Evreii mărturisindu-și planul de destabilizare prin islamizare a Europei și de distrugere a ne-evreilor

„Islamul va distruge Europa și societatea monoetnică Europeană astfel încât noi (evreii) vom rămâne singurii puternici și de rasă pură! Occidentul trebuie fisurat și distrus apoi, astfel încât poporul lui Israel va rămâne singurul stăpân pe lume!”

(citat din mărturiile rabinilor din videoclipul de la sfârșitul articolului)

În videoclipul de mai jos putem observa evreii mărturisindu-și planul de islamizare a Europei și de distrugere a ne-evreilor – prin toate metodele: promovând multiculturalismul și sexul inter-rasial, diversitatea, finanțând și susținând terorismul, făcând ne-evreul să ucidă și urască ne-evreul, aducând milioane de migranți musulmani în Europa – folosindu-se de organizațiile lor și de oamenii pe care îi au în poziții cheie ale fiecărui stat – aici o amintesc pe evreica Angela Merkel. În tot acest timp evreul jucând pe ambele fronturi, avansându-și agenda – pentru a instaura o Noua Ordine Mondială evreiască.

Evreii îi consideră pe ne-evrei „goy” (vite necurate), „vite făcute să îl slujească pe evreu zi și noapte”, „vite ce trebuie ucise”, „sclavi” – conform Talmudului evreiesc.

[click aici pentru citate din Talmudul Evreiesc].


Iată mai jos un rabin care confirma aceste nemernicii ale „aleșilor domnului”, mărturisindu-și implicarea în crearea de conflicte în Europa, avertizând că fluxul de falși refugiați va fi imens și că în marea masă de invadatori sunt trimiși mii și mii de nenorociți „mai răi ca naziștii” (?), care vor mutila pur și simplu rasa albă Europeană.

VIDEO:

https://www.youtube.com/embed/zY2xGWkN9uI

Modificare adusă articolului:

Videoclip a fost pus ca privat, dacă mai găsește cineva videoclipul pe internet, îmi poate trimite un mesaj la adresa [email protected] și-l voi republica.


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪