Eroii sunt denigrați și eliminați, hoția și non-valorile sunt promovate: România, trezește-te, educă-te, reacționează!

Eroii sunt denigrați și eliminați, hoția și non-valorile sunt promovate: România, trezeștete, educăte, reacționează!

Mă întreb, ce părere au oamenii din această țară despre faptul cum l-au „facut nebun pe Mihai Eminescu” masoneria și evreimea din România? Așa cum se procedează și astăzi, mai pe față, mai pe ascuns, oamenii inteligenți, care nu se conformează și/sau doresc o schimbare, sunt reduși la tăcere, denigrați și „înnebuniți”. Și asemenea cum se proceda și pe timpul lui Ceausescu și al comunismului în România: spuneai ceva ce nu se conformează cu dorința liderilor comuniști, erai internat la psihiatrie, pentru că era ceva anormal faptul de a nu te conforma regimului și trebuia să ai o problemă psihică pentru a nu te conforma – sau erai intemnițat. La fel ca și yoghinii, de exemplu, erau intemnițați sau internați la psihiatrie, doar pentru că faceau ceva ce era considerat anormal în acele vremuri de regimul comunist al lui Ceaușescu. Acum s-a schimbat ambalajul, însă au rămas aceleași tactici, doar că totul se face „cu perdea” și mai pe ascuns. Asemenea situației actuale din Korea de Nord, unde oamenii au dreptul să se tundă doar în câteva feluri stabilite de regim, ceea ce oamenii  gândesc/citesc/văd este limitat la ceea ce dorește regimul comunist, ne existând, spre exemplu, acces la internet, iar dacă cineva ironizează liderii comuniști sau nu se conformează este executat în public și îmtemnițat.

Nu v-ați săturat ca eroii și oamenii cu potențial să fie cât mai jos ținuti și denigrați iar non-valorile, pupincuriștii (scuzați limbajul) și hoții să fie cât mai sus în sistem și să fie promovați? Toate acestea pentru că ei nu au nevoie de oameni inteligenți, cu caracter, onoare și demnitate. Ei au nevoie de prostime și anafalbetism, pentru că prostimea este ușor de manevrat și controlat, asemenea analfabetismului. Au nevoie de oameni ce nu gândesc prea mult și nu-și pun prea multe întrebări, care se lasă conduși de mentalitatea de turmă și de propaganda regimului. În primul rând este o întrebare, în al doilea rând vreau să-i informez pe toți ce citesc despre aceste lucruri, să ne educăm – și vă invit, de asemenea, să-i educați și pe alții, la rândul vostru.

Click pe următorul link, pentru a citi articolul despre Mihai Eminescu și cum l-au făcut „nebun” evreimea și masoneria din acele vremuri: https://www.seruah.com/mai-potoliti-l-pe-eminescu-de-ce-l-au-facut-nebun-carol-i-si-titu-maiorescu-pe-marele-poet.html


În continuare, vă invit să citiți și:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪