Echilibru și Armonie 432 Hz

Am început să ascult melodii de astea, am observat că starea mi se îmbunătâțește, sunt mai relaxat si mai binedispus, cand ascult această melodie, spre exemplu.

HINT: nu ascultați la căști, pe mine mă doare puțin capul dacă ascult la căști, cel mai bine ascultați direct de la boxe.


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 8 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. Pentru contactarea spiritelor si magie este esential sa se intre intr-o stare Theta-gamma. Relaxarea este cheia tuturor operatiunilor magice.
  Tu stii cumva cu exactitate cand este luna vida?

  1. Găsești aici când luna este în vid http://www.lunarium.co.uk/ – o să-ți mai jos o captură de ecran să înțelegi mai bine unde să te uiți – spuneai că nu te ai prea bine cu engleza.

   Uite și poza:
   (am vrut să scriu 2 februarie 2016 dar am scris din greșeală 2015)

   Sper că te-a ajutat!

 2. Nu ma am deloc bine nici cu rabdarea, iar chestiile despre astrologie, in ce faze sunt planetele sau cum influenteaza gradele etc ma exaspereaza. Sper sa ma pot mobiliza sa inteleg. De fapt, eu credeam ca e ceva sa iti dea mura in gura, nu sa fac eu ceva sa aflu. Las ca te mai intreb.

  1. Pai sunt mură-n gură, doar intri pe acel site vezi fazele lunii, dacă-i în vid sau nu, în ce semn zodiacal este luna. Nici pe mine nu m-a pasionat prea mult astrologia, dar dacă știu sau am citit îți dau un link sau îți explic.

   Succes!

 3. Inteleg ca e pe 02.02.2016. Eu credeam ca inainte de luna noua este luna vida.

 4. Cum coreleaza satanistii vrajile cu alinierea planetelor? Eu stiu ca un magician poate depasi aceste aspecte. Este undeva detaliat?

 5. Da, merci, cred am inteles. Tu, in schimb, stai bine cu engleza si esti frumos si destept. Ma bucur pentru tine!

  1. Îți mulțumesc mult pentru complimente, și tu ești foarte deșteaptă și (deși nu te-am văzut) sunt convins că și foarte frumoașă fizic și spiritual (mă refer la mentalitate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.