Evreii, masonii si muzica

Avertisment Despre JWO În această muzică Video?

Masonii au fost preluate de către Sioniste Illuminati și sunt acum o agendă iudeo și au fost de secole ….. Brith B’nai este loja de guvernământ în lumea Free Masonerie. Ei singura lojă deschis Jewish. Și ea dictează în mod deschis politicile Înțelepților Sionului către guverne.

Notă simbolismul masonic podea bord verificatorul simbolul Templului lui Solomon, cu stâlpii Masonice în fundal, agenda globală Jewish, acest cântăreț afirmă: „Cere cine mă cunoaște, dacă Iam chiar atât de rău ….. IAM „Acest IAM este numele zeului iudaic se numește în Biblie, Tora. Foarte interesant. Un joc de cuvinte? Acest cântec ar putea fi vorba doar despre ordinea mondială iudaic. Ce grup are o minte criminală?

IAM numele zeului iudaic dă în Tora când a fost întrebat ce numele său este …. În Kabala se numește acest pasaj IAM este dat scrisoarea lui Ayn în ebraică, pe care imaginea acestei scrisori este dată All văzut ochiul iudeo zeu -Masonic. IAM …. DOMNUL. Ayn dacă vibrate suficient de mult timp suna ca IAM, sa o piesă de teatru de pe acest nume. Cele 22 de litere sunt numele zeului iudaic în Kabbala. YHVH adaugă la 8 și 888 este numărul alfabetului în toate sistemele.

O minte criminală este tot Ayn a avut vreodată. O minte criminală este tot evreii au avut vreodată.

Gowan ~ O minte PENALA ~ VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=yIjddye2JSA


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪