Demascarea corupției spirituale în islam – alegorii spirituale furate în Coran

***

Aceasta este o lucrare în curs de desfășurare. Multe lucruri vor fi adăugate pe această pagină în timp, pentru a dovedi că coranul și, astfel, islamul în sine, se bazează pe alegorii spirituale furate și corupte. Aceste CONCEPTE spirituale au fost furate din religiile păgâne care au  precedat islamul cu mii de ani, după care au fost corupte și remodelate pentru a se potrivi agendei islamice.

***

  1. Cele „99 de nume” ale dumnezeului, o jupuire a mantrelor sanscrite antice

Potrivit Coranului, „dumnezeul” islamic Allah (vezi Iblis și Djinnii: Zeii Originali pentru adevărul privind originea lui “Allah”/Al-Ilah) posedă 99 de nume. Cei care se supun islamului sunt încurajați să recite sau să intoneze aceste nume, o învățătură care se presupune că a luat naștere prin profetul lor Mahomed. Fiecare nume are un sens și o semnificație.

„Allah cel prea înalt, are nouăzeci și nouă de nume. Cel ce le păstrează în memoria lui și le recită, va intra în paradis.” – Mahomed

Acum, acest citat este extrem de semnificativ pentru cei care îi pot înțelege sensul. Acest lucru reprezintă alchimie spirituală! Coranul, la fel ca și biblia creștină, conține tone de mesaje alchimice furate și corupte.

[ Expunând corupția spirituală: Alchimia spirituală și biblia ]

Mesajele alchimice, sub forma lor originală din textele spirituale antice păgâne, au fost menite ca linii directoare pentru iluminarea sufletului. Odată ce inamicul a pus mâna pe ele și le-a corupt hidos, ele au fost literalmente inversate și transformate în instrumente de înrobire. Pe lângă asta, transformarea acestor alegorii alchimice în ceva literal le golește de toată semnificația și puterea spirituală. Pentru a analiza citatul de mai sus: „Paradisul” = Chakra coroanei și ridicarea Șarpelui Kundalini la chakra coroanei. Chakra coroanei este sediul alchimic al „cerului.” Mulți dintre voi ați auzit de termenul „al 7-lea cer.” Acesta se referă la chakra coroanei, care e a 7-a chakră din cele 7 chakre majore.

„Intră în paradis” – Asta este atingerea iluminării/dumnezeirii. Inamicul a corupt acest lucru în ceva literal, în scopul de a împiedica Gentilii să ajungă la puterea spirituală adevărată. Din cauză că milioane de oameni au fost păcăliți să creadă că „paradisul” este un loc fizic la care aceștia vor fi admiși dacă respectă fiecare poruncă stabilită dinainte de evrei prin acest așa-numitul „dumnezeu,” oamenii nu mai lucrează asupra sufletului cu scopul de a atinge adevăratul paradis/iluminism. În loc să se împuternicească pe ei, ei împuternicesc agenda inamică.

Această „intonare de 99 de nume” este o corupere hidoasă a tehnicii spirituale extrem de vechi de vibrare a mantrelor. Sunetul a fost un factor important al vieții încă de la nașterea omenirii, în multe culturi antice acesta fiind descris ca inițiator al creației în sine.
Știința modernă (care este doar la început pentru a prinde din urmă cunoașterea spirituală antică) a dovedit acum că sunetul are un efect profund asupra materiei fizice, având capacitatea de a o muta, remodela și chiar de a o modifica în mod permanent. Acest lucru a dovedit puterea și beneficiile vibrațiilor mantrei și modul în care acest lucru  poate acționa asupra minții, trupului și a sufletului, ceea ce duce la vindecare, vătămare, avansare și împuternicire.

Iată câteva link-uri care vorbesc despre asta:

După ce au cunoscut puterea profundă a sunetului, strămoșii noștri păgâni au făcut uz de anumite cuvinte de putere, vibrate în anumite moduri și la anumite frecvențe, pentru a-și avansa propriile lor suflete cu scopul de a ajunge la iluminare spirituală, pentru se vindeca pe ei și pe alții, pentru a combate dușmanii și așa mai departe. Limba cea mai veche și mai puternică pentru vibrația mantrei este sanscrita, care a fost creată în primul rând ca o limbă spirituală. Textele religioase sanscrite antice adesea prescriu mantre specifice care urmează să fie vibrate în mod frecvent, un anumit număr de ori, în scopul de a ridica vibrația sufletului tău.

Numărul de repetiții a avut de asemenea un aspect important aici, având și legături în numerologie. Fără a intra în prea multe detalii și astfel să deviem de la subiect, există anumite numere care sunt sacre și care transportă anumită putere. Numărul 9 abundă în textele spirituale de-a lungul secolelor și se referă la cele 9 chakre majore – cele 7 chakre de-a lungul coloanei vertebrale și cele 2 chakre ale umerilor. Într-o formă de diagramă, acest lucru creează „crucea sufletului.” Creștinismul a furat simbolul crucii de la acest concept alchimic. Ceea ce vreau să arăt aici este semnificația numărului 9:

diagrama. crucea sufletului

Textele antice sanscrite menționează cel mai adesea că numărul 108 este numărul de repetiții pentru vibrarea mantrelor, acesta fiind cel mai puternic. 1 + 0 + 8 = 9. 108 este un multiplu de 9. Mantrele de asemenea ar putea fi vibrate în diferiți multipli de 9.

Cu privire la modul în care islamul A FURAT și a corupt conceptul celor „99 de nume ale lui dumnezeu.” Din nou, aici vezi utilizarea numărului 9. Acesta este furat din tradițiile antice păgâne și din utilizarea numărului 9 și a multiplilor de 9 în repetarea mantrelor. „Dumnezeu” este un cod pentru chakre, suflet și iluminare spirituală. Islamul a luat „numele lui dumnezeu” din textele antice sanscrite, în care sunt trecute numele sacre ale diferiților Zei și Zeițe, care au fost venerate și vibrate cu scopul de a intra în aceste frecvențe specifice.

Aici sunt câteva exemple (în limba engleză):

Cele 108 de nume ale lui Shiva

Cele 108 de nume ale lui Devi-Durga

Cele 108 de nume ale lui Ganesha

Cele 108 de nume ale lui Kali

Iar lucrurile nu se opresc aici. Când examinați aceste „99 de nume ale lui Allah” este evident că acest concept a fost furat din mai multe nume sanscrite antice ale Zeilor.

http://www.exploreislamcambridge.com/aboutislam/english-translation-99-names-allah

Am lăsat linkul de mai sus doar în scopuri educaționale și pentru a ilustra asemănările foarte evidente între versiunea islamică furată a „numelor lui dumnezeu” și versiunile originale păgâne.

Am nevoie să explic aici – Zeii SUNT ființe fizice reale. Cu toate acestea, adesea Ei reprezintă și alegorii spirituale foarte importante în textele antice. Numele sanscrite ale Zeilor și Zeițelor, se referă la vibrațiile care afectează diverse chakre și zone specifice ale sufletului. În acest caz „Zeu” și „Zeiță” se referă la aceste zone ale sufletului. Mantrele sanscrite ORIGINALE au fost menite să împuternicească individul și să-l conducă într-o stare divină de a fi. Când islamul a furat acest concept și la corupt, intenția s-a mutat de la împuternicirea individului la împuternicirea agendei inamice. În loc ca energia ridicată să fie direcționată către individ, aceasta este direcționată către „dumnezeul” inamic iudaic, care într-adevăr reprezintă întreaga agendă inamică.

Islamul A FURAT conceptul numelor dumnezeului, corupându-le în așa fel încât acestea să impună agenda sa de înrobire!!! Cei care se închină „dumnezeului” islamic, se închină propriei lor distrugere!


Articolul este preluat de pe siteul

https://adevaruldespreislam.blogspot.ro


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪