Despre felul în care muzica are impact direct și puternic asupra comportamentului ascultătorului și subconștientului

În ziua de astăzi, peste 70% din piesele muzicale, dacă nu 90%, sunt extrem de nocive pentru sufletul uman și sunt extrem de degradante. Se împinge un comportament de întoarcere la maimuță, „ești cool, ești mișto, ai arfe, ești tare, ai glume non-stop”, o zăpăceală care te face să accepți și preiei și cea mai aiurită idee, lipsită total de logică, ca la hipnoză când filtrul rațiunii îți este la pământ și accepți, într-o stare de somnolență și transă, orice idee. Efectul asupra copiilor sau tinerilor este devastator după o vârstă anume. Copilul sau tânărul asimilează mult mai bine decât adultul informația, astfel, întreaga lui viața se poate defini după muzica ascultată în copilărie, desenele văzute și filmele văzute. Oamenii sunt ceea ce gândesc, văd și aud.

Oamenii chiar nu dau importanță, se hrănesc cu otravă continuu, otravă pentru suflet și minte, cel mai important este că ei sunt făcuți să adore și accepte ceea ce ascultă, prin fundaluri frumoase și plăcute pentru ureche. Aici, pot apărea cei ce ironizează orice, ei nu știu de ce ironizează, doar că este „cool, e mișto, e cu arfe și glume” să ironizezi orice. Dacă i-ai lua pe fiecare la bani mărunți și ai încerca să stabilești o discuție rațională cu ei, s-ar pierde și ți-ar arunca o jignire sau blestem până la al zecelea neam. Își degradează mintea. Mulți nici nu realizează că viața lor se învârte în jurul a ceea ce ascultă, văd și gândesc și că preiau modelul cognitiv, apoi, îl răspândesc. Dacă te gândești bine ai preluat și tu un model cognitiv dintr-o melodie și ai răspândit-o cel puțin o singură dată.

În general, în societate, se promovează doar două idei: urăști pe oricine și ai parte doar de ură și nervozitate excesivă (energii haotice și nedorite) ori doar de iubire hristică, acceptând fiecare umilință cu zâmbetul pe buze și aplecându-te cu iubire pentru a doua rundă, mulțumind cu iubire lui hristos. Niciodată echilibru, pentru că un om echilibat sau ce încearcă să devină, este inamicul lor numărul 1, au nevoie de o omenire dezechilibrată.

Așa cum au nevoie și de oameni docili și ascultători, care să nu fie capabili să gândească prea mult și nu-și pun prea multe întrebări, fiind în stare să ucidă pe oricine la comandă. Ca și cu programul de control mental MK-Ultra (Making Killers sau în traducere din engleză, crearea asasinilor), desfășurat și astăzi la un nivel internațional, plus derivații din el care își desfășoara activitatea. Cam aceasta este și societatea și se aseamănă, ca un imens program de control mental, unde păpușarii modeleaza ceea ce să crezi, gândești și ceea ce să-ți placă sau displacă, ei ne consideră o fermă de animale sau vite, cum ne numesc cei ce conduc planeta, în Talmudul Evreiesc și cei ce trag toate sforile la nivel mondial, controlându-ne mass-media, mediile de comunicare (Google, Facebook … sunt ale lor), sistemul bancar, deținând oameni de ai lor în toate punctele cheie, de la Servicii Secrete până la politică.


O să iau două melodii la întâmplare.


Prima melodie:


BUG Mafia – Celebri Anonimi (4.500.000 de vizualizări)


O parte din versuri:

„Infractori internaţionali cu baza lângă Praga.
Cu pasiune se ocupă cu şantaj
Că sunt mulţi şantajabili plini de bani în peisaj
Şi cu droguri şi cu p***e şi cu crime,
Au ca principiu crima tre’ să fie organizată bine
Nimeni n-a simţit când au venit şi te-au luat subit.
Fără milă sau regret, portbagaj plasticat.
În acid te-ai topit, ai dispărut aşa.
În Italia-i zicea, Mafia!”

„Nimic luxuriant la vedere, fără zâmbete de complezenţă sau plăcere.
Cumpără suflete ca să facă avere, şantajează pe oricine-i la putere.
Ai ajuns să îi cunoşti?… Nu te bucura, ei sunt diavolii, tu doar unealta.
Oameni fantomă, eşti în formă? O să mori înecat în propria vomă.”

Observi mesajul melodiei? Fă-te infractor, urăște-ți țara, șantajează pe oricine, ocupă-te cu traficul de droguri și prostituție, fă crima cât mai bine organizată, să n-ai pic de milă sau regret, bagă omul în portbagaj și topește-l cu acid”, apoi, la final „[e cool, e mișto, îți place] să n-ai pic de zâmbet, să nu simți plăcere, ești un robot. Ești în comă, mori înnecat în propria vomă”.

Această melodie ascultată se va imprima puternic în subconștient. În special tinerilor și copiilor. Vei prelua, mai devreme sau mai târziu în viață, cel puțin o singură dată, acel model cognitiv din melodie.


A doua melodie:


Paraziții – Polița trece (14.000.000 de vizualizări)


O parte din versuri:

Eram fumat (drogat), nu eram beat eram un suflet printre stele
Sufeream din dragoste în acele clipe grele
Aveam suta la volan dădeam la m**e și plângeam
C*rva era în pi**da goală jumate ieșită pe geam
Aveam regulamentar două mâini pe volan
Treceam pe roșu dar culmea aveam prioritate
Eram singur pe șosea venea un tir nebun din spate

A pus sirena m-a speriat m-a tras pe dreapta
Și-a coborât un polițist urât inteligent ca noaptea
În lipsa centurii i-am dat un alt buletin
M-am incurcat în declarații fie ce o fi că e b**ită
Mergem toți la pușcărie să fie lumea fericită

Mesajul melodiei: droghează-te, fii irațional și lipsit de logică, nefiind capabil să justifici și argumentezi (e cool, e mișto, e cu arfe, îți place ideea) [ca de exemplu, „treceam pe roșu dar aveam prioritate”], încalcă legile, bate-ți joc de Poliție, într-un final „mergem toți la pușcărie” (ajungi la pușcărie).

Este întoarcere la maimuță curată. Vei tot asculta pe repeat această melodie, îți va plăcea și vei prelua ideea nocivă, asemenea unui cobai dintr-un experiment de control mental ce este făcut să adore să fie torturat, umilit, chinuit și folosit, până ți se va implanta în subconștient atât de puternic încât vei deveni un om irațional, incapabil să justifice, care ironizează orice, va încălca legile, apoi, mai mult ca probabil, va „merge la pușcărie, să fie lumea fericită”. De ce ai asculta o melodie, în care este promovată dobitocia, degradarea minții (ca și, „treceam pe roșu, dar aveam prioritate”) și, la final, „du-te la pușcărie! ajungi în pușcărie! [îți place ideea]”.

Vrei să modelezi ceea ce gândesc oamenii, ceea ce le place și displace? Nu îi vei lua pe fiecare, pentru că sunt foarte mulți, însă le vei controla scriitorii, artiștii, politicienii și liderii.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪