» Evrei, îngeri, cenuși, reptilieni » Reptilienii şi Cenuşii

Să nu te încrezi în această faţă!
O scurtă revizuire a inamicilor.

grayface.jpg
Extratereştrii. Unii par a fi „drăguţi” şi aproape „inocenţi” în timp ce alţii gravează teroare pură în inimile oamenilor. Cei mai importanţi participanţi în lupta pentru viitorul rasei umane, agenda şi tacticile lor au fost expuse într-un final.

Lent, dar sigur lumea începe să accepte în mod condiţionat existenţa extratereştrilor în realitatea noastră. Acum cincizeci de ani, oamenii mai degrabă se sinucideau decât să se confrunte cu posibilitatea ca Pământul să fie vizitat de extratereştrii. Difuzarea radio a celor de la „War of the Worlds”(Războiul Lumilor”) a dezvăluit isteria pe care populaţia ar experimentat-o dacă s-ar confrunta cu acest scenariu. Din acest motiv, puterile politice au adoptat o politică de desensibilizare lentă în legătură cu prezenţa extratereştrilor, ca mai apoi peste cincizeci de ani să găsim ca accesorii, feţe de extratereştri cenuşii.

Mai exact cine sunt aceste fiinţe ce ne vizitează planeta şi cu ce scop? De unde vin ei? Cum au ajuns aici? Mai presus de toate, sunt ei aici pentru a ajuta omenirea sau pentru a ne conduce precum o turmă de bovine spre tăiere?

Înainte de a analiza grupurile extraterestre specifice, amintiţi-vă că generalizările pe care le prezentăm nu se aplică neapărat şi la nivelul individual al unei specii extraterestre, cu excepţia cazului în care o specie împărtăşeşte o conştiinţă colectivă ( precum următoarele specii de care vom discuta). Ar fi iraţional să standardizăm motivele unei rase întregi de individuali aşa cum ar fi iraţional să pre-judecăm toţi oamenii ca fiind „păcătoşi” sau să susţinem că un individ al unei rase este „rău” sau „leneş” în funcţie de culoarea pielii. În absenţa unei conştiinţe colective, dacă vrem să judecăm un singur individ ar trebuii să ne luăm după criteriul „după roade îl vom cunoaşte”.

În scopul de a le judeca acţiunile trebuie ca mai întâi să stabilim un standard de „măsurare” pentru a le putea determina acţiunile ca fiind „bune” sau „rele”. Ca Luciferişti şi fiinţe umane, standardul pe care îl susţinem este „viată, libertate şi fericire a individului”. Plasând valoarea individuală peste valoarea colectivului sau a grupului. În acest fel putem şti dacă acţiunile unei entităţi sunt bune (contribuie la fericirea şi libertatea individului) sau rele(nu ia în considerare individul, înslăvindul la cerinţele întregului grup sau a voinţei „celui Suprem*”)

REPTILIENII

reptile.jpg
Originari din diverse locaţii pentru a forma o regiune din spaţiu numită Alpha Draconis, acestea includ reptile care locuiesc înafara frecvenţei de vibraţie pe care noi o percepem (a patra dimensiune – planul astral), precum şi reptile terestre evoluate care au scăpat de cataclismul ce a distrus dinozaurii.

EXTRATEREȘTRII REPTILIENI

Draconienii sunt o rasă extraterestră de reptile ce provin din sistemul stelar Alpha Draconis. În general, draconienii sunt invadatori intergalactici, care caută să se infiltreze în societăţile altor forme de viaţă. Ei preferă să manipuleze societatea din spatele scenei şi vor invada în mod deschis doar atunci când se vor simţi ameninţati de procesul tehnologic al prăzii lor. Este foarte posibil ca unii draconieni să lucreze ca şi aliaţi cu Reptilienii Interdimensionali. Ambele tipuri de entităţi străine sunt capabile să utilizeze energiile psihice emise de creierul oamenilor atunci când au experienţe emoţionale foarte intense, dar nu numai. Reptilienii din această dimensiune cât şi cei din a patra se hrănesc cu frica şi panica oamenilor. Ei posedă de asemenea capacitatea de a-i face pe oameni confuzi proiectându-le imagini mentale, făcându-se să pară umani (ca şi în filmul „Men in Black”) în ochii victimei sau opacifierea memoriei oricăruia care încearcă să îi contraatace.
reptilian.gif
Când draconienii prevăd că civilizaţia în care s-au infiltrat se apropie de un stadiu evolutiv în care capacitatea lor tehnologică poate subjuga reptilele să ajungă la un compromis, ei lansează o flotă de invazie sub forma unui planetoid sau asteroid care în fapt este o staţie de bază sau chiar nava mamă. (Notă: Unii oameni susţin că nava-mamă a reptilienilor este ascunsă prin spatele unei comete, urmărindu-ne mişcările îndeaproape, utilizând câmpul gravitaţional pentru a mişca planetoidul de-a lungul spaţiului. De asemenea, corpul cometei acţionează precum un scut stelar de impact care previne ca orice civilizaţie care încearcă să se apropie să nu o poată vedea fără să aibă aviz de la nava lor mamă. Cultul Porţii Raiului au interpretat greşit cometa Hale Bopp crezând că aceasta este o flotă de invazie.

În mijlocul invaziei, majoritatea populaţiei de reptilieni de pe nava mamă, se afla într-o stare de hibernare. Planul reptilienilor este de a administra operaţiunile zilnice ale navei şi să menţină camerele de hibernare în aşteptarea ordinului de invazie. Reptilienii de pe suprafaţa planetei continua să asigure secretul existenţei lor, să efectueze răpiri de diferite forme de viaţă de pe Pământ şi să monitorizeze progresele tehnologice ale pământenilor. De asemenea, ei introduc codul lor genetic reptilian în orice specie care le atrage atenţia şi vor să o manipuleze şi iniţiază un program de încrucişare genetică. Unele specii de Cenuşii umanoizi Nordici au fost invadate şi asimilate în acest mod.
repgrey.gif
Pe Pământ ei şi-au stabilit o reţea de infiltrare umano-reptiliană în diferite domenii: în complexe industriale, militare, organisme guvernamentale, religii, OZN-uri/ grupuri paranormale etc. Aceşti hibrizi, unii fiind conştienţi de instrucţiunile genetice reptiliene de „control mintal”, interpretează rolurile lor subversive ca „agenţi reptilieni”, stabilind un „led” pentru nava mamă ca să ştie unde să vină.
reptoid.jpg
Speciile reptiliene, ca şi alte rase care au o conştiinţă colectivă, comunică telepatic. Capacitatea lor telepatică avansată le permite să utilizeze energiile emise de creierul altor specii.

Cel puţin una dintre rasele Draconice posedă aripi lucioare care de cele mai multe ori au fost confundate cu gluci sau pelerine/mantii. Această rasă are în jur de aprox. 2.5 m înălţime, locuiesc în subteran şi ies pe timp de noapte. Aceştia au fost etichetaţi drept „oamenii molie”, care este şi sursa mitologiilor privind îngerii, demonii, vampirii, garuii, valkirii şi a altor fiinţe cu aripi.
winged.gif
Fiind mai multe specii de reptile extraterestre, şi agendele lor sunt diferite, dar majoritatea dintre ele se axează pe dominarea şi exploatarea celorlalte rase extraterestre şi a resurselor lor planetare. Ostilitatea lor vicioasă şi încălcarea flagrantă a drepturilor individuale îi fac pe ei ca fiind inamici mortali pentru omenire.

REPTILIENI INTERDIMENSIONALI
dimensio.gif
Reptilienii interdimensionali au reşedinţa înafara spaţiului sau dimensiunii noastre fizice. Sunt compuşi dintr-o materie care vibrează la o frecvenţă care nu este în sincronizare cu simţurile pe care lumea noastră le poate percepe. Reptilienii interdimensionali sunt capabili să modifice frecvenţa de vibraţie care separă lumea noastră de a lor(mai numită şi a patra dimensiune), în zonele de teste nucleare au avut loc alterări în planul spaţiu-timp. Unele grupuri de reptilieni interdimensionali sunt capabile de a intra în mod liber şi să iasă din dimensiunea noastra prin intermediul portalurilor pe care le crează. Unele dintre aceste portaluri au fost sfâşiate de pulsul electromagnetic (EMP), care acompaniază testele armelor nucleare. Aspectul reptilienilor interdimensionali şi a vehiculelor din jurul siteurilor de testare nucleară susţin această premisă. De asemenea, este posibil ca reptilienii extratereştrii să folosească fluxul de vibraţie dimensională precum un mijloc de transport. Alte grupuri de fiinţe interdimensionale se află în imposibilitatea de a intra în lumea noastră atât de uşor, aşa că trebuie să se bazeze pe agenţii de dimensiunea a treia pentru a putea face vreo schimbare în această dimensiune.

Cea mai mare ameninţare de la fiinţele interdimensionale este nevoia lor de energii furnizate de răspunsurile emoţionale umane şi capacitatea lor de a manipula conştiinţa umană în mod sugestiv. Prin instrumente precum religia, naţionalismul, rasismul, precum şi alte condiţii încărcate emoţional, ei sunt capabili să provoace omului stres, furie, vinovăţie şi mai presus de toate, FRICĂ, să se angajeze într-o luptă împotriva semenilor săi, creând un cerc vicios chiar şi mai puternic emoţional, prin rezultatele tragice urmate conflictelor. Numărul tot mai mare de cazuri în care s-au tras prin şcoli, centrele de îngrijire de zi şi facilităţile poştale sunt rezultatul direct al foamei reptilienilor. Răspunsurile emoţionale ajung la reptilieni orchestrate religios, prin conflicte globale, genocide, utilizarea de droguri, perversiuni sexuale şi orice tip de violenţă; toate furnizează energie acestor „vampiri energetici” sau „lipitori”, cum vreţi să le ziceţi. În timpul sărbătorilor servindu-se ca la bufet. Este timpul să-l închidem!

REPTILIENII TERESTRIALI
repman.gif
Acum 65 de milioane de ani Pământul a fost lovit de un asteroid care a dus la dispariţia majorităţii dinozaurilor vii din lume. Au fost totuşi câteva specii care au scăpat de extincţie ascunzându-se în cavernele subterane şi în labirinturile de sub suprafaţa pământului. Imaginea din stânga este imaginea teoretizată de către ştiinţă reprezentând unul dintre aceşti reptilieni ca şi cum ar fi evoluat până în ziua de astăzi. Această creatură este izbitor de asemănătoare cu cele care au fost identificate în bazele subterane din New Mexico şi din întreaga lume. Velociraptorul a primit atenţie la nivel mondial cu succesul filmelor „Jurrasic Park”. Acest dinozaur a fost capabil să comunice prin mijloace ultrasonice şi poseda o abilitate „telepatică”. În cazul în care Velociraptorul a evoluat în subteran pentru ultimii 65 de milioane de ani, este de înţeles de ce în legendele oamenilor existau referinţe la oameni dragon sau oameni şerpi. Rolul şi agenda reptilienilor tereştri în cospiraţia cosmică este aceea de a face numeroase dezbateri pe diferite subiecte.

CENUȘII
grey.jpg
Cea mai întâlnită şi controversată specie de extratereştrii este cea a „Cenuşiilor”, numiţi aşa din cauza pielii lor de culoare gri. Există mai multe specii de Cenuşii care au interacţionat cu omenirea de-a lungul istoriei. Cenuşii împart câteva caracteristici comune precum o conştiinţă colectivă, telepatia, tehnologie foarte avansată şi incapacitatea de a simţi emoţiile.

CENUŞII ZETA RETICULI

Cenuşii Zeta Reticuli provin din Zeta Reticuli, un sistem stelar care se află în apropiere de constelaţia Orion. Au o înalţime cuprinsă între 90 – 110 cm. La fel ca şi noi, ei au fost creaţi de un Creator, prin inginerie genetică.
zeta.gif
Ei nu au fost la fel de norocoşi ca şi noi, Maestrul lor creându-i pentru a-i folosi ca sclavi. Le-a amestecat ADN-ul cu cel al cetaceelor în evoluţie din Zeta Reticuli, fiind creaţi fărăr organe de reproducere. De asemenea, au fost creaţi şi cu un sistem digestiv „alterat” pentru a-i face mai eficienţi. Cenuşii nu mai au un tract digestiv sau organe de reproducere datorate manipulării genetice ale Maeştrilor. Ei absorb nutrienţi şi elimină deşeurile prin piele. Această variaţie genetică este de foarte mare valoare pentru Maeştrii, deoarece nevoia de alimente este una mică aşadar vor avea mai mult loc pe nava spaţială. Aceşti sclavi sunt perfecţi pentru a lucra într-un domeniu limitat precum o navă spaţială. Nutrienţii de care au nevoie Cenuşii se găsesc în mari concentraţii în membranele mucoase, acesta fiind motivul pentru care au fost mutilate numeroase bovine( chiar şi oameni, dar într-o măsură mult mai mică…cunoscută). Pentru a „mânca” se scufundă în cuve pline cu nutrienţi care sunt pline de secreţii din părţile corpului uman sau animal.

cattlemu.gif

Cenuşii se reproduc prin clonare. Deoarece ADN-ul lor se degradează după mai multe clonări, pentru ca specia lor să nu dispară ei trebuie să îşi altereze ADN-ul în mod constant. Până vor reuşii să creeze o specie de Cenuşii care are capacitatea de reproducere, ei vor continua să solicite surse externe de ADN pentru a-şi menţine specia în viaţă. Ei au fost responsabili pentru răpirea oamenilor şi efectuarea experimentelor asupra organelor lor sexuale, în scopul de a crea un fel de specie de Cenuşii reproducători.

Încă din momentul înslăvirii lor, ei au fost la mila speciilor mult mai avansate tehnologic. Una dintre aceste specii a fost cea a reptilelor draconice. Reptilienii au cucerit Zeta Reticuli acum multe secole şi i-au forţat să le devină sclavi. Reptilienii au creat o rasă robotică de clone Cenuşii, luând capacitatea telepatică de la Cenuşii. Prin implatarea unor amplificatoare telepatice în creierul Cenuşiilor erau capabili să conecteze creierul unui Cenuşiu într-un calculator central artificial. Aceasta a creat o „conştiinţă colectivă” controlabilă, care poate fi monitorizată şi controlată de către conducătorii lor, reptilienii. Creierul mamă al Cenuşiilor ce se află în sistemul nostru solar este ceea ce sonda Phobos rusească a descoperit în 1989, ceea ce a condus la distrugerea sondei de către sistemul defensiv al Cenuşiilor.
alienexam.jpgmaster.jpg

Cenuşii Zeta Reticuleni au comunicat telepatic cu mediumurile umane, hrănindu-le propaganda pentru a-i face pe oameni să aibă o încredere oarbă şi să îi facă să creadă că ei sunt „salvatorii” noştri. Ei sunt agenţii maeştrilor lor, înşelând umanitatea prin „viziuni” religioase, (cum ar fi la Fatima) profeţii şi minuni pentru a ne câştiga încrederea. Odată ce nava mamă a reptilienilor ajunge din Zeta Reticuli, aceiaşi cenuşii se vor înfăţişa ca Îngeri, pe cei ce vor să scape de distrugere, îi vor invita în „nori” unde se vor întâlni cu „creatorul lor”, Yehova. Ei promit o NOUĂ ERĂ a păcii şi a armoniei, toate cele făcute de om unindu-se într-un întreg … scopul lor ascuns fiind defapt acela de a anihila individualitatea umană şi imprevizibilitatea ei. Din moment ce ei nu au emoţii, imprevizibilitatea umană reprezintă pentru ei cea mai mare ameninţare posibilă. Dacă vrem ca rasa noastră să rămână liberă trebuie să ne împotrivim acestui colectiv de asimilare a individualităţii.

CENUȘII BELLETRAX

Aceşti mici extratereştrii au fost tema a numeroase poveşti cu zâne, gnomi, elfi şi alţi „omuleţi pitici”. Ei provin din aceleaşi rădăcini genetice de pe Zeta Reticuli, dar puţine se ştiu despre rasa lor. Ei posedă capacitatea tehnologică de a modifica materia spaţiului, oferindu-le posibilitatea de a trece prin materia solidă şi modifică dimensiunea relativă a obiectelor. Au deobicei între 6 – 18 cm înălţime.
belletrx.gif

CENUŞII ORION

Această rasă de Cenuşii are între 2 şi 2.5 m înălţime(similar cu Îngerii) şi au tendinţa de a avea un nas mai proeminent decât ale specii de Cenuşii. Atunci când sunt observaţi sunt în grupuri de Cenuşii robotizaţi de mici dimensiuni. La câţiva care au fost capturaţi s-au putut detecta răspunsuri emoţionale (simpatie, dezgust, silă, etc). Cenuşii Orion au fost deasemenea văzuţi lucrând alături de diverse specii de reptilieni. În orice caz, acţiunea unui individ nu poate reflecta intenţia întregului grup. Dovezile sugerează că unii membri ai Cenuşiilor Orion pot fi simpatici cu oamenii, posibil oferindu-ne asistenţă tehnologică în confruntarea extraterestră viitoare.
longneck.gif

RASA NORDICĂ

nordic.jpg
Există mai multe specii asemănătoare oamenilor care au interacţionat cu noi. Acestea incluzând: demonii, elohimii, pleiadisienii, venusienii, lyranii, arcturienii, sirienii, cei din Orion şi alţii. Rasa noastră împărtăşeşte o origine genetică comună cu multe din aceste specii. Au existat numeroase contacte fizice sau „spirituale” între oameni şi aceste specii. Unii pretind a fi membri ai unei federaţii galactice, al cărei scop este de a proteja toată viaţa şi vor să ne ajute să ajungem în următoarea eră. Dacă aceştia chiar sunt cine pretind a fi, vom culege roadele încrederii. Dacă ei sunt doar o altă adunare de extratereştrii ce vor să cotropească Pământul, atunci trebuie să fim pregătiţi şi pentru această posibilitate.Strămoşii noştri spun despre o rasă de nordici umană (strămoşii scandinavi) care au scăpat de Potopul* provocat de Elohimi, părăsind planeta. Aceşti nordici sunt probabil cei mai puternici aliaţi pe care omenirea îi poate avea în invazia reptiliană ce se apropie. Doar timpul ne va spune.

***Aceasta nu este o informaţie oficială, vă rog trageţi concluzii şi analizaţi din punct de vedere satanic şi a informaţiilor pe care deja le deţineţi.

⛧ Ultima modificare de Forores (23-Apr-2015 01:11:17)

„Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost.”
Hail Satan!!!

? Conectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#2 08-Apr-2015 17:05:52

Seruah
Membru
Data înregistrării: 03-Jan-2015
Mesaje: 1.712

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

multumim pentru traducerea acestor valoroase informatii, Forores.

Glorie Tatalui Satan si Aliatilor!

Seruah
Hail Satan!!

? Conectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#3 08-Apr-2015 17:16:58

balktar
Veteran
Din: Alba Iulia
Data înregistrării: 26-Dec-2013
Mesaje: 658

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Foarte bun efort.

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#4 08-Apr-2015 19:14:56

Loial
Membru
Data înregistrării: 10-Feb-2015
Mesaje: 253
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Multumesc. Foarte interesant

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#5 08-Apr-2015 19:26:25

DarkAngel17
Membru activ
Din: București
Data înregistrării: 24-Jan-2015
Mesaje: 357
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Interesant articol.Merci!

„Dura lex,sed. lex”
HAIL SATAN!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#6 08-Apr-2015 20:22:36

Liviu
Membru activ
Data înregistrării: 12-Jul-2014
Mesaje: 668
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Uitandu-ma la toate aceste imagini (care presupun ca sunt pe la 70% daca nu mai mult, apropiate de realitate) imi dau seama si mai mult cat de inteligent si cat de puternic si avansat este Satan.

Hail Satan.

Nu traim in genunchi,
mai bine murim in picioare.

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#7 08-Apr-2015 20:50:39

Seruah
Membru
Data înregistrării: 03-Jan-2015
Mesaje: 1.712

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Satan este minunat, Liviu, este foarte puternic, foarte „inteligent”, foarte avansat! El intelege toata creatia!

Seruah
Hail Satan!!

? Conectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#8 08-Apr-2015 21:02:25

DarkAngel17
Membru activ
Din: București
Data înregistrării: 24-Jan-2015
Mesaje: 357
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii
Liviu a scris:

Uitandu-ma la toate aceste imagini (care presupun ca sunt pe la 70% daca nu mai mult, apropiate de realitate) imi dau seama si mai mult cat de inteligent si cat de puternic si avansat este Satan.

Hail Satan.

Intr-adevăr Tatăl e măreț.Doar uită-te la noi-potențiali Zei,operă a Sa.De aceea ne iubește,pentru că suntem net superiori acelor ciudățenii. elogii îți aduc Ție Iubite Părinte Satan! Ție și Minunaților Tăi Demoni! Hail Satan!

„Dura lex,sed. lex”
HAIL SATAN!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#9 08-Apr-2015 23:00:04

DVL
Membru activ
Din: Piatra Neamt
Data înregistrării: 17-Nov-2013
Mesaje: 167
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Foarte multe intrebari si-au gasit raspunusul, multumim Forores.

Hail Satan !

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#10 09-Apr-2015 16:00:13

AstahMolo
Membru
Data înregistrării: 02-Dec-2013
Mesaje: 40
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Există mai multe specii asemănătoare oamelor care au interacţionat cu noi. Acestea incluzând: demonii, elohimii, pleiadisienii, venusienii, lyranii, arcturienii, sirienii, cei din Orion şi alţii. Rasa noastră împărtăşeşte o origine genetică comună cu multe din aceste specii. Dacă ei sunt doar o altă adunare de extratereştrii ce vor să cotropească Pământul, atunci trebuie să fim pregătiţi şi pentru această posibilitate . Serios ? SS si postezi asta ?

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#11 09-Apr-2015 16:32:44

Forores
Veteran
Data înregistrării: 02-Nov-2013
Mesaje: 2.289
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Nu eu sunt autorul, doar am tradus. Sursa fiind una destul de veche. Pe site-ul acela au fost multe bullshit-uri din care a trebuit să scot ceea ce vezi aici.

⛧ Ultima modificare de Forores (09-Apr-2015 16:33:40)

„Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost.”
Hail Satan!!!

? Conectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#12 09-Apr-2015 16:37:00

Forores
Veteran
Data înregistrării: 02-Nov-2013
Mesaje: 2.289
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Se pare că dintr-un motiv sau altul nu toată traducerea a şi ajuns pe site…uită-te la continuare…

„Omul cu adevărat bun este doar cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost.”
Hail Satan!!!

? Conectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#13 09-Apr-2015 20:21:15

numenormal
Membr
Din: Terra
Data înregistrării: 02-Apr-2015
Mesaje: 19

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Se spune ca exista Federatia Galactica sau Federatia Luminii, ceva de genul. Este adevarat?

„Există suficient în lume pentru nevoile omului, dar nu şi pentru lăcomia lui.” — Mahatma Gandhi

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#14 09-Apr-2015 20:53:05

Light
Membru
Din: https://www.youtube.com/channe
Data înregistrării: 24-Mar-2015
Mesaje: 316
E-mail Website

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Multumim frumos ,foarte util .Multumesc pentru efort !

Light = Porecla mea inseamna „Lumina” si anume lumina care ii va trezi pe oameni din acest cosmar ,cu ajutorul versurilor mele ,care isi vor face efectul odata ce au atins timpanul,si vor face ravagii asupra tuturor dusmanilor omenirii.
Hail Tatalui Satan!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#15 09-Apr-2015 20:53:52

Seruah
Membru
Data înregistrării: 03-Jan-2015
Mesaje: 1.712

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

daca nu existau niste aliati ai tuturor formelor de viata – ce bineinteles sunt la alt nivel fata de gunoaie, nu mai eram aici.

Seruah
Hail Satan!!

? Conectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#16 16-May-2015 15:23:08

CosmyN
Nou-venit
Din: Bucuresti
Data înregistrării: 12-May-2015
Mesaje: 4
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

A fost interesant, chiar mia placut! Multumesc pentru articol!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#17 28-Jun-2015 16:05:07

The Hybrid
Membr
Din: Craiova
Data înregistrării: 28-Jun-2015
Mesaje: 243
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Frumos articol .
Hail Satan!

HAIL SATAN!!!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#18 10-Sep-2015 11:11:05

Dacul666
Membru activ
Data înregistrării: 03-Apr-2015
Mesaje: 515

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Am mai citit odata..”potopul creat de Elohimi”.Chiar a existat un potop?

Hail Satan!Hail Beelzebub!Hail Astaroth!Hail Azazel!
Steagul,să lucească steagul,pentru el trăim!
Țara,să-nflorească țara,pentru ea murim!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#19 10-Sep-2015 14:53:01

admin
Administrator
Data înregistrării: 24-Oct-2013
Mesaje: 2.235
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii
Dacul555 a scris:

Am mai citit odata..”potopul creat de Elohimi”.Chiar a existat un potop?

Nu a existat în sensul descris în biblie. Nu a fost provocat de „elohim”. Din câte am citit a fost vorba de un meteorit, iar zeii n-au făcut nimic ca să-l oprească. Acesta a căzut în ocean (sau cum s-or fi numit pe vremea aia), lucru care a făcut ca nivelul apei să crească suficient de mult încât să scufunde o suprafață considerabilă din uscat. Apa n-a acoperit tot pământul și nici n-a fost provocat de nimeni, ci a fost un fenomen care se pare că putea fi ocolit, dar n-a fost. În niciun caz nu era vorba de niciun „Noe” și de nicio familie de evrei care să fi supraviețuit și să fi repopulat pământul (după cum se spune în biblie). E ridicol, dacă acea afirmație ar fi fost reală, toți locuitorii pământului ar fi fost evrei acum … cu toate acestea, evreii sunt doar cât negru sub unghie în comparație cu populația Gentilă (cu toate că se înmulțesc ca șobolanii).

Thomas,
„Anti-rasism” e un cuvânt de cod pentru „anti-Alb”

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#20 10-Sep-2015 20:14:38

Dacul666
Membru activ
Data înregistrării: 03-Apr-2015
Mesaje: 515

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

O familie de evrei se muta intr-o casa in care exista sobolani.
Dupa un timp:
„Pfuai,ce repede se inmultesc astia!”-spune sobolanul

Hail Satan!Hail Beelzebub!Hail Astaroth!Hail Azazel!
Steagul,să lucească steagul,pentru el trăim!
Țara,să-nflorească țara,pentru ea murim!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#21 10-Sep-2015 20:22:35

Procuroru.
Membru
Din: Focsani
Data înregistrării: 01-Jan-2015
Mesaje: 453
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

smile)

Numai liniștea și o inimă de fier, ne vor conduce spre victorie. Doctor Goebbels
White and Proud! I love Europe!
Hail Satan!
Ave Furfur!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#22 10-Sep-2015 21:03:16

Markas
Membru
Din: Onesti
Data înregistrării: 09-Jul-2015
Mesaje: 71
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Ce e cel mai grav e faptul ca inca o mare parte din popultie e oarba (la tara ma refer) daca le as spune ca exsista exstraterestri mi ar spune ca nu am nici o legatura cu realitatea si ei care cred ca ei traiesc sa moara sad si sa ajunga in „rai” la cazanu 99 smile

Hail Satan!!!!!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#23 10-Sep-2015 21:07:40

Procuroru.
Membru
Din: Focsani
Data înregistrării: 01-Jan-2015
Mesaje: 453
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Cei cu varstele peste 40 de ani sunt o cauza pierduta. E cum ai invata o foca sa alerge.

Numai liniștea și o inimă de fier, ne vor conduce spre victorie. Doctor Goebbels
White and Proud! I love Europe!
Hail Satan!
Ave Furfur!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#24 10-Sep-2015 21:16:32

Markas
Membru
Din: Onesti
Data înregistrării: 09-Jul-2015
Mesaje: 71
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Mie imi sui de cand incerc sa ii deschid ochi lu tata da fara speranta

Hail Satan!!!!!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#25 10-Sep-2015 22:44:34

Cleo
Administrator
Data înregistrării: 31-Oct-2013
Mesaje: 1.494
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Uneori eforturile depuse pentru a ajuta unele persoane sunt inutile. Pentru cei care nu merita, concentrati-va pe ceea ce intradevar va rasplateste eforturile – promovarea pe internet si uneori propria imputernicire.

In fond daca noi insine nu avansam, nimeni nu avanseaza pentru noi iar timpul pierdut cu unul si-altul ramane pierdut pt totdeauna.

andrei999 a scris:

Mie imi sui de cand incerc sa ii deschid ochi lu tata da fara speranta

Hail Satan!!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#26 10-Sep-2015 23:25:06

alexandriuses
Membru
Din: Turnu Magurele
Data înregistrării: 23-Jan-2015
Mesaje: 560
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Daca poti sa arati familiei SS-ul ar fi super,dar in cele mai multe cazuri nu e asa.
Nu avem cum sa explicam la oamenii in varsta lucruri spirituale.
Este o sansa si pentru ei,atunci cand se vor reincarna.Pana atunci e treaba noastra sa trezim generatiile noi la realitate,lucru care e mult mai simplu. smile

Hail Satan !Hail Byleth !

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#27 11-Sep-2015 01:10:47

admin
Administrator
Data înregistrării: 24-Oct-2013
Mesaje: 2.235
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii
Dacul555 a scris:

O familie de evrei se muta intr-o casa in care exista sobolani.
Dupa un timp:
„Pfuai,ce repede se inmultesc astia!”-spune sobolanul

haha

Thomas,
„Anti-rasism” e un cuvânt de cod pentru „anti-Alb”

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#28 11-Sep-2015 08:18:01

alexandriuses
Membru
Din: Turnu Magurele
Data înregistrării: 23-Jan-2015
Mesaje: 560
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

lol lol lol

Hail Satan !Hail Byleth !

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#29 11-Sep-2015 10:35:50

andy1996
Membru activ
Data înregistrării: 11-Mar-2015
Mesaje: 1.344
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

lol

HAIL SATAN! Hail Flauros!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#30 11-Sep-2015 10:53:28

NishaWillow
Membru activ
Data înregistrării: 30-May-2015
Mesaje: 965

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii
Dacul555 a scris:

O familie de evrei se muta intr-o casa in care exista sobolani.
Dupa un timp:
„Pfuai,ce repede se inmultesc astia!”-spune sobolanul

lol :)))

„Darkness is light turned inside out” – Beelzebub
Hail Satan!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#31 11-Oct-2015 20:05:54

Dan9
Membru
Din: Motru,jud Gorj
Data înregistrării: 03-Oct-2015
Mesaje: 39
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Foarte tare aceste informatii

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#32 02-Nov-2015 21:28:06

Ninel
Nou-venit
Data înregistrării: 07-Aug-2015
Mesaje: 7

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Sal prieteni, este cineva aici din Calarasi?

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#33 08-Jan-2016 00:12:48

Synthex 666
Autor
Din: Hell
Data înregistrării: 05-Jul-2015
Mesaje: 619

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Am citit undeva că infecții ăia de cenușii și-au pierdut capacitatea de a se reproduce, și vin la noi pe plaetă să colecteze adn uman, pentru a putea produce un mix dintre ei și oameni..

Inițiat de pe data de 20.09.2015. Hail Satan | Hail Puterilor Iadului
Nu există un sentiment mai frumos decât cel pe care-l poate avea cineva când își întâlnește, după ani întregi de căutare, Adevăratul Creator

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#34 08-Jan-2016 04:32:52

andy1996
Membru activ
Data înregistrării: 11-Mar-2015
Mesaje: 1.344
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Da, in principiu cam asta e. neutral mad

HAIL SATAN! Hail Flauros!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#35 08-Jan-2016 08:58:57

NishaWillow
Membru activ
Data înregistrării: 30-May-2015
Mesaje: 965

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii
Synthex 666 a scris:

Am citit undeva că infecții ăia de cenușii și-au pierdut capacitatea de a se reproduce, și vin la noi pe plaetă să colecteze adn uman, pentru a putea produce un mix dintre ei și oameni..

Eu stiam ca ei se cloneaza, nu se reproduc.

„Darkness is light turned inside out” – Beelzebub
Hail Satan!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#36 08-Jan-2016 14:37:09

andy1996
Membru activ
Data înregistrării: 11-Mar-2015
Mesaje: 1.344
E-mail

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Tocmai ei se cloneaza deoarece nu se pot reproduce unul dintre motivele pentru care ei rapesc oameni fiind pentru a gasi o solutie pentru reproducere.
Forores a scris:

CENUŞII ZETA RETICULI
Cenuşii Zeta Reticuli provin din Zeta Reticuli, un sistem stelar care se află în apropiere de constelaţia Orion. Au o înalţime cuprinsă între 90 – 110 cm. La fel ca şi noi, ei au fost creaţi de un Creator, prin inginerie genetică.
zeta.gif
Ei nu au fost la fel de norocoşi ca şi noi, Maestrul lor creându-i pentru a-i folosi ca sclavi. Le-a amestecat ADN-ul cu cel al cetaceelor în evoluţie din Zeta Reticuli, fiind creaţi fărăr organe de reproducere. De asemenea, au fost creaţi şi cu un sistem digestiv „alterat” pentru a-i face mai eficienţi. Cenuşii nu mai au un tract digestiv sau organe de reproducere datorate manipulării genetice ale Maeştrilor. Ei absorb nutrienţi şi elimină deşeurile prin piele. Această variaţie genetică este de foarte mare valoare pentru Maeştrii, deoarece nevoia de alimente este una mică aşadar vor avea mai mult loc pe nava spaţială. Aceşti sclavi sunt perfecţi pentru a lucra într-un domeniu limitat precum o navă spaţială. Nutrienţii de care au nevoie Cenuşii se găsesc în mari concentraţii în membranele mucoase, acesta fiind motivul pentru care au fost mutilate numeroase bovine( chiar şi oameni, dar într-o măsură mult mai mică…cunoscută). Pentru a „mânca” se scufundă în cuve pline cu nutrienţi care sunt pline de secreţii din părţile corpului uman sau animal.
cattlemu.gif
Cenuşii se reproduc prin clonare. Deoarece ADN-ul lor se degradează după mai multe clonări, pentru ca specia lor să nu dispară ei trebuie să îşi altereze ADN-ul în mod constant. Până vor reuşii să creeze o specie de Cenuşii care are capacitatea de reproducere, ei vor continua să solicite surse externe de ADN pentru a-şi menţine specia în viaţă. Ei au fost responsabili pentru răpirea oamenilor şi efectuarea experimentelor asupra organelor lor sexuale, în scopul de a crea un fel de specie de Cenuşii reproducători.
Încă din momentul înslăvirii lor, ei au fost la mila speciilor mult mai avansate tehnologic. Una dintre aceste specii a fost cea a reptilelor draconice. Reptilienii au cucerit Zeta Reticuli acum multe secole şi i-au forţat să le devină sclavi. Reptilienii au creat o rasă robotică de clone Cenuşii, luând capacitatea telepatică de la Cenuşii. Prin implatarea unor amplificatoare telepatice în creierul Cenuşiilor erau capabili să conecteze creierul unui Cenuşiu într-un calculator central artificial. Aceasta a creat o „conştiinţă colectivă” controlabilă, care poate fi monitorizată şi controlată de către conducătorii lor, reptilienii. Creierul mamă al Cenuşiilor ce se află în sistemul nostru solar este ceea ce sonda Phobos rusească a descoperit în 1989, ceea ce a condus la distrugerea sondei de către sistemul defensiv al Cenuşiilor.
alienexam.jpgmaster.jpg
Cenuşii Zeta Reticuleni au comunicat telepatic cu mediumurile umane, hrănindu-le propaganda pentru a-i face pe oameni să aibă o încredere oarbă şi să îi facă să creadă că ei sunt „salvatorii” noştri. Ei sunt agenţii maeştrilor lor, înşelând umanitatea prin „viziuni” religioase, (cum ar fi la Fatima) profeţii şi minuni pentru a ne câştiga încrederea. Odată ce nava mamă a reptilienilor ajunge din Zeta Reticuli, aceiaşi cenuşii se vor înfăţişa ca Îngeri, pe cei ce vor să scape de distrugere, îi vor invita în „nori” unde se vor întâlni cu „creatorul lor”, Yehova. Ei promit o NOUĂ ERĂ a păcii şi a armoniei, toate cele făcute de om unindu-se într-un întreg … scopul lor ascuns fiind defapt acela de a anihila individualitatea umană şi imprevizibilitatea ei. Din moment ce ei nu au emoţii, imprevizibilitatea umană reprezintă pentru ei cea mai mare ameninţare posibilă. Dacă vrem ca rasa noastră să rămână liberă trebuie să ne împotrivim acestui colectiv de asimilare a individualităţii.

E chiar in articolul de la inceputul topicului. smile

HAIL SATAN! Hail Flauros!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează

#37 08-Jan-2016 16:34:56

NishaWillow
Membru activ
Data înregistrării: 30-May-2015
Mesaje: 965

⛧ Re: Reptilienii şi Cenuşii

Aa, am inteles. smile

„Darkness is light turned inside out” – Beelzebub
Hail Satan!

? Deconectat

⛧ Semnalează ⛧ Citează


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪