe varful muntelui si sa meditez, nu mi-ar place sa ma trezesc ca vin unii si imi trag in cap pt ca nu ma implic sau ca ei considera ca as fi putred.
   Adica, nu stiu cum se vede aceasta distrugere, dar, de ex, la yoga, cand faceam aceasta, emiteam toti in grup, la o anumita ora lumina de o anumita culoare(care intra prin chakra coroanei si o orientam prin mana, mentalizand dusmanul sau priblema) ca se distruge raul. Invocam o zeitate tantrica prin folosirea mantrei. Ceream sa se faca dreptate, asa cum este corect. Nicidecum, sa atacam ceea ce noi credeam ca e. Si se rezolva problema.

  4. Nu am spus așa ceva (că îți dă cineva în cap), este vorba de un Război Spiritual nu unul fizic, că ei sunt atât de josnici încât ajung să îți dea în cap dacă ai altă părere e partea a doua. Nu o să îți dea un Satanist Spiritual în cap doar pentru că ești creștin sau musulman însă un musulman sau creștin da.

   Și nici nu mă refeream la creștini/musulmani (ei sunt simple marionete spălate pe creier), nici la Sataniști ce văd Satanismul sau pe Satan altfel decât mine (mă refer la copiii ăia ce-l consideră pe Satan cel rău si pe iahve cel bun, deci ei trebuie să facă lucruri considerate „rele” să fie sataniști) sau la tine ci la cei ce doresc haos în lume, crezi tu ca va fi vreodată pace, armonie, libertate (adevărată nu închisoare în aer liber) înțelegere, etc cât timp cei ce conduc încă planeta nu vor asta? Ei vor să ne înrobească sau să ne ucidă. Ei nu sunt umani deloc.

   Oricum Satan spune:

   “Este o parte pozitivă și negativă a tuturor lucrurilor, pentru a fii ținute în balans— pentru ca Universul să poată dăinui. Sunt lucruri teribile, distructive și îngrozitoare care trebuie să se întâmple precum și lucruri bune, constructive și miraculoase care trebuie să aibă loc în aceeași măsură. Se crede că aceste lucruri au loc la întâmplare și că vor continua în felul acesta pentru eternitate. Asta nu este deloc adevărat și nu este esența a Ceea ce Sunt“

   “Lumea trebuie să depășească această perioadă tulbure. Întotdeauna este o altă cale pentru a face un lucru. Această cale este îndepărtată, însă rămâne o cale posibilă. Distrugerea și teroarea nu vor fi întotdeauna căi alternative. Însă până când acea vreme va veni, vreme în care distrugerea și teroarea sunt date la o parte, voi trebuie să lucrați după normele lumii/erei în care vă aflați. Eu sunt un Echilibru Perfect, iar distrugerea și creația sunt lucruri deopotrivă necesare.“

  5. Poti carpi o haina la infinit? Foarte multi vorbesc ca se pregateste acea trecere a Pamantului in alta dimensiune, ca omul trebuie sa aiba o inima noua, sa existe un nou soft ca ca cel vechi este virusat… Ba, chiar distrugere, cred ca e corect.

 5. Eu stiu ca m-am rugat Dumnezeului, adica fiintei supreme. Ca aceasta este una si aceeasi cu Satan si eu nu eram in masura sa stiu, poate, atunci, se poate si aceasta. Sau, poate, o entitate superioara mi-a raspuns… In orice caz, daca era Dumnezeul crestin, nu cred ca imi spunea ca sa consider pe Satan si demonii prieteni si indrumatori si ca Satan este forta creatoare.
  Pai, intre noi este diferenta de intelegere. Eu ma refeream la directiile Universului, care merg spre infinit, laorupta lumile si entitatile din N, S, E, V, SUS, JOS.-Nu la acest pamant.

  Satan mi-a spus ca aceasta lume este corupta, ca s-a creat un haos si nu mai stiu oamenii care si unde este adevarul, ca toti sunt amagiti. Ca nu exista solutie decat sa fie distrusa.
  Nu cred insa ca noi ar trebui sa distrugem, sunt forte superioare noua care o pot face.
  Eu nu am de gand sa ma sacrific pt ca altii sa fie fericiti. Ca nu intamplator ne-am incarnat ca sa suportam anumite mizerii in aceasta existenta. Exista o lege a karmei.

 6. Fericirea este un concept relativ la individ. Vrei bogatii sau femei, un timp vrei altceva. De ex, eu imi doresc o casa pe varful unui munte, sa nu vad picior de om, sa practic yoga, meditatii, sa i familia, invoc entitati, demoni, sa calatoresc in alte lumi, sa am puteri paranormale. Pe mine nu ma satisface planul material decat in masura in care e sprijin ptpractica spirituala. Sa nu-mi lipseasca hrana, adapost. Niciodata nu am fost sclav pentru bani. Adica, prefer sa muncesc 1-2 ore/zi pt un salariu decent si restul timpului sa il dedic spiritualitatii decat sa muncesc de dimineata pana seara, ca altii.
  Nu ma satisface nici familia, copiii-ceea ce pt altii inseamna fericire.
  Nici mancarea buna, nici muzica si petrecerile.(La sex ma abtin sa fac comentarii.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.