Declarația părinților fondatori ai Americii legată de evrei

”Ei (evreii) lucrează împotriva noastră în moduri mult mai efective decât armatele inamicului. Sunt de o sută de ori mai periculoși pentru libertățile noastre. Este trist că niciun stat nu i-a vânat ca pe niște paraziți ai societății și ca cei mai mari inamici ai fericirii Americii”

Sursa: Maxims of George Washington by A.A Appleton & Co.

În timp ce coloniile Americane începuseră să se revolte împotriva opresiunii politice cauzate de caselor bancare evreiești în Europa care încercau să-și consolideze economia în Lumea Nouă, nici-unul dintre părinții fondatori nu a cunoscut mai bine fațada evreimii internaționale, decât bătrânul om de stat al Revoluției Americane, subtilul Benjamin Franklin. Probabil că cea mai insultătoare acuzație împotriva evreimii a fost făcută în faimoasa sa profeție de la Convenția

Constituțională din 1787 în Philadelphia. În una dintre cele mai mari declarații împotriva evreilor din toate timpurile, acesta a declarat:

”Sunt complet de acord cu generalul Washington și anume că trebuie să protejăm această națiune tânără de o influență perfidă și împotriva infiltrațiilor. Acea amenințare, domnilor, o reprezintă evreii. În orice țară evreii s-au stabilit într-un număr mai mare, i-au scăzut moralitatea; depreciat integritatea comerțului; s-au segregat și nu au fost asimilați; au construit un stat în interiorul statului; și când au întâmpinat împotriviri au încercat să distrugă acea țară în mod financiar, ca în cazul Spaniei și Portugaliei.

Pentru mai mult de 1700 de ani, evreii și-au plâns trista soartă cum că ar fi fost exilați din propria patrie, ceea ce ei numesc Palestina. Însă, domnilor, chiar dacă lumea le-ar oferi patria înapoi, aceștia ar găsi imediat un motiv ca să nu se întoarcă acolo. De ce? Pentru că sunt vampiri, iar vampirii nu trăiesc pe cârca altor vampiri. Aceștia nu pot trăi printre ei. Trebuie să trăiască de pe urma altora ce nu aparțin rasei lor. Dacă nu îi excludeți din Statele Unite prin Constituție, în mai puțin de 200 de ani aceștia vor ajunge aici într-un număr atât de mari încât vor domina și devora pământul și vor schimba forma guvernului nostru, pentru care noi Americanii ne-am dat viața, și ne vor pune în pericol libertatea.

Dacă nu îi excludem, în mai puțin de 200 de ani, urmașii noștri vor lucra pământurile pentru a le oferi resurse, în timp ce aceștia vor trage sforile. Vă avertizez, domnilor, dacă nu facem ceva legat de evrei, copiii voștri vă vor blestema și în mormânt.”

Remarcile lui Franklin au fost înregistrate în ”Chit chat around the table during intermissions” o secțiune din jurnalul lui Charles Cotesworth Pinckney din Carolina de Sud. Pickney (1746-1825) a participat la convenție ca delegat și a notat o parte din adresările și discursurile distinse, pe care mai târziu le-a publicat în jurnalul său. Probabil cea mai bună evidență legată de profeția lui Franklin – la fel ca oricare altă profeție – constă în împlinirea acesteia. Ceea ce Benjamin Franklin a prezis ca o posibilitate de rău augur în 1787 – a devenit astăzi, aproximativ 200 de ani mai târziu – realitatea dură.

Articol preluat de pe siteul www.666soarelenegru.blogspot.ro


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪