DeVeghePatriei şi blogul lui mincinos

Acest articol al meu, este un răspuns la articolul mincinos al celui din spatele blogului www.veghepatriei.wordpress.com:


Administratorul site-ului „Seruah – Satanism Modern” ma ameninta din nou cu moartea! De luni de zile imi lasa mesaje si imi repeta ca intr-un final am sa fiu ucis. Este pus de cineva sa faca aceste lucruri…


Omul din spatele acestui blog, n-a fost jignit niciodată de către mine, nici amenințat cu moartea. Într-adevăr, i-am lăsat cel mult 10 „mesaje [comentarii, pe blogul lui] kilometrice”, în ultimele 6 luni, pe care nu le-a citit atent (nici aprobat), mesaje în care i s-a expus, într-o maniera cu mult civilizată, argumentat, fața de opera lui de teatru grotească (blogul lui), cum este manipulat și controlat mental, de la sine înțeles că fără jigniri sau injurii, de asemenea, i s-a expus și despre faptul cum el face, astfel, propaganda în dezinteresul național. De la faptul că minte, referitor la adminstratorul seruah.com, cititorii lui pot trage concluzia că SRI sau MAI nu îl amenință cu moartea 24/24, „ai grijă cum mergi pe stradă, bă, ca te împușcăm”, așa cum afirmă cel din spatele blogului ” veghepatriei.wordpress.com”.

El este doar un cobai, schizofrenic și paranoic (acum, se poate spune că l-am jignit), folosit în propagandă, în interese anti-naționale, torturat și folosit. Scrie articole la comandă, vizând persoane din conducerea MAI, SRI, încercând de ani buni să susțină o lovitură de stat. Cel mai dezgustător lucru, este că oamenii nu iau atitudine, practic, comandanți sau colonei au ajuns cârpa de șters pe jos a celui din spatele blogului „veghepatriei.wordpress.com”. Acest individ a ajuns să „se pișe” pe mormintele mamelor mai tuturor, în public, pe blogul deținut de el.

Așa se poate trage concluzia că minte cu absolut tot, pornind de la faptul ca n-a fost jignit și amenințat cu moartea de administratorul seruah.com.

Articolul publicat pe veghepatriei.wordpress.com, a fost scris la comandă, blogul seruah.com nu face măcar referire la satanismul modern.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪