Despre bine şi rău: fă ceea îţi place într-un mod etic, avansează, gândeşte liber

Fă ceea ce îţi place într-un mod etic, evoluează, avansează, depăşeşte-te, gândeşte liber, protejează-ţi viaţa şi sufletul, ignoră ignoranţii şi spălaţii pe creier, îndoctrinaţii şi pe cei prinşi într-un program de control mental, pentru că te vor sclavi şi înrobi şi pe tine şi vei deveni asemenea lor, fie că este vorba de creştinism, reptilianul Amir sau islamism. Viaţa trebuie să fie ceva frumos, unde oamenii trebuie să se bucure şi fiecare trebuie să-şi găsească un loc în prosperitate şi bucuria de a trăi, fie că acel loc presupune ceva cu care majoritatea (a se citi turma sau prostimea) este sau nu de acord. Ei sunt închişi la minte, spălaţi pe creier, nedepăşind un animal şi acest lucru îi doare până în adâncul sufletului, pentru că adevărul doare. Ei nu-şi pot depăşi condiţia şi se întreabă de ce. Pentru că ei nu pot vedea mai departe de ceea ce le este pus în faţă de stăpânul lor. Ca un animal ţinut în cuşcă ce nu a ieşit niciodată din casă. Va crede ca locul unde a trăit ani buni, până s-a stins din viaţa, este viaţa şi tot ceea ce există. Astfel el va trăi în iluzie, nedepăşindu-şi niciodată limitele, pentru că este legat, ţinut în cuşcă şi exploatat de stăpânul lui. Ei nu gândesc liber, ei au un model pe care trebuie să-l preia şi răspândească. Gândind liber vei ieşi din cuşcă sau Matrix şi nu vei fi limitat în cuşca ta, de reptilianul Amir, dumnezeul iudeo-musulman-creştin, Isus – Mohammed sau orice altceva.

Acest lucru îi deranjeajă pe ei cât şi pe stăpânii lor: un om liber, înţelept, care doreşte să se bucure de viaţă în adevăratul sens al cuvântului, nu în sensul în care dictează mass-media, muzica lor, religiile lor sau mai pe scurt: programele lor de control mental. Un om care a evadat din cuşca sau matrixul lor.

Ceea ce cineva consideră că este bine, poate fi extrem de rău şi dureros pentru alt om. Să ne amintim Inchiziţia, unde mulţi oameni au fost arşi de vii şi torturaţi până la moarte, printre care şi copii sau chiar nou-născuţi, în numele lui Isus şi a Dumnezeului creştin, pentru un scop „bun şi nobil, cu dragoste„, sau să ne gândim la islam, unde şi astăzi femei sunt violate, arse de vii în cuşti, decapitate, în numele unei legi stupide a lui Allah stabilite de oameni.

Păstrează-ţi echilibrul. Ei vor face orice să creeze dezechilibru iar mulţimea preia din caracteristicile stăpânilor lor. Un om echilibrat îi doare cel mai tare, din acest motiv împing doar ură, haos, războaie sau doar dragoste şi iubire nejustificată şi obsesivă. Niciodată echilibru. Ori una doar alta.

Când afişezi dragoste, supra-sentimentalismul şi spui că este un scop bun, atunci poţi chiar şi ucide un om sau îl poţi tortura până la moarte (vezi Inchiziţia), pentru că ceilalţi ce participă nici măcar nu-şi dau seama că fac ceva greşit. Ei se vor amesteca total neinvitaţi în vieţile altora, la rândul lor, pentru a răspândi ca şi un robot sau zombie ceea ce doreşte stăpânul lui, pentru a-i duce pe „drumul cel bun”, creând doar rău şi mai rău, condamnându-se şi osândindu-se însuşi pe ei pentru asta ca şi un câine ascultător. Vor găsi orice scuză banală şi ireală pentru asta: „e misiunea mea de la Allah, reptilianul Amir, Isus” sau „autoritatea mea de la Dumnezeu însuşi” (fiecare după nivelul lui în cuşcă). Într-un final vor trăi în iluzie, nerealizând vreodată că şi-au trăit viaţa împuternicind o iluzie şi o minciună, şi-au condamnat viitorul copiilor lor, au distrus omenirea, distrugând libertatea şi sufletul uman, luptându-se însuşi cu natura, natură din care fac parte şi ei sau sufletul lor şi cel mai important este că i-au tras şi pe alţii la nivelul lor, în cuşca lor şi mocirla lor, cu forţa, neinvitaţi şi fără pic de etică sau raţiune.


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪