Din nou: despre România în lume

Adevărul din centrele de plasament: Mii de copii sunt sedaţi, deși nu au dizabilități


Aceste fapte din articolul ataşat mai sus, mascheză implantul RFID sau microcipul. Chiar dacă nu au nici o problemă. Ei, încă de la naştere sunt condamnaţi la primirea unui microcip. Deja nu mai este un secret, în Neamurile lumii şi s-a expus, România cenzurează – ca şi cazurile reale, expuse minim publicului, cu orfanii sau cei cu dizabilităţi (sau persoanele cu potenţial, microcipate pentru exploatarea ulterioară, aici se inventează o dizabilitate sau orice altceva pentru mascarea microcipului, după implant, dizabilitatea respectivă, inventată, devine realitate, atunci când ai obţinut controlul poţi face un om să se comporte oricum doreşti), ei sunt microcipati. Campaniile tuturor românilor care cunosc acest sistem şi participa la crimă şi impunerea sclaviei, ca şi „salvăm vieţi umane, donaţi pentru copiii orfani” sunt pure invenţii pentru spălarea de bani şi mediatizarea, într-o lumină favorabilă a acestor criminali.


Aici amintesc Making Killers sau MKUltra, existent şi astăzi – aplicat chiar pe tine mai mult sau mai puţin, cei înţelepţi cu conştientizare îl pot observa – invit cu tărie să citţi următoarele articole:


Atentatele „teroriste” şi felul cum microcipaţii scăpaţi de sub control (care încep să conştientizeze) sunt înlăturaţi din sistem

Despre psihici sau mediumi, folosirea abuzivă a psihicilor şi cum sunt exploataţi

Cazul Soleilmavis Liu – Controlul minții prin unde elcetromagnetice. Conferință ținuta in orașul Yantai, provincia Shandong, China


Românii îşi mănâncă carnea unul altuia chiar dacă au destul şi blesteamă altuia fiecare bucată de mâncare din gură – şi poate singura.

Mulţumiţi acum că aţi primit ajutor extern, ca în articolul ataşat mai jos, după ce românii au spălat bani. Campaniile lor „salvăm vieţi umane!” sunt pentru a spăla mai mulţi bani externi, a îşi bate joc de cei despre care este vorba şi a-i marginaliza mai mult, ca şi simple pretexte pentru a spăla mai mulţi bani – dacă unul dintre subiecţii lor este expus în media internaţională, atunci totul este cenzurat.


Ei mulţumesc „cu tati” tot românilor, după ce românii au spalat 99% din sumă şi le-au oferit 1% celor în cauza, din sumă, acest fapt a mediatizat cum au vrut cei în putere! Citeşte articolul ataşat mai jos:


Imagini emoționante cu românii care au primit pachete din străinătate. ”Mulțumesc, tati”

https://stirileprotv.ro/stiri/social/imagini-emotionante-cu-romanii-care-au-primit-pachete-din-strainatate-multumesc-tati.html


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪