Echipele de monitorizare formate din psihologi, para-psihologi, hipnoza de la distanţă şi alte lucruri importante

Acest articol este o continuare a articolului în care am scris despre „controlul minţii, hipnoza, tehnologia avansată şi armele de control mental„.

Mă adresez, în special, tuturor celor cu intenţii sincere, de a afla adevărul şi celor din Satanismul Spiritual. Lucrurile ce le scriu nu trebuie să sperie sau intimideze pe nimeni, ci din contră. Indiferent de situaţie, ei oricum vor face asta. Fie că eşti un Satanist Spiritual, wiccan sau creştin. Fie că vor să realizeze o revoluţie sângeroasă într-o anumită ţară sau vor să desfiinţeze o anumită organizaţie sau fie că promovezi o idee ce nu se conformează cu agenda lor.

Evreii deţin tehnologie avansată, extrem de avansată. Este de la sine înţeles, din moment ce deţin trilioane şi trilioane de dolari.

Există echipe plătite copios ce se amuză copios, formate din psihologi, ce deţin tehnologie extrem de avansată şi colaborează sau fac parte din organizaţii ca Iezuiţii (Societatea lui Isus – criminali organizaţi), ce încearcă să ţină oamenii pe loc din a afla informaţii reale despre spiritualitate şi încearcă să împlinească apocalipsa. Ei sunt ca nişte gărzi în acest Matrix evreiesc, sunt ca nişte gărzi în închisori.

Aceştia, preferă întotdeauna să paraziteze şi să stoarcă victima de energie. Spre exemplu, te pot introduce într-o stare specifică undelor cerebrale tip Beta agresivă (adică nervozitate, anxietate, suferinţă), apoi, te pot folosi, pentru a-şi îndeplini scopurile. În general este vorba despre apocalipsă: adică războaie civile, haos, ruină, dezastru, microcipuri. Însă scopurile private nu sunt excluse.

Comanda se impune în subconştient cu ajutorul tehnologiei avansate. Cu un simplu fundal binaural/isocronic, rulat prin intermediul unor dispozitive, poţi crea o stare de agitaţie, stres şi nervozitate într-o anumită persoană. Apoi, cu altă comandă impusă în subconştient, aproape insesizabilă, poţi constrânge victima să facă aproape orice doreşti. Aici, mulţi se folosesc de Cabala evreiască si de sistemul de magie evreiesc, pentru a lega victimele. Aceste echipe sunt cu adevărat bine antrenate în arta manipulării şi a magiei evreieşti. Aşa poţi constrânge victima să lupte cu o ură oarbă împotriva altor oameni şi să te facă să faci orice doreşte, ca un sclav.

Aminteşte-ţi, când termini de citit acest articol, să citeşti  „despre Bucuria lui Satan (Satanismul Spiritual), de ce este cea mai bună religie posibilă disponibilă și cum se corup experiențele spirituale” cât și „experienţa mea cu entităţile angelice„.

Ei simulează multe experienţe spirituale, pentru a infiltra şi altera. Spre exemplu, îţi pot sugera să te gândeşti la Zeul Sorath, care este un bun sfătuitor. Apoi, îţi pot sugera orice doresc, un sfat într-o anumită privinţă. În acest fel, vei avea impresia că orice sfaturi venite, în momentul când ţi se sugerează să te gândeşti la Sorath, vin de la Sorath şi le vei accepta. Apoi, vei arunca toată vina pe Sorath. Psihologia coruptă actuală, este bazată doar pe partea stângă a creierului, lipsită de spiritualitate antică reală şi bazată pe minciunile evreieşti (Cabala evreiască, îngeri, etc). Este o psihologie coruptă şi alterată – manipulare şi iluzie.

Recomandarea mea, pentru protecţie, este să folosiţi fundaluri binaurale/isocronice, ce reproduc în creier o stare specifică anumitor tipuri de unde cerebrale. Spre exemplu, dacă te simţi nervos, anxios şi supra-agresiv, chiar dacă ţi-ai curăţat aura, rulează prin intermediul unui MP3 sau telefon mobil, un fundal binaural ce reproduce o stare specifică undelor cerebrale de tip Alpha (adică somnolenţa, relaxare). Sau, dacă te simţi adormit, hipnotizat, rulează un fundal ce reproduce în creier undele cerebrale de tip Beta medii, adică trezire, stare de alertă.


Link-uri de descărcări pentru fundaluri binaurale/isocronice ce reproduc anumite tipuri de unde cerebrale:

*Fundaluri ce reproduc undele cerebrale tip Beta

*Fundaluri ce reproduc undele cerebrale tip Alpha


Pentru cei ce practică războiul spiritual, aveţi în vedere că există echipe de psihologi şi para-psihologi, bine antrenate în artele manipulării şi ale vrăjitoriei evreieşti, ce vă pot contacta pe privat şi vă pot da sfaturi sau vă pot schimba comportamentul. Aceste lucruri se realizează concomitent cu hipnoza.

Spre exemplu, vrei să-i arăţi unei anumite persoane, că cineva îl urmăreşte şi să îi induci un comportament de paranoic ticălos ce va lucra zi şi noapte împotriva unei instituţii. Tu, ca psiholog, îi vei tot scrie că cineva te urmăreste şi pe tine şi că Poliţia este de vină (deci îi vei arăta un model, pe care el îl poate prelua), îi vei câştiga încrederea, lucrând concomitent cu tehnologia avansată, pentru a-i dovedi persoanei că, chiar îl urmăreşte cineva. Apoi, îl vei face să urle în presă şi oriunde altundeva că Poliţia este de vină. În acest fel se creează sclavii şi aşa numiţii „spioni invizibili”. Aceasta este psihologia cognitivă. O psihologie coruptă, ieftinită, ce se rezumă doar la manipulare şi iluzie. Aceste lucruri se realizează în echipe/grupuri. Există echipe bine pus la punct care doar cu asta se ocupă sau primesc un salariu în plus pentru astfel de lucruri.


 – Articol scris de „Seruah„.


Îţi recomand să citeşti şi articolele:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪