Despre bine şi rău: fă ceea îţi place într-un mod etic, avansează, gândeşte liber

Fă ceea ce îţi place într-un mod etic, evoluează, avansează, depăşeşte-te, gândeşte liber, protejează-ţi viaţa şi sufletul, ignoră ignoranţii şi spălaţii pe creier, îndoctrinaţii şi pe cei prinşi într-un program de control mental, pentru că te vor sclavi şi înrobi şi pe tine şi vei deveni asemenea lor, fie că este vorba de creştinism, reptilianul Amir sau islamism. Viaţa trebuie să fie ceva frumos, unde oamenii trebuie să se bucure şi fiecare trebuie să-şi găsească un loc în prosperitate şi bucuria de a trăi, fie că acel loc presupune ceva cu care majoritatea (a se citi turma sau prostimea) este sau nu de acord. Ei sunt închişi la minte, spălaţi pe creier, nedepăşind un animal şi acest lucru îi doare până în adâncul sufletului, pentru că adevărul doare. Ei nu-şi pot depăşi condiţia şi se întreabă de ce. Pentru că ei nu pot vedea mai departe de ceea ce le este pus în faţă de stăpânul lor. Ca un animal ţinut în cuşcă ce nu a ieşit niciodată din casă. Va crede ca locul unde a trăit ani buni, până s-a stins din viaţa, este viaţa şi tot ceea ce există. Astfel el va trăi în iluzie, nedepăşindu-şi niciodată limitele, pentru că este legat, ţinut în cuşcă şi exploatat de stăpânul lui. Ei nu gândesc liber, ei au un model pe care trebuie să-l preia şi răspândească. Gândind liber vei ieşi din cuşcă sau Matrix şi nu vei fi limitat în cuşca ta, de reptilianul Amir, dumnezeul iudeo-musulman-creştin, Isus – Mohammed sau orice altceva.

Acest lucru îi deranjeajă pe ei cât şi pe stăpânii lor: un om liber, înţelept, care doreşte să se bucure de viaţă în adevăratul sens al cuvântului, nu în sensul în care dictează mass-media, muzica lor, religiile lor sau mai pe scurt: programele lor de control mental. Un om care a evadat din cuşca sau matrixul lor.

Ceea ce cineva consideră că este bine, poate fi extrem de rău şi dureros pentru alt om. Să ne amintim Inchiziţia, unde mulţi oameni au fost arşi de vii şi torturaţi până la moarte, printre care şi copii sau chiar nou-născuţi, în numele lui Isus şi a Dumnezeului creştin, pentru un scop „bun şi nobil, cu dragoste„, sau să ne gândim la islam, unde şi astăzi femei sunt violate, arse de vii în cuşti, decapitate, în numele unei legi stupide a lui Allah stabilite de oameni.

Păstrează-ţi echilibrul. Ei vor face orice să creeze dezechilibru iar mulţimea preia din caracteristicile stăpânilor lor. Un om echilibrat îi doare cel mai tare, din acest motiv împing doar ură, haos, războaie sau doar dragoste şi iubire nejustificată şi obsesivă. Niciodată echilibru. Ori una doar alta.

Când afişezi dragoste, supra-sentimentalismul şi spui că este un scop bun, atunci poţi chiar şi ucide un om sau îl poţi tortura până la moarte (vezi Inchiziţia), pentru că ceilalţi ce participă nici măcar nu-şi dau seama că fac ceva greşit. Ei se vor amesteca total neinvitaţi în vieţile altora, la rândul lor, pentru a răspândi ca şi un robot sau zombie ceea ce doreşte stăpânul lui, pentru a-i duce pe „drumul cel bun”, creând doar rău şi mai rău, condamnându-se şi osândindu-se însuşi pe ei pentru asta ca şi un câine ascultător. Vor găsi orice scuză banală şi ireală pentru asta: „e misiunea mea de la Allah, reptilianul Amir, Isus” sau „autoritatea mea de la Dumnezeu însuşi” (fiecare după nivelul lui în cuşcă). Într-un final vor trăi în iluzie, nerealizând vreodată că şi-au trăit viaţa împuternicind o iluzie şi o minciună, şi-au condamnat viitorul copiilor lor, au distrus omenirea, distrugând libertatea şi sufletul uman, luptându-se însuşi cu natura, natură din care fac parte şi ei sau sufletul lor şi cel mai important este că i-au tras şi pe alţii la nivelul lor, în cuşca lor şi mocirla lor, cu forţa, neinvitaţi şi fără pic de etică sau raţiune.


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪