Despre psihici sau mediumi, folosirea abuzivă a psihicilor şi cum sunt exploataţi

Aceia ce refuză din start orice text venit de la mine, fără a-l studia, fac parte dintr-o reţea criminală de asemenea fel (şi au un interes extrem, viaţa lor este la mijloc) sau fac parte, la rândul lor, îndoctrinaţi, spălaţi pe creier de diverse programe de control mental şi închişi la minte. Gândeşte liber.

Puterea minţii şi a sufletului este reală, psihici sau mediumi există şi agenţii de intelligence ca SRI în România sau CIA investesc continuu în crearea de psihici şi mediumi, în programe odioase de control mental, ca şi MKUltra. De cele mai multe ori, cheia succesului este ca mediumul sau psihicul să nu fie conştient de ceea ce face, să creadă că face o treabă bună, să creadă că, cu adevărat, se luptă cu teroriştii. Ei nu trebuie să fie conştienţi, ei trebuie să fie gata să execute orice comandă sau să-şi lase abilităţile psihice exploatate în orice mod. Psihic sau medium eşti şi tu, de obicei aceia în vârstă sau bătrâni sunt mult mai iscusiţi în folosirea abilităţilor psihice. Aceia cu abilităţi psihice şi paranormale peste medie, sunt folosiţi abuziv în diverse scopuri, de către diverse instituţii sau persoane. Telepatia este reală, aşa cum a declasifica şi CIA, pe websiteul oficial, într-o manieră cenzurată şi incompletă. În momentul când ţi-ai cultivat abilităţi extrasenzoriale şi psihice puternice, omul din faţa ta ar trebui să ţipe şi zbiere la comanda ta subtilă (no-voice, fără voce) sau să funcţioneze instant interogatoriul: să ridice mâna dacă [..], să răspundă cu da sau nu dacă [..]. Un psihic sau medium, cu abilităţi psihice şi paranormale peste medie îţi poate afla cu exactitate unde se află un obiect. El este introdus, cu sau fără voia lui, într-o stare specifică undelor cerebrale de tip Alpha sau Theta, apoi este folosit ca şi medium sau psihic. Majoritatea dintre informaţiile disponibile, despre psihici, paranormali sau mediumi sunt ascunse sau informaţiile declasificate sunt incomplete şi cenzurate. Majoritatea psihicilor sunt torturaţi, privaţi de multe lucruri, denigraţi şi apoi folosiţi. Nu primesc mai nimic şi sunt ţinuţi în viaţă artificial, datorită abilităţilor lor sau din diverse motive. Indiferent despre ce agenţie de intelligence este vorba, tacticile sunt aceleaşi. Ca exemplu, dacă pierzi controlul asupra unui subiect, vei încerca să preiei controlul şi să-l foloseşti cumva, denigrându-l în continuare şi abuzându-l. Poţi pune un subiect, într-o situaţie în care îşi pierde un obiect. Îl vei chinui, apoi îi vei spune unde este obiectul. Aşa ai obţinut o parte din controlul asupra subiectului, această relaţie de colaborare continuă, până ajungi folosit într-un departament anume – propagandă, folosirea abilităţilor tale psihice (majoritatea sau chiar toţi psihicii sau mediumi sunt microcipaţi, ei sunt nişte maşinării folosite sau unelte, mintea lor mai exact).


DOCUMENTE DECLASIFICATE! CIA și acțiunile de monitorizare PSIHOTRONICĂ: Serviciile SUA recunosc că au lucrat cu PARANORMALI în „Criza ostaticilor din Iran” (VIDEO)

„Partea declasificată se referă la o latură ținută în secret tot acest timp, anume activitatea specialiștilor paranormali. Mai exact, peste 200 de specialiști în psihotronică, operațiune ce făcea parte din programul CIA “Grill Flame”, se ocupau de localizarea ostaticilor, pentru că aceștia fuseseră împrăștiați în mai multe locuri, câte persoane se aflau în jurul lor, starea de sănătate, informații obținute de la distanță prin abilități extrasenzoriale, care, coroborate cu alte date obținute de la agenți din teren, ar fi ajutat la planul pentru recuperarea acestora cu cât mai puține pierderi, scrie România Liberă.”

Sursa:

https://www.b1.ro/stiri/externe/documente-declasificate-cia-si-actiunile-de-monitorizare-psihotronica-serviciile-sua-recunosc-ca-au-lucrat-cu-paranormali-in-criza-ostaticilor-din-iran-video-176765.html


În ciuda tuturor acestora, foarte mulţi dintre mediumi sunt numiţi schizofrenici, ciudaţi sau sunt catalogaţi cu o boală anume, izolaţi (astfel, vei avea mai mult control asupra subiectului şi nimeni din exterior nu va putea obţine controlul asupra lui) şi înlăturaţi din sistem, fiind sedaţi şi uşor de controlat, mintea lor nu va mai percepe comenzile şi alţii îi vor putea folosi uşor, la rândul lor. Aceia ce sunt uşor de controlat şi se supun serviabili, fiind uşor de controlat, sunt cooptaţi.

Ce sunt instituţiile de intelligence ca şi CIA? O adunătură de oameni, ce lucrează cu para-psihologi, psihologi, „terapeuţi” (criminali, creaţi la rândul lor de alţi criminali care fac acelaşi lucru), ce cunosc toate tacticile de control mental şi au la dispoziţie toată infrastructura, ei pot modela opinia publică după cum doresc iar masa de oameni inconştientă, docilă şi uşor de controlat vor urma turma sau vor aproba ceea ceea ce au afirmat aceia în putere. În realitate, ei creează terorismul şi îşi fac experimentele odioase pe oameni, ca şi în programul de control mental MKUltra, program ce continua şi astăzi peste tot în lume, mult mai agresiv decât în trecut, sub diverse nume. Vei crea un terorist, îl vei creşte, îl vei hrăni, apoi îl vei sacrifica, tu apărând ca erou şi el ca un criminal terorist. Antisemitismul este creat de către ei, terorismul, fiecare crimă este realizată cu susţinere unui departament de intelligence sau sub-divizie. Ca şi în programul de control mental Making Killers sau MKUltra, vei trimite subiectul X să asasineze subiectul Y sau o mulţime de oameni, îi vei exploata abilităţile psihice abuziv şi împotriva altora sau îi vei da o misiune anume. Sunt foarte mulţi oameni şi corupţia sau viaţa nu este preţuită, ceva logic, în acelaşi timp, este nevoie de terorism ca instituţiile anti-terorism să existe. Te invit să citeşti despre MKUltra sau Making Killers, pentru a observa tacticile imorale ale CIA. Foarte puţini dintre cei prinşi în programe asemănătoare cu Making Killers, din ziua de astăzi, care sunt mai avansaţi, sunt loiali, controlaţi şi nu sunt imprevizibili, sunt înrolaţi în agenţii de intelligence sau agenţii fantomă de intelligence (ilegale). Aceia care se opun sau sunt greu de controlat, sunt înlăturaţi din societate, izolaţi, ucişi sau încă se caută noi metode de a-i coopta invizibil, prin încercarea preluării controlului asupra subiectului. Poţi pune un subiect, într-o situaţie în care îşi pierde un obiect. Îl vei chinui, apoi îi vei spune unde este obiectul. Aşa ai obţinut o parte din controlul asupra subiectului, această relaţie de colaborare continuă, până ajungi folosit într-un departament anume – propagandă, folosirea abilităţilor tale psihice (majoritatea sau chiar toţi psihicii sau mediumi sunt microcipaţi, ei sunt nişte maşinării folosite sau unelte, mintea lor mai exact). Poţi controla mental o mulţime de oameni să blesteme o persoană sau s-o ţină pe loc, s-o opreaască din evoluţie, tu, ca şi om, eşti prins cu sau fără voia ta în această luptă, neavând cunoştinţâ despre acest fapt sau abilităţi extrasenzoriale şi psihice cultivate, vei urma turma, ţinând cont de tehnologia psihotronică disponibilă astăzi, mintea ta va deveni o simplă maşinărie ce emite impulsuri electromagnetice şi energie (gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice şi energie iar creierul uman este ca şi un emiţător şi receptor radio) şi nimic mai mult, indiferent dacă ai sau nu ai o minte puternică şi bine antrenată.

Prin intermediul tehnologiei disponibile astăzi, cum am explicat în articolul despre „microcipurile, controlul minţii, armele de control mental„, este extrem de uşor să ajungi folosit, fără voia ta, într-o operaţiune legală sau ilegală, ca şi psihic sau medium. Cu sau fără voia ta.


*În spatele iubirii sau „spune ceea ce gândeşti”, se află ceva asemănător cu textul din arhiva CIA din ilustraţia de mai jos:

Te privesc ca pe un cobai, un şobolan, care poate deveni miel nevinovat, bun de sacrificat, porc, câine de pază (îmi amintesc că militarii şi jandarmii spun: „marş!”, ei au primit o dresare anume pe care o reproduc) sau orice alt animal. Un simplu animal inferior. În momentul când realizezi ce ai putea face dacă ai conştientiza şi ai deveni om, acei 10 oameni cu un bici în mână, care sclavesc şi bagă frica în sute de milioane de oameni, ar pierde controlul şi ar urma să fie traşi la răspundere, într-o manieră asemănătoare.


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪