Educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica de 4 ani, ulterior tăiându-și fiica moartă și încercând să se sinucidă

Am atras de nenumărate ori atenția, asupra programelor de control mental, hipnozei prin tehnologie avansată și cum se înfăptuiesc *asasinatele moderne*, în zilele acestea, nu vei mai trimite un asasin plătit să-ți ucidă rivalul, ci vei plăti o echipă de para-psihologi și psihologi. Este nevoie să mai moară oameni nevinovați, până oamenii vor lua măsuri împotriva acestor lucruri? Ei, cei plătiți pentru a se lupta cu aceste lucruri, mai mult ca sigur nu vor reacționa, însă, am încercat și încerc (și am reușit) să educ oamenii în această privință și să le ofer idei (ce le poate dezvolta și îmbunătăți oricine) cât și măsuri de protecție, pe acest website, pentru că oamenii lor nu fac absolut nimic și doar înrăutățesc însutit orice. Cazul cu această educatoare din Timișoara, este asemănător cu un caz din USA, unde o femeie a procedat la fel. Am atras atenția în articolele mele, de nenumărate ori, oamenii se puteau educa și astfel evitai un masacru sau o baltă de sânge. Că este vorba de un profesor universitar din Iași (ce, fiind slăbit după o gură de alcool, și-a ucis soția, oricine realizează că un profesor universitar nu putea face acest lucru, a fost un asasinat modern) de un om din Brașov ce și-a ucis familia sau de educatoarea ce și-a ucis fiica … oricine poate urma, din acest motiv te invit să iei atitudine și să-i educi pe restul.

Primul pas, este ca oamenii să conștientizeze. Apoi totul vine de la sine, mai devreme sau mai târziu.


Articolul, referitor la educatoarea din Timișoara ce și-a ucis fiica:

http://adevarul.ro/locale/timisoara/educatoarea-timisoara-si-a-ucis-fiica-patru-ani-fost-trimisa-judecata-1_5b153953df52022f75c355b9/index.html


Psihologii sunt paralizați, lași și prea ocupați să-l slăvească pe Isus și să-și vândă copiii pe o sumă modică, răspândind cancerul iudeo-creștin, Serviciul Român de Informații este paralizat, mass-media nu educă oamenii în această privință mai deloc, în tot acest timp oamenii își ucid copiii apoi se sinucid, exact cum atrăgeam și atrag atenția în articolele pe care le atașez mai jos:

*Complicii psihologi să renunțe la psihologie, dacă au curajul să afirme, după aceste incidente dublate sau chiar triplate anual, că totul este pe baza unei boli psihice, fiind prea lași să-și protejeze pielea … să nu cumva să urmeze și rândul lor, alegând să condamne familiile altora, oricum va veni rândul lor, fie că asculți ordinele în umilință și nu deschizi gura sau alegi să vorbești. Ba chiar vei muri ca o vită asculătoare ce și-a ascultat stăpânul, fiind mângaiată pe cap, apoi a fost sacrificată pentru stăpân. Decât să mori ca o vită, mai bine mori ca om, luptănd pentru cei dragi, pentru tine, pentru libertate, pentru umanitate.

Reacționați, prin educarea altora și celor dragi.


Acum, din punct de vedere para-psihologic, pentru cei ce practică deja așa numitul război spiritual sau război para-psihologic-militar și oricum vrei să-i spui, femeia a fost torturată, chinuită psihic, apoi i s-a impus comanda să-și ucidă fiica, pentru vampirizare, pentru monstrul Iehova. În tot ce acest timp, energia de pe margine era condensată, de privitori, pentru a-l hrăni pe Iehova și pentru a întări Cabala evreiască. Cu fiecare sacrificiu de sânge, război, baltă de sânge, Cabala evreiască este împuternicită. Se aleg victime la întâmplare, de obicei sunt alese persoane cu dizabilități, cum am atras atenția în celelalte articole. Psihologul râde în extaz și mai face 10 experimente pe cobaiul cu dizabilități, apoi îl pune să-și ucidă soția și fiica. Unii oameni pot apărea acum, din ură oarbă și lipsa rațiunii, să afirme ca este în regulă să chinui persoane cu dizabilități apoi să-i elimini din sistem sau să-i ucizi, le aduc la cunoștință că deja perioada când se alegeau doar persoane cu dizabilități sau orfani (sau persoane defavorizate) este depășită cu mult. După toate acestea, vor apărea la TV și conferințe internaționale cu un zâmbet fals pe buze, cu doctoratul luat, pozând în oameni cu valori înalte și cu onoare, despre cum „experimentele pe cobai umani au arătat și demonstrat că … […]”.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪