Evită să acţionezi prosteşte şi lipsit de sens

Acest lucru este important și îl scriu pentru siguranța oamenilor.

Acum, în era online, oamenii uită că activitatea de pe internet este monitorizată, la fel ca și toate tranzacțiile tale și orice altceva.

Aldric a încercat să posteze ceva esențial spunând oamenilor să cumpere „Tora” și să o ardă. Sunt sigur că unii naivi s-au gândit la asta pentru un timp. Acesta este în întregime un lucru stupid de făcut. Dacă faci asta, nu numai că îți vei da banii câștigați din greu evreilor din Israel, dar ei vor putea să-ți urmărească și achizițiile, numele și multe altele. E ca și cum ți-ai da numele unui rabin în Israel. Crezi că asta se va termina cu bine?

Arderea acestor cărți va avea un efect absolut minim, deoarece ele, care sunt vândute online, nu sunt consacrate și nici nu sunt cele folosite de evrei în sinagogă, fiind „încărcate” și „legate” de celelalte.

Ceea ce rămâne din această acțiune este faptul că o să vă puneți în pericol, că o să-i dați inamicului numele vostru, chiar și informațiile voastre financiare, iar pe deasupra, o să-i și plătiți.

Nu poate fi o chestie mai stupidă decât asta. Și pentru că știu despre „natura” acestor rahaturi inamice, scriu asta pentru a opri acest lucru acum, înainte ca oamenii să se distrugă pe ei înșiși, gândindu-se că fac ceva „puternic” în acel caz. Același lucru este valabil și pentru „biblie”.

Oricât de distractiv ar fi să ardeți o biblie sau să vă faceți treburile pe ea, este lipsit de importanță în războiul spiritual. Ceea ce contează este distrugerea problemei în rădăcina spirituală. Pentru fiecare biblie „arsă”, așa cum mulți evrei „revoluționari” ar fi putut face, inamicul mai tipărește pe lângă ea încă 1000 de copii.

Dacă le permiteți „emoților” să vă motiveze și să nu vă gândiți niciodată la consecințe, vă veți distruge viața destul de ușor și nimeni nu va fi responsabil pentru asta.

Vă ia un moment în care să acționați complet prostește doar ca să vă ruinați viața.

– Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪