Definiția Satanismului Spiritual

Cei care vin în Satanism și se așteaptă să găsească fabule înfricoșătoare, minciuni, stafii, vampiri și cultura kosher, vor fi dezamăgiți.

Satan și-a dat reprezentarea în mâinile noastre și nu în mâinile evreilor. Evreii, mai bine de două mii de ani, nu a făcut nimic altceva decât să de-a vina pe El pentru toate pericolele, să-l facă să pară că e un animal rău (în ciuda tuturor dovezilor) și să-l submineze în orice mod posibil.

Satan a avut ocazia să vorbească mai mult sau mai puțin pentru El însuși și să-și facă cunoscută teza. El a binecuvântat Joy of Satan pentru acest motiv foarte special. Ca atare, ne-am făcut cercetările și le-am prezentat lumii, ceea ce părea să atragă și continuă să atragă tot mai multă atenție în fiecare zi.

Satan a încercat să vorbească omenirii, în toate erele, sub diferite forme. Chiar și din poziția în care a fost pus de evrei, El oricum și-a canalizat mesajele legate de studiul științific, ocult, spiritualitate, artă, libertate, revoltă față de ordinea putredă, iubirea pentru existență, viață, natură și orice altă frumusețe pentru noi.

El și Zeii păgâni au fost „exilați”, dar influența lor nu a încetat niciodată. Chiar și inamicii lor au mascat acest lucru, au încercat să o elimine și au încercat să o coloreze cu propriile lor culori, totuși nu au putut scăpa niciodată de ea. Satan a fost întotdeauna deasupra lor: amintirea Lui este peste tot și în toate. Ei au ascuns acest fapt de masele de oameni și au inventat noi idoli evrei într-o încercare zadarnică de a înlocui Zeii Veșnici.

Căci fără Ei nu există nimic frumos și important pentru omenire. Satan nu poate fi niciodată exilat sau distrus; Satan nu poate fi defăimat decât dacă dușmanii lui ar fi făcut tot ce le stătea în putință.

Acum, Satanismul Spiritual este doar Păgânismul Primordial. Am folosit acest nume pentru că are două esențe: Spiritual, ceea ce înseamnă nevoia de avansare spirituală și de a lucra asupra sufletului și Satanism, ceea ce înseamnă, din sanscrita „Satya”, Adevărul.

Reflectă convingerea noastră în spiritualitate și credința în Zeul nostru, al cărui nume înseamnă Adevăr.

Cei care caută ocultismul evreiesc (fiind defăimător pentru Zeii păgâni), nebunia evreiască, retardarea para-psihologică evreiască și prostii „spirituale”, vor fi foarte dezamăgiți cu privire la ceea ce înseamnă „Satanismul”. Ei vor găsi răspunsuri mai bune la o sinagogă sau la o biserică, pentru că ei laudă exact aceleași lucruri ca și inamicii noștri.

Pe scurt, este o nenorocire că ei continuă să defăimeze în mod sălbatic numele divin al lui Satan, ceea ce au și făcut de mii de ani.

Satanismul Spiritual se învârte în jurul a 10 puncte principale. Acestea nu sunt legi scrise, ci mai degrabă ceva care să rezume ceea ce este Satanismul.

1. Satanismul este despre libertate, pozitivitate, creație și împuternicire.
2. Satanismul este despre studiere, înțelepciune, cunoașterea și înțelegerea de sine.
3. Satanismul este despre înălțarea spirituală a ta și de a deveni un avansat spiritual.
4. Satanismul nu presupune închinare de sclav, dar oamenilor li se permite să se închine așa cum le place, în funcție de natura lor (nerespectarea Zeilor nu este binevenită).
5. Satanismul recunoaște toți Zeii păgâni ca find entități reale, în carne și oase, și ca fiind strămoșii noștri spirituali și fizici.
6. Satanismul vizează respectarea, cunoașterea și înțelegerea naturii și învățarea/stăpânirea Universului. Urmăm legile Naturii, în timp ce încercăm să le învățăm și să le stăpânim.
7. Satanismul este despre viață și despre orice lucru care promovează viața și valoarea acesteia și este împotriva degenerării, a morții și a mizeriei.
8. Satanismul este elitism, iar oamenii trebuie să caute să devină mai buni și cu mai multe versiuni avansate ale lor. Asta creează o lume mai bună.
9. Satanismul este, cu orice preț, lupta Adevărului și NU a falsității. De aceea Satan este Zeul nostru conducător, pentru calitatea pe care o reprezintă Numele Său. Nu există un simplu „rău” în Satanism, ci doar FALSITATEA, care devine apoi ceva „rău”.
10. Satanismul este forma pe care o avem astăzi pentru a reprezenta toate CONCEPTELE ETERNE de mai sus. Satanismul Spiritual este o înțelegere ETERNĂ. Ne înțelegem pe noi ca părtași într-o existență infinită.

Este foarte simplu: Satanismul Spiritual este DESPRE VIAȚĂ și ÎMBUNĂTĂȚIRE – este un sistem care lucrează cu Lumina și Întunericul nu ca „dușmani”, ci de fapt ca părți ale aceleiași creații.

Efectele externe, cum ar fi evreii, sistemele lor bolnave și alte lucruri, nu ne mai privesc. Ceea ce ne privește acum este să ne PROTEJĂM și să ștergem minciunile de pe spatele lui Satan, care sunt nejustificate, pur vehemente și periculoase.

Toți Sataniștii Spirituali sunt obligați să-și găsească rădăcinile lor culturale, rădăcinile legate de rasa lor și să înțeleagă conceptul etern pe care îl legăm împreună sub termenul de „Satanism Spiritual”, care este o emanație mai clară a prezentării corupte, din zilele noastre, a Sanatana Dharma.

Acești oameni trebuie să se întâlnească într-o adunare mondială, onorându-și trecutul. Scopul nostru este să reconstruim Epoca de Aur a omenirii, unde numai Adevărul și Fericirea vor locui în lume. Acest lucru începe de la o persoană, se extinde până la un cerc restrâns și apoi crește până când întreaga lume este înghițită.

Satanismul Spiritual este menit să susțină toate legile veșnice ale naturii, inclusiv să iei decizii pozitive pentru tine, să-ți intensifici viața spirituală, să devi mai bun și mai avansat, să fi liber și în conformitate cu propria natură și, în fine, să nu te angajezi în comportamente care ruinează acest proces sau lumea în general.
Satanismul Spiritual este un sistem cheie al măiestriei și singura religie antică și reală a omenirii, care în esență a fost aceeași pentru toți păgânii, din totdeauna.

Am demonstrat acest lucru și continuăm să adăugăm dovezi suplimentare în acest lanț nesfârșit, tot timpul, atât noi, clerul, cât și membrii noștri. Este o moștenire ce aduce rezultate permanente și minunate, care poate fi practicată de toți oamenii, cu excepția evreilor.

De ce folosim numele Satan? Pentru că înseamnă ADEVĂR și pentru că dușmanii noștri urăsc și se opun acestui Nume Divin.

Atâta timp cât toată lumea încearcă și avansează în felul acesta, ei sunt Sataniști Spirituali.

Este foarte simplu. Cei care sunt doar obsedați de alte prostii, pur și simplu nu vor înțelege asta.

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5430


Îţi recomand să citeşti şi:

Ce fac sataniştii

Experienţa mea cu entităţile angelice

Învățând lumea pentru eternitate – legile naturii, iubirea de sine, auto-acceptarea, cunoșterea de sine

Informaţii despre vrăjitorie şi satanism pentru atei şi sceptici


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪