DeVeghePatriei şi blogul lui mincinos

Acest articol al meu, este un răspuns la articolul mincinos al celui din spatele blogului www.veghepatriei.wordpress.com:


Administratorul site-ului „Seruah – Satanism Modern” ma ameninta din nou cu moartea! De luni de zile imi lasa mesaje si imi repeta ca intr-un final am sa fiu ucis. Este pus de cineva sa faca aceste lucruri…


Omul din spatele acestui blog, n-a fost jignit niciodată de către mine, nici amenințat cu moartea. Într-adevăr, i-am lăsat cel mult 10 „mesaje [comentarii, pe blogul lui] kilometrice”, în ultimele 6 luni, pe care nu le-a citit atent (nici aprobat), mesaje în care i s-a expus, într-o maniera cu mult civilizată, argumentat, fața de opera lui de teatru grotească (blogul lui), cum este manipulat și controlat mental, de la sine înțeles că fără jigniri sau injurii, de asemenea, i s-a expus și despre faptul cum el face, astfel, propaganda în dezinteresul național. De la faptul că minte, referitor la adminstratorul seruah.com, cititorii lui pot trage concluzia că SRI sau MAI nu îl amenință cu moartea 24/24, „ai grijă cum mergi pe stradă, bă, ca te împușcăm”, așa cum afirmă cel din spatele blogului ” veghepatriei.wordpress.com”.

El este doar un cobai, schizofrenic și paranoic (acum, se poate spune că l-am jignit), folosit în propagandă, în interese anti-naționale, torturat și folosit. Scrie articole la comandă, vizând persoane din conducerea MAI, SRI, încercând de ani buni să susțină o lovitură de stat. Cel mai dezgustător lucru, este că oamenii nu iau atitudine, practic, comandanți sau colonei au ajuns cârpa de șters pe jos a celui din spatele blogului „veghepatriei.wordpress.com”. Acest individ a ajuns să „se pișe” pe mormintele mamelor mai tuturor, în public, pe blogul deținut de el.

Așa se poate trage concluzia că minte cu absolut tot, pornind de la faptul ca n-a fost jignit și amenințat cu moartea de administratorul seruah.com.

Articolul publicat pe veghepatriei.wordpress.com, a fost scris la comandă, blogul seruah.com nu face măcar referire la satanismul modern.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪