Elixirul Vieţii şi Cupa Morţii

Programele New Age care pun accentual pe chakra inimii şi pe hexagramă, eventual, vor rezulta în dezastru pentru cei care înghit aceste minciuni şi meditează astfel. Inamicii folosesc tactica de “bombardare” cu dragoste pentru a slăbi stima de sine a unei persoane, logica şi raţionamentul, astfel încât creştinul şi programele relatate să poată slăbi apărarea cuiva şi să îl atragă în cercul/religia lor. Această tactică e focusată pe chakra inimii, iar inamicii se folosesc de metoda asta în mod vicios. Acum, deja am explicat de ce chakra inimii este neutră, dar în ce credincioşii sunt împinşi să creadă, este o altă problemă.

Atenţia şi puterea ar trebui mereu să fie concentrate pe chakra 666/a treia. Veți înţelege de ce, în explicaţia de mai jos.

Chakra 666 este la buric, doar puţin mai sus, dar se leagă direct de buric. Buricul este locul unde embrionul primeşte mai întâi viaţă şi alimentaţie din cordonul ombilical ataşat de mama. Acesta este locul unde cu toţi am primit viaţă.

Chakra 666 este cea mai importantă. În ea stă puterea noastră. Cu ajutorul ei ne vindecăm, atragem bani şi multe altele. Chakra 666 este omologul chakrei a 6-a şi a glandei pineale. Aceasta este baza şi fundaţia pentru Magnum Opus.

Prin avansarea în mod corect, la un moment dat vei putea simţi destul de des un gust dulce, ca de mentă. Acesta e notabil şi pe parcursul zilei, dar mai ales în momentul în care meditezi.

Acesta provine de la glanda pineală şi este „Nectarul imortalităţii”. Dacă experimentezi cele de mai sus, să şti că meditezi corect.

Pe de altă parte există şi o „Cupă cu Otravă”. Aceasta rezultă la cei care urmează meditaţiile New Age care se focusează pe chakra inimii. Mulţi au declarat că simt un gust metalic în gură. Hinduşii ştiu despre această „otravă” şi avertizează legat de înghiţirea ei şi sfătuiesc să fie scuipată.

Pentru  că inamicii nu au putut distruge în totalitate cunoașterea spirituală, au corupt-o cât au putut de mult. Aceia care urmează programele lor vor plăti scump.

Demonii personali sunt guru pentru noi. Demonii sunt aici pentru a ne oferi cunoştiinţe spirituale şi pentru a ne ghida.

–  Î.P. Maxine Dietrich


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5095


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪