Entitățile ce încearcă să te oprească din evoluție și cum să le combatem eficient

Entitățile ce încearcă să te oprească din evoluție și cum să le combatem eficient

Am scris o continuare a acestui articol, o poţi citi, după ce îl citeşti pe acesta, făcând click pe următorul link: „mai multe despre entităţile ce încearcă să te oprească din evoluţie şi cuşca sau „Matrixul” evreiesc„, te invit cu tărie să-l citeşti.

Există entități (prin entități mă refer la forme de viață, oameni, vortexuri de energie) haotice și nedorite ce îți pot înreguna evoluția. În ziua de astăzi, cei în putere, cei ce conduc lumea, caută să țină oamenii la un nivel cât mai inferior lor, pentru a nu le afla toate secretele și a nu ajunge la nivelul lor. Se caută analfabetismul, lipsa de cunoștințe și non-valorile, pentru că acestea le poți controla cum îți dorești fără prea mare bătaie de cap, pentru că ei nu își pun prea multe întrebări și răspândesc mai departe ce au fost învățați. Astfel, omenirea a devenit ca o cușcă invizibilă, în care, dacă încerci să o părășești și să evoluezi, ești tras în jos de ceilalți oameni (inconștient sau nu).

Ignorarea acestor entități este cea mai mare mare durere pentru ele, atât timp cât ele nu sunt băgate în seama și nu li se acordă atenție, se vor stinge de la sine, altfel, ele vor continua la nesfârșit din ce în ce mai agresiv. Ei pot apărea special să te provoace, de obicei în maniere agresive (conștient sau inconștient): jigniri, șantaj și amenințări, pentru a te coborî la nivelul lor, a te face să te lupți orbește cu ei, uitând de evoluția ta, oprindu-te din meditația de împuternicire și alte practici spirituale și distrugându-vă unul pe altul, până vei ajunge asemenea lor și vei răspândi aceste lucruri, preluându-le din caracteristici. Sunt creaturi de nimic, crearea lor este regretată, tot ceea ce fac este să-i facă pe alții să ajungă asemenea lor, astfel, oamenii se vor auto-distruge între ei, pentru gloria unei mâini de oameni de la conducerea omenirii ce a stabilit ca toți să se distrugă între ei și oprească unul pe altul din evoluție, pentru a nu le lua cineva cumva locul.

Cel mai bun mod este de a medita și a practica meditația de împuternicire frecvent, astfel, vei ajunge să conștientizezi că aceste entități sunt entități de nimic ce nu merită atenția ta, entități inferioare și scârboase, cu care nu trebuie să interacționezi, astfel, îi vei face să ardă de durere, pentru că nu îi bagi în seamă și nu le acorzi atenție și pentru că n-au reușit să te oprească din evoluție sau să te încurce, lăsându-i să transpire, să ardă în propria nebunie și în propria transpirație până dispar. Ei se bagă mereu cu forța în mintea ta și viața ta, total neinvitate, afișând un scop nobil și bun, ca și: „milă, dragoste, vreau să te ajut” și de multe ori chiar fac asta inconștient. În momentul în care conștientizezi cât de scârboase și inferioare sunt aceste entități, atunci le vei ignora și aura ta le va respinge instant. Îți poți curăța aura mereu după ce ai interacționat cu astfel de entități nedorite.

Practicile spirituale ca meditația de împuternicire, vibratul mantrelor, hatha yoga, yoga kundalinică, mudrele, toate acestea te ajută să treci la un nivel superior, unde aceste vortexuri de energii nedorite și haotice nu te vor mai afecta, astfel ascensiunea ta spirituala va continua din ce în ce mai rapid.

Șantajul, frica și lipsa de cunoștințe sunt principalele unelte folosite de aceste entități nedorite. În momentul în care începi să meditezi și studiezi, rațiunea, puterea proprie și cunoașterea vor înlocui non-sensurile, sclavia și frica. Cunoașterea (aplicată) înseamnă putere și libertate.


Îţi recomand să citeşti şi:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪