Evită să acţionezi prosteşte şi lipsit de sens

Acest lucru este important și îl scriu pentru siguranța oamenilor.

Acum, în era online, oamenii uită că activitatea de pe internet este monitorizată, la fel ca și toate tranzacțiile tale și orice altceva.

Aldric a încercat să posteze ceva esențial spunând oamenilor să cumpere „Tora” și să o ardă. Sunt sigur că unii naivi s-au gândit la asta pentru un timp. Acesta este în întregime un lucru stupid de făcut. Dacă faci asta, nu numai că îți vei da banii câștigați din greu evreilor din Israel, dar ei vor putea să-ți urmărească și achizițiile, numele și multe altele. E ca și cum ți-ai da numele unui rabin în Israel. Crezi că asta se va termina cu bine?

Arderea acestor cărți va avea un efect absolut minim, deoarece ele, care sunt vândute online, nu sunt consacrate și nici nu sunt cele folosite de evrei în sinagogă, fiind „încărcate” și „legate” de celelalte.

Ceea ce rămâne din această acțiune este faptul că o să vă puneți în pericol, că o să-i dați inamicului numele vostru, chiar și informațiile voastre financiare, iar pe deasupra, o să-i și plătiți.

Nu poate fi o chestie mai stupidă decât asta. Și pentru că știu despre „natura” acestor rahaturi inamice, scriu asta pentru a opri acest lucru acum, înainte ca oamenii să se distrugă pe ei înșiși, gândindu-se că fac ceva „puternic” în acel caz. Același lucru este valabil și pentru „biblie”.

Oricât de distractiv ar fi să ardeți o biblie sau să vă faceți treburile pe ea, este lipsit de importanță în războiul spiritual. Ceea ce contează este distrugerea problemei în rădăcina spirituală. Pentru fiecare biblie „arsă”, așa cum mulți evrei „revoluționari” ar fi putut face, inamicul mai tipărește pe lângă ea încă 1000 de copii.

Dacă le permiteți „emoților” să vă motiveze și să nu vă gândiți niciodată la consecințe, vă veți distruge viața destul de ușor și nimeni nu va fi responsabil pentru asta.

Vă ia un moment în care să acționați complet prostește doar ca să vă ruinați viața.

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪