Despre Bucuria lui Satan (Satanismul Spiritual), de ce este cea mai bună religie posibilă disponibilă și cum se corup experiențele spirituale

Am atașat în interiorul acestui articol linkuri către alte articole, citidinu-le vei înțelege mai ușor ce doresc să transmit. Îi invit pe toți să le citească, după ce au citit acest articol.

Foarte mulți înclină să creadă că Bucuria lui Satan, Joy of Satan, organizație legitimă din Statele Unite ale Americii, este finanțată și creată de Servicii Secrete. Acest lucru este fals. Joy of Satan s-a ridicat pe forțele proprii și a rezistat, în ciuda atacurilor finanțate cu adevărat și susținute de Servicii Secrete și ONG-uri evreiești. Dacă era finanțată, se bucura de o extremă susținere financiară și de popularitate, nefiind denigrată și atacată mai mereu. Spiritul de turmă este foarte puternic. Acest lucru nu înseamnă că nu există factori exteriori și oameni ce și-au băgat nasul lung și strâmb, pentru a corupe și altera orice experiențe spirituale și a îndepărta oamenii de adevăr – citește despre echipele de monitorizare formate din psihologi, para-psihologi, hipnoza de la distanţă şi alte lucruri importante. Ce încearcă Bucuria lui Satan să facă, este restaurarea religiei antice originale ce a precedat creștinismul și iudaismul (din care este derivat și creștinismul) cu mii de ani. Dacă organizația a fost înființată în anul 2002, nu înseamnă că textele publicate pe Bucuria lui Satan nu sunt antice în origine. Mă repet, Joy of Satan încearcă *restaurarea* religiilor antice păgâne și originale – citește „Satan există – explicaţie despre Satan/ENKI, Demoni şi cum a distrus creştinismul adevărul„.

Bucuria lui Satan susține cu tărie evoluția științifică, crezând că așa numitul ocult și supranatural se poate explica în întregime din punct de vedere științific. Este singura religie disponibilă ce oferă informații cu adevărat reale și nealterate despre meditație, vrăjitorie și puterile minții, unele fiind accesibile doar masonilor și evreilor de top, fiind totuși accesibile într-o variantă evreiască și coruptă. Amintiți-vă că masoneria actuală își are originea în Tora, iudaism și Cabala evreiască.

Unele scrieri sau experiențe publicate pe Bucuria lui Satan, au fost corupte, pentru că inamicul își bagă nasul, lung și strâmb, în aproape orice și încearcă să corupă orice, băgând bețe în roate bunei evoluții.

Cum ar fi că, Zeii Antici au creat oamenii, pentru a fi folosiți și exploatați în minele de aur. Acel text s-a corectat recent, însă, există unele texte ne-corectate, ce, cred eu, se vor corecta de către clerul Bucuria lui Satan / Joy of Satan în timp.

Vreau să lămuresc și să-mi spun părerea, în legătură cu unele texte, postate pe Bucuria lui Satan, oricum, ultimele mele articole pe blog, postate înaintea acestuia, lămuresc multe lucruri și înlătură confuzia.

„Ei se agită și se comportă de parcă ei ar fi victime. Ca un paranoic ticalos”

– citat Forumul Bucuria lui Satan, predica „se vor teme de noi„.

O puternică tactică psihologică, este să dai vina pe cineva, înainte ca el să apuce să dea vina pe tine. I-o iei înainte. Dacă este să gândim așa, putem acuza și pe cei ce au scris documentul PDF „războiul inorexabil al evreului și victimele lui nefericite„, postat tot pe Bucuria lui Satan, că este un paranoic ticălos. Iar acest lucru nu este real.

Am avut de-a face recent, cu câtiva oameni ce m-au acuzat chiar pe mine de ceva ce nu fac, chiar înainte de a apuca eu să îi acuz, pentru că asta voiam să fac. Aceasta este o puternică tactică psihologică: „inlături pe cineva, îl denigrezi, îl acuzi de ceva ce faci chiar tu, înainte s-o facă el, apoi îi tai orice posibilitate de a se apăra sau a-și spune părerea” – oamenii inteligenți vor realiza că ceva este în neregulă acolo …  iar turma va aproba orbită.

Acel articol, publicat pe Bucuria lui Satan, se referea la faptul că ei aruncă toată vina pe noi, ca niște paranoici ticăloși, manipulatori, ce pozează în niște mielușei nevinovați („cred că am descoperit un infiltrat … avem un infiltrat. vreau să-ți spun ceva, persoana X este un infiltrat”).

Totul s-a desfășurat în felul următor:

Discutând cu mai mulți oameni, am fost acuzat că aș fi un psiholog al statului, infiltrat, în momentul când am început să contrazic ce scria un individ ce încerca să inducă lumea în eroare. A aruncat practic toată vina pe mine înainte să apuc s-o fac eu și să termin ce am de spus. La scurt timp, am fost exclus, fără posibilitatea de a mai spune ceva, apoi, a aruncat din nou toată vina pe mine: „vedeți … cum fac acești psihologi ai statului, se infiltrează, spun ceva și apoi fug, nu mai răspund”. Așa eu am picat de hărțuitor și el de victimă și am fost exclus, fără a putea măcar răspunde (nu am fugit), de cel ce începuse acel grup, pentru că … „e un psiholog al statului, infiltrat”. Pe când eu nici n-am urmat studii în domeniul psihologiei și nu sunt psiholog. Părerea mea este că psihologia este ceva ce trebuie să o cunoască fiecare, oamenii spirituali autentici trebuie s-o stăpânească, însă nu acea psihologie alterată, pur materială și *iluzorie*, ci o psihologie realistă, dreaptă și echilibrată. Poate că el nu era un psiholog al statului … sau poate era. Într-un final, înainte de a mă exclude, a și afirmat, scos din minți probabil: „stai tu liniștit … că tehnologie și aparate extrem de performante avem și noi, capabile să monitorizeze câmpul electromagnetic, mai performante decât ale statului”.

În momentul în care scriu acest articol, am o puternică senzație exterioară, de a tot repeta cuvântul „victimă”. În acest fel întorci vorbele cuiva împotriva lui.

De ce vorbesc despre aceste lucruri liber?

Pentru că, mie chiar nu-mi este frică. Îmi doresc ca adevărul, dreptatea și justiția să triumfe. În momentul în care m-am dedicat lui Satan, am devenit din ce în ce mai liber, mai încrezător în forțele proprii și frica de necunoscut sau frica de orice altceva a dispărut din ce în ce mai mult.

Poate că unele informații, ce urmează să le scriu mai jos, pot deranja unii oameni din interiorul Bucuria lui Satan, însă acesta este adevărul. Sper ca informațiile să fie cât mai corecte și toți să înteleagă ce doresc să transmit, fiecare după nivelul lui. Inamicii chiar infiltrează orice și încearcă să ne corupă textele. Chiar prin noi. Aruncând apoi toată vina tot pe noi. Și există motive serioase. Fac asta cu toți oricum, de mii de ani. Așa trăiesc ei și așa cuceresc. Miza este tot ce au construit pe secole de minciună și crime și influențarea a ceea ce gândesc oamenii, a ceea ce cred.

Citeam pe Bucuria lui Satan, citiți până termin ce am de spus, despre … așa numitele atacuri reptiliene, citez mai jos:

„7) Atacurile Reptiliene şi Paralizia provocată de Reptilienii Inter- Dimensionali:

Primul simptom care indica un astfel de atac este paralizia brută care este pusă peste tine; este covârșitoare, atât de puternică este [Din nou, de la un anumit punct şi aceasta paralizie devine uşor de rupt şi nu te va mai afecta.] Un alt indiciu prin care poţi identifica aproape instant un atac reptilian, este după sunetul pe care îl scot: un şuierat subţire şi gutural; este inconfundabil; este un sunet pe care dacă îl auzi odată, nu îl vei uita niciodată.

Prima dată când am auzit acest sunet mi s-a ridicat părul pe spate. Cu mult greu am reuşit să îmi deschid ochii şi am văzut patru reptilieni: doi erau inter- dimensionali cu nişte siluete energetice, iar în locul în care stăteau era un fel de “perturbaţie”; însă nu au o înfăţişare propriu-zisă.

– Înaltul Preot Vovim Baghie.”

Ce a fost acel „atac reptilian”?

Nimic altceva decât rularea unor infrasunete, combinate cu ultrasunete, direcționate spre o țintă, prin intermediul unor dispozitive speciale, printre care multe au devenit disponibile și oamenilor de rând. Acestea creează senzație de greață, frică, scurgeri ale urechilor și un șuierat și țiuit în ureche cât și halucinații. Acest fișier, ce simulează ultrasunetele, cu toate că ele se pot reproduce doar prin boxe speciale sau tehnologie specială, te poate ajuta să înțelegi despre ce este vorba (ascultă la căști): click aici pentru fișierul audio ce reproduce ultrasunete.

Cele mai multe astfel de experiențe sunt simulate, așa cum am explicat în articolul în care am scris despre „controlul minţii, hipnoza, tehnologia avansată şi armele de control mental„. Despre „vorbitul cu Dumnezeu, cu îngeri sau cu stafii” în vis sau treaz nici nu mai spun, majoritatea sunt simulate. Am explicat aceste lucruri în articolul cu hipnoza și tehnologia avansată și cum funcționează.

Țineți cont că înaltul preot Vovim Baghie nu mai face parte din clerul Bucuria lui Satan din America iar aceste lucruri nu au fost scrise de Maxine Dietrich, fondatoarea Joy of Satan / Bucuria lui Satan.

În loc să blestemi un om, cu o cască Bluetooth sau normală în ureche, ce are în fața un laptop și face parte, alături de alții, dintr-o conferință pe Skype, ce te sugestionează, iluzionează și îndepărtează de adevăr, pentru că ai început să-ți dai seama cum funcționează toate acestea sau încerci să înțelegi cum funcționează … sau pentru că îi încurci (prin ceea ce faci, gândești, răspândești), tu vei blestema monstrul din adâncurile dulapului tău, care nu este acolo. Am scris, în articolul despre hipnoză, ei au numele de cod „îngeri” și sunt asociați cu niște gărzi în temnițe. Pentru că încearcă să țină oamenii departe de orice cunoștințe spirituale reale la un nivel inferior lor, pentru a nu ajunge cineva la nivelul lor. Asta nu înseamnă că nivelul lor nu este corupt și alterat. Toată puterea lor e in Cabala evreiască și Tora.

Acest lucru nu înseamnă că extra-tereștri nu există. Înseamnă că toate aceste lucruri sunt corupte și alterate, la fel ca mai toate experiențele. Se amestecă în toate. De la știință la spiritualitate. Cele mai multe sunt corupte și alterate. Să înțelegem ce înseamnă cuvântul extra- terestru (o ființă vie, organism viu, inteligent sau nu sau un obiect din afara Terrei).

Ce am mai observat, la Înaltul Preot HoodedCobra666 din clerul Joy of Satan, asta nu înseamnă că textele lui sunt greșite sau eronate, dar am observat o poză extrem de sugestivă, într-o predică a lui, mă refer la hipnoză. Omul cu ceașca de cafea, comandantul navei, ar trebui să fie HoodedCobra, iar acel sfătuitor ce îl ascultă atent ar trebui să fie prietenul imaginar.

Citește și articolul scris de Maxine Dietrich, despre tehnologia bioelectrică și arta neagră a hipnotismului.

Să explic mai exact. Ieșirea prietenului imaginar la suprafața, înseamnă, în traducere liberă: după inducerea în starea Tetha/Alpha, unde te-ai simțit euforic și distrat, stare în care subconștientul tău acceptă orice fantezie sau sugestie, ce normal, în starea specifică undelor cerebrale tip Beta (trezire, alertă) n-ai fi acceptat-o, urmează ca scopul, care s-a strecurat în timpul timpului în care v-ați *jucat*, să iasă la suprafață. Adică, vei face exact ce vrea hipnotizatorul. Compasiunea venită de nicăieri și senzația de iubire și dragoste e specifică ședințelor de hipnoză. Memoria se poate șterge temporar, adică, să-ți rămână undeva în subconștient și inconșient scopul, pentru a nu fi conștient nici măcar tu de el. Dacă ești atent, în timpul stării Alpha/Tetha, vei percepe și scopul.

Nici în lojile masonice nu e mare diferență, mă refer la cei cu intenții sincere și cu intenții de a cunoaște despre spiritualitate, nu cei ce sunt acolo formal. Se induc subiecților, în stare Tetha, așa numitele vise spirituale … cu Ochiul lui Horus, simboluri antice, Zeii Antici, un Templu Antic, îngeri cum zboară și bineînțeles se strecoară și comanda sau scopul dorit pe lângă tot teatrul ăsta ieftin. Unii își induc singuri, cei ce dețin tehnologie avansată (funcționează și fără, se numește auto-hipnoză), altora li se induc aceste vise tot din lojă. Mă repet, ei chiar corup și infiltreaza orice. Nu știu cine e mai prins în acest *Matrix evreiesc* dintre Bucuria lui Satan și lojile masonice. Până la urmă masoneria *actuală* își are baza în Tora, iudaism și Cabala evreiască.

Singura cale de a scăpa de aceste lucruri, este întreținerea Ritualurilor de Inversare din Tora (pentru cei dedicați) și/sau rularea lor radionic și psihotronic, cine deține tehnologie avansată. Este singura armă ne-coruptă și cea mai eficientă. Nu poate lupta nimeni împotriva lor tot cu sistemul lor de magie și cu textele lor pentru că tot lor li se dă glorie și slavă. Masoneria a fost infiltrată și ca orice alt lucru infiltrat de ei, au obținut control total, până acolo încât fundația masoneriei este plină de Tora, iudaism, deci evreime. În același fel au făcut și cu creștinimsul, România și orice altă țară. Religiile noastre antice și păgâne a fost înlocuite de religiile lor. Sărbătorile noastre sunt zilele lor sfinte. Oamenii jură și când se angajează pe textele lor sfinte. Decât să murim ca niște vite, pentru că toți murim pe acest Pământ momentan, mai bine știm că murim pentru dreptate și pentru ceva nobil și măreț. Cum au făcut strămoșii noștri. Am mai scris într-un articol, din timpuri antice și vechi, a fost în sângele și ADN-ul celor ce au locuit pe acest pământ, lupta pentru libertate și libertatea.

Amintește-ți, când termini de citit acest articol, să citești și, „sexul cu stafii, formele mentale și contractele sexuale cu forme mentale

Propriul nostru suflet a devenit un suflet materialist evreiesc sau parțial evreiesc, din momentul în care am acceptat sau am fost constrânși prin forță să le acceptăm textele și scrierile ca texte sfinte, să jurăm pe ele de fiecare dată și să le mulțumim lor până și pentru mâncare, de fiecare dată, la fiecare masă iar zilele lor sfinte să devină și ale noastre – citește articolul „mărturia unui evreu despre creștinism„.


Articol scris de „Seruah„.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪